עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי קניתי מחשב עם לוח אם של gigabyte s3 שתומך הddr2 800hz החברה ב ksp הציעו לי לקחת את ה kingston 667*ולא אמרו לי שיש להם 800 * 2gb באותו מחיר כמעט הם עוד אומרים שכדאי יותר להשאר עם ה 667 , גם בגלל שלא בטוח שתהיה תאימות מלאה עם ה twinmos וגם שקינגסטון עדיפים מה דעתכם לשנות ל800? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3872 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 תודה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  4. Started by Oranili,

יש לי עכשיו 768 RAM 256+256+256 כולם אותו מהירות ו CL, עכשיו השאלה שלי מה יהיה יותר מהיר וטוב ? לעבוד עם 2 X256 שזה 512 ויהיה DC או לעבוד עם 768 שזה כבר לא DC ... תודה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  5. Started by mrjoker,

אני מעוניין בשדרוג אחד המחשבים בבית, התקציב שלי הוא 1000 שקל לשלושת הנ"ל, כאשר לוח האם צריך להכיל בתוכו גם כרטיס מסך. המחשב מיועד לעבודה משרדית, גלישה, אופיס, סרטים מוזיקה וכו', אף אחד לא ישחק בו שום משחק אפילו לדקה. זכרון אני יכול לקנות במרדנית ב230 ש"ח 512MB שכרגע יספיקו ואם אני אאלץ אקנה עוד בהמשך, אז נותרו פחות מ800 ש"ח למעבד ולוח אם. יש הצעות? עריכה: מה אתם אומרים על זה: פנטיום D 2.66 ב510 ולוח אם של FOXCONN ב290: P4M800P7MA-RS2

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) אז האם כדאי לקנות אותו ?

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  8. Started by fantax,

אני רוצה להזמין בימים הקרובים ורציתי לשמוע דעות או שיפורים. אני רוצה לציין שאני לא מעוניין לחכות ל-nforce 4 ואני משדרג את המחשב שלי בשביל משחקים. 1)Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset -לוח אם. 2)AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box -מעבד 3)2 *Samsung 512MB DDR 400 Original .- זיכרונות 4)HEC 425W . הכל במחיר של 3000 ש"ח. *אני לא מעוניין ב-OC תודה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by kalda01,

איך מתגברים על הפלונטר כזה: לוח אם מבוסס H81 שמגיע עם גרסת BIOS ישנה שאינה תומכת במעבד G3240. יש עדכון חדש לBIOS שתומך במעבד אבל איך ניתן לעדכן אותו אם הלוח לא עושה POST בגירסת הביוס הקיימת עליו ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Chaintech 7VJL APOGEE VIA KT333 http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1287098246.htm לי הוא נראה ממש יפה וגם נראה לי עם פיצ'רים לא רעים כלל עוד תמונה http://www.chaintech.com.tw/eng/products/socka/images/7vjl_b1.gif ואל תגידו לי אפילו ש Gigabyte יותר טוב או EPOX תגידו מה נראה לכם עקרונית ? אני לא צריך הרבה O/C , שימוש רגיל לא יותר

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  11. Started by SixSatori,

אני מבולבל קשות אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד של 2.8 DUEL CORE 820 עם 800MHZ FSB עכשיו איזה זכרונות אני צריך לקנות אני מתכוון למהירות שלהם של 533MHZ או 667MHZ או בכלל של 400MHZ בגלל הFSB800 של המעבד יש בכלל קשר בין המהירות FSB של המעבד והמהירות של הזכרונות???

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by kinggil,

שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by itaysk,

מה אומר ה TRAY CPU?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. Started by yh992,

שלום לכם, בקשתי מאיש מחשבים מסוים [עד כמה שידוע לי הוא טכנאי די מומחה..] שיתקין לי במחשב זכרון של 4 ג'יגה. ולעומת זאת הוריתי לו שישאיר לי את מערכת ההפעלה של חלונות XP. הטכנאי טען לעומתי שאין בנמצא עדיין בכלל, אפשרות של חלונות XP עם זכרון יותר מ2 ג'יגה. אבל בכל זאת, זכרתי מחבר שלי אם לא טועה שכן היה לו מחשב עם XP וזכרון 4 ג'יגה. יש בטענת הטכנאי ההוא ממש? יצוין שאני מעדיף עדיין בדוקא להשאר בXP בלי לשדרג מערכת.. מכמה סיבות. אז אוכל לשים זכרון יותר מ2 או לא???

• 47 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. רציתי לשדרג את המחשב שלי למעבד Q9400 במקום E6400. אבל נוכחתי לגלות שהלוח אם ASUS P5WDG2 WS PRO לא תומך בדגם המעבד הזה (Q9400) אלא עד Q6700. לכן נותרתי עם המעבד Q9400 ואני רוצה להרכיב אותו על לוח אם טוב שיריץ לי משחקים כבדים (The witcher 2,arcania ...). יש לי 4 אופציות: 1. לוח GA-P41T-USB3L Gigabyte.יש בו שני DDR3 עד 8 GB. 2. לוח Gigabyte GA-EP35-DS4 יש ארבע סלוטים DDR2 עד 8 GB. 3. לוח GA-X48-DS5 Gigabyte יש ארבע סלוטים DDR2 עד 8 GB. 4. לוח GA-P43-ES3G Gigabyte יש ארבע סלוטים DDR2 עד 16 GB. מה כדאי לבחור??? ??? הנה הלינק להשוואה: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3484,2766,2744,4027,3332

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, האם להזמין היום\מחר מחו"ל 64GB DDR4 איכותי ,מהיר ויעיל או PCIe3 NVMe 500\1TB לscratch disk .יש כבר כנראה מספיק אחסון. ל5600G \5700G או להמתין 1-4 חודשים להוזלות מחיר או לדגם חדש? מעדיף מאמזון אלא אם יש יותר זול. עדיף 2x 32GB DC וכמה שווה להוסיף בשביל זה? כנראה שאשתמש בתוכנות תלת מימד כגון זיבראש ,חלק מהתוכנות של אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור ובעוד תוכנות ישנות של 1-4 ליבות... מתכנן לבנות מערכת ל~4 שנים בקרוב ,בחנות באזור פה אך אוכל להשתמש במערכת בינתיים בזיכרון וSSD שיש לי... ללא כ"מ. מתכנן אולי OC קל+, כל עוד הטמפ' של הרכיב בOC לא תעלה הרבה.. מתלבט בין 12600 (לא K) לבין 5600G \5700G ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. זכרונות רגילים 512DDR 400MHZ PC 3200 Frequency : 133mhz 166mhz 200mhz CAS latency : 2.0 2.5 3.0 RAS to CAS 3 3 4 RAS precharge 3 3 4 TRas 6 7 8 זה מידע מתוכנת CPU-Z

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by lm007,

זה מה שחשבתי עליו Intel Core 2 Duo E6400 Box ABIT AB9 G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 בסקאי פי סי זה יוצא בתקציב, אבל אם אפשר לשפר מה טוב. איך הלוח הזה כי הוא באותו מחיר ABIt FATAL1TY FP-IN9 SLI NF650i תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kalda01,

הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

אמורים לצאת החודש לא? http://www.tomshardware.com/news/ivy-bridge-processor-release-22nm-3d-transistor,13753.html http://www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=1000643499&fid=1725 וטוב לדעת שהם מיוצרים בישראל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Thunder Storm,

שלום חבר שלי מתלבט בין AMD לאינטל בפעם הראשונה בחייו רציתי לדעת מי מהם טוב יותר בטווח מחירים זהה אם אפשר לקבל השוואות ומיתחרים שכדאי לי במחיר משתלם תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by segevon,

שלום.. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של חבר שלי.. ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לו.. עכשיו מה שגיליתי זה שהוא של Intel ושהדגם שלו זה D11020M אני צריך פרטים על החיבורים בלוח... ותמיכה בזיכרון... תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד asus vivobook 15 x1500ea-bq2284w עם 4 ראם.זה קצת והוא בקושי זז. יש לי אפשר להגדיל לו את הזיכרון? מצרף תמונה עם מה שיש עכשיו. תודה

24. Started by The-Magician,

מישו יכול לעשות לי סדר קצת?? אני מחפש מחשב נייד (בינתיים רק מחפש) ואני מסמן באופציות של הסינון זיכרון של 4 גיגה לפעמים זה מוצא לי זיכרון של DOR2 של 2 גיגה מה ההבדל בין כולם?? והסתכלתי בדביק ולא הבנתי.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. היי , ברשותי הלוח האם הבא: Gigabyte GA-H67MA, עד לפני שלושה ימים עבדתי ב RAID 0 עם הלוח ללא שום בעיה מיוחדת. ההגדרה הראשונית לרייד הייתה קלה מאוד דרך הביוס באמצעות CONTROL +I אופציה לאחר ה POST. הדיסקים שהיו מחוברים היו 4*500GB של סמסונג 7200 RPM. החלטתי שאני רוצה לעבור לרייד 5 וגם להגדיל את נפח הדיסקים לגודל המקסימלי שאוכל , קבלתי הצעה ל 5*3TB של הדיסקים מהדגם הבא: 3TB SATA3 Cache 64MB WD30EZRX בנפח כולל של 15 טרה בייט. שאלתי את החנות לפני הרכישה אם צריכה להיות בעייה ללוח האם(בקר הרייד המובנה שלו) בלזהות את הדסקים החדשים ולעבוד איתם ,כי מדובר בנפח גדול מאוד ודיסקים בעלי קיבולת של 3 TB כל אחד. תשובת החנות הייתה: שזה אמור לעבוד וגם הם בדקו את זה באתר היצרן. לצערי לאחר…

• 25 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.