עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yamiboy,

בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by swg,

^^^ אם לא, E6300 - מה אתם אומרים מפה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115005 נראה לי שזה המעבד הכי משתלם מחו"ל כיום.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by demonshlomo,

אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by morpheus1234,

אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by Jack_g,

ברור לי שהמעבדים החזקים נכון לעכשיו זה ה C2D E6XXX הבעיה היא שהם נורא יקרים, השאלה היא מה עם המעבדים : E2180 E4400 שהם יותר זולים ומבחינת מחיר הם משתווים ל מעבדי AMD . למשל ה E4400 טיפה יקר יותר מ ה 4800X2 ה2180 הוא זול מ ה 4800X2 אבל מה בנוגע לביצועים יש איזו השוואה שאפשר להגיד חד וחלק איזה מעבד עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by o07,

קניתי מKSP לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 עכשיו אם אני רוצה להחליף ללוח-אם Abit ?UL8? ולמעבד AMD Sempron 2600+ אולי אפילו Sempron 2800 יהיה כדאי לי לוותר על 10% מהמחיר של מה שקניתי ולהוסיף כדי לקנות תAMD ??? אתם חושבים שכדאי לי, יהיה שינוי משמעותי??? אמרו לי שעדיף AMD עכשיו אני לא יודע מה להחליט .... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by super4life,

שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc

8. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by anri,

בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

אני צריך לוח אם Micro-ATX שהכי טוב לאובר קלוק אין הגבלה על המחיר?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95734 וואו איזו תוצאה,ועוד לחשוב שזה מעבד לניידים

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  12. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by oded6188,

- Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box - MSI 865PE 865PE Neo3-F - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C3 - 4X - מחשב ליצירת מוזיקה, בעיקר ב - Cubase, אבל לא מתחייב. - נראה לכם שזה משמעותי שהזיכרון זה C3 ולא C2.5? - מה אתם אוממרים על הלוח? - מה אתם אומרים על ה LGA 775? כי לפני כמה חודשים כשקניתי מחשב ובידיוק באו מעבדי ה E-Prescot אז אמרו לי שכדאי לי לנסות להשיג מעבד ישן מגירסת C כי ה - E-Prescot מתחממים ונותנים פחות ביצועים... אז יש איזה "פאקים" כאלה גם ב LGA 775?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by MatanL,

שלום...אני חדש בפורום ובכלל.. אני רוצה ללמוד על כרטיבי מסך מעבדים ובכלל על חומרה. אני לא יודע מאיפה להתחיל..מקווה שתעזרו לי!! MatanL

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by AndreY`,

שלום כולם 1) האם דואל צ'אנל באמת משפיע על רמת הביצועים של המחשב במשחקים\עבודה שוטפת? 2) הסטיקים של הראם חייבים להיות מאותה החברה, אותו דבר, אותם תיזמונים ואותה כמות? 3) כל סטיק צריך להיות בצבע נפרד או בצבע דומה כדי שיהיה דואל צ'נאל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  17. אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. שלום כולם אני צריך לקנות מחר זיכרונות חדשים למחשב ויש לי כמה שאלות בנושא 1. מה הזיכרון הזול הכי משתלם PC3200 DDR-400 גודל 512-1024 (בהנחה שזה מחשב לשימוש משרדי ולא צריך משהו מיוחד [תקציב מוגבל]) 2. אפשרי לשים את הזיכרונות האלו על לוח שתומך ב DDR400 ? 3. מישהו יודע כמה שנים יש אחריות על זיכרונות של GEIL ? תודה, דור

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by roes,

אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by elad the master,

צריך כרטיס מסך מובנה..

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  22. אני מנסה לשחק במשח הגולף של "Tiger Woods PGA TOUR 08" המשחק עולה יפה מעוד וגם רץ ממש טוב, ואז אחרי שעה או יותר קופץ לי מסך כחול ואומר לי שהיתה לי שגיעה רצינית במערכת ולכן המערכת נאלצה לסגור הכול ובלה בלה בלה.... אחרי זה בהסברים כתוב לי שיש לי בעייה עם ה"BIOS" שלי בקובץ הזה "igxpdx32.dll" עשיתי את כול העידכונים האפשריים ועדיין יש לי את השגיעה הזאת. האם יש פה מושיע ? שהולך לומר לי איך לפתור את הבעיה ? תודה רבה לכם על הזמן והעזרה נ.ב אני לא יודע כמה זה חשוב לפתרון הבעיה? אבל זה המפרט שלי: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Intel G33 BIOS for G33M-S2H

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by bigwave,

בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Jook,

שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by shklak,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2469

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים