מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שזו גירסת בדיקות האם היא אמינה מספיק ? בגלל שזו גירסה ראשונית של המעבד האם יש לה יותר באגים מהגירסה הרגילה הנמכרת לצרכן?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ברשותי את המעבד הנ"ל. כאשר רכשתי אותו (לפני כחודשיים) הוא לא היה עובד על יותר מ-48 מעלות. כיום הוא מגיע ל-56. האם זה נורמלי? עד איזה מעלה אני יכול להיות רגוע? ואיך כל זה משפיע על ביצועי המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga945-g. רציתי לדעת אם כרטיס המסך gigabyte hd4650 יתאים לו מבחינת החיבור? במידה וכן, אשמח לדעת אם לכרטיס הזה יש חיבור VGA, DVI וHD?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אינטל השיקה כבר מעבד 64 ביט למחשב הביתי, ואם כן, מה שמו? תודה מראש - ערן.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי? [הפעם ערכתי את הכותרת, בפעם הבאה תדאג לרשום אחת הגיונית מראש]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
+AMD Athlon XP 2500 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR PC3200 לוח אם : Epox EP8RDAE Nforce2 כרטיס המסך Gfoorce FX 5500 אינני עורק סרטים/ווידאו במחשב, וגם לא משחק, הוא משמש בעיקר לפיתוח תוכנות (Visual Studio .NET) חשבתי להוסיף עוד 512 מגה זכרון. 1. האם הבדל בביצועים יהיה מורגש, או שחבל על הכסף ? 2. אם אני מחליט להוסיף, האם כדאי 2 סטיקים של 256, או 1 של 512 ?, ואיזה סוג של זכרון ? (בדיוק מה שיש לי כעת ?) ושאלה ברשותכם לגבי 64 ביט : אם ארצה לעבור ל 64 ביט, פרט לכך שאצטרך להחליף מעבד, האם אצטרך להחלי גם את שאר החלקים ? (לוח אם, זכרון וכו') ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל גדול בין המעבדים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לבין מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ואיך הוא בא לידי ביטוי?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מצורף 42 דקות של תצוגת AMD אתמול על מוצריה ל- 2013 הסבר על המעבדים השונים + כרטיסי מסך !.youtube
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ניסיתי לעבור מ AMI BIOS ל AWARD BIOS כמו שראיתי באתר וגם בדפי הסברים של העדכון, והשתמשתי ב FLHAS של AMI ואיתו צרבתי קובץ של AWARD הצריבה הצלחה אבל החולה מת.... ז"א הצריבה הסתימה יפה והמחשב עולה ומראה את הגירסה החדשה שנצרבה מסוג AWARD אבל הוא נתקע בעמוד הראשון, ומציג שיש מעבד מותקן אבל זה לא המעבד שיש לי בלוח אם, וכותב למטה לחץDEL בשביל SETUP אבל המקלדת לא מתקשרת עם המחשב היא כאילו עדין לא נדלקה... ניסיתי מחדש לחזור לגירסת AMI שהייתה לפני ע"י לחיצה של CTRL+HOME בעת עליית המחשב אבל גם זה לא עבד.... בקיצור המחשב לא מקשיב לי... מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2587 אין אותו פה בכלל אז יהיה רק FX62 שזה מספר זוגי אז בגלל זה הוא מספר זוגי שמסמל שהוא כפול ליבה...
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחפש ליקנות זיכרונות ddr יד שניה 512 או 1024 (עדיף corsair]
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY איך הוא? או שהייתי צריך לקנות תלוח הזה בהפרש של 35 שקל GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY או שאין הבדל גדול בביצועים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אילו זכרונות מתוך שלושת הזכרונות הבאים טובים יותר לאוברקלוק ? (אני לא קונה אותם אני שואל מתוך סקרנות) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14774 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14778
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תגידו מה החיסרון של הלוח הזה חוץ מה ה667 Model ConRoeXFire-eSATA2 CPU LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors - FSB 1066/800/533 MHz - Supports Hyper-Threading Technology - Supports Untied Overclocking Technology - Supports EM64T CPU Chipset Northbridge: Intel® 945P - Southbridge: Intel® ICH7R Hybrid Booster CPU Frequency Stepless Control - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G.) Memory Dual Channel DDRII memory technology - 4 x DDRII DIMM slots - Supports DDRII 667/533 - Max. capacity: 4GB Slots Supports ATI CrossFire - 3 x PCI slots - 1 x PCI Express x 16 slot -…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום קיבלתי את אסוס רמפייג יש מצב שהוא לא בא עם הברגים והברזלים שמחברים בינו לבין המארז?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-