עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eli_a,

יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by Ben in Black,

יש לי פנטיום 4 1600 ואני רוצה להוסיף לו 256 DDR עכשיו יש לו 128 SDR ואני לא יודע אם זה יאט את ה 256 DDR כי זה לא אותו סוג כדאי לי להוציא את ה 128 SDR אחריי שאני יקנה 256 DDR ????? ומה ההבדל בניהם ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  4. לקחתי מחשב של לקוח הרצתי עליו את תוכנת האברסט ורשום כך : זאת אומרת שהבקר של הזכרון שנמצא על הלוח תומך במעבר של עד גי'גה נתונים לשניה ? ועוד שאלה בצבא לימדו אותי שאם לוקחים לוח דואלי של באס 800 ושמים לו 2 זכרונות DDR 400 אז הלוח מנצל את כל ה 800 MHZ והזכרונות עובדים בתדר של 800 זה נכון ? ואם שמים זכרון אחד אז הלוח עובד במהירות של 400. עכשיו עוד משהו הבנתי שכדי לקבל מהירות לשניה צריך לחלק ב 8 זה כולל גם את מהירות הבקר של הדיסקים הקשיחים ? 133 , 150 וכו'... דרך אגב בהנחה וזה נכון וחיבור של שני DDR 400 בלוח דואלי של 800 גורם ללוח לעבוד בתדר מלא של 800 MHZ אז גם מהירות הבקר עולה ב 10 - 15 אחוז ? למשל מ 4 גי'גה ( 4000 MB ) - ל 4.6 ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. איך אני עושה לזיכרונות אותו תיזמון ועושה בדיקה שהכל עובד כמו שצריך?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by gggilad13,

האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. אני כרגע בתהליכים להרחיב את הזיכרון של המחשב כיום יש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, CAS Latency : 2-3-3-6-T1 מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח epox 8kda3j רציתי להרחיב את הזיכרון לג'יגה, אבל להוסיף סטיק זהה במחיר שהוא עולה פשוט לא יתאפשר לי כלכלית ... חשבתי פשוט להחליף את הזיכרון שיש לי בשני סטיקים של 512MB TwinMos Speed Premium DDR PC3500/433 BH-5 ששניהם עולים כמו סטיק אחד של קורסאייר , ולמכור את מה שיש לי כרגע, כדי לרכך את המכה... יש לי מספר שאלות : האם המהלך שאני יוזם כדאי ? עדיין לא התחלתי להתעסק באוברקלוק, כי אני פחדן, אבל התחלתי לחשוב על הנושא לפני שנים ... בביוס של הלוח ראיתי שניתן לשנות מתחים DIMM voltage 2.5-2.8v, האם זה יספיק כדי להביא את הטווינמ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Danny_Malis,

ביקורת חמודה... http://www.tomshardware.com/cpu/20050509/index.html

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. שלום לכל הפורום, קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש, המחשב לפי מה שאמרו לי הוא מחשב טוב אבל יש לי כמה שאלות. קודם כל, המפרט: - מעבד: AMD 64bit 3200 939 - לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 - זיכרונות: (Kingston 512MB DDR400 CL2.5 X2(1G השאלות שלי: 1. ניכנסתי לתוכנה המוכרת "aida32" והיא לא ממש זיהיתה לי את החלקים, אפשר להגיד אפילו שכמעט בכלל לא. מה הבעיה? יש עוד תוכנות שאפשר דרכם לדעת את הפרטים של המעכרת? אם כן, איזה? 2. אני מחפש תוכנה שתיתן לי נתונים גלובלים על המחשב כמו: סיבובי מאווררים, חום של המעבד, חום של זיכרונות RAM, חום של דיסק קשיח, חום של כ.מסך כל דבר אפשרי, ואם יש מאווררים במארז איך אפשר לדעת נתונים ללא התקן (בקר) נוסף? האם זה אפשרי? 3. האם יש אפשרות לעשות מין "תוספת" כזאת ע…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by X_Dror,

קיבלתי את ההצעה הזאת ב-60 ש"ח יותר ממחיר של Twinmoss 512Mb ram CAS 2.5. מה אתם אומרים? שווה? אני חושב שזה הזיכרון - http://www.microdirect.co.uk/ProductInfo.aspx?ProductID=6792 (תקנו אותי אם אני טועה) תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני בודק את הזיכרון שלי אם הוא תקין?? : זה הבעיה שהוא עושה לי זה לא רק בתכונה הזאת http://img237.echo.cx/img237/8594/13tn.jpg

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ToY_SoldieR,

עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by Bose,

גלשתי באתר של אסוס וזה מה שראיתי. למישהו יש הסבר :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Merom - למחשבים ניידים, Conroe - למחשבים שולחניים, Woodcrest - לשרתים. כולם כפולי ליבה בלבד, לגרסת השרת כבר מתוכנן מחליף מרובע ליבות. המעבדים מבוססים על פילוספיית הפיתוח של הפנטיום M אבל מעבר לכך הם מעבדים חדשים לגמרי. אמורים להגיע לשוק בסוף 2006 ! מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23055 הערה: כלומר עד סוף 2006 לאינטל אין שום דבר שיחליף את הזיאון הנוכחי?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by qpalzm,

השאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by lharpaz,

אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  19. היי לכולם אני זקוק למעבד ולוח אם תקציביים.הציעו לי פה 2 אופציות ואני צריך את עזרתכם: 1-SEMPRON 2600+ S754 +לוח אם GIGABITE K8NS>S754> 2-SEMPROM 2800 +לוח אם ABIT NF S2 SATA עכשיו שמעתי שהסלרון של אינטל עדיף על הסמפרון כי הוא יותר חזק ויותר זול..האם זה נכון?<אם כן אודה לכם אם תרכיבו לי מעבד ולוח אם מתאים לזה> רק שתבינו דבר אחד:המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6.<אני לוקח כנראה כרטיס מסך 5200>ככה שאם יש משהו יותר תקציבי וזול,וכמובן אמין אשמח לשמוע זאת ממכם. בתודה מראש לכל העונים שי

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  20. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by ofer_shm,

היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  22. שלום קניתי זכרון חדש של PQI PC4400 והמחשב לא מזהה את השם של היצרן והוא מזהה אותו כ- PC3200. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  23. אתמול קיבלתי את החלקים למחשב החדש שהזמנתי. אני, Stinger ו Holy J התחלנו להרכיב את המחשב שחלק מהמפרט שלו: AMD 3000+ 939 DFI LanParty Ultra-D Antec True Power 430W ThermalRight SP90 ללוח מתחברים 4 כבלי חשמל: 20 פינים, 4 פינים, מולקס וחיבורחשמל לפלופי. אחרי ההרכבה באים לנסות אם המחשב עולה(כאשר 4 הכבלים הנ"ל מחוברים) מדליקים את המחשב והופ הוא נדלק לשנייה ונכבה... מנסים להדליק אותו בלי הכבל 4 פינים ופתאום הלוח נדלק. כיבינו את הלוח ושמתי את הX800XL כדי לראות אם המסך נדלק, אבל לצערי הוא לא... ניסינו איזה 3 שעות בערך להדליק את המחשב (בכל מיני קומבינציות חיבורים חשמל שונות) אבל חוץ מהדלקת הלוח נראה שהמעבד פשוט לא עובד(לא מתחמם, הלוח לא מזהה אותו...) אני חושב שהלוח או המעבד פשוט דפ…

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by Delapro,

מה ההבדל בביצועי משחקים עם זכרון C2 לעומת בC3 ? והנה בין מה שאני מתלבט: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3, 834 shekel Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX, 1,580 shekel האם אני אוכל לעשות אוברקלוק מ 3.0 עד 3.4 והאם יש הבדל בביצועים במשחקים אם כרטיס מסך gigabyte gefirce 6600gt תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by Snufkin,

אני מניח שזה נשאל כבר הרבה אבל אני לא מוצא את זה בחיפוש. יש לי מעבד AMD 64BIT ו - 2*512 של CROSAIR עכשיו הבנתי שבסוקט 939 כאשר יש שתי זכרונות זהים מרוויחים עוד משהו כמו 10%. השאלה שלי היא אם מספיק לחבר את הזכרונות או שצריך להגדיר משהו בביוס?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים