עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by X-Style,

בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  3. האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by Fighter,

לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by zoman,

במקרה ואני שם על לוח אם שיש לו דואל שלושה זיכרונות 512 מגה CL2 במהירות 400 ,ועוד זיכרון אחד 512 מגה CL3 במהירות 333 ,מה יצא (סלט סתם בצחוק) מדובר בלוח עם מעבד אינטל ,השאלה האם הם יעבדו בדואל ,באיזו מהירות ? 333, או אחרת בקיצור מה יצא ???

• 10 תגובות
    • 594 צפיות
  6. שלום לכולם אני מתעסק בתוכנות תלת מימד. מפרט המחשב שלי הוא : לוח ASUS X99-S מעבד I7-5930K זכרון - 16GB - DDR4 PC4-17000 • CL=15 • Single Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2133 • 1.2V • 512Meg x 64 • כרטיס מסך GEFORCE 970 G1 GAMING אני יודע שרצוי שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק בעבודה עם תוכנות אלה, אבל מה בעצם תפקידו של זכרון הRAM במשוואה הזאת? אם אני רוצה עבודה מהירה יותר על המחשב ובתוכנות, הוספה של עוד 16 ג"ב יעזרו?... (כי כרגע יש לי אופציה, והשאלה אם להוסיף או שזה לא יעשה שינוי משמעותי). תודה מראש על התשובות.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. ידוע לי שהמומלצים הם intel asus אבל מה אתם אומרים על הדגם הבא שלהם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E שאלה שנייה מה אתם אומרים על זכרונות של TwinMOS ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

את המפרט ניתן לראות... מה שהשתנה שם זה הכרטי מסך 9800GT והOS לויסטה 64 כרגע יז לי OCZ DC 2GB 800 4-5-4-15... השאלה היא באיזה קונפיגרציה לעבוד.... 4X1GB או 2X2GB+2X2GB או 2X2GB ובנוסף....איזה זיכרון לקחת מבין השניים.... PI Black G.SKILL DDR2 PC2 7200 CL4 4GB Kit או PQ G.Skill DDR PC2 8000 CL4 4GB Kit בתדוה,

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. Started by ron_n,

שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Yosi123,

אהלן חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי על לוח gigabyte g41m combo מה אתם ממליצים לי? משהו זול וטוב אמרו לי על quad אבל אין לי מושג איזה יוסי

11. Started by ban26,

שלום רצתי לדעת האם קיים לוח אם שתומך בAMD ובזכרנות מעל 400MGH או DDR2.? ואם לא , האם אמור לצאת כזה דבר ? (אני לא מבין למה לאינטל יש כבר לוחות שתמוכים זכרנות מעל 667MHZ ולAMD לא :s05:

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

14. Started by avinatbezeq,

אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

מפרט: Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3015 MHz (15 x 201) Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-8I945PL-G (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Field Value Motherboard Chipset Intel Lakeport i945PL Field Value System Memory 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) Field Value BIOS Type Award Modular (10/25/05) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) Field Value Audio Adapter Realtek ALC882/D/M @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] האם אתם חושבים שאם יהי לי ג'יגה זיכרון המחשב יתן לי ביצועים גבוהים ממש ממש מאלו?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by locdog,

ה P35C-S3 או ה P35-DS3L זה ממש חשוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  18. Started by sim-m12345,

שלום, קיבלתי הצעות למפרטי מחשב. השימושים הם גלישה, וורד וסטארקראפט 2 והמשכיו. בהצעה אחת הומלץ מעבד Intel CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY בהצעה אחרת הוצע מעבד Intel Core i3-2100 Tray שלמיטב הבנתי חלש יותר אך גם זול יותר בכ-200 ש"ח. מה המשמעות של מעבד חזק יותר? אני לא מאלו שמחדשים מחשב כל שנה אלא סוחבת איתו עד שהוא שובק חיים. השאלה השנייה היא לגבי זכרונות. האם לצרכים שלי מספיק 4 MB או שכדאי לשדרג ל-8. יש שאומרים ש-4 מספיק ומצד שני שמחירי זכרונות היום זולים לכן כדאי. מה המשמעות של זכרונות לצרכים שלי. אני לא רוצה להשתולל עם עלויות אבל כאמור מעוניינת שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר ויעבוד כמה שיותר חלק בלי בעיות ולא מעוניינת לרוץ כל הזמן לחנויות מחשבים ולשדרג כי אנחנו לא יוד…

19. ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by tomer_et,

ראשית, מה דעתכם על הלוחות מהסדרה הזאת. שנית, האם כל הלוחות מהסדרה הזאת מגיעים על כרטיס מסך מובנה (און בורד) של ATI RADEON? ושאלה אחרונה - האםידוע לכם האם קיים לוח מהסדרה הזאת שמגיע עם ATI 9600 256MB. השאלה אחרונה נובעת ממפרט שקיבל קרוב משפחה שלי שכלל לוח מהסידרה הנ"ל (לא מצויין איזה רק P4R800) וכלל ATI 9600 256MB. לא היה מצויין במפרט אם הכרטיס הוא מובנה או לא. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Aviko,

יש לי דוד שעובד באינטל, ולכן, אני יכול להשיג כל מעבד שארצה בפחות מחצי מחיר... רציתי לדעת, מה המרובע ליבה הכי טוב הכי משתלם, שהכי יתאים לצרכים שלי (אם בכלל)?? עם זאת רציתי לקבל מידע אודות לוחות אם תואמים, משתלמים, ומתאימים לצרכיי (שוב, חייב שיהיה של Intel). הצרכים שלי: אני מתעסק המון עם תוכנות לכתיבת תוכניות כמו Visual c# express ותוכנות אופיס, אני גם חושב שאני גיימר לא קטן, ואני מפיל על המחשב המון משחקים כבדים, שאני ממש חושב שידרשו כח עיבוד גבוהה ממה שיש לי כרגע ( ראו מפרט [Amd Athlon 64 +3200 VeniceCore]). המון המון מוזיקה ומדיה בכלל: סרטים, מוסיקה, מצגות שונות. אינטרנט, והרבה!!! עכשיו: אל תתחשבו בקירורי סטוק, כי הם יוחלפו למערכי קירור טובים יותר, כנראה קירור מים. לא מתו…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by omerdav,

שלום,המחשב הבא שלי ישמש לצרכים משרדיים (אינטרנט,אופיס...),למוזיקה ולסרטים וכן להרצת ויסטה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: Intel DG33BU GIGABYTE GA-P31-DS3L Abit IP35-E כולם תומכים זיכרון 800 מגה הרץ וכולם רצים על 1333MHZ. השאלה מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by ifs2003,

Conro 2 Duo תומך ב 64Bit ???

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. שלום. בלוח האם הגנרי למדי שלי מותקנים היום 128MB DDR 266 ועוד סטיק 256MB תואם בתידרותו של קינגסטון. הדגם של קינגסטון הוא CL2.5 (Cas Latency). בכל אופן, אני מתכוון להוציא את ה128 ולהביא 256 במקומו. כאן התחלתי להתלבט. 1. ראשית כל, האם בכלל שווה לי שיפור של 128MB? אני חושב שכן כי לעיתים יש תקיעות ואני יודע שהעסק יכול לעבוד יותר מהר (אולי זה כל בגלל הסטיק של ה 128 שלא ממש תואם את ה256). 2. האם לקנות סטיק תואם של חברת קינגסטןו? ממש אותו דגם אותה תדירות? 3. או שעדיף לי לקחת דגם של קינגסטון רק בתדירות של למשל 333 או אפילו 400? ההבדל במחירים אינו כזה גדול ואולי זה יהיה הצעד הנכון לעתיד. 4. אולי בכלל לקחת 256MB מחברה אחרת, מוכרת (מיקרון למשל), ולחסוך 50 ש"ח? 5. יש הצדקה ברצון שלי …

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים