מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הגיוני בכזה מחיר : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16093 ??
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח הזה(KN8) ואיתו קיבלתי דרייורים של הלוח FATALITY בכלל. הדרייורים של שני הלוחות האלה תואמים או שהם עשו טעות ואני צריך ללכת להחליף את הדרייור?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : core 2 dou E6300 1.86GHZ לוח אם תומך קונרו aeneon DDR2 667 - 512X2 radeon X1900GT קודם כל, יכול להיות שהמחירים של הזכרונות ירדו פלאים (1 גיגה ב100 שקל?!) ? דבר שני, אני חושב על להוסיף עוד כרטיס של 1GB ולהשלים ל2... עכשיו כבר שני סלוטים תפוסים (512X2).. ותמיד אמרו לי שזה לא טוב שכל שלושת הסלוטים תפוסים..האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
עוד מעט יהיה לי לוח אם dual 775 vsta, ויש בו 2 סוקטים של ddr2 והוא קולט עד 667mhz. אני רוצה לקנות זיכרון שיספיק לי להריץ משחקים כבדים באופן חלק, אבל שיעלה לא יותר מ 700 שקל. אני לא יודע אם 1 ג'יגה יספיק לי, אז אני מתלבט אם לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו לי כדואל צ'אנל, או ג'יגה אחד למשך כמה חודשים עד שאני יקנה עוד ג'יגה. ובקשר למהירות, יש הבדל גדול בין 533mhz ל 667mhz? ובין כל ה CL 2,3,4,5? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
-
לי אמרו שה 256X2 יותר טוב, מכיוון שלמשל אם הסטיק של ה-512 מתקלקל... אז עדיף 2 של 256. מבחינת מהירות מה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מערכת ישנה עם CORE 2 DUO. ברצוני לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון(ות). חשבתי על CORE I5 עם לוח אם שמתאים לשלושת סוגי המעבדים, עם USB3 וזכרון 4GB (סטיק אחד אם אפשר). תקציב שלי מוגבל ל1500. אשמח לקבל המלצות! בתודה, אני
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
קיבלתי הצעה עם לוח ISLETON של אינטל (כנראה D946GZIS לפי מה שהצלחתי להבין) נכנסתי לאתר של אינטל וכתוב שם במפרט ככה: Four Serial ATA interfaces חיפשתי לוח שתומך בSATA2 ולא נתקלתי בכזה באמת אין להם (או שלא חיפשתי מספיק) כאלה? או שפשוט ככה הם קוראים לזה (לSATA2)? האיש מכירות במקום שקיבלתי את ההצעה מתעקש שהלוח כן תומך SATA2 ד"א אני מחפש את הלוח לקונרו 6300
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
השבב של הלוח אם יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך, יש רווח של משהו כמו 1-1.5 ס"מ , אי אפשר לגעת בשבב מרוב חום זה כל כך רותח הכרטיס מגיע ל 66-67 מעלות ללא שום מאמץ.. (נבדק בגרסת דרייבר 91.47 ) השאלה האם השבב באמת משפיע על הכרטיס? ואם זה אפשרי לחבר את הכרטיס מסך ל PCI-E השני (התחתון יותר)?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לסמוך על 2 ג'יגה שלהם ב250 שקל? נשמע זול מידי בשביל להיות רציני.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני חושב שזה יעניין פה, תעבירו את זה לחדשות אם צריך... Corsair ו OCZ יצאו בסדרת זכרונות חדשים. ל Corsair קוראים XMS200XL, והם עושים 2-2-2-5 @ 200MHZ, ורוב המודלים עושים 2.5-3-3-7 @ 250MHZ, שזה מאוד מרשים. הם לא מבוססים על ציפים של Winbond, אלא על Smasung, TCCD שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר. הנה הלינק להכרזה הרשמית: http://www.corsairmemory.com/corsair/pr/PR_xlfamily.pdf ולינק לביקורת ראשונה: http://www.legitreviews.com/reviews/corsairxl/index.html גם OCZ יצאו בזכרונות 2-2-2 חדשים, ועליהם יש הרבה פחות מידע. להכרזה הרשמית: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2004/99. נראה נחמד, לא?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שיצאו ב22.7 , כלומר מהירות אפיק 1333MHZ. וגם לא יזיק תמיכה במרובעי ליבה. שימו לב - כ.מסך מובנה חובה!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד פאלומינו 2000+ ולוח אם KT400 האם כדאי לשדרג מעבד (נניח לבארטון 2500) או שניתן לסחוב עד להחלפת מחשב. (המחשב משמש לאינטרנט, אופיס וקצת משחקים)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם שווה 700 ש"ח. זה TwinMos Twister 512X2 DDR2 800.. האם אפשר לשחק עם התיזמונים..? הם נראים לי לא משהו... ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזיכרון הזה אני צריך 2G הציעו לי את זה:Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory האם יש יותר טוב? (לא משנה המחיר אבל שלא יהייה גבוה מאוד) DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (זה הלוח אם)
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה כדאי יותר?????? ההבדל 170 שקל שניהם ברטון...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב. לאחרונה התקנתי את WIN7 המהולל (יש לציין כי יש שיפור ממשי מWIN XP ) הותקנה גירסאת הULTIMATE 64BIT, רציתי המלצה ל4GB נוספים של זיכרונות DDR2 1000. כרגע יש לי 4GB של זיכרונות מסוג GSKILL PAI DDR2 1000 CL5,רציתי לדעת איזה סוג הכי מומלץ לרכישה (כי יש מחירים מעולים כרגע) ואשמח ללינקים/חברות מומלצות או פשוט לקנות את אותו הסוג של הזיכרון?? אשמח לתשובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-