מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני עומד לרכוש מחשב עם מעבד amd 3200 339 האם יש לוח אם למעבד הזה שכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה שמספיק למשחקים כמו הפלייטסימולטור תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב מבוסס אינטל על שני סטיקים של 256, המפרט הוא: P4 3.0GHz 800 FSB 1MB Cache GigaByte GA-8IPE1000Pro-G Geil Dual Channel DDR 512 MB (2*256) With Heat Spreaders Power-Color ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה של זיכרון, עכשיו השאלה היא אם להוסיף סטיק אחד של 512 או ששניים של 256, מכיוון שיש את כל העניין של Dual Channel בלוחות של אינטל. בנוסף רציתי לדעת שאם אני מוסיף עוד זיכרון אז לקחת של אותה חברה, או לקנות של חברה אחרת יותר טובים ממה שיש לי עכשיו. מה ייתן לי את הביצועים הכי טובים?
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תודה לעוזרים... והאם הם משתלמים גם...
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מקור: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/amd-athlon-64-x2-4800.html צריך לשקלל את הסקירה הזאת עם תוצאות מבחן המאמץ של טום חומרה: http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח הזה(KN8) ואיתו קיבלתי דרייורים של הלוח FATALITY בכלל. הדרייורים של שני הלוחות האלה תואמים או שהם עשו טעות ואני צריך ללכת להחליף את הדרייור?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה ציפ יש לזיכרון הזה?: OCZ EL Platinum Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לוח של GIGABYTE GA-7VTXH+ וסטיק של 512MB KINGSTON CL 2.5
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן! יש לי ויכוח עם חבר. אני רוצה לקנות לי זכרונות חדשים ויש לי אינטל. אני טוען שכאשר הזכרונות באינטל עובדים בDUAL הם נותנים שיפור ביצועים יותר גבוה לעומת AMD מי צודק? אפשר באחוזים?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעבד INTEL טמפ' גבוהה -בגלל תהליך יצור או מתח גבוה מהלוח? כמה מתח מקבל פרסוקט ונוורטוד?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 הבנתי שתומך בSOUNDSTORM (שחשוב לי) מה התרשמותכם? האם הלוח עובד ביציבות? אף פעם לא התנסיתי עם לוח של אלבטרון, אז אני לא יודע למה לצפות. כרגע יש לי לוח NFORCE1 של MSI - ואני מאוד אוהב אותו, אבל המעבד שרכשתי בשבילו (AMD athlon xp 2600+) לא רץ עליו במהירות הרגילה שלו (אם מרימים את הFSB ל133 כמו שאמור להיות, מקבלים מסכים כחולים והמערכת נתקעת). אז אני שוקל לקנות לוח שיוכל להריץ את המעבד במהירות שבה הוא אמור לרוץ. האלבטרון זול, מציע הרבה, ונראה לא רע בביקורות. ובקשר להצעות לפתרון הבעיה עם הלוח הנוכחי שלי - אין צורך.. כבר ניסיתי הכול (עדכון ביוס, התקנת מערכת מחדש, החלפת ספק כוח לחזק יותר, ועוד ועוד) - הבעיה היא בלוח עצמו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח חדש שיחליף את הלוח של עלית שיש לי כרגע: ECS P4VXAD+ הריכיבים שכרגע מותקנים אצלי: מעבד: Field Value CPU Type Intel Pentium 4A, 2466 MHz (18 x 137) זכרונות: Field Value System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) כ.מסך: Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) דיסק קשיח: Field Value Disk Drive WDC WD400BB-00DEA0 (37 GB, IDE) אני חשבתי ללכת בכיוון של לוחות אסוס עם תמיכה ב SATA כי בקרוב אני קונה דיסק קשיח אז חשבתי אולי לקנות SATA (זה יעבוד ביחד עם ATA?) כדאי של אסוס או ללכת על משהו אחר? בקשר לתקציב, 400-500 ש"ח יספיקו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב P4 2.6 לוח ABIT IS7-V כבר תקופה של כמה חודשים המחשב לא עובד כמו שצריך ופתאום החלה הנורה האדומה(של הריסטרט) לעבוד כמעט באופן קבוע לכן פירמטתי אותו, מה שלא ממש פתר את הבעיה, אחרי זמן מסויים וכמה הפסקות חשמל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל (עוד במסך דוס ) THE CPU IS UNWORKABLE OR CHANGED CHACK THE CPU SOFT אחרי לחיצה על F1 לוקח לו בערך 4 דקות לעלות,עשיתי חיפוש ווירוסים ורוגלות למיניהן וזה בסדר כמו כן איפסתי את ה BIOS ולא עזר בבקשה עזרה ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אני ממש לא סגור על מפרט.... אמורים בערך להיות החלקים הבאים amd 3700sd\3800x2 dfu nf4 ultra-d g.skill lc 550mhz 512*2 (תמליצו לי על דגמים של שתי ג'יגה) leadtek 7800gt עכשיו הבנתי שה3800X2 לא כל כך טוב בoc אז אם אני קונה אותו אני לא רואה שום טעם לקנות את הg.skill ולכן אני צריך המלצה לזיכרונות 2גי'גה במחיר של עד 1600 שקל (עדיף ורצוי פחות...) אבל עם תזמונים נמוכים... ואם ממש יהיה מורגש ההבדל בין 3700SD ל3800X2 משום שאם אני קונה את ה3700 אז הוא יעבור oc... אז בעצם מה עדיף???? 3800x2+2giga 3700sd+1giga+OC או כל משהו אחר שלדעתכם יהיה יותר טוב.... תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-