מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בסטוק? C@?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
במעבד משתמשים בקואד פאמפ בפרונט סייד באס בגלל זה 200 כפול 4 שווה 800 אבל למה לא משתמשים בקואד פאמפ במעבד עצמו לדוג 3000*4 זה יכול להיות נחמד
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין 2 מעבדים: הראשון, http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLAY7 השני, http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 אז ככה, השימושים הם משרד לרוב ומשחקים קלים. ל- OC עדיף לקחת את ה- E5200 או שה- AMD יותר טוב ממנו? לא שאני מתכנן OC, סתם לידע כללי. הכסף הוא כמעט אותו כסף (KSP) 370+- ש"ח. ממש תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אנו קונים מחשב להורים שגם הנכדים ישחקו בו: לגבי לוח אם הציעו לי את אחת משתי האפשרויות: Gigabyte GA-8IPE775G i865PE, LGA775, DDR400, GigLAN, SATA, AGP8X, ATX Gigabyte GA-8I915G-MF i915G, S775, PCI-Ex16, Firewire, VGA, GigLAN, mATX אחד מבוסס ציפסט 865 והשני 915 לאחד שני סלוטים של PCI ולשני חמישה. זה חשוב כי אני מוסיף כרטיס מסך בכל מקרה. המחיר זההז לשניהם (2$ הפרש) מה אתם אומרים? מה כדאי? תודה, יהודה http://www.techbuy.com.au/product.asp?prodId=44593&catId=MOTHERBOARD&parentId=MOTHERBOARD_INTEL_S775 http://www.techbuy.com.au/products/43295/MOTHERBOARD_INTEL_S775/Gigabyte/GA-8I915GMF/GA-8I915G-MF_i915G_S775_PCI-Ex16_Firewire_VGA_GigLAN_mATX.asp http://www.intel.…
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Core™ 2 Duo E8400 3.0GHz מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי סטיק של 512mb geil 400mhz ddr+cooling http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=19 ואם תשימו לב לתזמונים שלו כמו שאני שמתי לב בקנייה, ואחרי שהרצתי את aida גיליתי שהתזמונים שלו במחשב שונים ממה שהחברה אומרת שהם, אצלי הם גבוהים יותר (רע יותר) מה שנראה לי יוצר צוואר בקבוק ומשפיע על כל המערכת בכלליות, זה מה ש-aida הוציאה לי Chipset Properties Motherboard ChipsetnVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency2.5T RAS To CAS Delay4T RAS Precharge4T RAS Active Time8T Memory Slots DRAM Slot #1512 MB (PC3200 DDR SDRAM) AGP Properties AGP Version3.00 AGP StatusEnabled AGP Aperture Size64 MB Supported AGP Speeds1x, 2x, 4x, 8x Current AGP Speed8x Fast-WriteSupported, Enabled Side…
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ההבדל בין 4200 Dual Core ומעלה לE6300 ומעלה באמת מורגש?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-