עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nirtaz,

אני חושב לקנות DS4 האם הוא מומלץ כמו הDS3? האם אפשר לסדר לו SLI? האם הוא טוב לOC עם זכרונות PQI?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by amitey,

אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\ אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  3. שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. מחשב חדש בהזמנה מוקדמת באמאזון איטליה מופעל בידי מעבד מדגם Ryzen 7 5700U שטרם הוכרז באופן רשמי - ובפנים עשויות להיות ליבות Zen 2 כחלק מהתוכנית המשולבת של AMD להתגבר על אתגרי הזמינות של מוצריהלכתבה

5. Started by arik_bulldog,

מכיוון שאני שומע הרבה פעמים שצריך לבדוק עדכון, אז החלטתי לבדוק, אבל קצת הסתבחתי. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ הגעתי לפה: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html מפה אשמח לקבל עזרה- יש דרייבר עדכני למעבד שלי? (יש לי XP) תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by rabbit,

ואיך הדגם הזה אם מישהו מכיר? http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=C4G6400C5 תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  7. הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=582&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=394 נכון שכתוב על הלוח שהוא תומך,אבל יש שם הערה : Supports up to 2GB memory size without ECC Supports only x8, x16 DDR devices with 4-bank יש לזה חשיבות,או שאני יכול לקנות את הזכרונות האלה?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. היי לכולם. אני מתכיוון לרכוש מחשב חזק ולהחליף את הישן. רוב השימושים שלי הם משחקים כמו אמריקן ארמי וסימולטורים של מטוסים. אני רוצה לרכוש לוח טוב של אסוס איך אין לי מושג איזה מומלץ. ובנוסף איזה מעבד של אינטל כדאי היום לקנות והאם כדאי לחכות לירידת המחירים המדוברת (בכמה בכלל מדובר?) לגבי זכרון, אני עדיין לא החלטתי האם 512 או 1024 והאם חשוב שהם יהיו בקיט של שניים ? מה זה בכלל נותן ? לגבי כרטיס מסך, יש לי אפשרות לקנות כרטיס מחבר של ATI 9800Pro 128mb ב-800 ש"ח או לקנות חדש וכאן אני זקוק לכם בעניין איזה כדאי. ואחרון אחרון חביב, איזה מארז שקט במיוחד מומלץ שלא שומעים אותו בכלל. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Ronll,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145168 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145038 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_509&products_id=4875 מי יותר טוב מהשניים הראשונים? ובכלל מי יותר טוב מכולם , למה השני יותר יקר הבנתי LEDS משהו

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. אז ככה... הזמנתי מהאתר פנדה לוח אם של ג'יגה בייט כחלק מהזמנה של מחשב.. הם כרגע טילפנו ואמרו שיש בעיה ולחא ניתן לספק את הלוח בזמן הקרוב כי המשלוח נתקע במכס.. הם הציעו לי לבחור לוח אחר.. ואין לי ממש מושג איזה כדאי.. אני צריך במחיר של עד 530 שקל ושיתמוך בזיכרונות 400 agpx8 ושיהיו לפחות 4 יו אס בי 2 בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על לוח במחיר הזה מהאתר pandas המון תודה ;D www.pandas.co.il

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by Miros,

בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Dutchy,

מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. של GIGABYTE אך הלוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב ושווה את המחיר? הוא עדיף על ה ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire בהרבה? הוא למעבד CORE 2 E6300 אמרו לי ש945P לא ממצא את כל המעבד וזה יכול להשפיע במשחקים ואלה הP965 הוא ממצא את כל המעבד והתוצאות היו יותר טובות האם זה נכון? או שעדיף את האקסרוק

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by ZaKeN17,

אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד e6300 קונרו ואני מחפש לוח מתאים , מצאתי דיל עם לוח אם ASROCK 945G-DVI המוכר בחנות אומר שהלוח הזה לא יתפקד טוב עם המעבד ותוך כמה זמן יווצרו תקלות וזה ינבע בגלל הציפסט 945. רציתי לדעת מה ההבדלים בין 945 ל ל965(אינטל) והאם זה הבדל משמעותי ואני ירגיש בזה (זה מקפיץ לי את המחיר) המחשב נועד למשחקים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by ofsher,

ללוח הנ"ל יש רק מקום לשני זכרונות... אם אני אקנה אותו, אפשר יהיה לשים 1 ג'יגה בסטיק אחד ובעתיד להוסיף עוד אחד, או שהלוח מחייב תצורה של שני סטיקים? כמה זה ישפיע על המהירות? עריכה: האם הלוח הזה: NI8-SLI ABIT http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 עדיף? או לא? הוא מבוסס NF4 הלוח מיועד עבור מעבד פנטיום D 805!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by danikos,

שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אני דיי מתלבט אם לקנות היום A64 939 או לחכות ללוחות מבוססי nForce 4 chip se לא כל כך מפריע לי המחסור ב - PCI Express אבל מעניין אותי האם יהיה שיפור גם בביצועים ובכמה באחוזים?

20. Started by NIRAN,

יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by shlomik101,

שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by hagay21,

יש לי שני סלוטים של 256 של ויבונד 3200 וחשבתי להוסיף עוד שני סלוטים ורציתי לדעת אם תהיה בעייה מבחינת התזמונים כי יש לי וינבונד

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by dan1111,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  25. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 620 צפיות