עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. Started by UnwiZ,

מה ההבדל בין ה - ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 לבין ה- ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ? אני מבין שהGAMING SERIES עדיפה איכשהו לגיימרים, אבל במה בדיוק בא ההבדל? (אגב לשניהם יש את אותו המחיר)

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by nir_varon,

היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by MatanL,

שלום...אני חדש בפורום ובכלל.. אני רוצה ללמוד על כרטיבי מסך מעבדים ובכלל על חומרה. אני לא יודע מאיפה להתחיל..מקווה שתעזרו לי!! MatanL

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by avivlevy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by Burkey,

ייתכן שיהיה עליי לרכוש מחשב בקרוב, יש לי אכזבה גדולה מלוח אם של ASUS ( אסור לעשות הכללות, אני יודע ), אז חשבתי "לגוון" קצת. מה דעתכם על לוח האם הבא: DFI LANPARTY JR P45-T2RS Socket 775 למחשב שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית כבדה ( תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות ), קצת תכנות וכמובן מולטימדיה ( סרטים וכו' ), ומעט מאוד משחקים ( אבל מדי פעם קצת ). אני מתלבט בינו לבין לוח של Intel מסדרת ה - Excutive שלהם, המחירים כמעט זהים, 100 ש"ח לפה או לשם. מה דעתכם על הלוח הזה, מתאים לצרכיי ? DFI אמינים ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. אני מנסה לשחק במשח הגולף של "Tiger Woods PGA TOUR 08" המשחק עולה יפה מעוד וגם רץ ממש טוב, ואז אחרי שעה או יותר קופץ לי מסך כחול ואומר לי שהיתה לי שגיעה רצינית במערכת ולכן המערכת נאלצה לסגור הכול ובלה בלה בלה.... אחרי זה בהסברים כתוב לי שיש לי בעייה עם ה"BIOS" שלי בקובץ הזה "igxpdx32.dll" עשיתי את כול העידכונים האפשריים ועדיין יש לי את השגיעה הזאת. האם יש פה מושיע ? שהולך לומר לי איך לפתור את הבעיה ? תודה רבה לכם על הזמן והעזרה נ.ב אני לא יודע כמה זה חשוב לפתרון הבעיה? אבל זה המפרט שלי: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Intel G33 BIOS for G33M-S2H

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

10. האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by nahum8,

בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  12. של 500 שקל... חשוב לי שיהיה לו יכולת אובר קלוק גבוהה ושהיה מצוין בפיצרים טובים ויתמוך בכרטיסי מסך חדישים ההתלבטות שלי היתה בין שני לוחות gigabyte - 7vax 400kt לבין epox - 8k9a 400kt השאלה שלי זה האו האפוקס פותח מכפלות והאם הוא נחשב לוח טוב לצרכים שלי והשאלה השניה שלי היא איזה לוחות אתם עוד ממליצים שלי שיתמוך בדרישות הנ"ל ואטרקטיבי גם במחיר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום, אני מועניין להחליף את המעבד, הלוח והזיכרון. אני רוצה לוח עדיפות לPCI-E, ב700-800 ככה. מעבד CORE 2 DOU, ב900-1300 ככה. זיכרון בתדר , תקציב 700-800 667MHz 1GBX2 DUAL DDR2. הכי חשוב שהלוח יתמוך בכל החיות הרעות האלה. ושהלוח יהיה מותג ASUS-DFI וכו'... אם אפשר שהלוח לא יהיה גדול מדי, יש לי מארז דיי צפוף... כמה שאלות לפני: איזה תדר הכי גבוהה יש לזיכרון? והאם יותר מומלץ גבוהה מ667MHz? האם פעולת הDUAL בזכרון באמת תורמת רבות? במילים, כמה יותר טוב הDDR2 מה-1? .swg

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

הלכתי ל KSP עם חבר שלי יש לו Pentium 3 - 600MHz עם לוח אם קקה, כתוב על הלוח עצמו INTEL אז אני מתאר לעצמי שזה לוח של אינטל =] קקה כזה רק עם שתי סלוטים של SDRAM וכולו ירוק כזה מוזר קיצר.. אני בא למוכר אומר לו שאני רוצה הרדיסק 80 גיגה הוא אומר לי שהמחשב לא יתמוך בזה.. אמרתי לו 40? הוא אומר לי גם לא הלכתי למוכר אחר שישב לידו. אמר לי אותו דבר הלכתי למעבדה כי שם אנשים נורמליים נמצאים אמרו לי ש40 גיגה יהיה אחלה, 80 גיגה בספק נסעתי אליו הביתה עם הרדיסק 80 גיגה והרדיסק אחר 80 גיגה עם 8 מגה באפר לאותו מחשב וראינו ששתי ההרדיסקים עובדים באנו למוכר, הוא התחיל לגמגם ואמר שזה מוזר, ובסוף מכר לנו הייתי רוצה לדעת מה כל הקשקוש הזה שהוא אמר בהתחלה ואם מישהו יודע איך אפשר לזהות איזה דגם של ה…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  17. יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אילו זכרונות מתוך שלושת הזכרונות הבאים טובים יותר לאוברקלוק ? (אני לא קונה אותם אני שואל מתוך סקרנות) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14774 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14778

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by UC,

http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by eliXir,

המאוורר של הלוח אם לא מסתובב! למרות שהוא מחובר! מה עושים? :-\

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות לוח חדש שיחליף את הלוח של עלית שיש לי כרגע: ECS P4VXAD+ הריכיבים שכרגע מותקנים אצלי: מעבד: Field Value CPU Type Intel Pentium 4A, 2466 MHz (18 x 137) זכרונות: Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) כ.מסך: Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) דיסק קשיח: Field Value Disk Drive WDC WD400BB-00DEA0 (37 GB, IDE) אני חשבתי ללכת בכיוון של לוחות אסוס עם תמיכה ב SATA כי בקרוב אני קונה דיסק קשיח אז חשבתי אולי לקנות SATA (זה יעבוד ביחד עם ATA?) כדאי של אסוס או ללכת על משהו אחר? בקשר לתקציב, 400-500 ש"ח יספיקו? תודה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Yaniv.E,

בהבדל של 100 ש"ח במחיר. מה ההבדל בניהם, מי יותר עדיף?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by Eli100,

חשבתי או על הדגם הזה G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX או על G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX האם יהיה הבדל מורגש בין השניים? שווה ה33 שקל תוספת? או שבכלל שווה להשקיע בקיט כזה של 16GB G.Skill F3-12800CL9Q-16GBRL זכרונות מה אתם אומרים? מפרט: core i5 750 gigabyte P55A-UD3 HD7970 Enermax modu82+ 625W

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. היא מראה לי CPU1 וCPU2 כאשר כל אחד מהם מראה טמפרטורה אחרת. האם יש לי שני חיישנים בסביבת המעבד?? ואם לא, אז על איזה מהטמפרטורות להסתכל ?

• 11 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר לוחת של חברת ASROCK במכירות K.S.P אומרים שזה של חברת בת של ASUS ? האם זה נכון ואם כן,האם כדאי בכלל לקחת קנייה של לוח כזה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים