מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש בו אפשרות אוברקלוק לזיכרונות 667, כאילו להפוך אותם ל800? צריך לשים עליהם קירור אקטיבי בשביל זה?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הוא הגיע אני הולך לקחת אותו עוד מעט אני רציתי לשאול אתכם איזה בדיקות אני יכול לעשות למעבד כדי לבדוק אותו. עוד מעט תמונות...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? יש לי את המחשב שיש במפרט בצד <<< רציתי לדעת אם אני צריך לשדרג את המעבד שלי? כי אם אני מחליף את המעבד שלי אז גם אני מחליף את הלוח אם שלי... מהסיבה הפשוטה שהוא לא תומך במעבדים החדשים. אל תציעו לי OC, בגלל שאני מעדיף לא לעשות OC למעבד שלי למרות שיש לי אחלה טמפרטורות. עוד דבר, איזה לוח הכי טוב מביניהם? ASUS P5B Intel D975XBX Bad Axe ?Gigabyte 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, תסלחו לי על הבורות בנושא (לא בורות טכנית אלא חוסר ידע בנושא הליכי יבוא) אם אני רוכש כרטיס רשת מחוו"ל - נניח מאמזון (או דרך סוכן של אמזון) המחיר הוא כ 150 דולר האם עלי לשלם מס יבוא עליו ? אל תצחקו, אני בור גמור בנושא. שמעתי שאין מסי יבוא כשרוכשים משהו במחיר נמוך מ-1200 ש:ח http://www.amazon.com/Intel-I350-T2-Ethernet-Adapter-Express/dp/B0099PBOAC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1370107275&sr=8-3&keywords=intel+server+card+%22sr-iov%22 בברכה דן
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזכרונות כבסיס למחשב חדש. מעוניין במעבד IB i5 ובזיכרון איכותי ככל שניתן. לא יבוצע OC ואני בספק אם אכניס כרטיס מסך לחבילה. בינתיים הוא לא מיועד לגיימינג אלא רק למולטימדיה. הכיוון שלי הוא מעבד כמו 2500 i5, אם קיים דגם IB מקביל. אני מעוניין שלמחשב יהיו ביצועים גבוהים אך לא מוגזמים לצרכים שלי. יש דעות שה-IB גרועים ביחס ל-SB. האם זה ברמה שכלל לא משתלם לקנות IB? לגבי לוח האם קצת קשה לי להחליט על הצ'יפסט בגלל החדשים שנכנסו וכל הטכנולוגיות של אינטל שנתמכות בהם, אם הן נחוצות או לא. אשמח אם מישהו יעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא. תקציב לא מוגבל אך אין לי כוונה להוציא יותר ממה שנחוץ (עם עדיפות לרכיבים איכותיים גם אם יקרים מעט). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה שהאנטי-וירוס תמיד יפעל על ליבה ראשונה ומשחק מסויים על ליבה שנייה על מנת שלכל אחת מהתוכנות יהיה מרחב עבודה משלה. האם הדבר קיים או אפשרי תיאורטית? תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני סטיקים של 512MB מותקנים. אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה. מתוך הנחה שאת הסוג המדויק של הזכרונות שיש לי אין לי סיכוי למצוא, מה עדיף/אפשרי? סטיק אחד של 1 ג'יגה? (איך זה יעבוד מבחינת single/dual channel?) שני סטיקים של חצי? (הבנתי שבלוח הזה 4 סטיקים יפעלו בתדר 333MHz משום מה). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם(יחסית ישן ) שתומך ב DDR PC2100/PC1600. ב "מנואל" שלו רשום - PC1600/ PC2100 Type required. האם אוכל להתקין בו זכרונות מהירים יותר(למשל 667/800 Mhz)? מחירם כחצי מחיר מהזכרונות הנדרשים. דגם הלוח הוא - Biostar U8668 Grand. תודה מראש, of9
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך ב533 MHZ... זיכרון של 667 יכול לעבוד עליו ? איך אני יודע איזה CL מתאים לי ? ועכשיו אני רוצה לדעת מה עדיף לי להוסיף (יש לי בנתיים אחד של 256 ועוד אחד של 512 עם עוד מקום לעוד אחד) כרטיס זיכרון של 512 או של ג'יגה מה יהיה הכי טוב... אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ידוע לי שהמומלצים הם intel asus אבל מה אתם אומרים על הדגם הבא שלהם ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E שאלה שנייה מה אתם אומרים על זכרונות של TwinMOS ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-