מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
זה המחשב אניטרל 4 2.8 256 זיכרון ראידון 9000 מסך 15 40 גגה עכשיו אני רוצה לעשות הרבה לה 512 זיכרון היום אני הולך לאין אני צריך ללכת לקנות עוד 256 לכזה דבר? הוא חדש ... hp לחנות ?? או לחנות מחשבים רגילה כי המחשב דגם hp תודה .
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני מתחרט בין הלוחות הבאים: 1. GIGABYTE G1975X-C ש"ח1150 2. GIGABYTE 965P-DS4 ש"ח1100 3. ASUS P5B-E ש"ח1100 4. ASUS P5B ש"ח1000 5. GIGABYTE 965P-DS3 ש"ח 950 6. GIGABYTE 965P-S3 ש"ח 800 כמובן שרצוי הזול מביניהם, אך אפשר להתפשר עזרו לי בבקשה. תודה
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מי מבין שני המעבדים יותר חזק (בהנחה שלא מתוכנן OC)? לפי TOM'S HARDWARE ( http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=432&model2=694&chart=181 ) הם פחות או יותר אותו דבר בביצועים. יש חלק שהאינטל עוקף את AMD, יש כאלה שההיפך ויש כאלה שהם צמודים מי מבין השניים עדיף (גם המחיר שלהם פחות או יותר אותו דבר)? מבחינת התחממות, צריכת מתח וכו'...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי BIOS של גיגה בייט הדגם:GA-8SG800P ועכשיו אני צריך את העידכון החדש כדי לעדכן את הביוס נכנסתי לאתר של גיגה בייט ולא מצאתי אז מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הוא הגיע אני הולך לקחת אותו עוד מעט אני רציתי לשאול אתכם איזה בדיקות אני יכול לעשות למעבד כדי לבדוק אותו. עוד מעט תמונות...
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרגע גיגה זכרון במחשב ואני רוצה לשדרג לעוד גיגה. זה שווה? אם כן ראיתי שדיי זול עכשיו. אני צריך ddr2 667mhz לדעתי בגלל זה מה שיש לי עכשיו ואני לא עושה oc יש את זה והוא במלאי מיידי אז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 הוא טוב או סתם חרא?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
tagidu 667 mhz be arbe yoter tov mi 533? lemashal bamishakim
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הנושא תודה .
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום... יש לי את הלוח DG965SSS של איטל ובסימנייה בCPUZ הוא לא מציד מידע על הזיכרונות...זה בכול הלוחות של אינטל ככה או שרק אצלי משהו קצת מוזר...כמו כן הוא לא מאפשר לי כניסה לביוס... תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הבעיה הזאת היא מוזרה,מאוד מוזרה. כשהתקנתי heat sink חדש (freezer 4 ),הוצאתי את כרטיס המסך שלי ואת הזכרונות. כשהכנסתי בחזרה את הזכרונות (הזכרונות הם זבל גנרי של nanya xtron),בשהפעלתי את המחשב,היה ציפצוף ארוך שאמר שאין זיכרון מותקן,בשלמעשה היו מותקנים שני זכרונות שונים (מקודם הכל פעל,ללפני שהוצאתי אותם בפעם הראשונה).אז החלפתי בין הזכרונות,והמחשב עלה.אבל בBIOS,זה איתר רק 224 RAM אז בדקתי ב EVEREST,שם הוא מאתר רק 223 RAM :kopfpatsch: הוא כותב לי ש ב DIMM 1 יש לי KINGMAX מותקן (למרות שעל הזכרונות רשום xtron.. ) ושב DIAMM 2 יש לי NANYA. אבל מקודם זה פעל אז מישהו יכול לעזור לי לגרום לשתי הזכרונות לפעול ? עריכה :נתתי לו כמה מכות ועכשיו זה פועל....
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-