עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

את המפרט ניתן לראות... מה שהשתנה שם זה הכרטי מסך 9800GT והOS לויסטה 64 כרגע יז לי OCZ DC 2GB 800 4-5-4-15... השאלה היא באיזה קונפיגרציה לעבוד.... 4X1GB או 2X2GB+2X2GB או 2X2GB ובנוסף....איזה זיכרון לקחת מבין השניים.... PI Black G.SKILL DDR2 PC2 7200 CL4 4GB Kit או PQ G.Skill DDR PC2 8000 CL4 4GB Kit בתדוה,

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. nvidia פיתחה גרסה של ה NF4 שעובדת עם לוחות אם של מעבדי פנטיום 4, הלוח כולל גשר צפוני של אינטל וגשר דרומי של NVIDIA שמאפשר SLI, קיר אש וחיבורי SATA2. ובכן, הביצועים של הסלט תורכי הזה של מעבדי מערכת הוא על הפנים בהשוואה ל NF4 המקורי. השיג ציון נמוך יותר ב 4000 נקודות ב 3dMark05. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21732 הערה: לא מפליא, לאינטל אין בקר זכרון מוכלל, לאינטל יש גשר צפוני ודרומי (ב NF4 המקורי יש מעבד מערכת בודד), לאינטל אין הייפר טרנספורט.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. http://www.digitimes.com/NewsShow/Article.asp?datePublish=2003/03/07&pages=04&seq=15 חשבתי שיעניין אותכם לראות את השינויים הקרובים במחירי המעבדים של אינטל

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by KYSG,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587 אין אותו פה בכלל אז יהיה רק FX62 שזה מספר זוגי אז בגלל זה הוא מספר זוגי שמסמל שהוא כפול ליבה...

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי הצעה להחליף את המערכת שבחתימה למערכת מבוססת אינטל: מעבד פנטיום 4 B - באס 133 512K נורטווד 512 מ"ב זיכרון הלוח אני עדיין לא יודע איזה אני אקבל (כנראה לוח פשוט יותר ממה שיש לי) כל שאר החלקים ישארו אותו דבר. מה לפי דעתכם עדיף? פנטיום 4 2.4 או AMD אתלון XP 2500+

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by A.S.H.E.R,

CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  11. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by alex125,

אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by gilad_mos,

שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by bg1987,

אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by פרספרס,

שלום לכולם מעבד AMD חדש 2 MB מה יתן לי L2 ? אני מדבר על דגם 74 ? לעומת מעבד כפול כמו 4800 שמכיל 1MB לכל מעבד .

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. מדובר על עסקה שאי יכול לבצע, החלקים הם היו בשימוש. מעבד AMD XP 2400, שנתיים אחריות נשארו לו. ולוח אם Gigabyte GA7DX ללא אחריות, כבר מעל שנתיים בשימוש. כל זה ב500 שקל כולל משלוח. זה בעיקרון נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים? האם שווה לי להחליף את המפרט שיש לי עכשיו (ראה מפרט) עם הלוח אם הזה והמעבד הזה? בכמה הם יותר טובים? והאם אני אוכל לשים את זכרונות הSDRAM שלי בלוח אם הזה? נתונים על הלוח אם הזה: GA-7DX AMD® 761 AGPset PROCESSOR Socket A for AMD Athlon/Duron200/266MHz FSB processors 95/100/103/105/110/115/133 MHz FSB Auto-detects CPU voltage CHIPSET AMD-761 north bridge VIA 686B south bridge AC97 codec Creative CT5880 sound MEMORY Supports up to 2GB of either PC210…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by oded15,

לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…

• 13 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by muli900,

E2160 או INTEL 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. טכנולוגיות אחרות אני מתכוון לוחות, זכרונות ומעבדים. אני רואה טכנולוגיות מדהימות כמו DDR 3 וליבות מהירות טילים (ביחס של גודל כרטיס כלפי גודל לוח אם) על כרטיסי מסך אבל לא רואה אותו דבר בשאר המחשב. זה אומר שהמהנדסים של ATI וNVIDIA יותר מתקדמים ממהנדסים של שאר החברות או שיש סיבה אחרת שטכנולוגיות אלו עדיין לא מיושמות בשאר חלקי המחשב ודווקא רק בכרטיסי מסך. ללא קשר, במספר השנים האחרונות טכנולוגיית המעבדים והלוחות עלתה בצורה הדרגתית ועיקבית אולם טכנולוגיית כרטיסי המסך עולה בצורה חדה, נגיד יש הרבה יותר שינוי ושינוי משמעותי בין כרטיסי מסך משנת 2003 לכרטיסי מסך משנת 2006 לעומת מעבדים מאותם שנים אשר שם השינוי פחות חד (שינוי יש אבל עם מעבד משנת 2003 תוכל לשחק בהכל במקסימום לעומת כרטיס…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by bogdant,

?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. שלום לכם, עברתי על השירשורים פה והם מכילים המון מידע שימושי, אך עם זאת לא מתאימים לסיטואציה הספציפית שלי. לי יש לוח אם די ישן אינטל D845PESV שמצומד לP4 2.4GHz http://www.intel.com/design/motherbd/sv/index.htm צרפתי צילומי מסך רלוונטים ללוח האם והמעבד. עפ"י הבנתי אני צריך זכרונות DDR ללא DC ובלי כל מני טריקים ושטיקים. הלוח תומך עד זכרונות 333 אבל בגלל שהם לא זמינים אני אקח זכרונות של 400MHz.. מגבלה נוספת היא הצורך בשימוש בטכנולוגית 512 הישנה.. (כלומר 16 DIMM על כל מודול - 512 מגה בכל צד) יש לציין בנוסף שאני לא מתכוון להתחיל לדחוף אותם בOC אלא להשתמש בקביעות ברירת המחדל של הלוח/זיכרון. המערכת אינה משמשת לגיימינג אינטנסיבי אלא לעיבוד תמונות (פוטושופ וכד') ועל כן ת…

• 10 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Frequency,

אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by rann,

שבת שלום פתחתי בפורום זיכרונות אף אחד לא עוזר שם פורום יבש טילים... אולי מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אל תנעל זה סך הכול שאלה קטנה. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  25. לחבר שלי יש AMD 2400+ Gigabyte GA-7VRX 256MB DDR 2100 הוא קנה עוד זיכרון 256 חדש של A-DATA של 400 מגה הרץ. הבעיה היא ששני הזכרונות לא עובדים כששניהם מחוברים, בEVEREST למשל רשום שיש שני סטיקים של זכרון אבל הווינדואס כותב שיש 256.... ניסיתי להחליף סלוטים וזה גם לא עבד. ניסיתי כל זכרון בנפרד ומסתבר ששני הזכרונות תקינים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים