עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ELpsycho,

מה ההבדל בין Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM ל - Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore BOX? אשמח לקבל תשובה בהקדם היום קונה... תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  2. היי הלוח שלי הוא KN8K9 ULTRA זיגבייט, אבל יש לו בעית הקבלים הנפוחים , איזה לוח מקביל לו בח יבורים המיוחדים ? לא חיבור USB2 , חיבור פייר , לא זוכר את השם במדויק. רוני

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by rbeny10,

למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by Jook,

ראיתי את הזכרון הזה בפנדה ונראה לי לא הגיוני , כבר בכמה שבועות האחרונים קראתי כי הזכרונות עם שבבי ה-BH5 כבר לא מיוצרים. פתאום אני רואה אותם הפנדה והתקשרתי אליהם והם אמרו לי שהוא לא נמצא בחנות אבל כל מה שנמצא באתר אפשר להזמין והוא יגיע לחנות עד 14 יום מיום ההזמנה. בנוסף , האם מישהו יודע אם מה שיש בפנדה אלו זכרונות עם BH5 ? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Pinhas700,

שלום, יש לי מחשב עריכה AMD 2000 + Xp Athlon עם לוח אם לא מובנהABIT NF7 SERIES ו1 ג'יגה זיכרון פנימי ויש לו מאיץ גרפי GE FORCE FX 5200 ותמיד כאשר אני מרנדר וידאו מפורמט מסויים לפורמט מסויים המחשב שלי מדי פעם מצליח ומדי פעם מפיל את המערכת ועושה RESTART לקחתי את המחשב שלי לבדיקה והוא הדגלה כתקין לחלוטין חוץ מהמעבד שנפגע מחימום יתר על ידי מאורר אשר לא התאים לו ועכשיו עברתי למאוורר שמתאים למעבד ועדיין התקלה חוזרת כי עדיין לא החלפתי את המעבד עצמו. (הCHACH של המעבד נפגע מהתחממות של המעבד אם המאוורר הקודם שהיה מתאים בכלל לפנטיום 4 ולא לAMD לכן זה מה שגרם שהמעבד שלי נפגע). 1 איך אפשר לפתור את בעיית התחממות של מעבדי הAMD ? 2 כל כמה זמן צריך להחליף מאוורר כדי שהמחשב יחזיק לאורך הרבה…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום, ראיתי אפשרות של שילוב של 4 זכרונות של 1 ג'יגה (667) במחיר של 500-700... אז רציתי לדעת, זה משנה האם החברות יהיו Corsair, Kingston, Transcend / אחרים? או שפשוט "לבחור" אחד מהם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. האם יש לוח אם אם כרטיס מסך ONBOARD טוב?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  9. אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by Abit.com.tw,

עד כמה חשובה המכפלה? כי אני מעדיף לשים אותה על 5-6 ככה ולהרים את ה FSB זה משנה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  11. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Mr.Pepo,

עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by computer_freak,

שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=465

16. בארץ וכמה זה בערך עולה - תודה

17. Started by e.l,

שלום, נשרף לי הלוח אם ואני זקוק לחדש. לא משהו יקר מדי. [מקסימום 650 אבל עדיף פחות] מערכת: Q6600 8800GT 2gb RAM 800mhz הלוח אם הקודם שלי היה P35-DS3L אם תוכלו להציע לי לוח אם חדש וטוב לאוברקלוק גם.. *עדיפות מ KSP *איך ‏EP45-UD3L ? תודה, עילם.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB והבעיה שאני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי??? על בסיס 945 או 946 המחשב לא מיועד למשחקים (אני אפילו לא קונה כרגע כרטיס מסך...אולי בעתיד) ולא מתוכנן אוברקלוקינג ???? בנוסף רציתי לדעת האם כדי לי להשקיע בזיכרון 800 או ש677 יספיק לי (DDR 2 כמובן) ??? ושאלה אחרונה אני מתכן לקנות סטיק 1 של 512 ובעוד תקופה של חצי שנה אולי שנה עוד סטיק (בשביל ה DUOL)אך שמעתי התנגדויות (זה לא יהיה אותו פס יצור ועוד...) מה דעתכם בנושא???? ושוב תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by The Ripper,

איזה מעבד יעבוד טוב יותר עם WinXp ו-256MB זכרון מערכת? P-III ~900MHz או P4 Celeron 1.8Mhz [נתקלתי כבר במצבים שP3 לקח סלרון P4, האם גם פה זה המצב למרות הפרשי מהירות הליבה?]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  20. השאלה שלי אם בתקציב של 5500 ש"ח יכנס מעבד טוב מסוג קונרו החדשים (לפי הערכות כמובן) אני לא מבקש פה מפרט ולא כלום , רק אותה שאלה בכותרת , לכן לא שמתי את ההודעה בפורום מפרטי מחשב. אז אוקיי מה אומרים , יכנס לפי דעתכם?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by Black Knight,

אין לי מושג איזה דרייבר אני צריך להתקין. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by meir61,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E6600 BoxוIntel . לבין מעבד Core 2 Duo E6600וIntel.למה המעבד בלי הbox יותר יקר ב300 שח?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מחשב מבוסס על: Celeron® D processor 325 2.53Ghz לוח ?IS7-V2 intel 848 מספיק בשביל להריץ סרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם קצת משחקים ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים