מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מבולבל לגמרי. איך אני יודע איזה chipset אני צריך לE6400 ? אני צריך הצעה ללוח אם חזק לעריכת וידאו שיהיה לו כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים PCI-E ושיתמוך בSATAII 3gb תקציב 700 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אבל הבנתי שהוא הכי מקצועי אז בוא נתחיל: מה אתם אומרים? ABIT IC7 Intel 875P Motherboard או Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard זה די דחוף אז מי שמבין בבקשה עזרה.... יש לי פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא b לא בטוח.... וכרגע אני לא עושה אובר קלוקינג אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב אז תתחשבו בזה כשאתם בוחרים. וגם אם אני יעשה אובר קלוקינג זה לא יהיה משהו מאסיבי. דבר שני, אני קונה בארה"ב זוג זכרונות ddram אני לא בטוח אם שתי 512 או שתי 256 השאלה היא, מבחינת מחיר איזה עדיף לי לקחת? וכמו כן איזה סוג ודגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחשב חדש בהזמנה מוקדמת באמאזון איטליה מופעל בידי מעבד מדגם Ryzen 7 5700U שטרם הוכרז באופן רשמי - ובפנים עשויות להיות ליבות Zen 2 כחלק מהתוכנית המשולבת של AMD להתגבר על אתגרי הזמינות של מוצריהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עזרה במיידי. מצ"ב קבצים שונים הודות מפרט המחשב. 1. הנני רוצה לשדרג את הזיכרונות ? האם ניתן ?האם יש הגבלה של הלוח אם ? 2. דיסק קשיח - האם אפשר לרכוש דיסק גדול יותר למחשב זה ? כרגע מותקן עליו 80GB SATA במידה ויש הצעות נוספות לשידרוגים אשמח לשמוע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם למישהו יש נתונים לגבי ההבדלים בהתחממות בין המעבדים הבאים: Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, מבין החברות: transcend, samsung ו-Western Digital, מי נחשבת היצרנית הכי טובה של זכרונות? אני מעוניין בזכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי לקנות? כדאי לקנות יחידה אחת או שתי יחידות של 1GB? תודה.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מעבד intel pentium 4 1.5 ולוח אם D850GB המחשב בערך בן 6 שנים יש לי רק 256 זכרון, ואני חייב להוסיף. האם עוד ניתן למצוא זכרונות מתאימים בשביל הלוח אם הזה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 עולה 420 ש"ח איך הלוח, והאם המחיר זול ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב לשילוש לוח+מעבד+זכרונות כיום יש לי מעבד פנטיום D805 הלוח החדש יהיה GIGABYTE GA-P35C-DS3R , והכוונה לקנות במרץ את E8400 לפי נתוני הלוח באתר היצרן, הוא תומך במעבדי פנטיום D האם אני יכול להיות שקט שהוא יתמוך ב D805 ? בתודה מראש צביקה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
AMD עורכת את כנס העיתונאים הוירטואלי שלה לתערוכת CES 2022 ומכריזה כי בזכות טכנולוגיית זיכרון המטמון החדשה שלה היא תחזיר אליה את כתר הגיימינג, עוד לפני המעבר אל תושבת הדור החדש שלהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לא מזמן נשרפו לי הזכרונות הנ"ל עם הסינק האפור והחליפו לי אותם באותו מודל אבל עם הסינק השחור האם מדובר בצ'יפים שונים עם פוטנציאל אוברקלוק שונה או שאין קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE 8i945pg מעבד P930 ספציפית מדובר בשתי האופציות האלה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&〈=heb http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4272 גם הסטיק הבודד יותר זול, וגם - תקנו אותי אם אני טועה - בשידרוג עתידי 4 סלוטים מלאים מורידים את ביצועי המערכת (??)... מה בנוגע לביצועים עד לשדרוג? יש הבדל גדול בין העבודה בDUAL CHANNEL עם שני ה 512 לעומת הסטיק הבודד?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם אני לא עושה אוברקלוק זה משנה לי איזה זיכרון אני לוקח?? למשל אם אני אקח:Elixir 512MB DDR 400MHz זה אותו דבר (בשבילי) כמו שאני אקח Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 ? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני דיי מתלבט אם לקנות היום A64 939 או לחכות ללוחות מבוססי nForce 4 chip se לא כל כך מפריע לי המחסור ב - PCI Express אבל מעניין אותי האם יהיה שיפור גם בביצועים ובכמה באחוזים?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
... הרי בסופו של דבר מדובר במעבד יקר יותר מה3800X2 של האח הירוק. ההנחה שלי היא שהe6300 בלי לוח וזכרונות שהם אוברקלוקרים טובים מאבד את רוב הייתרון שלו - אופציה לאוברקלוק. דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי BIOS של גיגה בייט הדגם:GA-8SG800P ועכשיו אני צריך את העידכון החדש כדי לעדכן את הביוס נכנסתי לאתר של גיגה בייט ולא מצאתי אז מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-