עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם הלוח החדש של - EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb Motherboard , תומך בסוקט החדש של AMD 939 ??

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  2. אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

4. Started by SpLiNtEr,

יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by Nitro,

מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום, כיום במחשבי יש שני מקלות של 512mb ב cl 2.5 של ocz , אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ocz הוא 1gb והcl שלו הוא 3, רציתי לדעת אם העלאת הcl ל3 תפגע בביצועים או שבעקבות הגדלת הנפח משמעותית הביצועים יעלו בצורה ניכרת, תודה רבה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by eladbu,

יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  9. הלוח הכי משתלם וכדאי בעל אופציית השדרוג הכי ארוכה כי אני לא קונ לוח כל יום... חייב שיפעיל לי את ה1700 ויילמט שלי בבאס 400... אבל שאני יוכל לשדרג ל 2.4C או משהו בסגנון...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by AVI-Y,

ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. הזמנתי את המעבד (AM2 Sempron 3000) והלוח אם (DFI INFINITY NF ULTRAII-M2), עכשיו רק נשאר לי לבחור זיכרון איכותי ל-OC. כרגע אני מתלבט בין 2 זכרונות מאותה חברה (TeamGroup), באותו המחיר, אבל במהירויות ותזמונים שונים: 1. Team Xtreem DDR2 800MHz CL 4-4-4-10 2. Team Xtreem DDR2 1000MHz CL 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ללוח אם שאני לוקח? במידה ולא אוכל להשתמש ב-1000MHz, האם הזיכרון הזה עדיין יהיה עדיף? אני מזכיר שאת שניהם אני משיג באותו מחיר, ההבדל הוא תזמונים ומהירות.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  14. יש לי עכשיו שהוא לא usb החיבור השני(העגול) הקיצר גם כשמחשב כבוי האור בעכבר ממשיך לעבוד וככה זה היה בעכבר הקודם שלי (עם חיבור ubs) וככה זה גם במקלדת שלי וגם האור של הכרטיס רשת דלוק ולא מצאתי את אפשרות הזאת בביוס משהו אולי יודע? הלוח אם שלי gigbyte k8ns ultra והגרסה של הביוס היא f8 תודה !!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by hell,

חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

קבלתי היום סוף סוף את ה P4P800 שלי ורציתי לחבר לו את ה GEIL 466 שקניתי משהו מה הזכרון לא עבד אז אני עכשיו עם זכרון ממש מעפן 2100 של משהו 1. האם זה יכול להיות שה GEIL לא רץ על הלוח שלי 2. האם זכרון כזה(2100 ) מאיט לי את המחשב משמעותית

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Da7kStar,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by `eB,

טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממש רוצה לעשות את זה, וכמו שידוע לי במחשב אחד לא יעבוד 2 זכרון במהירויות שונות, או שאני טועה…

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  19. ושאלה נוספת - האם יש הבדל בין כרטיס רשת לאינטרנט ADSL אשר מובנה על הלוח, או שעדיף כרטיס חיצוני?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by amitey,

אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\ אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אם יש בו שני חיבורי SATA בקיצור האם ללוח הזה יש RAID http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5p800/overview.htm

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. אני קונה מחר על הבוקר לוח אם של אסוס כנראה. הבעיה שלי היא שאני לא מבין מה ההבדל בין . Asus p8z68-v לבין Asus p8z68-v gen3 אני עושה מערך כרטיסים gtx570. ומתכנן לעשות OC כבד. האם הלוח Asus p8z68-v gen3 מומלץ?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by rabbit,

ואיך הדגם הזה אם מישהו מכיר? http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=C4G6400C5 תודה

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by The_magament,

אני מתלבט בין G33 לבין ה-965, עכשיו מה יותר טוב? ז"א כרטיס קול, טכנולוגיות חדשות, מה יותר טוב ל-OC וכ"ו (בכל ה-G33 יש כ.מסך מובנה??).

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by Lanzar,

שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים