מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מקווה שהגעתי לפורום הנכון... יש לי FIFA 07 שלא רץ על במחשב שלי (לעומת MADDEN וNBA שרצים חלק), ואחרי התכתבות עם EA וכל מני נסיונות, הם אמרו שיכול מאוד להיות שהמשחק לא ירוץ עם שני מעבדים ביחד, ואני צריך "לנטרל" אחד מהם - הנה מה שכתבו: you run a dual core CPU, such as a Pentium D or AMD X2, or even a Pentium 4 with HyperThreading, you may notice that the game is quite jerky even at high framerates or even crash. Things seem to run fast and slow randomly - this is because the game has compatibility issues with dual core CPUs. So not only is there no performance boost with dual core CPUs, there are actually issues which require the following steps to be resolved: Setting Pr…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טכנולוגיות אחרות אני מתכוון לוחות, זכרונות ומעבדים. אני רואה טכנולוגיות מדהימות כמו DDR 3 וליבות מהירות טילים (ביחס של גודל כרטיס כלפי גודל לוח אם) על כרטיסי מסך אבל לא רואה אותו דבר בשאר המחשב. זה אומר שהמהנדסים של ATI וNVIDIA יותר מתקדמים ממהנדסים של שאר החברות או שיש סיבה אחרת שטכנולוגיות אלו עדיין לא מיושמות בשאר חלקי המחשב ודווקא רק בכרטיסי מסך. ללא קשר, במספר השנים האחרונות טכנולוגיית המעבדים והלוחות עלתה בצורה הדרגתית ועיקבית אולם טכנולוגיית כרטיסי המסך עולה בצורה חדה, נגיד יש הרבה יותר שינוי ושינוי משמעותי בין כרטיסי מסך משנת 2003 לכרטיסי מסך משנת 2006 לעומת מעבדים מאותם שנים אשר שם השינוי פחות חד (שינוי יש אבל עם מעבד משנת 2003 תוכל לשחק בהכל במקסימום לעומת כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga945-g. רציתי לדעת אם כרטיס המסך gigabyte hd4650 יתאים לו מבחינת החיבור? במידה וכן, אשמח לדעת אם לכרטיס הזה יש חיבור VGA, DVI וHD?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך ניתן לוודא ש chipset h67 ומעבד intel i5 2400 ידעו לעבוד עם מ"ה 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המעבד הוא E8400 והזיכרון 2 גיגה DDR 2 800Mhz , בנוסף מורכב כרטיס מסך 8600 GT . אני מתלבט בין DG41RQ של אינטל ל G31M-VS2 של ASROCK . אפשר להציע גם דגמים אחרים כמובן, בתקציב עד 300 שקל. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]זכרונות DDR3 2133Mhz - 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II CL9-11-9-28 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] או [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני לקראת בניית מחשב חדש לגיימינג הבעיה שנתקלתי בה היא איזה לוח אם לקנות מערכת עם ערכת השבבים Z790 .מנסיוני הרבה שנים אני הולך לכיוון חברת ASUS הוותיקה שאני רגיל אליה וההתלבטות שלי היא בין הלוחות הבאים Asus ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II DDR5 , Asus ROG Maximus Z790 Dark Hero DDR5 ATX , Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO DDR5 על תושבת 1700 תוך כדי הבירור לקראת הקנייה ברשת אני נתקל בהמון אנשים ביוטיוב ובפורומים שיש לאנשים בעיות עם הלוחות הללו בעיות בביוס,בעיות יציבות בזכרון ,מסכים כחולים,חוסר זיהוי של ציוד הקפי קיפאון של המסך וכו... מה עלי לעשות? האים אני לוקח סיכון בקנייה של אחד הלוחות הללו?האים הבעיות האלה למרות הבעיות שמציגים אנשים לא כאלה נפוצות?הכיוון שלי הוא הלוח Asus…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
התוכניות המודלפות של יצרנית השבבים עבור המשך השנה מאשרות לנו כי דור 13 יישאר איתנו לפרק זמן ארוך יותר מהרגיל באמצעות השקת דגמים מעודכנים לתחום השולחני - לפני המעבר אל הדור הבא שימשיך את מיתוג ה-Coreלכתבה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
- 4 followers
-
-
אני מעוניין לדעת אם מתוכננים לצאת מוצרים חדשים (ברמה של משפחת מעבדים חדשה\ סוקט חדש\ טכנולוגיות תקשורת...) בחודשיים הקרובים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היום קיבלתי את אסוס רמפייג יש מצב שהוא לא בא עם הברגים והברזלים שמחברים בינו לבין המארז?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיס זיכרון שמחוברים למחשב שכול אחד 256! והוספתי עוד 2 התוספת הזאת יכולה ליגרום לכרטיס מסך להתחמם יש לזה קשר?! תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ישבתי אתמול על מחשב שאם נכנסים למאפיים שלו "המחשב שלי - מאפיינים " כתוב שהמעבד הוא " AMD PHENO 3000+ " ( וזאת הסיבה לאנגלית בכותרת כי הפלוס בורח לתחילת המילה amd במקום להיצמד לסוף ה 3000).... לא מצאתי שם כזה באינטרנט , על איזה מעבד מדובר? מה השם שלו?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב. לאחרונה התקנתי את WIN7 המהולל (יש לציין כי יש שיפור ממשי מWIN XP ) הותקנה גירסאת הULTIMATE 64BIT, רציתי המלצה ל4GB נוספים של זיכרונות DDR2 1000. כרגע יש לי 4GB של זיכרונות מסוג GSKILL PAI DDR2 1000 CL5,רציתי לדעת איזה סוג הכי מומלץ לרכישה (כי יש מחירים מעולים כרגע) ואשמח ללינקים/חברות מומלצות או פשוט לקנות את אותו הסוג של הזיכרון?? אשמח לתשובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לשימוש ביתי פשוט מבוסס אינטל E5300 חשבתי ללכת על לוח האם GA-73PVM : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2366 הכולל ערכת שבבים Geforce 7100/Nforce 630i האם הוא יוכל להשתלט על הצגת סרטי HD בקלות ובלי לגמגם?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כללית, איך החברה הזאת? TEAM ,היא טובה בזכרונות? אני פשוט לא מכיר אותה מה דעתכם על הזכרון TEAM 2G DDR2 800MHZ ? קצת מידע על הכרטיס: CL-value 5-5-5-15-2T Working voltage 1.8V±0.1V PCB structure 6-layer PCB עוד שאלה: באובר-קלוק למעבד (E6300), הכרטיס הזה יגביל?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451304.0 מצאתי ש לעדכן את ה BIOS ל-F4 יפתור לי אני שני הבעיות גם של ה BIG MOUSE POINTER וגם שהמחשב נתקע לי כאשר אני עושה FS בסרטון אונליין. איך אני מבצע את פעולה הזו: Just updated my bios via @BIOS to F4 and now it seems to be working?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-