עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מעבדי הפרסקוט החדשים מומלצים. כמו כן צויין באתר כי תתכנה בעיות תאימות עם לוחות מסויימים. השאלה-אם המעבד כדאי,מהו לוח האם המומלץ עד סכום של 800 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by YI572,

שלום לכולם. כבר 3 שנים שאני חיי עם המחשב הנוחכי שלי, ואני חשוב שהגיע הזמן להחליף... עקרונית, חשבתי לקנות Q6600 G0 + לוח אם P35C DS3R ( כמובן שזה רק הבסיס ) ולהעביר מהמחשב הנוחכי שלי את הכרטיס מסך ( 7900GT ) מכיוון שזה כרגע מספיק לי. השאלה העיקרית, האם שווה לקנות היום מחשב חדש או כדאי לחכות למעבדים הבאים של אינטל ( מתי בכלל? )\AMD?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. :s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by roes,

אולי אני קונה את הזיכרון הזה וזה מסקרן אותי: איך נראה הזיכרון PQI DDR2 2GB 667 MHZ ? ככה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או: http://www.pqimemory.com/spec1.asp?link=/dc/PQI25400-1GDB.htm ??

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by BedBoy,

נכון בדרישות של המשחקים הם כותבים למשל: מעבד Pentium 4 2.0GHZ או AMD 2000 ? אז יש כאלה דרישות שגם כותבים AMD 2GH לפחות!! אז נגיד עוד כמה שנים אני מריץ משחק שדורש יותר מ- 2GHZ ... והמעבד שלי הוא A64 3000 , אבל אין לו יותר מ - 2GHZ ! אז איך מחשבים את זה???

8. היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. יש לי מחשב ישן מעבד:אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קלילובייט של קש סוקט 478 זיכרון:סטיק אחד של 512 מגה DDR1 מהירות 333מגה הרץ לוח:ASUS P4 S333-VM (יכול ליהיות שהדגם מיסתיים בלי VM) השאלה החשובה היא אני רוצה להישקיע בסטיק של 512 מגה או 1024מגה כדי שהמחשב יעבוד יתר מהר -יש לי רק 2 סלוטים לזיכרון -אין לי מושג מזה דואל צ'אנל ועם הם פועלים בדבר הזה -צריך לימצוא זיכרונות 333MHZ ולא 400 אי לי תמיכה -עם 1024MB +הסטיק הנוככי בעתיד שלכולכם היה ויסטה אז גם אני יוכל להתקין? (FX5200 GPU) -ועם ביכלל שווה להיתקע עם המחשב עוד כמה שנים עד שימות -יד שניה שווה לקנות אולי הזכרונות עברו OC תענו לי לפחות על חלק מהשאלות לא חייבים את הכל במהלך הדייון אני אולי יוסיף עוד שאלות זה לא יפה שאני כותב הוד…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by massinvallus,

איזה לוח אם יותר טוב מבינהם? תתחשבו גם בביצועים O/C וגם ללא O/C. ואיזה לוח אם הוא הכי טוב לP4 2.4B ללא O/C, ואיזה הכי טוב עם O/C?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by eyalgb,

יש לי כרגע פנטיום 4 ליבה כפולה 2.66 לוח גיגבית דגם 945 יש לי אפשרות להחליף amd 3500 ולןח אסוס 939 דלוקס sli המעבד 64 ביט האים כדאי לי להחליף

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by carman6,

שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by sanne,

מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  15. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2394

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שאלה בקשר למעבד של חבר שלי יכול להיות P3 333 גיגה הרץ? ואם כן הוא יחזיק XP?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by KKK,

שלום חברים. יש לי סטיק של 512MB זיכרון ואני רוצה להוסיף סטיק. הזיכרון הזה יתאים לי? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11514256871179834〈=heb (אל תציעו לי לקנות ממקום אחר,פשוט אני קונה מפלונטר עוד כמה דברים) הנה פרטים על הזיכרון שיש לי עכשיו http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151390381.JPG

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  19. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

יש ביידי את המפרט הנ"ל.. מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W ולחבר שלי יש לו מלא זיכרונות בבית , הוא אמר לי שהוא יביא לי שתי סתיקים של 512 של ibm ב200 שקל.. זה שווה?? ככה יהיה לי 2048 זיכרון .. ב4 סטיקים..2 שלי ועוד 2 שהוא יביא לי.. אבל שמעתי שזה מאת את המעבד או מה זה נכון? וזה עד כד…

• 11 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by mzlbat,

היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by gogi,

הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by yambtz,

אז ככה, לחבר שלי יש לוח עם RDRAM 64x4 על מחשב פנטיום 4 1.8 הוא רוצה עוד זיכרון, אבל לפי המחירים של ה RDRAM זה נראה כאילו יותר זול להחליף לוח ולקנות DDR... הוא לא רוצה OC, זה למשחקים. עכשיו, הנה השאלות שלי: 1)איזה לוח אתם ממליצים? 2)הצ'יפסטים החדשים של אינטל תומכים במעבד הזה נכון? והוא יוכל להפעיל dual channel DDR? 3)הזיכרון יעבוד ב 200 מה"צ נכון? ממה שראיתי אין DDR200 למחירה, ו DDR400 עולה כמה שקלים יותר מ DD266 אז עדיף לקנות את זה למקרה שהוא ירצה לשדרג? 4)אחרי Underclock כזה אפשר לשנות את התזמונים ל CAS2 בלי שהזיכרון יפגע? הרי הוא יעבוד בחצי מהירות. 5)איזה זיכרון אתם ממליצים? אני שואל סוג ולא כמות.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by spongBob,

שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה

25. ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין כרטיס רשת לאינטרנט ADSL אשר מובנה על הלוח, או שעדיף כרטיס חיצוני?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות