עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מעבדי הפרסקוט החדשים מומלצים. כמו כן צויין באתר כי תתכנה בעיות תאימות עם לוחות מסויימים. השאלה-אם המעבד כדאי,מהו לוח האם המומלץ עד סכום של 800 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. אני מעוניין בטמפ' די מדוייקת, כי שמתי לב שכאשר הטמפ' מתקרבת לאיזור ה-50 המעבד פועל לאט בצורה משמעותית.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום! אני מתלבט בין 2 מעבדים: הראשון, http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLAY7 השני, http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 אז ככה, השימושים הם משרד לרוב ומשחקים קלים. ל- OC עדיף לקחת את ה- E5200 או שה- AMD יותר טוב ממנו? לא שאני מתכנן OC, סתם לידע כללי. הכסף הוא כמעט אותו כסף (KSP) 370+- ש"ח. ממש תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. או שכדאי להשאיר 2GB עם אותה המהירות?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by yaron_levi,

היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום

7. Started by INFERNO,

האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by madcatz,

שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר איזה זכרונות מומלץ להוסיף למפרט הבא בתקציב של 300+- Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) אם אפשר גם קישור לאתר שממלנו מומלץ להזמין עדיפות ל foxpc תודה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by bluemail,

???

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by rabbit,

האם יש הבדל גדול בין המעבדים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לבין מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ואיך הוא בא לידי ביטוי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. היי. התגלגל לידיים שלי סטיק שלהם, חדש לגמרי, במתנה. משיטוט באינטרנט אני מנחש שהם חברת בת של Dane-elec. ג'נרי ? אשמח לשמוע מידע לגביהם.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by tom_k85,

איזה ציפ יש לזיכרון הזה?: OCZ EL Platinum Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by locdog,

ה P35C-S3 או ה P35-DS3L זה ממש חשוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום אני ראה בפורום "מפרטי מחשב" שנותנים מפרט עם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-EP43-DS3L גם למעבד Q6600 שהוא 65NM וגם למעבדי E8XXX שהם 45NM. אך זה אפשרי לחבר שני מעבדים שונים בגודלם הפיזי על אותו לוח. משהו יכול להסביר לי אך זה מתבצע? תודה לכול העונים....

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  18. יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  19. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

20. אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…

• 13 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by liord,

רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by gnk,

מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by Vladgi,

קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים