עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by תימני אחלה!,

לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A ? תודה!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by lala123,

יש לי כרטיס זיכרון 1gb Kingston אני רוצה לשדרג אני חייב שזה יהיה Kingston

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by gil678,

רכשתי מעבד AMD athlon 64 3000+ אבל יש בעיה, מהירות המעבד אמורה להיות 3.0GHz אך כשבדקתי במאפייני מערכת וב dxdiag היה רשום שמדובר ב 1.8Ghz התקשרתי אליהם והם אמרו שכל מהירות של הגרסת המעבד הזה יופיע כ1.8GHz שאלתי אותם איך לבדוק איזה מהירות מעבד הם הכניסו למחשב הם אמרו להוריד CPU-Z אך גם שם כתוב 1.8GHz האם זו רמאות? אם לא אז איך אני בודק מהי מהירות המעבד.. תודה

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  5. המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Big_White,

איפה ניתצן להשיג? דרייברים ותוכנות שמגיעות איתו בדיסק המקורי הלוח ASUS P4B533-M חיפשתי ולא מצאתי כלום תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by gulmer,

אני מתכנן קנייה של מחשב חדש עם מעבד מסדרת C (עוד לא סגור על המהירות, כנראה 2.6C). עכשיו נשאלת השאלה איזה לוח אם כדאי לקנות. יצאו עכשיו לוחות האם מבוססי SIS 655FX שמתאימים לFSB800 ומתחרים ב865PE ו875 של אינטל. קראתי את הביקורת בtomshardware ונשם נראה שהם מהווים תחרות די מוצלחת - יותר טובים מה865PE וקצת פחות מה875, אבל עדיין אני לא מכיר מישהו שקנה אותם. אני מעוניין ספציפית בדגם Gigabyte GA-8S655FX-L שראיתי ב482 ש"ח - הרבה מתחת למחירים של אינטל וזה גם בא עם שלל תוספות. למישהו יש איזשיהן המלצות או הכוונות? לקנות או להיצמד לאינטל?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by arik_bulldog,

מכיוון שאני שומע הרבה פעמים שצריך לבדוק עדכון, אז החלטתי לבדוק, אבל קצת הסתבחתי. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ הגעתי לפה: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html מפה אשמח לקבל עזרה- יש דרייבר עדכני למעבד שלי? (יש לי XP) תודה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by ea666,

שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by splspl,

שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. שאלה: יש לי לוח אם ASUS P5PL2. כונן סיגייט חיבור SATA2 צורב DVD חיבור SATA2 וכונן צורב CD-ROM בחיבור IDE. האם בעקבות חיבורו של צורב ה-CD "הישן" בחיבור מסוג IDE, זה משפיע בקצת איטיות על המערכת ? אם אני אוציא אותו ואשאיר רק את החלקים בעלי חיבור ה-SATA אזי המחשב יהיה יותר קצת יותר מהיר ? תודה לעונים המבינים בנושא

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. Started by tom_k85,

כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. או שהיא מורידה ל333MHZ..??

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  15. יש למישהו ניסיון עם הזכרונות שלי? קראתי עכשיו בת'רד על הזכרונות reaper של OCZ וראיתי שאפשר לעשות להם OC ממש גבוה ולהגיע איתם ל1200 ולעלות מתח ל2.2 איזה OC ניתן לעשות לDHX של Corsair? עוד משהו, איך אני יכול לבדוק את הCL של הזיכרון? נכנסתי לCPU-Z לmemory וב-CAS# Latency שזה בעצם הCL, כתוב לי 5.0 clocks אז זה CL5?? תודה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by zaroor,

מישהו יודע מה ההסבר של PCI EXP במוד-4 ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. היי חברים, אתמול הלך לי המעבד או הלוח אם ( AMD 1800+), לא בטוח מי מהם. בכל מקרה אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים בסכום נמוך יחסית כדי להחזיר את המחשב לשימוש מלא. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 על יציאת AGP, וחבל לי לקנות לוח רק עם PCI-E , מכיון שאינני זקוק לכרטיס יותר טוב - למשחקים כבדים יש לי XBOX360. חשבתי לקנות מעבד אינטל E4500 ואת הלוח אם של ASROCK הבא: ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ ביחד זה יעלה לי 850 ש"ח ב KSP שיש ליד ביתי. נראה לכם שווה?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by DCAG,

ובכן?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. אני קונה ב-ksp מעבד:?Athlon64 3200+ (S-939)? עם מה מגיע לי המעבד? תודה...

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by avidan28,

שלום היום אחרי שיטוט בזאפ ראיתי פונקציה קטנה וחשובה בשני מעבדים שאני רוצה opteron 175 HT - 1000 MHz athlon 4400 HT - 2000 MHz אני יודע..שניהם ישנים אבל זמינים פה ושם...וכבר חיפשתי דיונים דומים.אבל הפיצר הזה משמעותי בכלל??? אחרי קריאת הדאטה שיט שלהם קלטתי פתאום שהאתלון יותר טוב למרות שכולם אומרים שהאופטרון הוא החזק יותר.אז על מי ללכת? בכל מיקרה זה מעניין לדעת אם זה חשוב.תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by PCguy,

איזה מהמעבדים מתחמם יותר? AMD athlon 3000+ 64bit או intel pentium 4 3.0 64bit והאים יש למשהו קישור להשוואה פורמלית באתר?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by Dano,

כמה צריך לעלות הNforce 4 הרגיל לסוקט 939?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by yoahe,

איך המעבדים של AMD מבחינת אינטרנט עבוד משרדית הם טובים?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים