עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לרכוש זכרון 2000 MHZ עבור OC המעבד שאני ירכוש הוא 1333 MHZ האם עם זכרון גדול יותר מהתעבורה של המעבד זה יכול לגרום לבעיות ? כמו צוואר בקבוק במעבד ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by stingeR-,

יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by moskitos,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 2000 וזיכרון 256M-3200 של ווידבונד,אני רוצה לקחת עוד סטיק של 512M האם זה אפשרי? או רק 256? ומה זה ייתן לי, מהירות?(יש לי מערכת הפעלה XP PRO)

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. משהו לא מסתדר לי הרי P4 עובד בQdr X4 ששDDR עובד X2 או שחייבים לחבר שתי זכרונות DDR בשביל לקבל QDR תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by massinvallus,

איזה לוח אם יותר טוב מבינהם? תתחשבו גם בביצועים O/C וגם ללא O/C. ואיזה לוח אם הוא הכי טוב לP4 2.4B ללא O/C, ואיזה הכי טוב עם O/C?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by stalbetman,

לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  9. היי. נשרף לי הלוח אינטל של הP3 שלי... מה שהצלחתי להשיג במקומו היה לוח של אסוס, מדגם cuv-nt אני חושב. לפי מה שרואים עליו, הציפסט של VIA ולפי סנדרה הקוד של הNB הוא vt82c694x מה שאומר שהציפסט הוא apollo PRO 133A. הלוח הזה אמנם לא משהו, אבל הוא מספק אותי (במיוחד במחיר שקיבלתי אותו). הוא הגיע בלי שום דבר מלבד הלוח... אחרי התקנת חלונות המחשב מתפקד כבר שבועיים (מכוון שאני לא הייתי בבית...). אבל השאלה היא אם אני צריך להתקין בשבילו איזה דרייוור לחלונות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by ROTFL,

http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. מדובר על עסקה שאי יכול לבצע, החלקים הם היו בשימוש. מעבד AMD XP 2400, שנתיים אחריות נשארו לו. ולוח אם Gigabyte GA7DX ללא אחריות, כבר מעל שנתיים בשימוש. כל זה ב500 שקל כולל משלוח. זה בעיקרון נראה לי מאוד משתלם, מה אתם אומרים? האם שווה לי להחליף את המפרט שיש לי עכשיו (ראה מפרט) עם הלוח אם הזה והמעבד הזה? בכמה הם יותר טובים? והאם אני אוכל לשים את זכרונות הSDRAM שלי בלוח אם הזה? נתונים על הלוח אם הזה: GA-7DX AMD® 761 AGPset PROCESSOR Socket A for AMD Athlon/Duron200/266MHz FSB processors 95/100/103/105/110/115/133 MHz FSB Auto-detects CPU voltage CHIPSET AMD-761 north bridge VIA 686B south bridge AC97 codec Creative CT5880 sound MEMORY Supports up to 2GB of either PC210…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by computer_freak,

במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by shon,

ברצוני לקנות מחשב. שמעתי בזמן האחרון דברים בנוגע לזה שהPRESCOT מתחמם יותר, אך עם זאת מהירות עבודתו מחפה על הכשל בנושא הקרור. אשמח לקבל עזרה ועצות במה לבחור ומהם יתרונותיו וחסרונותיו של כל אחד מליבות המעבדים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by SwimmingMachine,

שלום שלום, קודם כל, פעם ראשונה שלי בפורמים, אני חייב לציין שזו קהילה נפלאה D-= אני מתכנן כבר כמה חודשים על מחשב חדש, וחשבתי על משהו... האם אפשרי שבלוח אם, יהיו שני מעבדים שהם HT? למשל 2x P4 3.06 HT = 4x P4 1.5 = computer with 6GHZ ....... דבר כזה יכול לעבוד??? או ש-HT זה מעבד אחד בלבד???

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by debilz,

שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. הדברים העקריים 6 או 8 ליבות מול 4 4 זכרונות מול 2 SATA אקספרס לא מעניין \ USB לא מעניין שפות עיבוד אותו דבר יש משהו ששכחתי ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי כרגע E8400 ואני לא רוצה לעשות לו OC.. ויש לי כ.מ 5850HD והבעיה היא שנוצר לי צוואר בקבוק ואני רוצה לנצל את הכרטיס עד הסוף אז השאלה היא איזה מעבד יספיק לי, במחיר סביר, וכמובן של INTEL שבת שלום

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by itelon,

מעבד E6400 הוא עם 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by ifs2003,

Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 מישהוא יכול לתת עליו ביקורת ? ומה ההבדל בין ה965P לבין 975X בביצועים ? הלוח נועד עבור קונרו . דרך אגב אם יש למישהוא לוח אם אחר של GIGABYTE להציע שהוא נחשב ליותר טוב אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. אותו זיכרון. DDR2 667 CL3! רק הNCP עם 10 שנות אחריות במקום הGEIL שבא עם 3.. מה יותר טוב? מבחינת ביצועים גם..

23. יש לי וויכוח עם חבר.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אני עומד לפני קניה של מחשב חדש... עכשיו אני מנסה להבין את המשמעות של תיזמונים וכו.. הבנתי שתיזמון עדין כמה שיותר נמוןך שככה הזיכרון יעביר את המידע שביקשת בפחות מחזורי שעון (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה..) עכשיו קראתי מאמר שהומלץ בפורום (בנושאים שנמצאים בראש הפורום..) על האם המעבדים החדשים (C2D) צריכים מהירות שעון מהירה... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1965&articID=472 והגיעו למסקנה שסידור של MHZ533 ב DC עדיפה על 677 כי ככה הזיכרון מתוזמן עם המעבד.. (1066) אז עדיף 533 עם תזמון נמוך שגם זול יותר מ667 עם תזמון רגיל... (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה...) עכשיו השאלה שלי - מה עם 800?! במאמר כתוב שזה עדיף כי ככה הזיכרון מקדים את המעבד, א…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by zoman,

במקרה ואני שם על לוח אם שיש לו דואל שלושה זיכרונות 512 מגה CL2 במהירות 400 ,ועוד זיכרון אחד 512 מגה CL3 במהירות 333 ,מה יצא (סלט סתם בצחוק) מדובר בלוח עם מעבד אינטל ,השאלה האם הם יעבדו בדואל ,באיזו מהירות ? 333, או אחרת בקיצור מה יצא ???

• 10 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.