עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Dano,

זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  4. שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by hagay21,

יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. יש לי כרגע שני סטיקים של 512MB מותקנים. אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה. מתוך הנחה שאת הסוג המדויק של הזכרונות שיש לי אין לי סיכוי למצוא, מה עדיף/אפשרי? סטיק אחד של 1 ג'יגה? (איך זה יעבוד מבחינת single/dual channel?) שני סטיקים של חצי? (הבנתי שבלוח הזה 4 סטיקים יפעלו בתדר 333MHz משום מה). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by alex125,

אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. Started by joni69,

יש לי לוח אם שתומך ב533 MHZ... זיכרון של 667 יכול לעבוד עליו ? איך אני יודע איזה CL מתאים לי ? ועכשיו אני רוצה לדעת מה עדיף לי להוסיף (יש לי בנתיים אחד של 256 ועוד אחד של 512 עם עוד מקום לעוד אחד) כרטיס זיכרון של 512 או של ג'יגה מה יהיה הכי טוב... אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  13. ידוע לי שהמומלצים הם intel asus אבל מה אתם אומרים על הדגם הבא שלהם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E שאלה שנייה מה אתם אומרים על זכרונות של TwinMOS ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by hostp013,

איך מעבד amd am2 3800 ? ועם הוא עדיף על intel pd 805

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by Goat17,

שלום לכולם בחברה שבה אני עובד יש שני לקוחות עם הלוח הזה - ga-8n-sli-quad royal של ג'יגהבייט, בחרנו בלוח הזה בזמנו כיוון שיש את האפשרות לחבר אליו 4 כרטיסי מסך וכתוצאה מזה לחבר אליו 4 מסכים ויותר.. במשך השנה שעברה מאז יצא לנו להחליף אותו כבר כמה פעמים אצל שני הלקוחות- בדרך כלל בגלל כרטיס הרשת של nvidia שמת ממש אחרי מספר ימים וגם בגלל בעיות אחרות בנתיבי הPCI-Ex וכל מיני תופעות אחרות כמו קפיאה ושלב הפוסט... מישהו כאן מכיר את הלוח הזה? האם הוא ידוע כבעייתי או שרק לנו יש איזה חוסר מזל איתו? כי הוא אמור להיות לוח ברמה גבוהה ביותר..

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by zurkin1232,

קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by Omer_p,

שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by אביתר,

תראו בעקבות זה שאני קונה מערכת AMD (מבאס כי המעבדים של INTEL ל-OC הם ליגה אחרת לגמרי) אני מחפש לוח טוב בתקציב נמוךץץץץכל חנות שאני מחפש בה יש לה את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4619 השאלה האם הוא תומך PCI_E 2.0 והם הוא איכותי....מה רמת ה-OC שאפשר להגיע איתו ועם מעבד 5000X2 וזכרונות OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Perfomance Platinum XTC וספק 400W ליברטי..........נו השאלות הרגילות......

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. ללא קשר למחיר , מה יתן ביצועים יותר טובים ? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS Maximus Extreme ¤1900 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31138 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1600Mhz CL 7-6-6-24 Platinum ¤1273 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3P1600EB2GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Cryptonite,

שלום,חבר שלי בצרה קשה עם המחשב שלו.. הטמפרטורות של המעבד קופצות מ50c ל60c ובמצב של משחק הוא מגיע ל67c לוח האם קופץ לעתים ל47c באשר לכרטיס המסך, אין לו מושג מה הטמפרטורה וגם לגבי הדיסק הקשיח.. הוא מתחיל להריח פלסטיק שרוף מהמחשב שלו אז הוא ניסה להדליק מאוורר ביתי לעזור מישהו יודע כמה זמן המחשב יחזיק מעמד? תודה יום טוב

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by nir.zamir,

שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד 6550/6750 של אינטל. השאלות: 1. האם זה נכון שחוץ מהמהירות ההתחלתית אין בין המעבדים הבדל? 2. כרגע אני לא מתכנן OC אבל אולי בעתיד כשהמחשב יהיה ישן. האם כדאי לקנות זכרונות 667 או 800 (2X1G)? לא בטוח שאבצע OC אז אני לא יודע אם ההשקעה כדאית כרגע... 3. (ראה שאלה 2 בקשר ל-OC) אילו חברות מומלצות לי? תודה רבה! ניר

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by dorosen,

שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  25. הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.