עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

איזה מעבד אינטל עדיף ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה, השילוש של מעבד לוח אמ וזכרונות אלו הרכיבים החשובים ביותר וכך גם ההארד דיסק אבל בעיניי השילוש הזה הוא החשוב ביותר.. משהו יודע איך מרכיבים מחשב מ0? שיש לי רכיבים ביד ולחבר אחד אחד ואיך? בפשוט כמו 1. מעבד מוצאים את המגן הפלסטיק ומחברים אותו בעדינות לסוקט שלו ואז מרכיבים את הבוקס. וכו'

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Shaft,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 זכרונות (המעבד הוא P4C 2.8, והלוח אם הוא Asus p4p800)- שניהים יהיו צריכים להיות 400Mhz וומעלה, רוחב פס של PC3500 לפחות. עכשיו, אני צריך את ה-מ-ק-ס-י-מ-ו-ם ביצועים שאפשר לקבל. קראתי שהג'ייל מעולים, והם גם הרבה יותר זולים. הדגמים- Geil Golden Dragon/Corsair Twinx שניהם יונצלו ע''י Dual DDR, כל אחד בסטיק של 512MB. מה לבחור? אסור שנובים (או כאלה שלא בטוחים או מבינים בעניין) יענו, כי מדובר פה בהרבה כסף... ושאלה קטנה- איך אני מודד תזמונים? לפי מה יותר טוב? מה פחות? במספרים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  5. יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Gallahav,

שאלתי היא: מה אומר ה CL 5-5-5-15 PQ או ה CL 4-4-4-12 עם עוד איזה P...מה שלא הבנתי זה מה הצירופים עם P במקרה הזה אומרים, ראיתי גם H פעם..ומה ה 5-5-5-15 וה 4-4-4-12 אומר?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Nvmdude,

עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  8. http://sg.vr-zone.com/?i=3904&s=1 האם המוד הבא יפעל גם על מעבד של אינטל 3.06 גיגה דגם 524?

9. בשביל לדעת לגבי ה8800GT 512 הCPU-Z לא מראה לי :\

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  10. היי לכולם מתלבט בין מספר לוחות אם למפרט מחשב חדש שיהיה בעל מעבד : AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 תלוי בתקציב. 2 בעל כרטיסי זכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 ספק כח 400 WAT. המחשב ישמש למשחקים בינוניים + כמו COD 4 או GTA וכו.. ישמש לצפיה בסרטים עם מסך מקסימום 19 אינטש. גלישה באינטרנט, ובלי עיבוד וידאו וכדומה. מספר לוחות שחשבתי עליהם : כולם עם כרטיס מסך מובנה צ'יפסט וAMD 780G כולם בטווח מחירים שנע בין 400 - 470 ש"ח. כולם מתאימים לסוקט AM2 לגבי מעבד מס. 3 שמעתי שיש לו בעיות של חום, לכן מתלבט ולא קניתי אותו בנתיים. 1. M3A78-EM של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model…

11. 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by kobipk,

מעבד intel core 2duo quad 1066mhz 2.4 8m quadcore s775 אני רוצה לדעת עם המעבד הזה שאני קונה חזק וטוב[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 23:24:43 שחכתי להוסיף איזה לוח אם יותר טוב או שכדאי להוסיף כסף ולקנות משהו אחרasus P5N32-E SLI Plus או asus Striker Extreme

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by itaic,

שלום יש לי 2*256 DDR 400 במסך הבוט רשום לי שאני ב 128 ומתחת רשום שהתדר הוא 200HRZ האם זה בסדר? זה לא אמור להיות שהתדר 400?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,כרגע יש לי 3GB זכרון במחשב,זה מתחלק ל2GB זכרון ו1GB זכרון(2 סלוטים). הזכרונות מתחלקים ככה: לא ממש מבין במהירות של זה... עכשיו יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ARSOCK G41C-GS לפי מה שאני רואה יש לו תמיכה בDDR3 עכשיו רציתי לקנות את הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 ולהעיף את הזכרון של ה1GB,זאת אומרת שתיהיה תמיכה ב6GB אם יש לי מערכת של 64BIT? איך הזכרון הזה בכלל? הוא טוב,לא טוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by gogi,

הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  18. יש לי 2 סטיקים במחשב של 256 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה וזה השדרוג זיכרון האחרון שאני מתכוון לעשות למחשב. אז מה כדאי 2 סטיקים DUAL של 256 או 1 של 512? עכשיו המערכת שלי היא: mobo- MSI 865PE neo2 memory- 2*256 DDR 400 Processor- Intel P4 Prescott 2.8 478 gfx card- MSI FX5200 Generic 350W WD 80 GB 7200RPM 1 disk drive 1 dvd drive

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by yaronxw,

שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. Started by avi2014,

קניתי היום , 2 גיגה מסוג , OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel עכשיו כרגע יש לי 2 סטיקים של pqi t כמו שרשום בצד ו2 סטיקים של הOCZ. עכשיו כאשר אני מרכיב 4 סטיקים של זיכרון המחשב מצפצף ולא עולה. כאשר אני מרכיב 2 סטיקים של הocz + סטיק בודד של הpqi המחשב עולה בלי בעיה אבל אני מפסיד סטיק של 512. מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by debilz,

שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by EzE126,

אני מבולבל לגמרי. איך אני יודע איזה chipset אני צריך לE6400 ? אני צריך הצעה ללוח אם חזק לעריכת וידאו שיהיה לו כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים PCI-E ושיתמוך בSATAII 3gb תקציב 700 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by sirexrv,

הלוח יכול להשפיע על באנצ'? בהנחה שהמעבד והזכרונות וכל השאר אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by YRP99,

זה המפרט שלי, ANTEC SONATA-III 500W GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ Corsair VS1GB800D2 2x1GB DDR-II 800 Value Memory LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E @ 650/1520/1090 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 אני מעוניין לשפר את הזיכרון אני מיתלבט אם להוסיף עוד 2 גיגה או 4 גיגה איזה זיכרון אתם יכולים להמליץ לי לקנות מגיבור מחשבים בבקשה http://www.gibornet.co.il יש לציין שהמחשב לא ב OC כרגע (למרות שהגעתי עד ל 3G), אולי בעתיד תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים