מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
תודה למי שעוזר! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון DDR1 של 512M או 1024M ושיתאים FSB יותר גבוה מ200 תודה מראש וסליחה על השגיאות.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לoc הסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח - DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GB או גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3J תלוי איזה מחיר אני אקבל עליהם בתודה מראש לכל העוזרים. jingel
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם abit nf7-sl ומעבד athlon xp 2500+ ואני מעוניין לשדרג. העניין הוא שיש לי כ.מסך Gforce 6600gt שהוא AGP ,שאני חושב שהוא טוב. אז הקטע הזה תוקע אותי ואני לא חושב שכדאי שאני יקנה כ.מסך PCI E אם אין לי תקציב. כל זה נובע מבעיה של חוסר תקציב.(חייל) אני מעוניין לקנות את הלוח והמעבד שתומכים בAGP. על איזה לוח אתם ממליצים לי לקנות, ומעבד? איזה תושבת היא הכי טובה שעוד תומכת בAGP?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
נראה לי שנשרף לי הלוח המחשב לא נדלק לי :\ ונסיתי להחליף ספק זה עדיין אותו דבר מאיפה אני יכול להשיג לוח שתומך ב am2 או 939 ושיש לו ddr 400 וכניסה לagp מה כבר לא מייצרים כאלה ? :\
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר לבדוק מה השם של החברה של הזיכרונות שיש לי במחשב מבלי לפתוח את המארז ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שנים המסך הכחול המשעמם ליווה אותנו והרבה פרמטרים שם היו ונשארו לא מובנים. התחילו לעבוד על כך אי שם בשנות ה90, בשנות ה2000 המוקדמות דובר על כך בעיקר בפורומים של אינטל ואם לא MSI זה היה נשכח לגמרי. MSI הודיעה שניתן לשלב את הביוס החדש בשלושת לוחות P45 שלה ע"י עדכון ביוס. מדובר בביוס צבעוני עם ממשק גרפי וידידותי למשתמש שמשלב גם קול ועפ"י שמו ניתן לנחש שניתן גם לעבוד עם העכבר. לסקירה על הביוס ותמונות: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-click-bios.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגמי דור ה-Zen 3 השולחניים הצליחו לשים קץ לשליטה הארוכה והמובהקת של אינטל בביצועי גיימינג - וב-AMD רוצים לוודא שתוכלו למצות את היתרונות הללו במלואם עם אחד הכותרים הבולטים לשנת 2021לכתבה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
היי השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות עכשיו מעבד Q6600 אחרי שיצא המעבד החדש וכנראה שתהיה ירידת מחירים השאלה שלי עם כדאי לרכוש עכשיו או לחכות לרכישה או מעבד יותר טוב או שאת ה- Q6600 בפחות עלות מהי כדאיות של רכישה כרגע ועם יש מעבד יותר טוב אשמח לדעת את עלותו ואיזה סוג!!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
תגידו, איך מחשבים מה המהירות האמיתית של המעבדים החדשים? לדוגמא... אם ידוע שמהירות ליבה של מעבד דו ליבתי היא 2.4 ג"ה... אז מכפילים ב2 ומכך שהמהירות היא 4.8 ? ובמעבדי Quad ? אם ידוע שמהירות השעון היא 3.0 ויש 4 ליבות... זאתומרת שהמהירות הכללית של המעבד היא 12 ג"ה ?!?!?
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש מקום גם בארה"ב שאפשר לקנות אותו זה גם טוב. ומה בערך המחיר שלו? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=243&l4=0&model=942&modelmenu=1 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
1. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-D3H או 2 . http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H97-Gaming%203 ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Memory w/Silver Heatsink 400MHz - CAS2.5 שעולה 1120 שקל והזכרון הזה CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory 400MHz - CAS2 שעולה 1130 התחתון טיפה יותר יקר למה? ומה זה אומר w/Silver Heatsink מה זה הדבר הזה? וה /W אומר שזה כלול או לא ואם כן זה טוב או לא כי בזכרון השני לא רשום כלום וזה יותר יקר? נ.ב הזכרון הזה בא חתיכה אחת או שתיים של 256?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שכולו יהיה אינטל כולל הלוח אם. ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב, אם הוא תומח בSATA2, וכל הדברים החשובים והאם יהיה ניתן לעשות אוברקלוק טוב עם הלוח...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי DDR 1 1.7G 512MB*3 + 256MB*1 לוח אם : GAK8NF9 gigabyte אני רוצה להוסיף 2G כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה. - יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1? - איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים. - אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה? לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333. - WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G? תודה.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-