עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by urielka,

אני צריך לוח למעבד athlon רגיל שאתמוך עד 4ghz או לפחות3.2 ghz האם זה אפשרי וכמה זה עולה ואיזה לוח לא חשוב מעבד?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by shlomiu,

מה ההבדל בין סוגי הקירור פסיבי ואקטיבי על לוח האם והאם יש כזה הבדל? DS3 עם קירור פסיבי עושה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Shlomi XD,

ההבדל בין 4200 Dual Core ומעלה לE6300 ומעלה באמת מורגש?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by babu,

אני צריך לוח שיוכל להחזיק 9800GX2 שניםם כאלה ויהיה טוב לאובר קלוק משו טוב אני קונה מחול ז התקציב הוא בערך 250$ גג

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב כמעט בן שנתיים עם מעבד AMD Athlon 3200, עם כרטיס מסך 6800GS ועם 1GB ראם. אני רוצה לגרום למחשב לעבוד קצת יותר מהר, גם בתוכנות, וגם במשחקים. אבל אני לא רוצה משהו יקר מאוד. אז השאלה שלי היא: האם כדאי לי להשקיע בעוד ג'יגה ראם? ואם כן אז איזה.

8. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2638 :-X quad core x 2 sound sweet :

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. המעבד שלי זה amd athlon xp 2500 אז בביוס עשיתי שבמקום שאם אני לא טועה זה יעבוד על 100 כפול 2 מגה הרץ או משהו כזה אז שזה יעבוד על 200 מגה הרץ ועכשיו כתוב שזה amd athlon xp 3200... עכשיו.. המעלות הם 60C... השאלות: האם זה באמת משנה משהו במהירות? (כי אני רואה שהמחשב עובד תותח חייה אין מה להגיד אבל אני לא יודע אם זה מזה בכלל או שזה השפיע או משהו) והאם הטמפרטורה סבירה? תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. האם זה תקין, גם הHT LINK של המעבד מראה לי 1005.2 MHZ רוני

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. יש לי QX9770 ויש הבדל טמפ בין זוג ליבות לזוג השני. במנוחה ההבדל הוא של 2-3 מעלות אך במאמץ כמו פריים 95 יש הבדל של עד 8 מעלות. הקירור הוא BIG TYPHONE לפי דעתי הוא מותקן טוב. האם זה הגיוני?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by Dr. Hardware,

אבל של 100 באס !? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html לא יודע מה לבחור

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by idang,

שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שאלה: יש לי לוח אם ASUS P5PL2. כונן סיגייט חיבור SATA2 צורב DVD חיבור SATA2 וכונן צורב CD-ROM בחיבור IDE. האם בעקבות חיבורו של צורב ה-CD "הישן" בחיבור מסוג IDE, זה משפיע בקצת איטיות על המערכת ? אם אני אוציא אותו ואשאיר רק את החלקים בעלי חיבור ה-SATA אזי המחשב יהיה יותר קצת יותר מהיר ? תודה לעונים המבינים בנושא

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by nadav275,

שלום סיימתי להרכיב את המערכת החדשה לחברים מבוססת AMD 64BIT חייב להגיד שהתרשמתי ממש לטובה. רק דבר אחד קצת הפריע לי. בתפריט הביוס (לוח msi k8n nforce 4) מופיע שהמעבד על 200 מה"צ ואילו הזיכרונות על 167 למרות שההגדרות על defaults ומדובר כמובן בזיכרונות DDR400. גם כאשר הגדרתי ידנית את הזיכרונות על 200- בתפריט אחר זה הראה 167 מה"צ... מה הבעיה כאן? האם יכול להיות שזה בגלל המיקום שבחרתי לזיכרונות- slots 1+3? תודה ,נדב

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by doreiny,

מה ההבדל ביין 64 ביט ול 32 כאילו איך רואים את ההבדל במערכת הפעלה עם 64 ביט? מה זה נותן בעצם? (ידוע לי שגם המעבד אמור להיות 64 ביט)

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by shura,

יש לי כמה שאלות בקשר לזיכרונות: דבר ראשון האם יש הבדל גדול בין 333 ל 400 ועד כמה גדול והאם זה שווה תכסף. ומה ההבדל בין 256MB Kingston לבין 256MB Kingston CL2 ואם זה שווה תכסף

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by BHXHO2,

מחפש לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 64 ביט 3000 גיגה הרץ עם תמיכה בUSB 1+2 + DDR2 667 כרטיס קול מובנה יציאה לכרטיס רשת SATA2 ו PCI EXPRESS בתודה ניסים עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by rafi_d,

היתה לי כוונה לבחור במעבד זול מהסדרה -4400 . בינתיים הופיעו שחקנים חדשים - 2140;2160 וזולים יותר (מהירות/CACHE/מחיר): 2140 - 1M , 1.6G ב400 2160 1.8G, 1M ב470 4400 2M , 2G ב680 היותת והבנתי שאת כולם אפשר להמהיר בקלות, השאלה - איזה הוא הכדאי ביותר, והאם הCACHE אכן משמעותי בביצועים ? הכוונה להשתמש בו GB 965-DS3 או הP35 שלהם.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by shumaher,

מישהוא יןדע איך להחזיר את זה ל 2.66 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by BSzone,

אפשר בבקשה סיקור על מעבד ה-CELL הכי טוב שיש מהאתר הזה, תודה רבה למי שיביא לי! אני מחשב כבר המון זמן חיפשתי גם בחיפוש של האתר ואני לא מוצא.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. יש לי מפרט אשר השילוש הקדוש בו מכיל Q6600 זיכרונות titanium ALPHA 4GB של OCZ וכ.מסך LEADTEK GTX ULTRA מכיוון שויתרתי על הSLI,כי יש לי אפשרות כל פעם להתעדכן בכרטיס מסך החזק ביותר אני רוצה לוח אם שיתמוך ב-DDR3 במחשבה לעתיד. לצערי הSTRIKER שרציתי בהתחלה לא יכול לעשות זאת. כמו שציינתי בכותרת אין תקציב,התקציב הוא בלתי מוגבל. אשמח לעזרתכם,תודה =] ד"א הכל יעבור OC במוקדם או במאוחר והכל מקורר ע"י קרור מים,אשמח ללוח מתאים.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים