מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תענו אני מתחיל להתרגז על אינטל ועד היום AMD לא ממש עיניינו אותי כפי שאמרתי.... לא מעניין המחיר!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מעבד 7750 ולוח M3A78-EM. מכמה שקראתי נראה לי של G.skill יש יחס עלות תועלת מעולה (הם הכי זולים או כמעט הכי זולים בכל קטגוריה ויש עליהם ביקורות מעולות). העניין הוא שאני רוצה להרכיב צלעות קירור Thermalright HR-01 Plus ולפי מה שראיתי הצלעות של הזכרון יפגעו בצלעות של המעבד (ראיתי את זה עם צלעות אולטרא 120). יש באמת בעיה על הצלעות האלה? הן גבוהות מדי? עדיף לקחת את אלה? : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL6D-4GBNQ~15~0.htm בהנחה שהמחירים של כל הזכרונות הם כמה שקלים לכאן או לכאן, יש עדיפות בין זכרון 1000 עם תזמון של 5, 800 עם 4 או 1066 עם 6?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מצאתי כמה זיכרונות אני רק לא יודע עד כמה החברות האלה טובים אני קונה תזיכרון מחו"ל יש לי במחשב קיט של 2X1GB 667 CL4 OCZ לוח אם GIGABYTE GA-M55PLUS5S3 מערכת הפעלה WIN7 עכשיו מצאתי כמה זיכונות: החברה KOYBE וזה המפרט הטכני של הזיכרון Type : DDR2 DIMM Capacity :4GB (2 X 2GB) Speed : DDR2 800Mhz PC26400 Density : HIGH DENSITY Pins : 240Pin ECC/Registered : No/No Voltage : 1.8V CAS Latency : CL 5 שאלה מה זה Density : HIGH DENSITY במחיר של 270 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך AMD הצליחה לשים במעבד IGP כל כך מרשים 780M שהוא ביכולות שלו חזק יותר ב 5% מ 1650GTX מישהו יכול להגיד לי ? כל הכבוד AMD , רק חבל שהמעבד קצת חלשלוש , עולה 1510 שקל לא זול והביצועים דלדלה הוא ברמה של i7 11700 וה 11700 עולה רק 960 שקל , ה IGP AMD מרשים מאוד
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
-
1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה ישנם 2 סטיקים של 256 מגה, וכאשר אני מסתכל עליהם אני רואה כאלה פסים(אני לא מדבר על הפסים מזהב,ייאנו עליהם). איך אני יכול לדעת אם הזכרון עובד? רק עלי ידי בדיקה?(אין לי אפשרות ) מה אתם ממליצים לי לעשות? עוד משהו אני מצטער על ההודעה המוזרה הזו שנוגדת את חוקי הפורום. אבל לא ידעתי איפה לשים את זה. אז שמתי את זה פה כי אנשים פה מתעסקים עם זכרונות ;D
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
טוב יש לי במערכת 32 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון (שהמחשב מנצל רק 3.1 בגלל המגבלה של ה32 ביט) אז יש לי דיסק און קי שתומך בreadyboost ואני עשיתי שהוא ייתן לי 4GB זיכרון (ככה שיש לי 7GB). אז השאלה היא שיש לי 7GB זיכרון? (בגלל שזה דיסקאון קי והוא לא קשור לזיכרונות) או שהמגבלה של ה32 ביט גם חלה עליו?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. כל זיכרונות ה DDR יכולים להתאים ללוח של דואל DDR ? 2. מה קורה אם בלוח של DUAL DDR אני אשים רק זיכרון אחד האם הוא יעבוד ? 3. למה דואל DDR זה יותר טוב ? 4. למה לוח שיש לו NFORCE הוא לוח יותר טוב מאשר לוח שאין לו NFORCE 5. מה זה הגשר הצפוני ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאלום. הרבה זמן לא הייתי פה, לקחתי קצת חופשה מכל העניין הזה של להתעסק בתוך המחשב. בכל מקרה, זה המפרט שלי: P4 1.7GHz 478 Asus P4S-GX-MX SDR/DDR capable 320 MB SDRAM generic Gigabyte Radeon 9000 Pro אני זוכר שבזמנו רציתי להחליף זיכרון, כי הביצועים של המחשב לא היו במיטבם איתו. שאלה ראשונה: איפה אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב עם הזיכרון SDR ולהשוות אותו אל מחשב מקביל עם זיכרון DDR? יש בסיס לטענה שהSDR מאט את המחשב? ה300 שקל של הDDR מצדיקים את קנייתו? שאלה שנייה: אני רוצה לקנות זיכרון DDR. מה הזיכרון הכי זול ששווה לקנות? אני מדבר על יחס עלות/תועלת. אני רוצה לקנות מודולה של 256 בינתיים.... שאלה שלישית: יש לי מה לעשות עם הSDR? אולי טרייד אין בחנות? יש כאלה חנויות שיעשו לי כ…
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
דגם לוח האם שלי הוא GA-8S661FXMP-RZ הסלוטים של הזכרון תומכים עד 400Mhz, לפי אתר החברה. בגלל שהמידע בDDR2 עובר פעמיים בכל סיבוב, הרי המהירות הבסיסית של סטיק של 800 היא בעצם 400. השאלה היא אם אני אשים סטיק של 800, האם המחשב יזהה וישתמש בו כ800 או כ400 ותו לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-