עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rosesr,

ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by TeaTime,

http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. תודה רבה,וערב טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. בדקתי ב winXP manager ורשום שמה שיש לו 32 זיכרון וכשאני עושה חיפוש בגוגל רשום 64 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Pitzinyelo,

קניתי amd 64 3000 939 עם הלוח הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2672 כמו שאתם רואים, באתר של החנות רשום שזה nforce3 ultra , וכך גם ב user manual של הלוח. אבל מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי בנתיים, על הדיסק של הדרייברים שמצורף רשום nforce3 250. כמו כן, בקטגורית ה system devices ב device manager יש אזכור לnforce 3 250........... מה לעזאזל הולך כאן?

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by nadav275,

שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by kobibo,

אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by nir567,

שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by QQQ,

תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  15. ויש להם אותם ביצועים ושהם צורכים פחות חשמל ומתחממים פחות מאשר אינטל! הנה למי שרוצה הסרטון חכו קצת 2 דקות עד שיגיעו לקטע של המעבדים שווה לחכות http://zombit.frih.net/show.html השאלה שלי היא המעבד של AMD 3800 דואל קור עולה יותר מאשר אינטל דואל קור 2.6 805 אז איך זה שהוא אמר ששל אינטל יותר יקרים לסיקור http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Zombit/Sipur/intel11.4.htm למי שרוצה לקרוא יותר

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  17. לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252 (מעבד לשרתים ותחנות עבודה) ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252, הוא שונה מהאופטרונים הקודמים קודם כל במהירות השעון 2.60GHz אבל בנוסף גם תדר העבודה של אפיק התקשורת HT (הייפר טרנספורט) גדל מ 800 מגה הרץ ל 1000 מגה הרץ ונוספה תמיכה ב SSE3. כמובן שהמעבד החדש מיוצר בתהליכי ייצור של 90 ננו מטר. פליטת החום המקסימלית של מעבד זה היא 67W ובמצב "קריר ושקט" 21W. האופטרון הוא מעבד בשקע 940. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050211015829.html הערות: SSE3 הם הוראות מעבד מיוחדות שאינטל הוסיפה בזמנו לקו מוצרי הפנטיום 4 (החל מהפרסקוט). עידון תהליכי הייצור מאפשר לייצר יותר מעבדים עם אותה כמות של חומר גלם (פרוסת סיליקון) ובאופן תיאורטי גם אמור …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by play2,

האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. קודם שאלה קטנה אם יש לי כרטיס מסך AGP8X האם לוח של PCI-E16X תומך בו??? ועכשיו הלוחות אם שאני מתלבט בניהם ארבעתם מבית asus P4GD1, P4C800, P4C800-E DELUXE, P4C800 DELUXE הסתכלתי באתר של asus ולא הבנתי מה ההבדל בין שלושת הלוחות שבסידרה P4C800 אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ומה יותר טוב מבניהם אני יודה לו מאוד ומה הכי טוב מבין ארבעת הלוחות??? תודההההה רבההההההההההה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. מה הCAS latency של הזכרונות של PDP Ssystem Liberty מי שיודע שיגיד הכוונה לדגם PC3200 ואם מישהו יודע בכללי מה זה מה הCAS latency שיסביר למה אני חדש קצת בתחום של הזכרונות......... נ.ב הליברטי של PDP משתווה לביצועים של A-DATA

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה? אני עכשיו רוצה לקנות מחשב.. והלכתי לחנות מחשבים.. בהתחלה רציתי לקנות את הלוח של אביט - האולטרה - ב610 שקל.. ועכשיו בחנות הציעו לי את הלוח הזה.. ואמרו שהוא יותר טוב בגלל שהוא תומך בsli וזה חשוב לי כי יש לי את ה7800 gt? תגובות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by HellBoY,

איזה לוח אם יהיה הכי טוב לסוקט 939 עד למחיר של בערך 700 שקל? לא אכפת לי מאיזה חנות רק שתיהיה בחיפה... תודה רבה לעוזרים.. ודרך אגב סוף סוף הגיע הסוקט החדש לארץ בדגמ +3000

• 11 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.