עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rosesr,

ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by haim652,

אז ככה ראיתי במומלצים שיש את זה: Gigabyte GA-G33-DS3R ואני חושב על לקנות אותו, אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה תמליצו, עד 600 שקל ככה. חשוב לי שהיה Dual Channel כמובן, ולOC. העדפה לGigaByte ו Asus תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by dragonXxX,

היי. יש לי לוח אם של אינטל 915 GEV וכשהכנסתי את דיסק ההתקנה הוא התקין לי את כל מה שצריך חוץ מה high definition audio bus driver וה graphics media acceleratior . זה רושם לי faild ליד הנושא להתקנה.. אז את ה audio מצאתי באתר והתקנתי אבל כשניסיתי להתקין את ה graphics אז הוא רשם לי בהתקנה שהמערכת לא עונה על הדרישות..יש לי מחשב חדש.. x600xt כרטיס מסך ואני לא מבין מה הבעיה, נתקע לי המחשב במשחקים בגלל זה.. זה דופק לי אותו בכל ריסט.. איך אני אתקין את זה? [move]תודה [/move]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. הזמנתי מחשב עם geil 1gb 3700 וקראתי שהם לא כל כך טובים ואני רוצה לעשות אוברלקוק חזק אז חשבתי להוסיף קצת ולשנות תהזמנה איזה כדאי לדעתכם במחיר 2000-2200 שקל ושיהיה 1gb תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by ETB,

יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by kabra_69,

תגידו ככל שה-FSB יותר גבוהה אז זה יותר טוב או יותר רע???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by ezx,

מה אתם אומרים על הלוח הזה ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 אני לא צריך אובר קלוקינג ברמות גבוהות רק צריך לוח איכותי האם זה לוח הנחשב איכותי בלי בעיות ? תודה לעונים מראש

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by XMB,

מבצע OC כרגע מחליף זיכרונות , לוח תומך לצערי עד 667 מתלבט בין שני הדגמים הללו אשר עולים סביב ה300 שקלים (אם יש המלצה למשהו אחר סביב המחיר לקיט של 2 GB יהיה נחמד) OCZ 2048MB DDR2 PC2-5400 CL4 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel Corsair DDR2 2048MB 667MHZ CL4 XMS http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. לאחר הכרזה של אינטל על כך שתפסיק בפיתוח קו מוצרי ה-NUC הוותיק שלה - מגיעה הצלה בדמות הסכם אשר יעביר את ההובלה לחברת המחשבים והחומרה הבולטת מטאיוואןלכתבה

11. אהלן... אני מתכוון לבנות לי מפרט של I7 המעבד הוא INTEL 920 לוח GIGABYTE X58-EXTREME לגבי זיכרונות אני מתלבט בין Corsair DDR3 Triple Channel 6GB 1600Mhz Dominator CL8 עולה בערך (1500 ש"ח) או OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 עולה (800 ש"ח) אני רואה ששניהם אותם נתונים אבל ה OCZ עולה חצי. אז מה לדעתכם עדיף ?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by blue wings,

שלום אני מעוניין בחוות דעת על לוח אם ומעבד. כל שאר הדברים אני יודע מה אני רוצה מדובר במעבד Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4600 ובלוח אם GA-945GCM-S2L המחשב הוא לצרכים בסיסיים השאלה שלי איך המעבד והלוח אם האם הם טובים. יצורף למחשב זכרון 2 ג'יגה. תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by bogdant,

יש לי בעיה עם המשחק RS-V עם אומרים ש המעבד שלי חלש מידי עם זה נכון ומה עושים ? זכרונות 667 ASROCK CROSSFIRE לוח [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  14. יש לי מחשב פנטיום 4,מערכת הפעלה XP ,כרטיס מסך 7300 , וזיכרון 1 גיגה DDR2 האם הוספה של עוד 1 גיגה זיכרון ישפר במשהו את ביצועי המחשב שלי במשחקים ובגלישה אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by Void,

G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. יש לי כרגע בעיה במחשב ואני קצת חושד בכיוון הלוח אם. אם באמת החשדות שלי מוצדקים והבעיה היא בלוח אם, רציתי לדעת מהם האופציות שלי ללוח אם חדש. אם למישהו יש המלצה ללוח אם בסביבות המחיר 400-600 ש"ח אני אשמח לשמוע. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core +5200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 תודה מראש!

17. אני רוצה לעשות כמה שיפורים במחשב אבל אין תקציב לעשות הכל ישר. האם יש אפשרות לשנות לוח-אם (שאותו אני רוצה לשנות כדי להרחיב את הזיכרון ולשים כרטיס מסך PCIE) חדש שתומך ב-COREDUO ולהשאיר את המעבד הישן לבינתיים. אם אני לא טועה זה אותו סוקט ל-2 המעבדים. ואפילו אם כן זה יעבוד בסדר או שזה יעשה לי בעיות?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by KvodHagab,

שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by commendor,

מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3000 שאלתי היא באיזה סוקט כדאי לי.. אם אני יקח בסוקט 754 אז אני יקח את הלוח GIGABYTE K8NS ואני יקח שתי זכרונות A-DATA 512MB. אם אני יקח בסוקט 939 אז אני יקח את הלוח ABIT AV8 ואני יקח זכרון אחד A-DATA 512MB. אני רוצה מחשב למשחקים..מה הייתם ממליצים לי יותר? החבילה עם הסוקט 754 עולה ב250 ש"ח יותר מה939

• 10 תגובות
    • 636 צפיות
  23. הגיוני בכזה מחיר : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_2376&products_id=16093 ??

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by s-k,

שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים