מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? P45 החדש או X48 והאם לוח אם: ASUS RamPage Formula טוב ל O.C .?. [יעוד בעיקר למשחקים כבדים מאוד]
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני להרכיב לו את המפרט. אני מעוניין לקנות זיכרון 2 ג'יגה, שני סטיקים של ג'יגה. אני יודע ב100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לזיכרון ולמעבד. השאלה שלי היא האם יש הבדלים בביצועים בין זכרונות 800 ל677 אם לא עושים OC לזיכרון? דרך אגב המעבד הוא E6600.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב Intel Core 2 Duo E6750 GA-P35-DS3 היה 2GB RAM, אחד הלך בגלל זה אני רוצה לקנות חדש\עוד מחיר שיהיה בסביבות 300-800
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האים מעבד זה מהווה צוואר בקבוק למישחקים כבדים החדשים ביותר שקיימים בשוק ושעתידים לצאת? המיפרט שלי הוא: מארז: NZXT ALPHA BLACK לוח-אם: GIGABYTE M61SME-S2 קרור-מעבד: THERMALTAKE MINI-TYPHOON מעבד: AMD ATHLON 4800+X2 2500MHZ זיכרון: KINGSTONE 2X1024 667MHZ כרטיס-מסך:INNO3D GEFORCE 9600GT 512MB OC צורב:OPATRIC 7200A ספק-כח:THERMALTAKE TR-2 430W
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יהיה לי צוואר בקבוק בין core i5 2500 ללא OC ל gtx 560 ti sli האם יהיה צוואר בקבוק והוא ישפיע על הביצועים? אם כן עד כמה וזה יהיה מורגש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המעבדים החדשים של אינטל ולשם השוואה אבקש שתענו לי על תשובה אם אפשר...אני יודע שפנטיום D זה זבל וC2D עוקף אותם בסיבוב אבל אני רוצה לדעת משהו... Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB נגד E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB מי מבינהם יותר חזק...לא משנה פליטת חום וכאלה רק הכוח עיבוד...פשוט יש לנו בבית מחשב קיים עם לוח טוב אבל עם המעבד D925 והשאלה שלי אם הE2140 יותר חזק ממנו ואם כן בכמה אחוזים? פשוט הסידרה E2XXX ניראת לי מאוד חלשה
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני שנתיים וכמה חודשים והוא צריך לעבור שידרוג קטן כבר. המפרט AMD64bit 3000 ABIT KV8 PRO 512 זיכרון של ADATA כרטיס מסך ג'יפורס 6800 של לידיטק. עכשיו הבעיה שלי שאני רוצה לקנות עוד ג'יגה זיכרון אבל אני לא יודע מה לקנות. אני כמעט בטוח שאני צריך SDRAM לפי תמונה שלמטה מאוורסט ואין של ADATA (כנראה ישנים מדי). השאלה שלי איזה סוג זיכרון אני צריך אם אפשר אז לינקים? מה המכירים של ג'יגה זיכרון? מה הבעיות שנוצרות מכך שאני שם 2 חברות שונות בזיכרון? תמונה: http://img524.imageshack.us/my.php?image=spdcs7.jpg הסוקט שלי זה 754 אני חושב שזה המספר. אחד לפני ה939 של AMD. תודה לעוזרים. אם צריך עוד תמונות תבקשו.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
טוב אז השאלה נמצאת בכותרת . אני צריך לוח של AMD למשחקים בסיסיים ,המפרט שאני הולך להרכיב הוא בסביבות ה2K ואני צריך המלצה לגבי לוח אם. אני לא הולך להשתמש בכרטיס מסך מובנה של הלוח אלה לקנות כרטיס בנפרד. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אשמח לתשובות ענייניות ומאומתות.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ביום שני מגיע לי מאמריקה ה e6300 והזכרונות G.Skill 1gb [512x2] 800mmhz PK עכשיו אני הולך לקנות פה בארץ לוח אם ..... חשבתי על ה ds3 או 4 וראיתי הרגעעע מלא תרדים עם ה G.skill ובינהם ה PK שעושים בעיותת והייתי אומר שאני דיי מבואס מזה... ואין אפשרות כבר להחליף. מה אני עושה ? איזה לוח לקחת משו.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי את הזיכרונות האלה : http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=350 וקראתי ביקורות שהסידרה XTUNE, דיי טובה, אני רוצה לקנות אותם, משהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
א. האם מעבד Inter Core 2 Duo E6700 שהוא 2600 מגה הרץ יותר מהיר מ Pentium 4 3.4 ג'יגה הרץ? בוא נגיד למשחקים שידרשו 3 G או במקרה שאני קונה מעבד של 1800 מגה הרץ אבל C2D(בואו נגיד שאני קונה E4300 והמשחק ידרוש 2 GHZ ולי יהייה רק 1800 האם עדיין המשחק יעבוד? הרי על P4 3G זה יעבוד בטוח). ב. מהירות ה FSB של ה E6700 הוא 1066. האם אני יכול לקנות זיכרון עם מהירות 800 ולשים את שני אלה על אותו לוח אם?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-