עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Fighter,

לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by Hitman_47,

לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. שלום... אשמח עם תעזרו לי... אם לא הבנתם בקשר לתקציב , אני רוצה ששניהם יעלו לי יחד בערך 850 פלוס מינוס . אל תשחכו זה למחשב של משחקים בנוסף יש לי שאלה מה יותר טוב AMD או איטנל? תודה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Morphey,

שלום לכולם. יש לי שאלה קצת (קצת? הרבה) נאבית: האם מתוכנן עידכון ביוס ללוח מדגם Gigabyte 965G-DS4 שיאפשר תמיכה במעבדים עם FSB גבוה יותר? האם דבר כזה אפשרי בכלל (אני יודע ש-ASUS עשתה זאת, אבל לא שמעתי על GIGABYTE)? תודה רבה, דביר.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by CPU man,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד core 2 duo E4300 1.8 GHz 2mb, ו -1 giga זכרון אני מעוניין להתקין vista : 1. מה ההבדל בין גרסת ה - 32 bit לבין 64 bit? 2. אני לא יודע יודע על כמה bit עובד המעבד שלי 64 או 32 ? חיפשתי ולא מצאתי? 3. איזה גרסא עדיף להתקין על המחשב שלי? 64 או 32? תודה רבה... מראש.. :]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by rooten,

קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by roni125,

היי פעם ראשונה באתר,הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי אתרים שמתעסקים עם מחשבי על,יש ברשותי ציוד שכזה ורציתי הכוונה תודה ויום נפלא

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by מאור247,

רציתי לדעת איזה לוח-אם כדאי יותר MSI P35PLT COMBO או DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ (של intel או בקצרה Q-35)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by idani1983,

אני מחפש חנות אמינה ואם אפשר זולה להזמין זיכרון למחשב נייד תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by avidan28,

שלום. אני שוקל שדרוג בעקבות מחירי הזכרונות ואשמח לקבל יעוץ בבחירת לוח. הדרישות שלי הן קצת מורכבות.... 4 חיבורי סאטה 2 ומעלה. 2 חיבורי גיגבייט תוצרת מארוול MARVEL 3-4 PCI 32.(החריץ הלבן הישן הגדול) עדיפות לnFORCE 6-8 חיבורי USB 2 חיבורי 1394. זה הכל ולדעתי קשה למצוא לוח כזה. מצאתי את ה TYAN 3400B אבל אני לא יודע איך הוא כי אין אותו באף חנות ולעשות הזמנה מיוחדת זה מחייב ויש לו רק 4 חיבורי USB. ו 6 חיבורי סאטה. לוחות של אסוס יש בשפע אבל שוב רק 2 חיבורי PCI ישנים... תודה לכל המגיבים ולילה טוב\בוקר טוב :)

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by aviz,

GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by Anonymous1,

אמנם נתנו לי היום קישור לדף בנושא ציונים למעבדים, אבל קודם כל לא הופיעו ברשימה מעבדי Sempron ו Intel ובקישור לציונים למעבדים אלה יש כתבה בלבד, בנוסף לפי הבנתי זה רק נותן ציונים אבל לא נותן רשימת הקבלה. למשל כרגע אני מתעניין במעבד Sempron 3000+ לתושבת AM2. בתודה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  15. שלום כולם אני צריך לקנות מחר זיכרונות חדשים למחשב ויש לי כמה שאלות בנושא 1. מה הזיכרון הזול הכי משתלם PC3200 DDR-400 גודל 512-1024 (בהנחה שזה מחשב לשימוש משרדי ולא צריך משהו מיוחד [תקציב מוגבל]) 2. אפשרי לשים את הזיכרונות האלו על לוח שתומך ב DDR400 ? 3. מישהו יודע כמה שנים יש אחריות על זיכרונות של GEIL ? תודה, דור

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. סקירה פה: http://www.amdzone.com/index.php/reviews/56/9181-amd-780g-a-athlon-x2-4850e-review

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב (פירסמתי גם בפורום מפרט וכל הדברים האלה...) רציתי לדעת אם כדאי לי בינתיים לקנות ג'יגה דידאר למחשב ראיתי שזה ממש זול פחות מ200 שקל השאלה אם אני ירגיש שינוי כי עכשיו הכל ממש ממש איטי אני פותח ויזואל סטודיו לוקח לו כמעט דקה לעלות (רציתי לדעת אם זה קשור לזיכרון או שהשידרוג לא יעזור כי גם המעבד מאט וכו') ואם כדאי אז רציתי לדעת אם הוא תומך איך אני יכול לדעת? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  18. ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by DMK,

איזה לוח אם אתם ממליצים??

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער ;D בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש עריכה- החלטתי על ה 1066, יעבדו עם EP35-DS3R או שיש בעיה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. אני מעוניין בטמפ' די מדוייקת, כי שמתי לב שכאשר הטמפ' מתקרבת לאיזור ה-50 המעבד פועל לאט בצורה משמעותית.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by shalbik,

חברה קראתי פה הרבה מהתראדים שחברים פה ניסו כל מיני שילובים, במיוחד פיקה והסיפור עם הDFI שלו, אבל לא מצאתי תשובה ברורה, ואני אסביר למה. אני מתכנן לקנות עוד ממש מעט מערכת, שעד היום תוכננה להיות מבוססת לוח אם אסוס וE8400 , והלוח שהכי מתאים לי הוא ה P5Q NONPRO כי אין לי צורך בCF. הסיבה שאני מתכנן על אסוס הוא בראש ובראשונה בגלל השם, זה אסוס לא איזה חברת קבר שלך תדע מה יהיה איתה עוד שנה, והמוצרים שלה מאז ומתמיד הוציאו ביצועים טובים ובנו לחברה את השם. ההתלבטות היתה לרבות בין הNON PRO ל DELUXE, אבל אני לא מתיימר להבין יותר מידי במה שיש ללוחות האלו להציע תמורת תוספת של כ150-200 שקל. הזכרונות שאני בונה עליהם הם 2X2GB DC OCZ REAPER HPC ב1066MHZ, בדקתי ב QVL של אסוס, שטרחו לקמפל רשימ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.