עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מגה הרץ יש לזיכרון הזה 512MB A-DATA /VT? DDR400 עוד שאלה DDRX00 הוא מספר המגה הרץ של אותו זיכרון?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. חשבתי על gigavbyte k8n nf4 u... מישהו מציע יותר טוב? אגב, פתחתי אשכול חדש כי לא הייתה היענות לאשכול הישן...

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by kaspe-r,

A-DATA /VT? פחות טוב מי A-DATA רגיל בערבה הוא קצת

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by charm,

שלום חברים עשיתי בדיקה בתוכנה EVEREST והסתכלתי על המהירות של הזיכרון שלי וראיתי שכתוב pc3200 אבל בסוגריים היה כתוב 200MHZ, והשאלה שלי האם pc3200 לא אמור להיות מהירות 400MHZ צירפתי קובץ שיהיה יותר ברור בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  5. הנה ההוכחה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  6. שלום לכולם, אני בימים הקרובים הולך לחברת מחשבים שבה קניתי את המחשב מפני שהזכרונות לא עומדים בתזמונים הרשומים ב600MHZ. תוכלו להמליץ לי על סטפינג טוב לאוברקלוק? הזכרון אותו אני מחליף הוא G.Skill pc4800 2.5-4-4-8 DDR600 - אני מחליף אותו לזכרון זהה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3419&catcode= איזה שטויות הם כתבו בתיאור שלו..!!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MiGHTyDuCK,

יש לי שני מחשבים בבית שאני רוצה לחבר לאינטרנט יש לי על הכרטיס הזה את האפשרות ? או שאני צריך לקנות עוד כרטיס רשת או משהו ?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. איזה לוח יותר חזק לפי דעתכם: intel 815eea או asus cuv4x e ה ASUS מבוסס על VIA 694 ואילו האינטל מבוסס על 815e - אני שוקל להחליף את הלוח אם שלי מה אסוס ל אינטל ואני צריך חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by Snufkin,

אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by HardWarePassion,

הסתכלתי באתר של וואלה שופס וזה המפרט שהתגלה לעיניי ===> http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT298999 הייתי דקה וחצי לפני קניה של מעבד AMD ATHLON 64 2800 בתושבת 754 + לוח ג'יגה בייט מ KSP ב 410 ש"ח + מארז. סה"כ 1250 ש"ח !. עד שניתקלתי בהצעה של וואלה שופס מחשב מלא קומפלט ב 1999 הפרש של 750 ! שווה את התופסת ? (למרות ששם הלוח זה עם צי'פסט של VIA לא סובל אותם) - וב KSP זה עם NFORCE 3

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by BreezeNET,

איזה זכרון יותר טוב עבור OC רצחני. 1. PQI http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 2. Booster + OCZ. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3406&catcode=278 נא לא להתיחס למחיר כגורם לשיקול דעת. חלק מהמפרט שלי: Intel 3.0c Abit IC7 ספק- TT 480W תודה.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. לחבר שלי יש AMD 2400+ Gigabyte GA-7VRX 256MB DDR 2100 הוא קנה עוד זיכרון 256 חדש של A-DATA של 400 מגה הרץ. הבעיה היא ששני הזכרונות לא עובדים כששניהם מחוברים, בEVEREST למשל רשום שיש שני סטיקים של זכרון אבל הווינדואס כותב שיש 256.... ניסיתי להחליף סלוטים וזה גם לא עבד. ניסיתי כל זכרון בנפרד ומסתבר ששני הזכרונות תקינים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. שלום לכול חבריי הפורום יש לי מעבד זה שרשום בכותרת אז הוא נשרף לי עכשיו יש לי שאלה אליכם העם יש בארץ יבואן שאני יכול להחליף אצלו את המעבד לא ידוע לי עם הוא בכלל באחריות על המעבד יש מדבקה עם סיריאלי AZ655969 מה נותר לי כבר לעשות אני נואש אז בבקשה עם אתם יכולים לתת לי מספר טלפון וכתובת של היבואן

16. Started by Gilo2005,

אז ככה בימים שעברו נשרפ לי המחשב אז חשבתי יש לי כסף למחשב חדש! אז ביקשתי הצעה במפרטים וננתנו לי הצעה ל 64 BIT של AMD אז רציתי לדעת האם כול הישומים התוכנות והמשחקים שלי יעבדו שם והכי חשוב האם ווינדוס יעבוד כרגיל או שאני יצטרך להוריד ווינדוס 64 BIT????????

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by RayZ,

הציון שקיבלתי עם המחשב ב Super pi הוא: 51 זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by matan101010,

אני רוצה לקנות זכרונות לפנטיום 2, אני יודע שעדיף לי פנטיום 4, אבל יש לי כבר 2 מחשבים עם זה, ואני רוצה להשמיש את המחשב הזה, אז שאלתי היא אם זיכרון 128 מגה יכול לעבוד על פנטיום 2? :

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  19. המממ השאלה כבר רשומה....

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותה עכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATA הכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64 למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64 אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת... תודה מראש למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  21. כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by satlan1,

שלום יש לי זיכרון 128 ראם RDRAm 2 סטיקים של 64.. והמהירות זה pc800 והחלטתי להגדיל את הזיכרון... אני רוצה שהווינדוס ירוץ חלק(עכשיו עם ה128 יש הרבה תקיעות...(ווינדוס אקס פי)) אז אתם אומרים להגדיל ל256 או ל512? ואם זה חשוב יש לי כרטיס מסך גיפורס 2. (יש במחשב הזה כל שנה רק 2 משחקים פיפא ואנביאיי... כל השאר במחשב השני שלי אז לא צריך כרטיס מסך טוב)... ואמרו לי שהזיכרון הספציפי הזה מאוד יקר ולא מוכרים אותו כמעט, אז יש אם אני מחליף ל DDR נניח ומחליף גם את הלוח אם, זה לא ייצא יותר זול מאשר להרחיב ל512? תודה מקווה שהבנתם מה רציתי

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  23. או וולט מוד ללוח אם שלי שהוא ga-7n400-l ,usv kguzrho

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Turbine,

עזבו אותכם מאמרים.. עזבו אותכם בדיקות באינטרנט אני ראיתי, וחוויתי על בשרי... ב3DMARK הוצאתי בסביבות ה800 נק' פחות עם הAMD בSUPER PI הוצאתי 47 שניות, הכי טוב שהצלחתי היה 45 ! המערכת הקודמת שהייתה לי היא אינטל LGA775 3200 זכרון 512 DDR2 ובSUPER PI הייתי מוציא 41 שניות ! בושה איך שאתם מדברים על AMD... אומנם זולה במקצת, 300 שקל לפה או לשם.. אבל.... קניה הבאה שלי בוודאות תהיה אינטל !

• 158 תגובות
    • 10.1k צפיות
  25. Started by BreezeNET,

אני מת להחליף את הזיכרון שלי (Geil 512*2 pc3200 value). הבעייה שהמחירים של זכרונות 550MHZ יקרים בשבילי אז חשבתי לקנות קיט מחו"ל .עד שראיתי את זה.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 המחיר לא "נמוך מדי" ???

• 5 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים