עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  2. ואם יש לי 2 זכרונות של 512 שהCL שלהם הוא 2 ואני רוצה להשים עוד 2 של 512 אבל נCL שלהם הוא 2.5 על מה המחשב שלי יעבוד על איזה תיזמון

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. אחרי דור ה-Alder Lake מגיע דור ה-Raptor Lake - ובו אנו נוכל למצוא שידרוג דווקא במספר ליבות העיבוד הקטנות והיעילות, אך לא במספר ליבות העיבוד הגדולות העיקריות שבמערךלכתבה

4. שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by 24zone,

היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  7. 2 הגרסאות כאן: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורם, יש לוח אם של Gigabyte מדגם GA-8I945GZME-RH. מפרט לוח אם: הזיכרון שיש לי כרגע: אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון, יש לי רק שתי מקומות בתוך הלוח אם ונשאר לי רק אחד פנוי. ראשית אני קצת מבולבל, אני לא סגור על כך שהלוח אם שלי תומך בזיכרונות במהירות 667Mhz? (הזיכרון שיש לי כרגע זה 533 או 667?)- דבר שלא הבנתי מתוך אפליקציית ה-CPUZ שנית אני יודע שלא מומלץ להוסיף זיכרון מחברה ודגם שונה אבל השאלה אם בכלל ניתן לשלב בלוח אם הנ"ל זיכרון במהירות מעל 667? רשימת זיכרונות מומלצת עבור לוח האם שלי: אשמח אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן ותמליצו לי על זיכרון בתקציב עד 200 שח, תודה.[br]פורסם בתאריך: 11.01.2008 בשעה 20:56:16 לדעתי גם זה יכול לעזור-

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by roeiw,

a

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב מחשב, ובעקרון אני דיי סגור על המפרט הסופי, יש לי רק כמה דברים שאני שוקל: מעבד: Q9450, אם הוא לא יצא החודש, אולי Q6600 או את ה-8400/8500, כנראה ה-Q אבל. קירור למעבד: (כבר יש לי), TUNIQ TOWER הרד דיסק: W.D, כנראה 500, שוקל לקחת את הגרסת שרתים/RAID, לא, הוא לא יהיה לRAID כנראה. כרטיס מסך: כנראה 8800GTS של BFG או 9800 אם הוא יצא בקרוב. כרטיס קול: (יש) XFI XTREME MUSIC ספק: (יש) OCZ GAMEXSTREAM 600 מארז: כנראה ה-ANTEC P182SE ועכשיו לדברים שנוגעים לפורום הזה: זכרון: 4GB, DDR2, אני חושב שעדיף לי זכרון 1066 בשביל המעבד הזה, אבל אני פתוח להצעות. האופציות שראיתי במחירים נורמלים ( עד 950 ש"ח) OCZ REAPER, יש בכל המהירויות, כמו שאמרתי, כנראה את ה-1066 OCZ REAPER…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. E4300 SUNBEAM TUNIQ TOWER 965P DS3 Leadtek 8800GTS 640MB 2GB (1X1) G.Skill 800mhz CL4 WD 250GB SATA2 ASUS BLT Liberty 400W Glacialtech 20MM האם במפרט (המתוכנן OC) הזה, המעבד מתאים? האם המעבד יגביל את הכרטיס מסך (יהיה צוואר בקבוק)? האם אני יקבל איתו ביצועים טובים? כנ"ל ביצועי OC טובים כמו של המעבדים היותר חזקים בשוק? (נאלצתי לבחור אותו מתוך שיקולי תקציב ו-OC, האם שקלתי נכון אם אני מתכנן OC? או שבכלל כדאי מעבד AMD-באותו תקציב?) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Enthalpy,

המחיר די דומה הכרטיס מסך המתוכנן הוא R600 או מקביל חדש מNVIDIA עוד מספר חודשים (ללא CF או SLI) מעבד 6600 ולOC מוגבל וחוץ מהCF לעומת SLI הם נראים די דומים. הBUS של הEVGA מהיר יותר 1000/1300 לעומת 800/1000 או שבכלל כדאי לרדת לP5d למרות שהמחיר לא בעיה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  18. הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by mulderfox,

מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by shklak,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2469

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by madcatz,

שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר איזה זכרונות מומלץ להוסיף למפרט הבא בתקציב של 300+- Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) אם אפשר גם קישור לאתר שממלנו מומלץ להזמין עדיפות ל foxpc תודה!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by kobi01,

נראה לי מוזר. קניתי מחשב פנטיום 4 630 3.0G לוח אם EatonVille שלפי המפרט אמור לתמוך בזכרון DDR2 533. אני מעוניין בדואל-2X512Mb. הדילר אומר שהיות ומהירות הבס 800 , הלוח יכול לתמוך בזכרון רק עד מהירות DDR2 400 . מה זה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by rabbit,

האם יש הבדל גדול בין המעבדים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לבין מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ואיך הוא בא לידי ביטוי?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Ancient1,

אני צריך את הביוס ... אשלם .

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים