עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alonkl,

לסמוך על 2 ג'יגה שלהם ב250 שקל? נשמע זול מידי בשביל להיות רציני.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

איזה מעבד יותר טוב ה P. D 805 או ה AMD 3200 סוקט 939?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by coco,

וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי היום את הIS7-E החדש שלי, גירסא 1.2 ומה ההפתעה שציפתה לי, במקום בקירור הרגיל של הIS7 שרואים בתמונות, המאוורר פלסטיק הירקרק, יושב על הNB הקירור החדש שיש בAI7 ובIC7-MAX3, זה עם הצלעות קירור העקדולות ועליהן מאוורר.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by adirze,

שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by kazabubu,

איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. חשבתי לקחת מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore בעלות של 790 ש"ח איזה לוח אם כדאי לרכוש איתו? ואם יש לכם המלצות אחרות במסגרת התקציב

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  9. יש לי מעבד intel pentium 4 2000 MHz האם הוא מעבד 32 ביט או 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by play2,

האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by yirmio,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Asus p5ql-e לבין Gigabyte ga-ep43-ds3/l משום מה בפורום מפרטים ממליצים על הגיגהבייט למרות שממה שראיתי האסוס עולה עליו בכל פרמטר. הלוח לא מיועד לאוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by hagay21,

מה התיזמונים של winbond 3200 256 ואיך אני יודע מה המתח המקסימאלי וכמה אפשר לדחוף אותם?

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  14. מי שמוכן לנדב שיבושם לו, אם לא לנדב אז תציעו מחיר(אפילו לוח מהפשוטים)

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by avivlevy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  19. יש לי 1500 שקל להשקיע במעבד חדש ובלוח אם חדש... השאלה עכשיו אם לקנות לוח אם טוב ומעבד מצוין ל-OC + קירור קטלני או לקנות מעבד טוב (משהו בסגנון E6600) ו-MB בינוני, הבעיה שאני רוצה CF בלוח אם לעתיד... עזרה מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי מחשב מבוסס פנטיום 4 צ'יפסט 915 המפרט המלא: Intel Pentium 4 530 3GHz 1MB MSI 915P Combo-F זכרון הישן- GeIL DDR 400 1GB Dual Channel הנוכחי- CROSAIR DDR2 533 1GB Dual Channel ENERMAX Noisetaker2 420W עכשיו גם בזכרון הישן וגם בחדש אני מכניס את הזכרונות לסלוטים וזה מראה לי כל הזמן 512MB Single Channel למה לעזאזל אני לא מצליח לתת לשניהם לעבוד ביחד...? כ-Dual Channel??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. דווקא ראיתי בכמה חנויות והמחירים שלהם די אטרקטיביים לצ'יפסטים של P35 ומעלה..

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  25. שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים