מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ה P. D 805 או ה AMD 3200 סוקט 939?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום ראיתי 2 מעבדי dual 2 core 6420 תוצאות של cpu-z ואני חושד שזה לא כמו שזה אמור להיות מישהו יכול להגיד לי בוודאות של 100% מה אמור להיות ב clock speed ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני חושב שזה יעניין פה, תעבירו את זה לחדשות אם צריך... Corsair ו OCZ יצאו בסדרת זכרונות חדשים. ל Corsair קוראים XMS200XL, והם עושים 2-2-2-5 @ 200MHZ, ורוב המודלים עושים 2.5-3-3-7 @ 250MHZ, שזה מאוד מרשים. הם לא מבוססים על ציפים של Winbond, אלא על Smasung, TCCD שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר. הנה הלינק להכרזה הרשמית: http://www.corsairmemory.com/corsair/pr/PR_xlfamily.pdf ולינק לביקורת ראשונה: http://www.legitreviews.com/reviews/corsairxl/index.html גם OCZ יצאו בזכרונות 2-2-2 חדשים, ועליהם יש הרבה פחות מידע. להכרזה הרשמית: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2004/99. נראה נחמד, לא?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Q9450 - שימלא את ה1333 עד 0 מקום - מה שיאפשר OC פחות יציב. E8400 - שיעבור OC ל 3 ג'יגהרץ. מה עדיךף? המטרה היא משחקים בלבד. (למתעניינים - אני מוכר את המעבד העכשווי שלי E6700 : חפשו בלוח המודעות כאן באתר).
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
בעבודה על אפליקציות משרדיות וגלישה שוטפת באינטרנט . האם אני ארגיש בהבדל בביצועי המחשב. ? ואם לא . האם מעבד 2.4 ישנה משהו ....??? שאלת תם .
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בעיקרון מדובר ברמה הבסיסית...וCL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ג'י סקיל זה שם ששמעתי רק לאחרונה >>> האם נכון שהם נחשבים הרבה יותר טובים מסמסונג / טווינמוס ואפילו קינגסטון? THX
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב הולך לשמש לשימושים ביתיים רגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה) + הקלטת סאונד, + עריכת תמונות (פוטושופ), עריכת וידאו ( תוכנות שונות, כוללות פרימייר, סטודיו הן של COREL 12, וכו... הכוונה היא לניסוי תוכנות שונות) משחקים (כגון COD4 ו 5, ודומים) ההתלבטות היא מעבד דואל או מעבד קוואד. הדואלים מ E7500 וצפונה) וקוואד אני לא יודע איזה. כמובן שאני לא נעול על אינטל או AMD. כל שאר הרכיבים יותאמו לאחר בחירת המעבד. כרגע לא מתוכנן OC. אך קיים בידי קירור אשר יאפשר OC בינוני ומעלה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
סתם מתחשק לי ללמוד קצת על לוח אם ועל כל הדברים החשובים שנמצאים עליו אז עכשיו בא לי ללמוד קצת על הצ'יפסט. מי שרוצה לעזור לי ולשפוך מישע אז אני מאוד יעריך או שלמישהו יש איזה לינק לתת לי איזה איזה מאמר (עדיף בעברית) תודה רבה ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה NORTHBRIDGE ואם ההיגיון שלי בריא אז זה אומר שיש גם SOUTH BRIGE נכון? חח אני אודה לכל מי שיעזור לי תודה : )
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2469
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-