מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? (יש לי מודול ישן של 64 מגה שלא מזדהה כשאני מעביר לCAS2)
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש HTPC למטרות FHD בלבד. זהו המפרט: 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 8. הרכבה. אני הזמנתי את הזזיכרון OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value ובקבלה ששלחו לי למייל אני רואה את הזיכרון REAPER OCZ 2X2GB (4GB) DDR2 800MHZ. האם זה עקרוני ? http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2401K~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2405K~15~0.htm
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב אינטל סלרון 2.5 גיגה. כרטיס מסך: radeon 9600 pro כמות זכרון : 2X 256 MB DUAL DDR 400 MHZ שימושי המחשב: הכל: משחקים+תלת מימד, אינטרנט, אופיס, טלוויזיה ו...לינוקס רציתי לשאול האם כדאי לשדרג את זכרון המחשב בעוד 512 מגה זכרון - כל שבסך הכל יהיה 1 גיגה זכרון. סה"כ מדובר בהשקעה של 300 ש"ח, אך נשאלת השאלה אם בכלל כדאי להוסיף את הזכרון. האם זה יתרום משהו למחשב? האם המחשב יהיה מהיר יותר? האם יהיה שקט יותר? (פחות עבודת swap) על הדיסק הקשיח ועוד.. לצערי עקב עומס אינני יכולה לבצע חיפוש באתר. אודה לתשובתכם המלומדת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לוודא, שהביצועים של הזכרונות שלי הן בסדר. זאת המערכת שלי: AMD XP2500 Gygabite Nforce2 DDR333 Hynix 256X2 Dual ddr תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כרגע Mushkin Black (level 1) ברצוני להוסיף עוד זכרון למערכת ,אבל אני מבולבל בקשר לתאימות של זכרונות. אם יש לי כרגע מושקין אני יכול להוסיף זכרונות מחברה אחרת גם אם התזמונים שונים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC אלה או Mushkin DDR2 4096MB 2048x2 800Mhz CL4-4-4-12 ES תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מצאתי בבית 2 זכרונות 16mb/72pin עם PCB שכתוב עליו POWMEM 736 ועוד כרטיס זכרון RDRAM 128MB/800Mhz של סמסונג הכרטיסים חדשים לגמרי,כמה יכול להיות השווי שלהם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-7VRXP REV 1.1 עם מעבד ATHLON XP 1800 ... ברצוני להחליף את הנעבד ל-ATHLON XP 3200 ... האם הלוח אם יזהה את המעבד? מה בקשר לתאימות בין מהירויות שעון? הלוח אם 266 והמעבד 400 ..... תודה,
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה יותר טוב, pentium D 2.8 ליבה כפולה או מעבדת אחד של 3.0?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי חברה.. הבנתי(רק עכשיו) שישנם כרטיסים גרפי (דוגמת 8800gtx)שהם ממש גדולים ולא נכנסים בכל מארז\לוח אם.... בגלל שאני מתכנן להרכיב מחשב חדש בקרוב מאוד...יש המלצה על לוח אם שלא תהיה לו בעיית קיבולת של כרטיסים חדשים וגדולים? (מחיר לא בעיה...אשמח לקבל אופציות)... תודה רבה אבי
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מזו החברה הזו V-Data?? נתקלתי בKSP באיזור הזיכרונות... האם אלה A-DATA?...
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם בחברה שבה אני עובד יש שני לקוחות עם הלוח הזה - ga-8n-sli-quad royal של ג'יגהבייט, בחרנו בלוח הזה בזמנו כיוון שיש את האפשרות לחבר אליו 4 כרטיסי מסך וכתוצאה מזה לחבר אליו 4 מסכים ויותר.. במשך השנה שעברה מאז יצא לנו להחליף אותו כבר כמה פעמים אצל שני הלקוחות- בדרך כלל בגלל כרטיס הרשת של nvidia שמת ממש אחרי מספר ימים וגם בגלל בעיות אחרות בנתיבי הPCI-Ex וכל מיני תופעות אחרות כמו קפיאה ושלב הפוסט... מישהו כאן מכיר את הלוח הזה? האם הוא ידוע כבעייתי או שרק לנו יש איזה חוסר מזל איתו? כי הוא אמור להיות לוח ברמה גבוהה ביותר..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר'ה שאלה לי אליכם,על מה משפיעה בידיוק כמות הוואלט של הספק? מה נותן לי יותר וואלט? חסרונות ויתרונות... תודה רבה על הזמן
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחר בדיקה קיבלתי את הציון הזה המפרט רשום במפרט שלי מלבד הארדיסק שלא רשום שם והוא WD 400JB ציון הזיכרון והארדיסק לא נראה לי תקין בהתאם למפרט.. (מצורפת תמונה) אני צודק? נ.ב ניסיתי להשוות באתר של מאד אוניון אבל לא רשום שם את דגם הארדיסק.. עריכה:שכחתי להוסיף תמונה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)
-
- 10 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך במעבדים עם מהירויות FSB מגה הרץ הבאות: 533, 800, 1066 לעומת זאת יש מעבדים רבים שה- FSB שלהם הוא 1333 מגה הרץ. השאלה שלי היא: האם מעבד של 1333 FSB יעבוד על הלוח אם שלי , ואם כן האם זה יגיע עד למהירות הרגילה של אותו מעבד או רק למהירות כוללת מופחתת ? אין לי עניין לעשות אוברקלוקינג ולקנות קירור מיוחד, השאלה שלי היא האם המעבד יעבוד בלי סידורים מיוחדים.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-