מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום זה אפשרי לחבר 2 זיכרונות שונים ל DC? ואם הCL של אחד זה 6 ושל השני 4 אחד יחסום את השני ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא של ASROCK עם סוקט 775 האופציות שבינהן אני מתלבט הן : 1. סדרת ה E21XX עם 1M מטמון 2.פנטיום 4D מסדרה 9XX עם 4M מטמון התקציב הוא באיזור ה 400 ש"ח, מה לקחת ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות: 1. כאשר אני מגדיר DUAL CHANNEL(ברוחב פס כפול כמובן) ושם 2 סטיקים זהים של 1+1 GB אז סה"כ יש לי 2GB? או 1GB? 2. כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם איישהם בהם סטיקים של זכרונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הם יתאימו למפרט בצד? כי שמעתי על בעיות עם 1.8V משהו כזה.. אם יש בבקשה תיידעו אותי! הנה שני הדגמים שהתלבטתי בניהם: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 ו http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ מה עדיף? מה איכותי יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני להרכיב מפרט של 4K, שיהיה מחשב לעריכה גראפית (בלי ציוד הקפי). שמתי בנתיים את E6300 - אם ישאר תקציב בסוף אני ארחיב לE6600. 2 שאלות: -מה הצ'יפ של E6300 ומה של E6600? -איזה לוח יהיה הכי טוב בתקציב הזה למעבד E6300 ואיזה לE6600?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת איזה סוג ומהירות זיכרון יתאימו ללוח האם הבא: V845SM VIA P4M266 http://www.vesta-im.com/display.asp?pid=102&pt=mb&mbt= תודה מראש, רון.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
CORE 2 QUAD S775 3.0GHz Q9650 (משחקים כבדים/גיימרים)
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולי לא בטוח עדיין כלום מעבד E8400 וזיכרון 4GB DDR2 למחשב העם אני יצטרך להחליף את לוח האם שלי או שלא צריך? תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן כולם 2 הלוחות מתומחרים באותו טווח מחירים, בערך 740-760 ש"ח. לשניהם יש אותו צ'יפסט, P35, ושניהם תומכים ב DDR3 (עריכה: asus לא תומך ) (האם זה נכון? ה אות C זה משהו שקשור למערכת של הזיכרון והאם זה קשור ל DDR3?) וכמובן במשפחת מעבדים הבאה שתבוא.. הראשון ASUS והשני GIGABYTE. אני יודע שהג'יגהבייט, צורך פחות חשמל ומתחמם פחות, אך חוץ מזה, איך שניהם מבחינת ביצועים @ סטוק, OC, ויציבות ככלל. תודה רבה!:]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-