עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם נכון להיום זה הלוח שיש לי על המחשב abit ip 35-e לוח שעובד בשיטת DUAL DDR הזיכרון שיש לי כיום הוא שני סלוטים של 1 ג'יגה כל אחד 800MHZ G Skill F2-6400CL4-1GBHK עכשיו... אני רוצה להוסיף עוד שני סלוטים של ג'יגה כל אחד על מנת שהם ימשיכו לעבוד ב DUAL האם יש אפשרות להוסיף שני סלוטים של G.SKILL מסוג אחר ? למשל את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1153 תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by ed1,

הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by dolev16,

קיבלתי מחנות K.S.P מחשבים הצעה ללוח אם ומעבד של אינטל ברצוני לדעת אים לקנות אותם או לבקש מעבד ולוח אחרים... intel pentium dc e2140 1.6ghz 1mb cache s775 800mhz- מעבד לוח אם- a pt880 ultra, 2xddr1 2xddr2 667, pci-e,agp, hd audio, lan האם זה שווה משהוא או לא? אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי בתקציב של עד 3500 ללא מסך,עכבר ומקלדת ומארז.

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by MindReflection,

הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by crik,

איך הלוח INTEL LEMONT 965?? תודה משה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by NIRAN,

יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. אז ככה, אני קונה היום מחשב, כן אני שואל ממש ברגע האחרון, ואני קונה שני סטיקים של ג'יגה 667. עכשיו ההבדל בין טווינס לספקטק הוא 60 שקל לסטיק, ובכללי 120 שקל. רציתי לדעת האם אני משקיע את ה120 במשהו כדאי? או רק בשם? כעקרון אני אשמח לחסוך אותם (: ולא מתכונן OC...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by satlan1,

יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by allammo,

Abit EP35-E או Gigabyte DS3L P35? ראיתי המון ביקורות על שניהם, שניהם מקוטלגים כלוחות מעולים, יש לוח מועדף יותר? יש סיבה להעדפה? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by shovel_xxx,

מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Ananda,

אז ככה סוג הזכרון הוא: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 DDR2 800 םשוט בן דוד שלי קנהDDR3 והוא מביא לי את זה בחינם הקטע אם אני צריך להשאיר את זה או לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Burkey,

ייתכן שיהיה עליי לרכוש מחשב בקרוב, יש לי אכזבה גדולה מלוח אם של ASUS ( אסור לעשות הכללות, אני יודע ), אז חשבתי "לגוון" קצת. מה דעתכם על לוח האם הבא: DFI LANPARTY JR P45-T2RS Socket 775 למחשב שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית כבדה ( תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות ), קצת תכנות וכמובן מולטימדיה ( סרטים וכו' ), ומעט מאוד משחקים ( אבל מדי פעם קצת ). אני מתלבט בינו לבין לוח של Intel מסדרת ה - Excutive שלהם, המחירים כמעט זהים, 100 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכם על הלוח הזה, מתאים לצרכיי ? DFI אמינים ?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by yonatan112233,

איזה לוח יותר טוב? Gigabyte EP35-DS4 או Asus P5KC??

23. Started by lion03,

1) מה זה גשר צפוני ודרומי ומה הם עושים 2) מה ההבדלים בין הצ'יפ סטים ואיזה יש 3) ביאזה סוקטים משתמשים המעבדים החדשים 4) 64 ביט אומר שהמעבד יכול לעבד 64 ביט בדופק שעון? 5) מה זה תזמונים של זכרונות?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by Home Boy,

שלום רב, אני בתהליכי קניית מחשב חדש, האם זכרון של חברת סמסונג הוא בסדר? האם יש איתם בעיות? אני שואל מאחר שלא ראיתי שסמסונג היא חברה כל כך חזקה בזיכרונות ..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Yosi123,

אהלן חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי על לוח gigabyte g41m combo מה אתם ממליצים לי? משהו זול וטוב אמרו לי על quad אבל אין לי מושג איזה יוסי

דיונים חדשים בפורומים