עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liran315,

איזה מבין השלושה יתן OC הכי טוב? האיש מפנדס המליץ לי על הASUS והוא אמר שאם איו אותו כדאי לקחת את הDS4. על הפרו הוא לא התלהב מי יודע מה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by Las@Vegas,

יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by FuZuL,

בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by abarbotel,

שזיכרון עובד במהירות של הבאס אז הוא בעצם עובד בתדר כפול בגלל שזה די די אר כלומר אם הבאס הוא 200 אז הזיכרון הוא 400 זה לפי ההגיון כך אמור לעבוד זיכרון אבל זכרונות בדרך כלל עובדים מהר יותר מהבאס לא רק פי 2 אלא גם פי 3.. איך זה? ומה הדבר שאחראי לגרום להם לעבוד ככה? תודה ומצטער שפתחתי כמה הודעות במכה פשוט צצו לי שאלות בנושאים שונים..

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by rann,

שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by sim-m12345,

שלום, קיבלתי הצעות למפרטי מחשב. השימושים הם גלישה, וורד וסטארקראפט 2 והמשכיו. בהצעה אחת הומלץ מעבד Intel CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY בהצעה אחרת הוצע מעבד Intel Core i3-2100 Tray שלמיטב הבנתי חלש יותר אך גם זול יותר בכ-200 ש"ח. מה המשמעות של מעבד חזק יותר? אני לא מאלו שמחדשים מחשב כל שנה אלא סוחבת איתו עד שהוא שובק חיים. השאלה השנייה היא לגבי זכרונות. האם לצרכים שלי מספיק 4 MB או שכדאי לשדרג ל-8. יש שאומרים ש-4 מספיק ומצד שני שמחירי זכרונות היום זולים לכן כדאי. מה המשמעות של זכרונות לצרכים שלי. אני לא רוצה להשתולל עם עלויות אבל כאמור מעוניינת שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר ויעבוד כמה שיותר חלק בלי בעיות ולא מעוניינת לרוץ כל הזמן לחנויות מחשבים ולשדרג כי אנחנו לא יוד…

9. Started by kshahar,

אני מעונין להוסיף 4GB זיכרון למחשב שלי - צירפתי את הפרטים בצילום מסך מ-SIW האם במקרה הזה עדיף סטיק אחד של 4GB או שניים של 2GB? האם משנה ה-CL? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. צהריים טובים: יש לי מחשב נייד מדגם:Toshiba Satellite A300-247 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless Lan (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet Lan מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5mm (front) / 38.5mm (rear) משקל: 2.72Kg אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 8 או 10 (גם 12 טוב אם אפשר) איזה זכרון עליי לקנות? אשמח לקבל המלצות על זכרונות ספציפים, ואם א…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by togp,

רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by Yosi123,

אהלן חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי על לוח gigabyte g41m combo מה אתם ממליצים לי? משהו זול וטוב אמרו לי על quad אבל אין לי מושג איזה יוסי

13. Started by ma4351,

מתלבט מה עדיף מבין השניים, מצד אחד הddr2 זה 6ג'יגה וcl4 אבל הוא 800mhz והוא ddr2 ומצד שני הddr3 הוא 1600mhz והוא ddr3 אבל הוא cl9 והוא רק 4 ג'יגה...מה דעתכם ייתן לי יותר ביצועים? המחיר לא משנה בכלל אז אני מבקש לא להתייחס אליו אל רק לביצועים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. ????????

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by sababchik,

התקציב מאוד חשוב מתוכנן 0C בינוני +

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by biton,

מיועד למחשב מבוסס מעבד E8400 ולוח אם מבוסס P43 או P45 עם 2*2GB זכרון. האם יש יתרון בזכרון במהירות 1066Mhzמול 800Mhz ? ב- 800Mhz אפשר להשיג זוג זכרונות של CL4 במחיר טוב. האם יש יתרון מול 1066Mhz "רגיל" CL5 ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by Ashand,

נא למחוק טרד סליחה מצאתי תשובה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by sagg,

שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by yoss-E,

EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E או ‏P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio‎ מה משתלם? האחד עולה 465 , והשני 590. ב-KSP רעננה. הראשון יספיק או שהשני זה בזבוז לקחת למעבד כזה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום, אני רוכש HTPC למטרות FHD בלבד. זהו המפרט: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 8. הרכבה. אני הזמנתי את הזזיכרון OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value ובקבלה ששלחו לי למייל אני רואה את הזיכרון REAPER OCZ 2X2GB (4GB) DDR2 800MHZ. האם זה עקרוני ? http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2401K~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2405K~15~0.htm

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  23. כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by moshe_ha,

השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by sigarilos,

שלום לכולם. אני חדש בפורום והיתי רוצה לקבל עצה לפני רכישת מחשב חדש. היתי רוצה לקבל חוות דעת על מעבדי אינטל החדשים ה 64-bit. וכמו כן היתי רוצה לדעת עד כמה חשוב גודל ה Cash memory. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.