מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, מבוסס Q6600. חסר לי רק לוח אם, תקציב, עד 750 שקל. אני לא מתכנן לשחק, זה מחשב שהשימוש העיקרי שלו זה גרפיקה. מה שחשוב לי זה שיתמוך במעבד, וב Raid. ותהיה בוא תמיכה לדור החדש של המעבדים יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 754 HAMMER (אם אני זוכר נכון) ולוח אם ASUS K8N שהוא ל AMD Athlon 64 Sempron האם זה פוגע לי בביצועים או בכלל פוגע, או שזה ממש לא משנה? ה Sempron פחות טוב לא? תודה
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
-
שלום רב. אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בשביל לשדרג בעתיד לכרטיס מסך כגון GTX970/980 כרגע יש לי HD6970 . אחרי בירור קל הבנתי שהמעבד הנוכחי Intel Core 2 Duo E8500 יהווה בעיה עם כרטיסים חדשים כגון GTX970 בעיקרון מה שיש לי שלא צריך לשדרג לדעתי זה ספק כוח CROGER 1000W GOLD בהחלט מפלצת שקניתי לפני שנתיים בערך. (השאלה אם הוא מתאים ?) אני צריך עזרה לגבי בחירה בחומרה בלוח אם ומעבד ובזיכרונות. יש לי מסך 24 1920X1080 אני משחק CRYSIS 2 / 3 COD/ בעיקר FPS עבודה באחסון קבצים כמו שירים וסרטים ב BLURAY וקצת עריכה ב SONY VEGAS ו After E ככה שאשמח ללוח שתומך במספיק חיבורי SATA כדי שאוכל להוסיף כוננים לפי הצורך. ושיהיה בו מספיק חיבורי USB 3.0 לפחות 4. אם לדעתכם צריך לשדרג למארז שיכי…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, התקנתי WD 80GB SATA והוא כרגע הכונן היחידי במחשב (ניתקתי CD,דיסקטים). כאשר אני מדליק את המחשב הוא עולה תקין, אבל אם אני עושה RESTART המערכת לא מוצאת את מערכת ההפעלה ע"מ לעלות (XP) והוא כאילו מחפש,לא מוצא ונשאר סטטי, הפיתרון היחידי ע"מ לעלות הוא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ניסיתי עדכון ל ביוס של הלוח אם, לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר אולי את הבעיה? מישהו יודע כמה זמן אחריות יש על לוחות אם של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr האם ניתן לדעת בוודאות איזה שילוב יתן את הביצועים הטובים ביותר עבור כל המקרים בהם המעבד פועל כלומר איזה זיכרון עדיף 500sdram או 256ddr מה יתן ביצועים שהם טובים ביותר עבור כל שימוש במחשב. (כולל תוכנות גרפיות ומשחקים - ומספר אפליקציות רבות הפועלות בו זמנית) אבקש אם אפשר להפנות אותי למאמרים בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח כזה , האם זה דגם חדש ? P45 , והאם יש לו חיבור מהיר של PCI -E 2? רוני
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.fronic.com/?p=66 אם זה לא סתם שטויות אז זה נראה לי כמו רעיון מעניין מאד. אם הם באמת הולכים לעשות את זה, אז מעניין איך זה יעבוד? המערכת הפעלה תראה רק מעבד לוגי אחד? בדיוק כמו שעם מעבד HT ה-OS רואה 2?
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ויסטא 32 עם 2 גי'גא בראם אם אני אוסיף עוד 2 הויסטא יזהה את כל ה 4 עברתי על המאמר כאן ולפי מה שנאמר הוא יזה לי רק 3.5 מה שכן חבר אמר לי שיצא דריוור כל שהוא לתיקון הבעייה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מעבד 1.7 ועכשיו באיזה משחק שהתקנתי כתוב שהמעבד הוא 1.2. אז רציתי לברר אם עבדו עליי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב שיש יותר CL או פחות ומה זה בכלל CL תודה מראש אדיר
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE X38-DQ6 ועשיתי לו לפני כמה חודשים עדכון גרסא לביוס ולאחר שעשיתי את זה כול פעם שאני משנה דברים בביוס ויוצא מהביוס אז הוא מכבה לבד ומדליק את המחשב, האם מישהו נתקל פעם בבעיה הזואת או שזה דבר נורמלי שאלה נוספת יש לי זכרון של OCZ 800MHZ 2GB CL4 DUAL CHANNEL ושאני בודק מה המהירות שלו אז הוא מראה לי שהוא על 400 MHZ ולא 800 למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? תודה מראש יואב
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי 1. בלוחות החדשים יש תמיכה ב-MB 16 FLASH ROM , מה זה אומר ? למה אני צריך 16 MB בביוס ? מה זה נותן לי ? 2. q - shield - מה זה ? 3. q - connector - מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן מעבר לויסטה ובשביל זה אני צריך לפחות עוד ג'יגה זיכרון אז החלטתי לשדרג את ה2x256 שיש לי עכשיו. עכשיו השאלה הראשונה היא אם אני שם 4 סלוטים בDUAL של 2x512 + 2x256 זה מוריד לי את הבאס ל333? בלוח P4P800 נניח שלא, יש לי אפשרות לקנות זיכרון CORSAIR Value שזה CL2.5 והוא יד שניה ב400 שקל (אגב, הוא בא עם אחריות לכל החיים?) או לקנות זיכרון אחר נניח Kingstone/Samsung חדש שהוא CL3 באותו מחיר ופחות 20 שקל אפילו. כמה אני ירגיש בשינוי? חשוב לציין שאין צורך באפשרות OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע מחשב i5 760, לוח אם p55, וזיכרון 4GB של transcencd, בשני סטיקים של 2GB 1333 דואל צ'אנל.. לפני כמה ימים התקנתי SSD ואני חושב על לשדרג את ה - RAM, כדי לאפשר לו לעשות יותר חישובים כדי להקל על ה - SSD... איזה שדרוג כדאי/מומלץ? או שמא אולי בכלל אין צורך.. חשבתי על אולי להוסיף 8GB, ואז שיהיה במערכת 12GB, אבל אני תוהה אם יש התנגשות בנושא של דואל/טריפל צ'אנל וכו.. בכל מקרה, אשמח לעצה לגבי מה השדרוג הכי כדאי/משתלם שאני יכול לעשות.. המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-