עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  2. מחשב ה-NUC העוצמתי ביותר של אינטל מאז ומעולם הוצג בתערוכת CES 2016 מאחורי דלתות סגורות, ונשמע כמו פרוייקט מסקרן מאוד בחודש שעבר הגיע אלינו דיווח מעניין מאוד אודות מכונה בשם Skull Canyon שמכינה לנו אינטל – מחשב NUC עוצמתי במיוחד שיתבסס על שבב שטרם הוכרז עם ליבה גראפית מובנית מדגם ה-Iris Pro 580. העוצמתית ביותר שאינטל כללה אי פעם במעבד. תערוכת CES הגיעה, ולמרות שקיווינו לתצוגה מעט יותר גרנדיוזית – אנחנו יודעים כעת שה-Skull Canyon הוא אמיתי והוא בדרך, עם פרטים קצת יותר מוחשיים אודותיו.לפי אנשי האתר tomshardware שזכו לצפות באב-טיפוס של המחשב (אך לא לתעד אותו), Skull Canyon יתבסס על מעבד נייד מרובע ליבות מדור ה-Skylake וממשפחת ה-H, עם מעטפת תרמית סטנדרטית עבור דגמים …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. מעוניין לקנות מעבד 2.4с .אבל לא מצאתי לוח אם מתאים עם DUAL DDR . גם זיכרון שירוץ על הלוח בלי המהרה. בקיצור שילוב 2.4C ---> לוח אם ? ---> זיכרון ?=== 2500ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by KingAlpaca,

אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום, אני מרכיב מפרט מחשב בכ- 2700 ש"ח (לא כולל מסך) מבוסס מעבד AMD 3800+ dual core . מה ההבדל בין שני לוחות האם הנ"ל של ASUS : M2NPV-VM או -MX ? האם אחד עדיף על רעיהו ? המחירים 506 ו-501 ש"ח ב- skypc ... תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  7. הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום לכולם , ( ראו מפרט ) רציתי לשאול אתכם לגבי שידרוג מעבד והכדאיות שבדבר מבחינתי. אני נוהג לשדרג / לשפר את המחשב אחת לכמה חודשים כי אני לא רוצה להגיע למצב שכל שנתיים אני אצטרך להשקיע פתאום סכום כסף שיכביד עליי לכן אני אוהב לשפר כל תקופה קצרה יחסית וככה לשמור את המערכת יחסית ברמה טובה. יש לי כרגע הזדמנות לשדרג רק את המעבד ( אני מזדכה עליו בחנות ) ובמקומו לקחת 2.8 ולהוסיף את ההפרש. זה לא צריך להיות יקר משהו כמו 200 שקל. ( מדובר על המעבד 2.8 עם FSB 533 ) השאלה שלי האם אני ארגיש שיפור ממשי בעבודה השוטפת / משחקים וכו' ? האם אתם ממליצים לי במקום זה לחסוך עוד תקופה מסויימת וכבר להחליף ללוח חדיש עם FSB 800 ולקחת 2.8C ? יש הבדל משמעותי בין 2.8B ל 2.8C ? תודה מראש לעוזרים …

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום ! אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הלוח GigaByte DQ6 REV 1.X כפי שהבנתי יש שני גרסאות ללוח הזה דגם החדש : http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2532 הדגם הישן: אני רוצה את הדגם הראשון איפה אפשר להשיג אותו בארץ ? תודה יניב.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה, השילוש של מעבד לוח אמ וזכרונות אלו הרכיבים החשובים ביותר וכך גם ההארד דיסק אבל בעיניי השילוש הזה הוא החשוב ביותר.. משהו יודע איך מרכיבים מחשב מ0? שיש לי רכיבים ביד ולחבר אחד אחד ואיך? בפשוט כמו 1. מעבד מוצאים את המגן הפלסטיק ומחברים אותו בעדינות לסוקט שלו ואז מרכיבים את הבוקס. וכו'

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by shaharo,

שלום לכולם אני הולך לקנות את הלוח הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88&products_id=6973 וכתוב שם בחלק של התמיכה בזכרון Memory Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz DIMMs Support for up to 4 GB of system memory זה אומר שזה לא תומך ב ddr 1? כאילו אם אני יכניס ddr 1 400 mhz זה לא יעבוד כי לפני מה שאני זוכר ddr1 זה 184 פינים לא?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by ashkii,

בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלום ב WIN 7 יש XP MODE על מנת לעבוד עם המוד הזה צריך לבדוק עם המעבד תומך בMODE הזה. היכן בודקים ואיך? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Nvmdude,

עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  15. כותרת ללוח אם הזה (איזה מעבדים מתאימים ללוח אם: NFM2SוAbit) ..? תודה מראש לעוזרים..! http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=521305#

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by barakmel,

אני עומד לרכוש מחשב ואני מתלבט בין מחשב מבוסס amd ל intel הבנתי שהשאלה העקרונית מה עדיף נטחנה פה היטב ולכן קראתי הרבה דפים פה בפורום לגבי זה אבל עדיין נשארו לי כמה שאלות ספציפיות . קודם כל כמה עובדות : - המחשב הולך לשמש אותי למשחקים וגלישה באינטרנט (לא יישומי גרפיקה כבדים) - אני לא יודע לעשות overclocking ואין לי כוונה לנסות להתעסק עם זה במחשב החדש - אני מתכוון להוציא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך (כמובן שאני ישמח לשלם קצת פחות) השאלות (חלקן הן לגבי מושגים שבהם נתקלתי פה בפורום לראשונה): 1) מצאתי הרבה התייחסויות ל amd 2500 אבל שום התייחסות ל amd 2600 - למה?? 2) מה משמעות האות "c" בהקשר של p-4 ? האם הכוונה לסידרת ה HT 800 ?…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by eladbu,

יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  19. טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by liord,

רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  21. יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by eh50,

הם מיעודים למשחקים כבדים וללא מטרות oc http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2960

23. Started by hal,

שלום, לשימוש רגיל ללא אוברקלוקינג, איזה מהם יותר מהיר בקידוד או במשחקים? 1. pqi 512mb pc3200 ddr400mhz x2 cl-2.5448 cl with overclocking-2.5333 2. kingston value ram 512mb pc3200 ddr 400mhz x2 cl-3 תודות.

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  24. שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים