עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Elevation,

או שלא?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by nimrodim,

http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. ראיתי ש bug2000 רשם הזמנתי אתמול מחשב עם nf7 ו gigabyte fx5900xt ... יש בזה בעיית תאימות ??? :

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  5. היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by kazabubu,

איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by gulmer,

אני מתכנן קנייה של מחשב חדש עם מעבד מסדרת C (עוד לא סגור על המהירות, כנראה 2.6C). עכשיו נשאלת השאלה איזה לוח אם כדאי לקנות. יצאו עכשיו לוחות האם מבוססי SIS 655FX שמתאימים לFSB800 ומתחרים ב865PE ו875 של אינטל. קראתי את הביקורת בtomshardware ונשם נראה שהם מהווים תחרות די מוצלחת - יותר טובים מה865PE וקצת פחות מה875, אבל עדיין אני לא מכיר מישהו שקנה אותם. אני מעוניין ספציפית בדגם Gigabyte GA-8S655FX-L שראיתי ב482 ש"ח - הרבה מתחת למחירים של אינטל וזה גם בא עם שלל תוספות. למישהו יש איזשיהן המלצות או הכוונות? לקנות או להיצמד לאינטל?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by urielka,

אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by SMSM,

http://www.pricewatch.info/item/15449 EXTREME EDITION חדש ? INTEL ממשיכה להפתיע ...

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by R.W.P,

רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by BIGWOLF,

חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by iCe_bLaSt,

רציתי לדעת מה הסטפינג הכי מוקדם לניוקאסל וגם מה התאריך פבריקציה הראשון שלהם ... אני לא יודע לכמה כאן יש ניוקאסל אבל אני מקווה שזה יספיק יעזור לי. אז בבקשה לכתוב את כל הסטפינג שלכם -אם אתם לא יודעים הכל אז רק את תאריך היצור שנגתב בצורת 0414 למשל - שבוע 14 של 2004 את הדבר שמסתים בMW (כמו XPMW למשל אני לא בטוח לגמרי מה זה אומר) ואת הקוד בעל חמש האותיות שמתחיל בC (כמו CBASC או CAAOC) ואם כבר סטפינג - מה התוצאות אוברקלוק שלכם?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום! מבקש המלצה לזכרון 2 GB בסביבות ה-500-600 ש"ח. המפרט: AMD 4800 M2N-E 8800 GTS | | 320 MB זכרון WD 2500KS H30N ENERMAX 400W ליברטי NZXT APOLLO לא מתוכנן OC. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by mz155,

הם של חברה לא ממש מוכרת..(אני לא שמעתי עליה לפני) מה דעכתכם עליהם כזכרונות 667.. בלי קשר לכמה הם עולים.. http://www.jetram.com.tw/product/Pdf/JM667QLJ-1G_2345_s.pdf

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  19. מה המשמעות של לשים לוח MICROATX לעומת לשים לוח ATX בתוך מארז ATX? האם כשבלוח אחד רושמים שיש 8 חיבורי סאטא לעומת לוח אחר שיש 4, זה אומר משהו באשר למספר הכבלים שמסופקים יחד עם הלוח אם ? מה זה system fan header מה זה power fan header מה ההבדל בין COMA לבין COMB ומה זה בכלל שניהם ? מה המשמעות של # 1 x coaxial S/PDIF Out connector # 1 x optical S/PDIF Out connector לעומת בלוח אחר רשום # 1 x SPDIF In/out header הלוחות הם של גיגהבייט, הדגמים לא חשובים

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  20. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. 1. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ יש סיבה להשקיע בכאלו: 3. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188 לא יהיה OC בשנתיים הקרובות. מעבד E6750 על לוח 965P-DS3 תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  22. נשמות\עוזרים יקרים הנודדים\נודדות בפורום זה בשעה עגומה כזאתי, נשמתי לא יכולה לנוח בימים האחרונים ואחד הדברים שמטרידים אותה זה הדבר שנקרא DUAL CHANEL, ובכן יש לי שאלה על הנושא: קראתי ואני יודע מה זה עכשיו, השאלה שלי זה אם למשל יש לי KINGSTONE 1GB DDR2 667MHZ CL5.0 ואני שם עוד זיכרון של 1GB מחברת PQI נגיד או CORSAIR בעל אותו תדר 667MHZ ואותו CL5.0, האם יופעל הDUAL CHANEL, או שאני מחוייב לשני זכרונות זהים מכל ההגדרות כולל חברה? בתודה.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by zahi74,

מתלבט בין 2 לוחות אל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19333&catid=1156 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18639&catid=1156 יש צורך ב-DDR3 וחוץ מזה מה באמת עדיף ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by Vol,

1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. לוח msi הכי פשוט מול לוח ג'יגה בייט 965 עם אותו מעבד וזכרון יהיה הבדל בביצועים? במהירות תאכלס בווינדוס עם מעבד 4500 ו2GB זכרון אבל לוח מהזניח ביותר (כמובן שתומך בדו 2) או לוח כמו של ג'יגה בייט 965 שנחשב איכותי יהיה הבדל תאכלס במהירות בווינדוס/אינטרנט? +-+ אני שואל רק על מהירות עבודה בווינדוס לא על פיצ'ירים אחרים כמו תושבות בלוח וכו' +-+

• 4 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.