מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000
-
- 11 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי זיכרון גיגה DDR2 כמו שכתוב במפרט בצד ימין, עכשיו השאלה,ראיתי בKSP גיגה זיכרון של קינגסטון 667 ב90 ש"ח, יש לי כבר שני סלוטים תפוסים, האם כדאי לי לשדרג בעוד גיגה? אני משחק הרבה במחשב ואם זה יעזור במשהו? והזיכרון שלי הוא PC5300 אז אם זה יתאים או ירגישו משהו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הרכיבים הבאים: OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E OCZ 500W StealthXStream PSU Retail GIGABYTE GA-P35-DS3L זה המעבד:Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800mhz 2MB השאלה שלי האם אני יוכל לעשות OCלמעבד כזה ולהגיע לרמה של E8400 או משו בסגנון? יש לי קירור AC7PRO הוא יצליח להחזיק? תודה רבה לעונים ערכתי כמו שאמרת...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
או שהיא מורידה ל333MHZ..??
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הזכרונות שלי? קראתי עכשיו בת'רד על הזכרונות reaper של OCZ וראיתי שאפשר לעשות להם OC ממש גבוה ולהגיע איתם ל1200 ולעלות מתח ל2.2 איזה OC ניתן לעשות לDHX של Corsair? עוד משהו, איך אני יכול לבדוק את הCL של הזיכרון? נכנסתי לCPU-Z לmemory וב-CAS# Latency שזה בעצם הCL, כתוב לי 5.0 clocks אז זה CL5?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותכננתי לקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5853. השאלה שלי האם שווה להוסיף 80 ש"ח ולקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7024
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. רציתי רק שתגידו לי אם אני צודק, מעבד E6550 מתאים ללוח של ג'יגה בייט דגם GA-965P-DS3 ??? כי לפי מה שראיתי באתר יצרן של הלוח הוא תומך במעבדים עד 1033 MHZ והמעבד בכלל עובד על 1333 MHZ.... האם זה אומר שהוא יעבוד באובר ??? או שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כללית, איך החברה הזאת? TEAM ,היא טובה בזכרונות? אני פשוט לא מכיר אותה מה דעתכם על הזכרון TEAM 2G DDR2 800MHZ ? קצת מידע על הכרטיס: CL-value 5-5-5-15-2T Working voltage 1.8V±0.1V PCB structure 6-layer PCB עוד שאלה: באובר-קלוק למעבד (E6300), הכרטיס הזה יגביל?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה iPod , ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך פיירויר , או שאני צריך לקנות מתאם של USB?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם מעבד AMD 1.8 GHZ והבעיה היא שכאשר אני פותח את מאפייני המערכת הוא מציג לי שהמעבד הוא רק 512 GHZ ורק לאחר סגירת מאפייני המערכת ופתיחתו מחדש מוצג לי שהמעבד הוא 1.79 GHZ האם זה אומר שיש תקלה במעבד? הסיבה שהתעוררתי לבדוק את זה היא בגלל שיש לי תוכנה מסויימת ובדקתי אותה על מספר מחשבים אפילו מחשבים ישנים והיא עטבדת בהם כראוי ורק במחשב הזה התוכנה הזאת עובדת לאט מדי
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול הסביר מה זה בעצם CAS RAS TRC וכל שאר הירקות שיש שם? אני משתמש בתוכנת CPU-Z, ויש לי את הנתונים הבאים: CAS: 2.5 Clocks RAS to CAS: 3 Clocks RAS Precharge: 3 Clocks Cycle Time: 8 Clocks Bank Cycle Time: 12 Clocks DRAM idle Timer: 256 Clocks מפרט: Athlon 64 3200 venice DFI LanParty Ultra-D Corsair PC3200 2X512 השאלה שלי, מה המשמעות של הנתונים הנ"ל, והאם השאיפה שלי היא להוריד או להעלות את המספרים?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-