עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה, אני קונה היום מחשב, כן אני שואל ממש ברגע האחרון, ואני קונה שני סטיקים של ג'יגה 667. עכשיו ההבדל בין טווינס לספקטק הוא 60 שקל לסטיק, ובכללי 120 שקל. רציתי לדעת האם אני משקיע את ה120 במשהו כדאי? או רק בשם? כעקרון אני אשמח לחסוך אותם (: ולא מתכונן OC...

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by eegg,

יש לי כרגע גיגה זכרון במחשב ואני רוצה לשדרג לעוד גיגה. זה שווה? אם כן ראיתי שדיי זול עכשיו. אני צריך ddr2 667mhz לדעתי בגלל זה מה שיש לי עכשיו ואני לא עושה oc יש את זה והוא במלאי מיידי אז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 הוא טוב או סתם חרא?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by guyyug,

החלפתי לוח אם לABIT NF7 2S ועכשו המעבד מזוהה ל1500+ במקום 2100+ והזכרונות מזוהים כמהירות 166 ולא 333 הכרטיס רשת עובד מתקשר לרשת אבל אי אפשר לעשות שום דבר (עם כרטיס רשת חיצוני אפשר להיתחבר וגם לעבוד) הביצועים חוץ מזה שהLANלא בסדר, רגילים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  7. שלום לכולם , אני בקרוב קונה AMD 3500 ווינצ'סטר ואני מחפש לוח טוב. אני מאוד אוהב את הלוחות של EPOX מבחינת יציבות ואוברקלוק מרשימים. האם ניתן להשיג לוח ל 939 מתאים לווינצ'סטר בארץ ? זה הלוח שחשבתי ללכת עליו כרגע - http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 אני לא ממש מצליח למצוא אותו בארץ. האם מתוכנן לוח שלהם בזמן הקרוב ל - NFORCE4 , אם כן אז אני אחכה קצת. תודה.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by baraksaar,

יש לי לוח של msi 865pe neo2 s ורציתי לדעת מזה dot??

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Markis,

יש זכרונות שהן חתיכות מתכת ופלסטיק, מכוערות, ויש כאלה עם כיסוי יפה. האם הכיסוים הם גופי קירור למשל בדגמים מסויימים של קורס אייר או בלינק הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2336&products_id=15707 אגב: מה דעתכם לגבי הזיכרון הנ"ל של חברת ocz ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by ilanb0,

ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by Time_Is_Money,

שלום, יש לי כרגע 1GB בשני זיכרונות 512MB X2 של סמסונג. הוצע לי זיכרון של סמסונג בגודל 1GB במחיר ממש טוב (חצי מחנות). שמתי לב שהיום המחשב בקושי מנצל את הזיכרון אבל עוד כמה חודשים אני מתכוון לעבור ל- WIN 64BIT ולפי מה שהבנתי הוא זולל זיכרון! האם שווה לשדרג? יש לי AMD 3000+ 754 לוח של EPOX... 9600XT תודה...

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Tomshay,

אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  16. אני מחפש זוג זכרונות ddr2 667mhz 1gb, לא משנה לי אם זה קיט של 2 או אחד בודד של גי'גה (מקס' אם זה אחד בודד אני אקנה שניים). יש לי כרגע שני סטיקים של twinmos ddr2 667 512mb. תקציב עד 450 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. Started by BIGWOLF,

חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  21. שלום. לפני מס' חודשים, הייתי עם מעבד E6550 ולוח GA-965P-S3 REV 3.3 של GB. הלוח התקלקל ונשלח לתיקון, ובינתיים השתמשתי בלוח מעפן של אינטל (G31) בזמן הזה, החלפתי מעבד ל E7200 ומכרתי כבר את המעבד הקודם. ברור לי שהלוח 965 הרבה יותר טוב מה G31, אבל לפי מה שהבנתי לא תומך במעבדי 45NM.. יש דרך כלשהי לגרום לו לתמוך בו? אוברקלוקינג או משהו דומה? (אין לי בעיה לבצע אוברקלוקינג)

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. ברשותי לוח אם GIGABYTE EX58-EXTREME שעליו שני כרטיסי זיכרון (סה"כ 4 ג'יגה) מסוג G.Skill F3-12800CL7-2GBRM. אני מעוניין לקנות עוד 4 ג'יגה, אבל הדגם הנ"ל של G.SKILL כבר לא נמכר יותר בשוק. האם ישנו דגם בשוק שיהיה תואם ללוח האם שלי ולזיכרון הקיים? או שעליי לקנות 8 ג'יגה חדשים מאותו הדגם?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער ;D בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש עריכה- החלטתי על ה 1066, יעבדו עם EP35-DS3R או שיש בעיה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. יש לי כרגע מערכת מחשב מבוססת א.מ.ד phenomx3 8650 gigabyte 790gp ds4h עכשיו יש לי אפשרות להחליף למערכת מבוססת אינטל ע"י קנייה של asus rampage formula בשבע מאות ש"ח (יד שנייה) ומעבד e7300בשש מאות ש"ח (אני רוצה אותו כי לפי מה שהבנתי יש לו פוטנציאל או.סי מצויין) ואז להעביר את הלוח + מעבד של א.מ.ד לאחים שלי כדי שיהיה להם מחשב טוב יותר ממה שעכשיו עלות הקנייה היא 1300 ש"ח השאלה שלי אם שווה לי לקנות את הלוח והמעבד הנ"ל של אינטל או שפשוט לשדרג את המעבד הקיים שלי למעבד phenom 2 940 בערך באותו עלות

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים