מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן נשרפו לי הזכרונות הנ"ל עם הסינק האפור והחליפו לי אותם באותו מודל אבל עם הסינק השחור האם מדובר בצ'יפים שונים עם פוטנציאל אוברקלוק שונה או שאין קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא זוכר איפה קראתי מישהו יכול לאמת?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE 8i945pg מעבד P930 ספציפית מדובר בשתי האופציות האלה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4272 גם הסטיק הבודד יותר זול, וגם - תקנו אותי אם אני טועה - בשידרוג עתידי 4 סלוטים מלאים מורידים את ביצועי המערכת (??)... מה בנוגע לביצועים עד לשדרוג? יש הבדל גדול בין העבודה בDUAL CHANNEL עם שני ה 512 לעומת הסטיק הבודד?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מאיפה כדי לי יקנות את ה- OCZ 1024m Pereformance 500Mhz? או שתציעו לי משהו אחר עד 1600 ש"ח ושיהיה 1024, עד 2.8V כי יש לי IC7MAX3
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה. אני בונה מחשב שני ואני לא סגור על איזה משני אלה עדיף לי לקחת. אני קונה כרטיס 88GTS זמני עד שהR600 יגיעו. אני מניח שה680I לא תומך בCF. ומישהו יכול להסביר לי מה היתרון של כל אחד מהלוחות האלה על השני (קחו בחשבון שאני לא יעשה SLI אם כן רק CF). שניהם עולים לי אותו הדבר ככה שרק מעניין אותי איזה מהם עדיף לי.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז, אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U, רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי Venice 3000 .. עם BT.. ורציתי לשאול אם 30-32 מעלות במנוחה (במצב חלונות עם כמה תוכנות פתוחות..) זה נורמלי? הסיבה שאני שואל היא בגלל ששייפתי וליטשתי את המאוורר, הרכבתי אותו ומחרתי לפני זה משחת AS5 ככה ששמתי נקודה מעל הליבה ופיזרתי אותה ע"י השמת הגוף קירור על המעבד וסיבובו קצת.. רציתי לדעת אם הטמפרטורה בסדר למצב שלי? או שאולי היא קצת גבוהה מידי? ** ראיתי פה אנשים עם מעבד ומאוורר כמו שלי עם 27-29 מעלות במנוחה.. (אולי אני פשוט צריך לתת זמן למשחה "להיצמד" והטמפרטורה תרד תוך כדי שימוש?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הבנתי שמעבדי אינטל החדשים עם ליבת פרסלר הם מיוצרים בטכנולוגיית 65nm השאלה היא האם יש הבדל נוסף בין המעבדים האלה לבין המקבילים הישנים שלהם ( pentium D 8XX). ראיתי באחת הכתבות שכתבתם שבאמצע שנת 2006 צריכים לצאת מעבדים כפולי ליבה "אמיתיים". כלומר כאלה שגם משתפים ביניהם את זיכרון המטמון מבחינה לוגית. האם הפרסלרים לא עושים זאת ? על אף שראיתי שפיזית לכל ליבה יש זיכרון מטמון של 2 מגה !! ביחד 4 מגה - וזה כבר המון. דבר נוסף - האם הפרסלרים תומכים בטכנולוגיית HT או שגם זה יבוא רק בעתיד. אשמח לקבל תשובות או הפניות לאתרים שיש בהם תשובות לכך.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO
-
האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/14/asrocks-instant-boot-from-0-to-vista-in-4-seconds/ אבל הכי מצחיק זה לראות את הסרט שהם הכינו לשם ההדגמה:
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95734 וואו איזו תוצאה,ועוד לחשוב שזה מעבד לניידים
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המהירות של דור הזכרונות הדיאנמיים העדכני ממשיכה לצמוח - ויש כבר טיזר גם לגל הבא שישבור את מחסום ה-8,000 בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הלוח חייב לתמוך בDDR2 ועדיף שיהיה עליו כרטיס וידאו כי אני לא רוצה לבזבז עוד כסף.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב מחשב, ובעקרון אני דיי סגור על המפרט הסופי, יש לי רק כמה דברים שאני שוקל: מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא לא יהיה לRAID כנראה. כרטיס מסך: כנראה 8800GTS של BFG או 9800 אם הוא יצא בקרוב. כרטיס קול: (יש) XFI XTREME MUSIC ספק: (יש) OCZ GAMEXSTREAM 600 מארז: כנראה ה-ANTEC P182SE ועכשיו לדברים שנוגעים לפורום הזה: זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות. האופציות שראיתי במחירים נורמלים ( עד 950 ש"ח) OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 OCZ REAPER…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1.intel pentium D processor 930 & gigabyte 81945pl-g motherboard for $280.00 2.intel pentium d processor 940 & ecs 945p-a motherboard for $260.00 3.amd athlon 64 x2 dual core 4200+ & ecs k8t890-a motherboard for $330.00 sorry for the english but i am at work and we dont have hebrew on my computer thanks for your help
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-