מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מעד AMD 64 3000+ VENICE לוח MSI K8N NEO4 כרטיס מסך MSI 6600GT דיסק קשיח 80GB זיכרון 256*2 DDR400 יש לי איזה 500-1000 ש"ח שרציתי להשקיע אותם במחשב. במה אתם אומרים להשקיע? (אני בעיקר משחק) חשבתי להגדיל את הזכרון ולהוסיף עוד ג'יגה, וגם אולי לקנות רמקולים לוג'יטק X530 (יש לי רמקולים ממש גרועים) יש רעיונות אחרים שישפרו את הביצועים?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ברשותי הלוח המצוין בכותרת. רציתי לדעת, נכון להיום, מהו המעבד ברמה הכי עליונה שמתאים לי ללוח ועדיין נמכר? תודה מראש. יועד.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום ראיתי 2 מעבדי dual 2 core 6420 תוצאות של cpu-z ואני חושד שזה לא כמו שזה אמור להיות מישהו יכול להגיד לי בוודאות של 100% מה אמור להיות ב clock speed ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אז ככה AMD חברה המתחרה של INTEL אוקי אז למה רק כרטיסי מסך של ATI שהיא שייכת לAMD עובדים על ציפסטים של INTEL בSLI אז בעצם INTEL מגדילה את המכירות לחברה המתחרה שלה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? ??? ??? ??? תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הפיוז'ן לא הגיע לארץ ואני מתאר שהמחיר שלו עוד יותר מטורף ו trinergy בעל מחיר של איזה 1500 שקלים שזה משוגע אבל ממש נדלקתי על הoc genie הזה שלוחצים על כפתור והוא עושה אוברקלוק חזק לבד ואפילו בבדיקה של guru3d הם הגיעו ל4GHZ ועוד משהו, איזה מעבד וזכרונות למשל אני אצטרך אם אני רוצה שהOC GENIE יעשה אוברקלוק ל4GHZ? כי ראיתי עוד תמונה עם אותו מעבד שהיה אצל guru3d אבל שם זה הגיע רק ל3.4GHZ
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit IS7-E, עליו מותקנים 2 זכרונות של A-Data 256 mb כל אחד 500 מגה הרץ. הלוח אצלי תומך עד 400 מגה הרץ והזכרונות בטכנולוגיית DDR אם אני לא טועה. אני רוצה לשדרג את הזכרונות ולהוסיף עוד ג'יגה, בלוח יש 3 סלוטים ו2 כבר תפוסים כמו שהזכרתי.. מה עדיף ? לשים שני זכרונות של חצי ג'יגה כל אחד או זכרון של ג'יגה ? בזכרונות יש דבר הנקרא CL והוא מדורג מ1.5 עד 4. איזה אני אמור לבחור שיתאים לי ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מורכב עם זכרון : (נעזרתי בהמלצתו של Toxin II ) Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-5-4-11 HP http://skypc.co.il/product.asp?pid=996533 הדגם הספציפי לא במלאי כעת והציעו לי במקום את הדגם הבא: http://skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm האם יש הבדל ממשי בין השניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם התושבת של זיכרונות DDR2 שונה מזאת של DDR1 או שרק המהירויות שונות. הכוונה שלי זה אם אפשר לחבר זיכרון DDR2 ללוח אם של DDR1 כמו שאפשר לעשות עם SATA1 וSATA2 ואז הם יעבדו לאט יותר או שזה לא אפשרי... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חשבתי שזהו בדיוק הזמן, עם השקת המעבדים החדשים של אינטל, להתחדש במערכת חדשה... אבל אז חשבתי עוד קצת. יש לי E6400 שקניתי לפני שנתיים. במקור הוא 2.1Ghz אם אני לא טועה, ואני מריץ אותי על 3-3.2 (3.2 לא יציב כל כך, ייתכן דווקא בגלל הזיכרון). זוהי מהירות מכובדת ולמרות שאין ספק שהמעבדים החדשים של אינטל מציעים שיפור משמעותי - הם גם יעלו (או כבר עולים) ככה. אז חשבתי לנצל את מה שיש לי ולהשתדרג מעט, בעיקר בזיכרון. יש לי 2GB 800 שרצים על ~940. לפעמים המערכת לא יציבה ויש לי תחושה שזה בגלל הזכרונות. אני מעוניין לקנות 2X2GB. שאלה - יש לי שני סלוטים ריקים. האם 2X2GB יכול לעבוד ביחד עם 1XGB ב-Dual speed? ועוד שאלה - אני רוצה לקנות 2X2GB עם ביצועים גבוהים, אבל הזכרונות הישנים כנראה לא יצליח…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לזכרונות מסוג DDR2 לעבוד בטכנולוגיה של DUAL DDR, או שטכנולוגיה זו מתאימה רק ל-DDR רגיל. אם אכן זה קיים, איזה לוח אם תומך בעבודה עם DUAL DDR לזכרונות של DDR2? בנוסף, רציתי לדעת מה עדיף לי p4 2.8 dual core או p4 3.2 64 bit? המחשב מיועד לעבודה גרפית (תוכנות כמו PREMIER PRO, FLASH וכו...) וגם קצת למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת למעבד AMD 64 3500+box 939pin EPoX "EP-9NDA3+" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-123-222&depa=0 או את ה GIGABYTE "GA-K8NS Ultra-939" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 או את MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 שהMSI הוא היקר טיפה יותר. אבל אפשרי אני לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני צריך את המחשב רק למשחקים, אגב יש לי את ה ATI 9800XT אז אם יש לוח שעובד יותר טוב עם הכרטיס הזה אז זה גם מדד. אז לפי זה מה הכי כדאי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1.intel pentium D processor 930 & gigabyte 81945pl-g motherboard for $280.00 2.intel pentium d processor 940 & ecs 945p-a motherboard for $260.00 3.amd athlon 64 x2 dual core 4200+ & ecs k8t890-a motherboard for $330.00 sorry for the english but i am at work and we dont have hebrew on my computer thanks for your help
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
E4300 SUNBEAM TUNIQ TOWER 965P DS3 Leadtek 8800GTS 640MB 2GB (1X1) G.Skill 800mhz CL4 WD 250GB SATA2 ASUS BLT Liberty 400W Glacialtech 20MM האם במפרט (המתוכנן OC) הזה, המעבד מתאים? האם המעבד יגביל את הכרטיס מסך (יהיה צוואר בקבוק)? האם אני יקבל איתו ביצועים טובים? כנ"ל ביצועי OC טובים כמו של המעבדים היותר חזקים בשוק? (נאלצתי לבחור אותו מתוך שיקולי תקציב ו-OC, האם שקלתי נכון אם אני מתכנן OC? או שבכלל כדאי מעבד AMD-באותו תקציב?) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 605 צפיות
-
-
דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-