מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ברשותי את המעבד הנ"ל. כאשר רכשתי אותו (לפני כחודשיים) הוא לא היה עובד על יותר מ-48 מעלות. כיום הוא מגיע ל-56. האם זה נורמלי? עד איזה מעלה אני יכול להיות רגוע? ואיך כל זה משפיע על ביצועי המחשב? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אני לא יכול ליצור עוד ת'רדים ום מה שאני יותר לא מופיע. למה?????
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תודה רבה,וערב טוב לכולם.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מפרט: Chaintech Summit 7NIF2 nForce 2 IGP 2*256 Winbond DDR PC2700 +AMD Athlon XP 2400 לפני חודש קניתי מחשב בעל המפרט הנ"ל ועלו אצלי מספר אי הבנות כאלה ואחרות בקשר ל Dual DDR שהלוח תומך בו ובקשר ל FSB של המעבד ואני יתחיל דווקא במעבד...קניתי את המעבד הנ"ל באריזת Retail הכוללת מאוורר, ספר הדרכה (להתקנת המאוורר), אריזה מהודרת וכמובן המעבד עצמו והבחנתי שבתוך הקופסא, שאגב הייתה סגורה היטב והיה קשה מאוד לפתוח אותה, על האריזה הפנימית במדבקה ובה רשום בגדול "With 333 MHZ Front Side Bus" ובקטן יותר בצד "AMD Athlon XP Quantispeed Architecture Operates at 2083 MHZ" וליד אותה מדבקה מדבקת האחריות. התקנתי את המעבד ואת המאוורר והמחשב התחיל לעלות וגיליתי שה FSB נקבע על 266MHZ והמכפלה היתה…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקי....יש לי מחשב די חדש אבל כרטיס ממש אבל ממש ישן voodoo rush 4 mb הגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות. מצד אחד אני לא גיימר אבל אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים החדשים ראיתי במציאון של KSP את הרטיס של Abit 5700 128 mb במחיר 490 ש"ח אחריות שבוע !! היתקשרתי לשאול לגבי המעבד הגרפי אמרו לי שזה לא Ultra (כאילו ד.א. Ultra ב500שקל) אלא הרגיל אז גלשתי לאתר היצרן והינה הנתונים לפניכם The NVIDIA® GeForce FX5700 GPU brings a new level of graphics performance and display flexibility to the performance desktop PCs. By incorporating Cine FX 2.0 engine and Intellisample HCT, full DX9 support, 128 bit studio-precision color, AGP8X and nView technology. FX5700-E is most futures-rich, costeffec…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה דברים אני וחבר שלי קונים מחשב ביחד יעני כדי שהיה יותר זול לכל אחד יש תקציב בערך ב 4500 שקל +- שווה לחכות ל NFOCE 4? ולקנות AMD64 3000+S949 הם היו בתקציב שלי?? ועוד שאלה אם ה GEFORCE 6600 או GEFORCE6200 יותר טובים מה RADEON 9800 PRO מודה לכם על התשובות
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-