מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בראיון זה אנו יושבים אחד על אחד עם שחף קיזלשטיין שהוא סמנכ"ל באינטל ומנהל קבוצת ולידציית המעבדים. הכירו את הצד שסוחב על כתפיו את האחריות לוודא שמעבדים מתוחכמים מגיעים בזמן, באיכות ובביצועים מירביים לשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP. זכרון של חברת STAREX (מבצע בסניף תל אביב) שווה ביותר, לא? אה, זאת ההודעה ה500 שלי, תנו לי בכבוד! [move]לא יאמן, כל כך הרבה כתבתי, על מה לעזאזל?[/move]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX ל- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX מה המשמעות של 512X2 אל מול HT 2000mt/s ומה עדיף למשתמש הביתי?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שבת שלום פתחתי בפורום זיכרונות אף אחד לא עוזר שם פורום יבש טילים... אולי מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אל תנעל זה סך הכול שאלה קטנה. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי זכרון ג'יגה ב450 שח עבר חודש והמוכר אמר לי שהמחיר של עוד ג'יגה עלה.הגיוני? הזיכרון הוא PQI TORBO
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול סיגייט 500 גיבייט סאטה 2. באתי לחבר להרדיסק שלי אסוס p4p 800 se הוצאתי את ההרדיסק הישן מהחיבור והחיבור יצא עם הפלסטיק של הסאטה שמולבש על הלוח אם ניסיתי להחזיר אך ללא הצלחה ו2 פינים יצאו לי. מה שאומר שהלך לי חיבור סאטה. חיברתי את ההרדיסק לסאטה 2 לחיבור השני והוא עובד. שאלתי היא האם יש אפשרות להלחים את הפינים השבורים ולסדר את הלוח? נגמרה האחריות. או שיש מפצל אמרו לי בתמיכה טכנית של סאטה. כמה הוא עולה ואיפה ניתן להשיג? והם זהאפקטיבי? כי אני רוצה לחבר את ההרדיסק הישן ולהעביר ממנו נתונים לחדש תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, הוריי קונים לאחי מחשב חדש (הוא בכיתה א' אבל משחק אובליביון, COD4 אבל לא מעבר לזה ). הם קונים לו מחשב במטרה שיריץ את המשחקים הללו אבל אפילו על low. בכל מקרה רציתי לדעת אם ה Pentium E של אינטל שלפי מה שהבנתי מיוצרת בטכנולוגיה של C2D תהיה טובה למחשב מהסוג הזה. היא עדיפה על AMD בתקציב הזה? (350 ש"ח למעבד)
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
טוב שמעו יש לי 1100 שקל להביא מניו יורק דברים. אני רוצה הארד דיסק וזיכרון. הארד דיסק: פשוט מטורף תראו תמחיר איזה מבצע חיההה http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=316138&pfp=BROWSE וזיכרון!! אין לי מושגגגג אני רוצה משהו טוב עדיף 1 גיגה במהירות 3200 או 4000. אני רוצה עם קירור עליהם,ואני מתכנן אוברקלוק אמנם לא רצחני,אבל שיהיו טובים לאוברקלוק אפילו אולי למחשב הבא שלי... זיכרון 100-130$ ואני צריך המלצה למערכת קירור מים, גם לא משהו רצחני רק שיקרר טוב ולא יקר 120-170$ לbarton 2600+ תמצאו בnewegg תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה 32BIT שרכשתי מהסתדרות המורים, לפי הבנתי אין אפשרות לשדרג אותה ל64BIT, אז השאלה שלי היא ככה: האם עדיף לקנות 2GB 800MHZ ב2 סטיקים של 1GB אשר יקלטו טוב ב32BIT, או לשלם עוד 150 ש"ח ולקנות סטיקים 800MHZ 4GB של 2GB לכל אחד, ולנצל רק 3.2GB זכרון. האם ה3.2GB ינוצל? בתודה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה...חובה פיירוייר... הזיכרונות הם 2GBX2 של גיסקיל במהירות 1000.... רק בחנות SKYPC חשבתי על ASUS P5KE/WIFI-AP...מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה בעצם הם תפקידי המעבד? תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה הזאתי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני נמצא בהתלבתות די קשה מה יותר אדיף לי intel pentium 4 800 mhz עם 2x256 זכרון או amd 2500 עם 2x512 האם ה dual ddr של אינטל תשפיע על הביצוים בצורה משמעותית, מה יותר ישפיע על המהירות המעבד או כמות הזכרון? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה ללוח אם (עדיפות ל ASUS) שעליו יורכב מעבד intel e8400. מאד חשוב לי שתהיה יציאת וידאו טובה ללוח האם מפני שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב. הסכום נע סביב 600 ש"ח אשמח לקבל את המלצותיכם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זכרון חדש של חברת PDP Systems תומך ב DDR400 ב 2-2-2-5 וגם ב DDR533 ב 3-4-4-8. הזכרון מבוסס על רכיבים טובים של סמסונג ה TCCD, הסוקר די מרוצה מהזכרון הזה, ביצועים טובים במחיר טוב (בחו"ל). מקור: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2390&p=1
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-