עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by manticore,

יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by iyehuda,

גם 1200 וגם 600 המעבד הוא VIA C7-M [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. "מצטער" שאני לא יודע... מישהו יכול לגלות לי ???

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  8. ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

10. שלום, כמה שאלות: 1. כאשר אני מגדיר DUAL CHANNEL(ברוחב פס כפול כמובן) ושם 2 סטיקים זהים של 1+1 GB אז סה"כ יש לי 2GB? או 1GB? 2. כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם איישהם בהם סטיקים של זכרונות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by stalbetman,

לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by roes,

לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?

13. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

את המפרט ניתן לראות... מה שהשתנה שם זה הכרטי מסך 9800GT והOS לויסטה 64 כרגע יז לי OCZ DC 2GB 800 4-5-4-15... השאלה היא באיזה קונפיגרציה לעבוד.... 4X1GB או 2X2GB+2X2GB או 2X2GB ובנוסף....איזה זיכרון לקחת מבין השניים.... PI Black G.SKILL DDR2 PC2 7200 CL4 4GB Kit או PQ G.Skill DDR PC2 8000 CL4 4GB Kit בתדוה,

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. nvidia פיתחה גרסה של ה NF4 שעובדת עם לוחות אם של מעבדי פנטיום 4, הלוח כולל גשר צפוני של אינטל וגשר דרומי של NVIDIA שמאפשר SLI, קיר אש וחיבורי SATA2. ובכן, הביצועים של הסלט תורכי הזה של מעבדי מערכת הוא על הפנים בהשוואה ל NF4 המקורי. השיג ציון נמוך יותר ב 4000 נקודות ב 3dMark05. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21732 הערה: לא מפליא, לאינטל אין בקר זכרון מוכלל, לאינטל יש גשר צפוני ודרומי (ב NF4 המקורי יש מעבד מערכת בודד), לאינטל אין הייפר טרנספורט.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by adirnasri,

יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר של אינטל מאז ומעולם הוצג בתערוכת CES 2016 מאחורי דלתות סגורות, ונשמע כמו פרוייקט מסקרן מאוד בחודש שעבר הגיע אלינו דיווח מעניין מאוד אודות מכונה בשם Skull Canyon שמכינה לנו אינטל – מחשב NUC עוצמתי במיוחד שיתבסס על שבב שטרם הוכרז עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580. העוצמתית ביותר שאינטל כללה אי פעם במעבד. תערוכת CES הגיעה, ולמרות שקיווינו לתצוגה מעט יותר גרנדיוזית – אנחנו יודעים כעת שה-Skull Canyon הוא אמיתי והוא בדרך, עם פרטים קצת יותר מוחשיים אודותיו.לפי אנשי האתר tomshardware שזכו לצפות באב-טיפוס של המחשב (אך לא לתעד אותו), Skull Canyon יתבסס על מעבד נייד מרובע ליבות מדור ה-Skylake וממשפחת ה-H, עם מעטפת תרמית סטנדרטית עבור דגמים …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by massinvallus,

איזה לוח אם יותר טוב מבינהם? תתחשבו גם בביצועים O/C וגם ללא O/C. ואיזה לוח אם הוא הכי טוב לP4 2.4B ללא O/C, ואיזה הכי טוב עם O/C?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. מי שמעוניין לקנות מעבד פצצה בגרושים, שיציץ בכתבה הבאה מעבד שעולה 550 שקל עם OC לא מטורף מגיע לביצועים של AMD 3500 ויותר. אגב מדובר במעבד amd 3000 sempron socket 939 http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3000.html (לדעתי אפשר לקנות, להתעלל בו, ובעוד שנה מקסימום לזרוק ולקנות כפול ליבה)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2394

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by KenshinSama,

הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by gangsta,

פה למשל: http://hwzone.co.il/news/1165786245/88790/ כתוב "המחירים ל-1000 יח" יש תמונה: מה הכוונה ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !

• 6 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים