עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xpo,

איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by oranShoshany,

מצאתי את הלוח הבא : לוח אם מבית DFI מדגם Infinity nF - M2 ב498 שח השאלה שלי האם יש בו יציאת SPDIF? והאם יש לוח יותר טוב עם היציאה הזאת עד 520 שקל.. מיועד למעבד AMD 64 X2 3800

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by amni,

יש לי לוח אם שתומך במעבדים עם מהירויות FSB מגה הרץ הבאות: 533, 800, 1066 לעומת זאת יש מעבדים רבים שה- FSB שלהם הוא 1333 מגה הרץ. השאלה שלי היא: האם מעבד של 1333 FSB יעבוד על הלוח אם שלי , ואם כן האם זה יגיע עד למהירות הרגילה של אותו מעבד או רק למהירות כוללת מופחתת ? אין לי עניין לעשות אוברקלוקינג ולקנות קירור מיוחד, השאלה שלי היא האם המעבד יעבוד בלי סידורים מיוחדים.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by DMK,

איזה לוח אם אתם ממליצים??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Mantis,

המערכת: Athlon" 64 3000+ (S-939 AMD GIGABYTE K8NF-9 GIGABYTE 6600GT WD 160GB SATA CI-6A19\Diabolic רציתי לדעת זכרון 512MB של ADATA מספיק טוב לשאר הרכיבים של המחשב, או אם אני אקנה זכרון של OCZ או חברה מוכרת אחרת הביצועים ישתפרו, כי חבר אמר לי שהיה לו זכרון "סטנדרטי" כמו הADATA , וכשהוא שיפר לOCZ הביצועים של המחשב השתפרו פלאים אז רציתי לדעת אם זה ישנה (אני לא מתכוון להוציא את המיץ למחשב, אבל למשחקים חזקים וכאלה) תודהה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  10. צהריים טובים: יש לי מחשב נייד מדגם:Toshiba Satellite A300-247 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless Lan (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet Lan מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5mm (front) / 38.5mm (rear) משקל: 2.72Kg אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 8 או 10 (גם 12 טוב אם אפשר) איזה זכרון עליי לקנות? אשמח לקבל המלצות על זכרונות ספציפים, ואם א…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by kinggil,

שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by online,

שלום, לאחרונה Gigabyte השיקה גירסה חדשה (Rev 2) של כל הלוחות מסדרת P35. השינויים מעטים אבל נראים לעין. בין היתר, היציאה המקבילית בגב הלוח הוחלפה ביציאות USB, וגוף הקירור העצום של הגשר הצפוני ב-DS3P ו-DS4 הונמך כדי להקל על תאימות עם גופי קירור גדולים. הגירסה החדשה נמכרת כבר כמה חודשים באתר Newegg ובמקומות אחרים ברחבי העולם. מישהו יודע האם היא כבר הגיעה לארץ? ספציפית, אני מתעניין ב-DS3P או DS4. תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. מה המהירות שעות של המעבד שלי??? AMD ATHLON 64 3200+

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Hatori_Hanzo,

זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. 1.האם צריך שהמשחק יהיה מותאם מראש לניצול יעיל של מערך crossfire או שהדריבר של ati בנוי כך ,שלא חשוב איזו משחק מורץ ,בכל מקרה המשחק יזהה את מערך crossfire ככרטיס בודד לכל דבר? 2. האם מערך crossfire באמת מנצל ביעילות 2 כרטיסי מסך ? , כלומר הכפלת הביצועים וה-fps 3. האם מערך crossfire יעיל יותר מ-sli בניצול 2 כרטיסי מסך? 4.האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים שונים לדוגמא 3850 +3870 ? 5. האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין מבחינת הזיכרון ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים עם נפח זיכרון שונה ? לדוגמא 8800 עם 320mb + 8800 עם 640mb? 6.מבחינת כדאיות עושה רושם שמבחינת יחס עלות ביצועים הקמת מערך crossfire יותר כדאי מאשר מערך sli וזאת משום …

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by satlan1,

יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by itelon,

מעבד E6400 הוא עם 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  18. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. היי מאילוצים של הספק אני נאלץ להחליפו המערכת שלי נמצאת פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 אשמח לקבל משו בסביבות אותו מחיר... (חשוב אם יהיה גם בו 6 USB)... יונתן

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by Ananda,

אז ככה סוג הזכרון הוא: 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 DDR2 800 םשוט בן דוד שלי קנהDDR3 והוא מביא לי את זה בחינם הקטע אם אני צריך להשאיר את זה או לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by lipa,

למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by zahi74,

מתלבט בין 2 לוחות אל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19333&catid=1156 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18639&catid=1156 יש צורך ב-DDR3 וחוץ מזה מה באמת עדיף ?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by victory,

במפרט כרטיס מסך רשום DDR3 , הלוח אם תומך בDDR3 הזיכרון במחשב הוא DDR2 , האם הזיכרון בין הלוח לכרטיס מסך יעבוד על DDR3

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  25. שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים