עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ציוץ ממקור אלמוני יחסית מציג תיעוד מהמזרח הרחוק - לפי אינטל מתכננת את ההצגה הרשמית של דור מעבדיה החדש בדיוק ביום בו מעבדי ה-Ryzen 7000 הראשונים יגיעו אל החנויותלכתבה

2. דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. מפרט נוכחי : מעבד - E6750 2.66Ghz LGA775 זכרונות - A-Data 2GB DDR2 800Mhz x2 לוח אם - GA-P35-DS4 rev1.1 Supports1333/1066/800 MHz FSB כ.מסך - Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 תקול, יוצא משירות. Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI נקנה אתמול עדיין לא הגיע. ספק - Seasonic S12II 620W Bronze ד.קשיח - wd 320GB 7200 x2 שימושים: אינטרנט סרטים ומשחקים כמו Assassin's creed, The witcher, Dragon Age, Crysis, COD, CnC ועוד. עכשיו אני רואה שבכלל אין חיה כזו ב- 300שח. בעסה אני שונא את המעבד הזה. הוא כזה גרוע ב- OC.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by RayZ,

מה דעתכם על המעבד הזה? יש יתרונות? יש חסרונות? הוא טוב לאוברקלוקינג? והאם הוא מהיר

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  6. טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by koraldon,

שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. מבחן הביצועים הזה יודע לנצל ריבוי מעבדים. מקור: http://www.elitebastards.com/#news9950 מקור היהדעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2627 הערה: לא צריך לקחת את זה יותר מידי ברצינות, לא ברור מי ערך את המבחן, איזו חומרה הייתה מעורבת, עדיין, מעניין.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום, יש בידי את המחשב הנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי, את הדרייברים לכרטיס מסך מצאתי.. אבל אני לא ממצליח למצוא דרייברים ללוח אם, אני חייב את זה כי הUSB לא פועל וצריך את הדרייבר.. בקשה אם מישהו יכול לעזור למצוא לי אותו אני אשמח מאוד, תודה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by gggilad13,

האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by miki_a26,

שלום הייתי רוצה לדעת האם המעבד :מעבד 630 M3.0-2 אינטל® פנטיום® 4 LGA775 Box ולוח אם של - GIGABYTE 8I945P-G - S-775+DDR2+SATA2 מתאימים??? (המעבד לא DUAL ולוח האם כן DUAL) מה היתרונות של מעבד לא DUAL ולוח אם כן??? ועוד שאלה אם הם כן מתאימים : שווה לקנות את המעבד הזה עם לוח האם הזה.??. או שיש הצעה יותר טובה ??? (במחיר של 1600 - 1700 שח לשניהם) תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by lennon,

היי! אני מתככון לקנות PENTIUM D 820 ורציתי לדעת מה המשמעות של החבילה שכוללת גם COOLER? תודה

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  14. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by KvodHagab,

שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  16. שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by Quellious,

שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by orenc17,

מישהו יודע איך?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by אבי11,

שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by noambaum,

בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם של חברת ASUS אוMSI (לא משנה המחיר!!!) PCI-X נ.ב. חשבתי שזה מתאים לפורום הזה כי זה על מפרטי מחשב!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הלוח מבחינת ביצועים (לא OC) מבחינת פיצרים, בכללי. והאם יש משהו שעדיף עליו עם תוספות מקסימלית של 150 שקל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by shlomom,

במהלך שיטוט תמים באינטרנט, נתקלתי בזה: זה לוח שתומך ב 4XSLI למרות שכרגע NVIDIA לא תומכים בזה. GIGABYTE יצרו אותו ראשונים כדי לתמוך בזה כש NVIDIA ישחררו את התמיכה ב 4X ובכן צפוי עתיד מעניין. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. איזה שבוע בסטפינג לשנת 05 הכי טוב ל- OC למעבד שהזכרתי בתקופה של החודשיים הקרובים 05XX?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.