מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עכשיו ראיתי את הזכרונות האלה וראיתי שיש להם תיזמונים מעולים DDR400MHz CAS 1.5-2-2-5 600MHz CAS 2.5-4-4-7 אפשר להשוות את הזיכרונות האלה לדוגמא לg.skill ff? והאם הם מצדיקים את המחיר "הזול" שלהם? עריכה: אני אדיוט מדובר בגרסה של geil one
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קיצר שכנעתם אותי לעבור לamd ולבסוף דיברתי עם הטכנאי והוא הסכים להחליף לי את המעבד לamd athlon64 3200 מהפנטיום4 שהיה לי עכשיו השאלה שלי היא איזה לוח הכי יתאים לי לתקציב של 600-700 שקל הוא שאני יכול להשאר עם שלי???(לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz)
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של dfi nf 4-d שמתי עליו בהתחלה אי דאתא ועבד על 133 הרץ לזיכרון ועל 300 באס למעבד ובמכפלה של 8 החלפתי זיכרון ל 2 גיגה היוניקס והמכפלה סרבה לעלות כמו שהיא לאחר מכן שמתי שוב את ה א דאתא וגם הוא סרב לעלות והוא כבר עבד במצב הזה ביצבות גמורה גיליתי בנוסף שבקר אי די אי אחד לא עובד הלכתי לחברה אם כול התלונות אמרו לי היצרן לא מיתחייב לתת לך לעבוד בתיזמונים שונים של הזיכרון האם זה נכון אם כן למה זה קיים בביוס בכול מיקרה לקחו ממני את המחשב לאחר יום החזירו לי אותו היסתכלתי על הלוח פתאום אני רואה 2 מדבקות אחריות אחת לאותו חודש שקניתי ניראה כאילו הודבקה מחדש ואחת לחודש לפניו הגעתי מזאת למסקנה שהחליפו לי את הלוח ללוח משומש ועדיין נישארתי אם הבעיות וללא תשובות מישהו…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה, ולמרות שבבדיקות הכול נראה תקין, אני לא מצליח לסיים התקנת חלונות XP בהצלחה.. המעבד שהתקנתי הוא מעבד Semperon 2800+ הזיכרון הוא של ProMos/Mosel - שני סטיקים של 256 מגה כל אחד - PC2700 דיסק קשיח שכבר עבד במערכת אחרת - מקסטור 40 גיגה צורב של פיליפס, כונן דיסקטים, וזהו בערך. הוידאו הוא אונבורד, כך גם הרשת, כרטיס הקול, והמודם. ניסיתי כבר עדכון ביוס לגרסה האחרונה, החלפתי ספק, ביטלתי את כל התוספות בביוס (רשת, קול, מודם, הכול חוץ מוידאו) ועדיין.. הוא מתחיל את ההתקנה, והכול רץ, עד שהוא בא לעשות את האתחול הראשון, ואז הוא לא מצליח לעלות, אלא פשוט מאתחל אחרי זמן מה. אם מעלים במצב בטוח, הוא מתחיל לעלות, ואחרי זמן קצר (שמגיעים לשולחן עבודה והמערכת כמעט מתייצבת) הוא נו…
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי זכרונות A-DATA\VT וביוס איפה שרואים איזה זכרונות יש לך... לא כתוב A-DATA (כתוב משהו אחר אני פשוט לא זוכר)אבל אפשר לשנות את זה לA-DATA אבל אני לא יודע למה זה יכול לגרום.... זה יכול לשנות נגיד את התזמנים הגרועים שלי?(3448) צריך להעביר או להשאיר אותם כך?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה P4P800 E-DELUXE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1 הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות : 1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ? 2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה? 3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה everest את סוג הזיכרון שיש לי ורשום לי DDR ואז : 3200 (200mhz). התקשרתי לחנות ואמרו לי שזה אמור להיות ככה. הם אמרו שלדוגמא ddr2 יופיע עם 333 mhz בeverest במקום 533. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? נכון איפה שמחברים את הכבל ide ראיתי שחסר שן אחת עכשיו אני לא יודע עם ככה זה אמור להיות או שלא. אתמול המחשב לא עלה לי כנראה בגלל זה או בגלל שהקבל ide דפוק. אז זואת השאלה האם באמת חסר לי שם שן? ואם כן יש דרך לסדר את זה? למה ממש אין לי כסף עכשיו לקנות לוח אם חדש למרות שהוא ישן. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ברשותי זכרון ADATA 512 MB DDR 400. קניתי היום עוד סטיק של זכרון זהה.לאחר איזה חצי שעה עם מאבקים בלוח המחשב זיהה סוף סוף את שניהם והעלה ת WINDOWS. אחרי 3 דקות עבודה הוא קרס לפתע וסרב לעלות לאחר כך.הוצאתי סטיק אחד בינתיים{את הישן}והכל עובד כרגיל. מה לעזאזעל הבעיה?
-
- 62 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
למרות כל הרעש שמסביב למעבדי ה-64 ביט, בכרטיסי מסך הבאס של הזכרונות מגיע ל-256 ביט, וקונסולות הדור הנוכחי הן 128 ביט. מהו הקשר בין הביט בשלושת הדברים האלו ומה הוא מסמל בכל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים לוח אם של אסוס P4P800SE הבעיה כאן שהחנות שקניתי מימנה ניסגרה אחד שמוכר גם לוחות אם של אסוס אמר לי "אתה צריך לחפש את המספר של ספק של אסוס ואז יחלפו לך את הלוח" מישהו יכול לעזור לי בכך יש לי 3 שנים אחריות בסך הכל עבר 3 חודשים אני מחליף אותו בגלל שהקול שלי לא טוב. תודה ענקית מראש.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את ביצועי המחשב שלי בעלות מינימלית האם שווה לי לשדרג את המעבד מAthlon XP 2000 עם ליבת פלומינו למעבד Sempron 3000 עם ליבת בארטון (512K L2) ???
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-