מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות DDR3 2133Mhz - 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
^^^ אם לא, E6300 - מה אתם אומרים מפה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115005 נראה לי שזה המעבד הכי משתלם מחו"ל כיום.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי BIOS של גיגה בייט הדגם:GA-8SG800P ועכשיו אני צריך את העידכון החדש כדי לעדכן את הביוס נכנסתי לאתר של גיגה בייט ולא מצאתי אז מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה Gigabyte השיקה גירסה חדשה (Rev 2) של כל הלוחות מסדרת P35. השינויים מעטים אבל נראים לעין. בין היתר, היציאה המקבילית בגב הלוח הוחלפה ביציאות USB, וגוף הקירור העצום של הגשר הצפוני ב-DS3P ו-DS4 הונמך כדי להקל על תאימות עם גופי קירור גדולים. הגירסה החדשה נמכרת כבר כמה חודשים באתר Newegg ובמקומות אחרים ברחבי העולם. מישהו יודע האם היא כבר הגיעה לארץ? ספציפית, אני מתעניין ב-DS3P או DS4. תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חשבתי לקחת מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore בעלות של 790 ש"ח איזה לוח אם כדאי לרכוש איתו? ואם יש לכם המלצות אחרות במסגרת התקציב
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה בכותרת הנושא תודה .
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
XFX nForce 680i LT SLI Motherboard CPU Bundle - Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM, Corsair TWINX 2048MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 1024MB) חבר מציע לישלוח לי ב- 1500 ש"ח את כל השלושה מעבד, זיכרון, ולוח אם, האם הלוח מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הלוח הזה תומך בדותן גם ללא מתאם של אסוס??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10610
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מסוג gigabyte h55m-ud2h במפרט שלו כתוב הדבר הבא: 4x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory האם זה אומר שזיכרון שצריכת החשמל שלו גבוהה מ1.5V לא יעבוד בצורה טובה עם לוח אם זה? לדוגמא: ה PV234G1600LLK של חברת פטריות, שצורך לפי האתר שלהם 1.9V. אשמח לקצת הרחבה על הנושא, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין 2 לוחות: לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤595 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 לוח אם ASUS M2N-E ¤568 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 שניהם מבוססים על אותו Chipset אבל ה - GB תומך ב - SLI בעוד ש - Asus לא. אני לא קונה כרגע כרטיס עם SLI אבל אולי בעתיד כן. על הלוח של Asus שמעתי דברים טובים ואת הלוח של GB אני לא ממש מכיר. אשמח לשמוע עליו דעות לפני שאני קונה את המחשב...
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעבד E6300 של אינטל כרטיס מסך PCI-E כנראה 7600GT 2*512 667MHZ 160GB SATA2 RAID אני מחפש לוח אם של חברה טובה (חוץ מASROCK) אבל לוח שלא יעבור את ה500ש"ח מקס' חשבתי על הדגם IL9 Pro של ABIT, כדאי לי? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1. אם רשום לי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz זה לא ליבה כפולה בגלל שרשום לי פעמיים 3.00GHZ נכון? וזה מוביל אותי לשאלה השניה שלי יש לי מעבד של אינטל 2.8 ליבה כפולה עכשו אם אני רוצה להחליף מעבד מה אני צריך לעשות קודם (מבחינת תוכנה) נ.ב איך אני יודע איזה דגם הולח אם שלי
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בסטוק איזה מעבד חזק יותר ? ( בלי OC !!! ) . אני רוצה לקנות AMD 6400X2 .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? ובכלל ASUS? יש בו כל מה שאני צריך על הנייר: Asus P5B-VM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1312&l1=3&l2=11&l3=332
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-