עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BENNY-L,

היום קיבלתי את אסוס רמפייג יש מצב שהוא לא בא עם הברגים והברזלים שמחברים בינו לבין המארז?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. השימוש העיקרי הוא למשחקים... בתקציב הזה איזה מעבד יהיה משתלם לקנות למשחקים?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,כרגע יש לי 3GB זכרון במחשב,זה מתחלק ל2GB זכרון ו1GB זכרון(2 סלוטים). הזכרונות מתחלקים ככה: לא ממש מבין במהירות של זה... עכשיו יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ARSOCK G41C-GS לפי מה שאני רואה יש לו תמיכה בDDR3 עכשיו רציתי לקנות את הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 ולהעיף את הזכרון של ה1GB,זאת אומרת שתיהיה תמיכה ב6GB אם יש לי מערכת של 64BIT? איך הזכרון הזה בכלל? הוא טוב,לא טוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by nim901,

לא מצאתי שום מידע על הלוח למישהו יש? :s05:

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום, אני רוכש HTPC למטרות FHD בלבד. זהו המפרט: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 8. הרכבה. אני הזמנתי את הזזיכרון OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value ובקבלה ששלחו לי למייל אני רואה את הזיכרון REAPER OCZ 2X2GB (4GB) DDR2 800MHZ. האם זה עקרוני ? http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2401K~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2405K~15~0.htm

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Dana_s,

שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by benor,

שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by x-dream1,

איזה מעבד עדיף XP1700 0.13 או XP2000 0.18? אני יכול לקבל אחד משני אלה במחיר טוב (זהה) אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב זה תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by lipa,

הרגיל לבין דגם הדלוקס ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by TearecioNN-,

יש הבדל במהירויות של 800Mhz ו667 Mhz? אינ לא עושה OC... וזה אותה חברה... ואותה סוג.... ועוד שאלה: איזה לוח אם יותר חזק? P35-S3 או וP5K ובכמה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. לפי המפרט שיש לי (מצד ימין) אני מעוניין לשדרג לוח אם, בעיקר FSB גבוה יותר ושאני אוכל לעשות יותר OC (כרגע העלתי מ 2GHZ ל 2.5GHZ ולא יכול יותר) אפשרות נוספת היא בעתיד לשדרג גם מעבד. איזה לוח אם מומלץ לי כרגע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?

16. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  17. בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. Started by OAD77,

מה ההבדלים העיקרים בין לוחות האם לAMD לפי M59 M55 M57 מה עדיף כיום לטובת משחקים עם מעבד 5600+ או 6000+ ו 2GB זיכרון עם כרטיס כמו 1950 או מחליפו בקרוב

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. כרגע יש ברשותי לוח אם של MSI : RS410M H (MS-7173( ומעבד E6300 BOX. אני רוצה להחליף לוח אם ולשפר ביצועים, כמו כן הייתי מעוניין להוסיף זיכרון. המלצות?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. למרות שב CPU-Z הוא מזהה את כל הארבע מצ"ב תמונות. מה הבעיה למה ויסטה\pc-mark לא מזהה את כל הארבע? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  21. מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by urilevi,

יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. חברי פורום יקרים, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב מאיבורי, והוא פעל לי די טוב (בהתחשב בעובדה שהייתי מכור לטיביה...). עכשיו יצאתי מההתמכרות, ואני מנסה לשחק קצת משחקים אחרים, ואני מגלה שהכרטיס מסך שלי (8400 GS) מריץ אותם על low. די הופתעתי. הוא גם קרס לאחר זמן מה, בLOW. מפתיע... אני בחנתי באותו הזמן גם את החוברת של לוח האם שלי, P6N SLI V2, של MSI עם צ'יפסט של Nvdia מסוג Nforce 650i SLI, וגיליתי שיש כניסה בשם JPW2 שאמורה לספק חשמל לכרטיס מסך. עפ"י החוברת: "...and a JPW2 12V power connector is used to provide power to the pciex16 graphics card...". הבטתי בלוח אם וזוהי כניסה, שנראית כמו כניסת מולקס. עד היום הכטיס מסך שלי עבד בלעדיה בביצועים סבירים. יש לי מספר שאלות. 1. האם אני צר…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by THE FOX,

מזו החברה הזו V-Data?? נתקלתי בKSP באיזור הזיכרונות... האם אלה A-DATA?...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by iCe_bLaSt,

רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים