עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barakush,

שאלה בנושא תאימות ברשותי לוח אם -ASUS P5WDG2 WS Professional עם מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 ברצוני להחליף את המעבד. במעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 א. האם המעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 יתאים ללוח שיש ברשותי? ב. האם יחול שיפור בביצועים {לציין שאני עוסק בעריכת ווידיאו וגרפיקה ממוחשבת} ג. מה ההבדל בינהם? ד. וכמה עלי להוסיף בערך? תודה על כל עזרה:BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  2. Started by zurkin1232,

קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by landmn,

אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by yirmio,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Asus p5ql-e לבין Gigabyte ga-ep43-ds3/l משום מה בפורום מפרטים ממליצים על הגיגהבייט למרות שממה שראיתי האסוס עולה עליו בכל פרמטר. הלוח לא מיועד לאוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. האם כרטיס המסך המשולב משתמש בזיכרון משלו או ב ram של המחשב? (Asus M2NPV-VM) אני מתכוון לשים 2X512 ולא מתכוון לשחק בו במשחקים. אם אין לו זיכרון משלו האם זה עלול להוות בעיה?

7. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. אני זקוק ללוח אם עם כרטיס מסך מובנה,עבור מעבד AMD ATHLON . חשבתי על הלוח אם הזה: ASUS M2NPV-VM,אבל אני רואה שבהרבה חנויות כבר לא מוכרים אותו. אז הגעתי ללוח אם הזה:ASUS M2A-VM HDMI. 1-האם זה הלוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שקיים היום בשוק? <בטווח מחירים של עד 500 ש"ח>.אם יש משהו יותר מומלץ אשמח לשמוע.. 2- מה ההבדל בינו לבין הלוח אם הזה:ASUS M2A-VM,האם גם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס מסך מובנה? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by manticore,

יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום לכולם, מישהו יכול הסביר מה זה בעצם CAS RAS TRC וכל שאר הירקות שיש שם? אני משתמש בתוכנת CPU-Z, ויש לי את הנתונים הבאים: CAS: 2.5 Clocks RAS to CAS: 3 Clocks RAS Precharge: 3 Clocks Cycle Time: 8 Clocks Bank Cycle Time: 12 Clocks DRAM idle Timer: 256 Clocks מפרט: Athlon 64 3200 venice DFI LanParty Ultra-D Corsair PC3200 2X512 השאלה שלי, מה המשמעות של הנתונים הנ"ל, והאם השאיפה שלי היא להוריד או להעלות את המספרים?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. חבר'ה שלום, קראתי באיזשהו מקום שהורדת המחירים הצפויה של אינטל ב-22 יולי היא מדוברת רק על מעבדי ה-QUAD....ולא על מעבדי ה-core 2 Duo. אני צודק ? רציתי לרכוש מעבד core 2 Duo וחיכיתי ליולי איזה באסה... אני דווקא הולך על ה-CORE2 DUO ולא על QUAD מפני שפירסמו ביקורת שמוכיחה שה-CORE 2 DUO יותר טובים.... נכון ? הנה הביקורת בלינק הבא: http://hwzone.co.il/reviews/qx6700/ תודה למי שיענה לי

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by mazoneli,

הלוח שלי הוא של ASROCK עם סוקט 775 האופציות שבינהן אני מתלבט הן : 1. סדרת ה E21XX עם 1M מטמון 2.פנטיום 4D מסדרה 9XX עם 4M מטמון התקציב הוא באיזור ה 400 ש"ח, מה לקחת ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by victory,

במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  15. הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה

17. Started by X-Style,

בסוף, לאחר הרבה התלבטויות (וצרות בדרך) אבא שלי הזמין לי לוח אם של Giga-Byte, Dual DDR ושיכול להכיל 4 זכרונות. השאלות שלי הן: 1. מה אתם אומרים בכללי על הלוח אם הזה? בין אם מניסיון ובין אם מידע. 2. קניתי שני זיכרונות של 256 מגה (החברה לא משנה כרגע) במקום 512 זיכרון והשאלה היא: האם זה עדיף מאשר לקנות זיכרון אחד של 512 זיכרון? 3. מאיזה דגמים, אתם ממליצים על Giga-Byte? הכוונה היא לרוחב בס וכל מה שעושה את זה יותר מהר או ענארף. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  19. שלום כולם אני צריך לקנות מחר זיכרונות חדשים למחשב ויש לי כמה שאלות בנושא 1. מה הזיכרון הזול הכי משתלם PC3200 DDR-400 גודל 512-1024 (בהנחה שזה מחשב לשימוש משרדי ולא צריך משהו מיוחד [תקציב מוגבל]) 2. אפשרי לשים את הזיכרונות האלו על לוח שתומך ב DDR400 ? 3. מישהו יודע כמה שנים יש אחריות על זיכרונות של GEIL ? תודה, דור

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. דווקא ראיתי בכמה חנויות והמחירים שלהם די אטרקטיביים לצ'יפסטים של P35 ומעלה..

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. מישהו ביקש ממני להרכיב מפרט של 4K, שיהיה מחשב לעריכה גראפית (בלי ציוד הקפי). שמתי בנתיים את E6300 - אם ישאר תקציב בסוף אני ארחיב לE6600. 2 שאלות: -מה הצ'יפ של E6300 ומה של E6600? -איזה לוח יהיה הכי טוב בתקציב הזה למעבד E6300 ואיזה לE6600?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by K0b1,

E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by hogtop29,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  25. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים