עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rafi_d,

מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by stalbetman,

לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. יש לי מחשב מעבד 4 ליבות של אינטל לוח אם של gygabyte ep35c-ds3r ghipset p35/g33/g31 וזכרון של 2ג'יגה DDR3 533MHZ ורציתי לדעת איזה סוג זכרון לקנות במחיר סביר ובאיזה גודל כדי שלוח האם יתמוך בו? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by yaron_levi,

היי לכם. לאחרונה (בערך חודש) המחשב שלי התחיל להתקע קצת. החלפתי ספק כח, כרטיס מסך ודיסק קשיח והם לא הבעיה. (גם לא מערכת ההפעלה כי התקנתי מחדש מדיסק מקורי על שני כוננים קשיחים שונים) עכשיו לגבי הזיכרון - דיי חשדתי שהזכרון הוא הבעייתי והרצתי במשך לילה שלם את תוכנת ה Memtest בגירסת ה BOOT מהדוס (הגירסה החדשה ביותר מהאתר שלהם) לאחר לילה שלם התוכנית השלימה 9 סיבובים ( 9 PASS ) ולא מצאה שום תקלה. האם על סמך התוכנה הזו אני יכול להיות בטוח ב 100% שהזכרונות תקינים ושהבעיה היא במקום אחר...? או שעלול להיות מצב שהתוכנה אומרת שהכל תקין ובכל זאת הזכרונות פגומים? תודה רבה לכם ושבת שלום

6. Started by INFERNO,

האם עדיף לי להשתמש ב 512 עם DDR 400 או להשתמש ב 786 עם DDR 333 מה יתן ביצועים יותר גבוהים ? (אני משתמש תוכנות אודיו , וידאו ועריכה למיניהם)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by massinvallus,

איזה לוח אם יותר טוב מבינהם? תתחשבו גם בביצועים O/C וגם ללא O/C. ואיזה לוח אם הוא הכי טוב לP4 2.4B ללא O/C, ואיזה הכי טוב עם O/C?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by sanne,

מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by KKK,

שלום חברים. יש לי סטיק של 512MB זיכרון ואני רוצה להוסיף סטיק. הזיכרון הזה יתאים לי? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11514256871179834〈=heb (אל תציעו לי לקנות ממקום אחר,פשוט אני קונה מפלונטר עוד כמה דברים) הנה פרטים על הזיכרון שיש לי עכשיו http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151390381.JPG

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום, אני מועניין להחליף את המעבד, הלוח והזיכרון. אני רוצה לוח עדיפות לPCI-E, ב700-800 ככה. מעבד CORE 2 DOU, ב900-1300 ככה. זיכרון בתדר , תקציב 700-800 667MHz 1GBX2 DUAL DDR2. הכי חשוב שהלוח יתמוך בכל החיות הרעות האלה. ושהלוח יהיה מותג ASUS-DFI וכו'... אם אפשר שהלוח לא יהיה גדול מדי, יש לי מארז דיי צפוף... כמה שאלות לפני: איזה תדר הכי גבוהה יש לזיכרון? והאם יותר מומלץ גבוהה מ667MHz? האם פעולת הDUAL בזכרון באמת תורמת רבות? במילים, כמה יותר טוב הDDR2 מה-1? .swg

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אני רוצה לקנות זיכרון חדש וכפי שאני יודע חייב לקנות בידיוק את אותו הדגם...ואנני לא מצליח להבין מה הדגם...כמה Mhz(200 או 400) וכמה C (2.5 או 3)?? תנסו לעזור לי עם זה בקשה.....תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. איך הלוחות אם של אינטל ? לא מבחינת OC מבחינה של רכיבים איכות מוצר סופי . חבר שלי עבד בבאג מחשבים והוא אמר לי שהלוח הזה בעייתי מלא מסכים כחולים והממשק של הביוס שלו קצת בעייתי לא כמו בלוחות הרגילים יש לי אפשרות לקנות ASUS / GIGABYTE G31 לוח אבל שמתי עין על הלוח של אינטל G31 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg31pr/dg31pr-overview.htm מה אתם אומרים עליו ? הוא קצת יותר יקר 270 ש"ח . ואני אזמין איתו זכרונות 2GB 800 *2 של סמסונג סה"כ הנזק 490 ש"ח לא כולל משלוח .

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. מצורף קובף שמפרט את רכיבי המחשב שלי שאלתי היא : א. מדוע הוא לא זיהה לוח אם K8N Neo4-F של MSI ? ב. איך הזכרונות של חברה CEON ? ג. מדוע מצוין 200MHz ולא 400MHz? ד. האם המעבד מסוג VENICE ? ה.המחשב חדש רק אתמול התקנתי מערכת חלונות XP PRO והמחשב עובד מאוד לאט מדוע??? ו. קצב התקשורת בין כונן DVD COMBO של LG X16 לבין המחשב מאוד איטי כאשר אני מכניס משחק או קבצים של תמונות בJPEG מדוע? הוא מאט לי את המחשב בצורה דרסטית? ז. כמן כן התקנתי משחק IGI2 ואני לא רואה טוב את המשחק על מסך AOC725 LCD 17" בכרטיס מסך MSIRX600PRO למה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by avihaimar,

אנשים טובים אנא יעצו יש לי מחשב די חדש - 10 חודשים מפרט: לוח אם ASUS P4-533 512 זיכרון כרטיס מסך על הלוח מעבד סלרון 2.66 יש סרטים שקשה למחשב להציג והוא לפעמים מציג בחוסר סינכרון או שיש מדי פעם גאפ ביצועי המעבד מגיעים ל100 אחוז. אין תוכנות מיותרות ברקע אני לא משתמש במשחקים וכל מה שאני רוצה זה לראות סרטים שאלתי מה כדאי לשדרג? מעבד? כרטיס מסך ? תודה רבה אנא אל תגידו הכל

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by rann,

שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Ro-K,

איך התוצאה ולמה כתוב n/a במעבד ובתוצאה כללית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel E5200 אני מתכנן לשלב כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe וזיכרון 2*1024 בקשות נוספות: - הלוח צריך לכלול לפחות 5 חיבורי SATA וכן חיבור Firewire אחד לפחות אם הלוח זול יחסית, אפשר לוותר על Firewire מובנה ולקנות כרטיס Firewire נפרד בערך ב 100 ש"ח. - מחיר: עד 500 ש"ח - צריך להיות מחנות ידועה כמו זיגזג, SkyPC או IQPC תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by Mor Abergel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1206&products_id=11146

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…

דיונים חדשים בפורומים