מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ההבדל בין 4200 Dual Core ומעלה לE6300 ומעלה באמת מורגש?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ערב טוב, המפרט שלי מופיע בצד. אני לא יכול לסבול את הקריסות מהOverheat במשחקים, בעריכת סרטים ובכל דבר שאני עושה כמעט. חוץ מזה שהרעש גורם לי לעצבים. אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג את המעבד ואת הספק, אני חושב שזה הזמן המתאים - מעבד: Q6600 G0 נשמע לי הבחירה הנכונה - קצת יקר אבל לא תנור כמו הQ6600 הסטנדרטי וטוב לעריכת סרטים ותמונות. לוח: אם אני קונה, זה אמור להיות לוח עם חיבורי 5.1 כמובן ו-חשוב- חיבורי LPT וSERIAL לצורכי מודינג. על הדרך ספק: האם צריך ספק חזק כמו ליברטי למפרט כזה או שניתן להסתפק במשהו יותר פשוט? אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים במחשב של 256 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה וזה השדרוג זיכרון האחרון שאני מתכוון לעשות למחשב. אז מה כדאי 2 סטיקים DUAL של 256 או 1 של 512? עכשיו המערכת שלי היא: mobo- MSI 865PE neo2 memory- 2*256 DDR 400 Processor- Intel P4 Prescott 2.8 478 gfx card- MSI FX5200 Generic 350W WD 80 GB 7200RPM 1 disk drive 1 dvd drive
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כולם C2.5 256M ובאותו סדר גודל של מחיר GEIL WINBOND HYNX
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי את הלוח הבא: http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?PRID=875 עד עכשיו לא התייחסתי לזה אבל עכשיו אני מתכנן לבנות רסיבר אינפרא כדי לשלות במחשב ע"י שלט רגיל וקראתי קצת על הלוח (זכרתי שראיתי משהו על אינפרא שם) ובפירוט שלו אני רואה: Internal Connectors 2x external USB, 1x IrDA , 2x IDE, 1x floppy, 1x ATX power, 3x fan, 1x WOL, 1x WOR זה בכלל אינפרא? ואיך אני יכול להשתמש בזה? כתוב בחוברת שזה איזה תקן אינפרא אבל לא מוסיפים עוד מידע.. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי Sempron 939 3000...עכשיו נמאס לי מהמעבד הזה...ב3DMARK הוא מוציא לי 5.5 בסטוק עם הכרטיס מסך שלי....שהוא אמור להוציא באיזור ה6.4... עכשיו המחירים של ה939 ירדו בצורה מפחידה...השאלה היא האם שווה לי להשקיע עכשיו ב3500 או ב3800X2 (עדיין מתלבט מבחינה כספית)...?? אגב אני רוצה להחליף גם את הזיכרון שלי באותה הזדמנות... אני רוצה זיכרון 2G שיהיה סבבה...וOC אין על מה לדבר...לדעתי הוא ירוץ באיזור הסטוק...חשבתי על G.Skill האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5075 מה דעתכם? ויש עוד אפשרות אבל קצת קשה להשגה....והיא לנסות להשיג את הAM2BOARD ללוח שלי...מי היבואן של ASROCK בארץ? ולקנות 3500...וזיכרון 2G של מושיקין....או של חברה טובה?... תודה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קודם כל איך ה-E5200 במשחקים? הוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך כמו 9800GT/GTX? בכל מיני סקירות שאני קורא הכתב משתמש במעבד חזק כמו Q9450. תוצאות ה-FPS במעבד כזה ומעבד E5200 יהיו דומות? (בהנחה שאני משחק ברזולוצית 1280x1024) איך ה-E5200 מבחינת OC? זה משפיע באופן ניכר במשחקים? ושאלה אחרונה, יש כל מיני הגבלות לביצוע OC? (קראתי פעם שצריך זכרונות מתאימים או משהו כזה... אני לא מבין גדול בנושא) נגיד לוח P31/35 יביא ביצועי OC זהים ללוח P43?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל סלרון 1700 הוא רוצה להביא ממישהו מעבד אינטל פנטיום 2400......הוא יכול לשים בלוח את המעבד פנטיום? בינתיים אני לא יודע איזה לוח יש לו...אבל אם זה נחוץ אני יברר...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
עכשיו הפעלתי את המחשב וחלו שלושה ציפצופים קצרים ורצופים ואחר כך הופיע חלון שהזהיר אותי לא לכבות את המחשב ולא לעשות רסטרט והוא אמר משהו בקשר לדיול ביוס ועדכן את הביוס שלי. ברשותי לוח אם של GIGABYTE מדגם 7VAX. הרגע נהרס לי ביוס אחד או מה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תמונה של CPUZ מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-