עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by demultiplexer,

can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti

2. Started by shura,

יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  3. Started by tazok,

http://www.vr-zone.com/reviews/Intel/865PE/ כל הלוחות החדשים בביקורת והשוואה לכל המעוניינים....

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by vini,

מחפש ליקנות זיכרונות ddr יד שניה 512 או 1024 (עדיף corsair]

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  5. יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  6. הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  7. מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by Dano,

זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  9. המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  10. שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by hagay21,

יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by yotam.m,

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר ללוח הזה וללוחות של IBM בכלל: למה הלוח הזה או שזה כללי אצל כל הלוחות שלהם הפוכים פשוט המכסה של המחשב נפתח הפוך החיבורים של המקלדת עכבר וכד' בצד ימין ולא שמאל וכנ"ל לגבי החיבורים של החשמל SATA ועוד. האם הלוחות שלהם נחשבים לטובים? אמינות? מהירות? נוחות? למה לא נתקלתי כל כך בלוחות שלהם האם כי הם לא טובים או סתם לא נפוצים? למה הפתיחה של המחשב שונה מכל פתיחה רגילה הביוס לא בDEL ולא בשום כפתור אחר יש רק save and rescue משהו כזה בלחיצת enter. (נ.ב הדגם הוא 8169W2K כמו שכתוב בכותרת כמובן)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אני בונה מערכת לגלישה באינטרנט ולעבודות אופיס, הבעיה שבחנות שנוח לי לקנות ממנה לא מוכרים את הלוחות התקציביים המוצעים במפרטים המומלצים: Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB - Asrock K8NF4G-SATA2 PCIE (VGA, Micro.ATX) Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX) אלא קיים הלוח הבא של אביט: ?KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA? והוא עולה 330 ש"ח האם הלוח הזה נחות בהרבה מהלוחות המוצעים במפרטים המומלצים?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by עמיר שחר,

שלום ברשותי לוח אם intel D845GRG A84673-001 אני מעונין להרחיב לי את הזיכרון בו.ל 2GB ויש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי. 1. מה כידי לי לקנות שני כרטיסים של ג'יגה כל אחד. או כרטיס אחד של 2GB? 2. האם יש ללוח אפשרות לתמוך ב 4GB? 3. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של כרטיס זיכרון. בתודה מראש עמיר שחר

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by ilay22,

עוד כמה זמן נראה לכם ש AMD athlon 64 3000 יהיה טוב למשחקים כבדים? (יש לי לוח AGP ואני משדרג את הכ"מ, אז אני מתלבט אם להחליף את הלוח ולהשאיר אופציה לשדרוג המעבד, או להשקיע בX1950P 512 AGP שיוצא אותו מחיר כמו גרסת ה 256 PCI-E עם הלוח החדש)

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  18. רציתי לדעת האם במשחקים ותוכנות שלא תומכות ה2 מעבדים (Multiblabla) עדיין דואל קור של 1.8 יהיה יותר חזק מפרסקוט של 3 ג'יגה הרץ, ואם כן אז איך ולמה... תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by SilentD.M,

בהתחלה הציעו לי ללכת על מפרט עם החלקים הבאים כזה : לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 593.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 660.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 450.00 ¤ אבל אז מישהוא הציע דבר כזה כזה : SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 658 GA-965P-S3 GA-965P-S3 850שח אז השאלות שלי : איזה זכרונות עדיפים יותר? (שניהם במחיר דומה) איזה לוח אם לבחור ? השני יקר יותר אז אם אני לוקח אותו אני יורד בספק כוח ל FSP 400W המערכת תעבורOC קל. או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by mantsur,

שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. אילו זכרונות מתוך שלושת הזכרונות הבאים טובים יותר לאוברקלוק ? (אני לא קונה אותם אני שואל מתוך סקרנות) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14774 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14778

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Salwaby,

סתם שאלה שחשבתי עליה, האם זכרון מגביל כרטיס מסך מהיכולות המלאות שלו ? כמו שמעבדים חלשים עושים לכרטיסים חזקים נגיד (צוואר בקבוק)

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by yossi12333,

יש לי זיכרון של 256 מגה אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון נוסף של 512 עכשיו יש לי בעיה... אני לא יודע אם יש לי 440 או DDR2 533 או כל החרטה הזה ושמתי לב שיש גם כל מיני CL3 או CL2 וכל מיני איך אני מגלה איזה סוג יש לי לעזעזאל? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  25. או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.