עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by DXT,

אז ככה.. מישהו שאני מכיר הולך לקנות מחשב בקרוב והוא שוקל את אופציית ה- 64 ביט של AMD. בהתחלה חשבתי שאני מבין מה הולך אבל מסתבר שלא ממש.. וקצת התבלבלתי, וכל מקור שקראתי בלבל אותי יותר. אז אני מבקש שמישהו יסביר לי את זה חד וחלק. - מה ההבדל בין סוקט 754 ל- 939? - האם קיים סוקט שתומך גם ב AMD64 וגם בסדרת ה Athlon XP?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. טוב ככה אז חבר שלי ויוצר מוזיקה[בנתיים מתחיל אבל מתקדם לאט לאט] אז הוא רוצה כאילו לקנות אינטל בשביל זה ובחיים לא השתמש בAMD וכו' אז הוא רוצה לדעת,האם כדי במיוחד בשביל ליצור מוזיקה לקנות AND או אינטל אני לא שאול מה הבדל או משו רק מה כדי...הוא יוצר מוזיקה משחק פעם ב...GTA SA כול מיני משחקים קטנים לא גיימר רציני אז מה אתם אומרים שווה לו לקנות AMD בשביל הצרכים האלה או אינטל...?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Trin1ty,

יש לי את המערכת הבאה : Q6600 GeForce 8600GTS לוח אם של אינטל P35 SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ ספק 300W HEC מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט - עכשיו השאלה שלי קשורה לויסטה:1) כמה זיכרון ויסטה 32 ביט יכול לקלוט? 2) אני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון(בכללי יהיה לי 4 ג'יגה זיכרון).. הביצועים ישתפר+ אני ירגיש הבדל?

6. Started by BIGWOLF,

חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by athi,

האים athlon 4200 עים גיפורס 7950 יפעיל את כול המישחקים שבה 2006

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  8. יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  9. תודה מראש

10. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. 2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by XMB,

שלום לכם אני מרכיב מחשב משרדי שאני נזקק לו לאחרונה ואשמח לדעת איזה לוח עדיף לי לקחת האפשרויות הם: Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10513 Gigabyte GA-M61PMS2-RH + 6100 n435 VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9334 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3046 תודה לכם (אם יש הצעה אחרת בטווח מחירים הנ"ל אשמח [עד 400 ש"ח כולל כרטיס גרפי מובנה , הלוח הינו למשרד ככה שהרבה ציפיות אני לא מצפה ממנו])

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

16. Started by dorosen,

שלום לכולם, בשביל להתקין את הSATA אני חייב את הדרייברים על דיסקט, עשיתי דיסק עם הדרייברים וזה לא עובד, בעבר זה עבד עם הפלופי. אין לי כבר את הדיסק של הלוח אם שעליו הייתה פשוט אופציה להכין דיסקט, ואני לא מוצא שום מקום באינטרנט שיש אופציה להכין דיסקט כזה בשביל הלוח שלי. מהיכן תבוא הישועה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  17. מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. שלום, יש לי מעבד Q6600 ומשום מה בכול תוכנת בדיקה למעבד הוא מראה לי שהמהירות היא 1600 ולא 2400, זה שני שליש מהכוח שלו!!! האמת אבל שיש מצבים שבהם המחשב במאמץ ואז המעבד קופץ ל-2400 לזמן מאוד קצר. האם כול זה תקין??? :'(

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by גבריאל וקנין,

בעקבות ויכוח בין מס' חברים, החלטתי להתייעץ כאן... הויכוח נוגע לכוח עיבוד- השוואת כוח עיבוד של מס' מעבדים בסביבות אותו תדבר שעון. לדוגמא- פנטיום 4 3GHZ, באס 800, פנטיום D 3GHZ באס 800, פנטיום 3 (הגרסא האחרונה- טואלאטין) 1.4GHZ*2, ומעבד מסדרת ה"CORE", בתדר 1.6 GHZ. מי יתן את הביצועים הטובים ביותר, ומה יהיו ההפרשים בניהם?

20. Started by TC2B,

למחוק

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. זו שרואים בה שה- Q9450 יורד מיצור ויוצא Q9400 וכו' ראיתי אותה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותה יותר

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by kikkler,

קניתי את ה NF7 ולא ממש מצאתי בביוס את האפשרות לנעילת ה AGP/PCI - יש למישהו מושג איפה היא נמצאת ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים