עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים, אתמול הלך לי המעבד או הלוח אם ( AMD 1800+), לא בטוח מי מהם. בכל מקרה אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים בסכום נמוך יחסית כדי להחזיר את המחשב לשימוש מלא. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 על יציאת AGP, וחבל לי לקנות לוח רק עם PCI-E , מכיון שאינני זקוק לכרטיס יותר טוב - למשחקים כבדים יש לי XBOX360. חשבתי לקנות מעבד אינטל E4500 ואת הלוח אם של ASROCK הבא: ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ ביחד זה יעלה לי 850 ש"ח ב KSP שיש ליד ביתי. נראה לכם שווה?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by gerdamen,

שלום יש לי כמה שאלות על הביוס שלא מצאתי חומר באיטרנט (גם לא בויקפדיה) כמה יצרניות יש לביוס ומה שמם? כמה פקודות הביוס הראשון עשה וכמה כיום הוא עושה? מה מצפה מהביוס מבחינת הפיתוח שלו? חומר כזה לא מצאתי אם תוכלו להביא לי קצת חומר לקרוא אשמח מאוד.! תודה לכם אחלה פורום.. עמית

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. שלום, צריך עזרה לצרוב ביוס בגלל החלפת מעבד ללוח GA-965P-DS3 של GIGABYTE תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by GOVNER_T.S.Y,

impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by hogtop29,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by mimzak,

שלום רב! האם יש התאמה בין בלוח והמעבד הבאים והאם יהיה ניתן לבצע OC והאם זה כדאי AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1162 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  7. יש לי כרגע מערכת מחשב מבוססת א.מ.ד phenomx3 8650 gigabyte 790gp ds4h עכשיו יש לי אפשרות להחליף למערכת מבוססת אינטל ע"י קנייה של asus rampage formula בשבע מאות ש"ח (יד שנייה) ומעבד e7300בשש מאות ש"ח (אני רוצה אותו כי לפי מה שהבנתי יש לו פוטנציאל או.סי מצויין) ואז להעביר את הלוח + מעבד של א.מ.ד לאחים שלי כדי שיהיה להם מחשב טוב יותר ממה שעכשיו עלות הקנייה היא 1300 ש"ח השאלה שלי אם שווה לי לקנות את הלוח והמעבד הנ"ל של אינטל או שפשוט לשדרג את המעבד הקיים שלי למעבד phenom 2 940 בערך באותו עלות

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by יורם,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB זיכרונות: DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיס מסךSapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCIE איזה לוח אם יתאים לחלקים האלה? שיהיה משהו טוב זה מחשב למשחקים כבדים....

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by guyyug,

החלפתי לוח אם לABIT NF7 2S ועכשו המעבד מזוהה ל1500+ במקום 2100+ והזכרונות מזוהים כמהירות 166 ולא 333 הכרטיס רשת עובד מתקשר לרשת אבל אי אפשר לעשות שום דבר (עם כרטיס רשת חיצוני אפשר להיתחבר וגם לעבוד) הביצועים חוץ מזה שהLANלא בסדר, רגילים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by eladbu,

יש לי פנטיום 4 3ג יחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפ לוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחה היה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלק ועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשב כמה זבל יצא לא יאומן אני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!! מומלץ בחום או בקור

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אני בדרך לקנות מחשב והגעתי למסקנה ששווה לחכות לליבה הזאת אבל אני רוצה לדעת מתי זה יקרה וגם אם היא מורה להיות יותר יקרה מה-WINCHESTER.... אם מישהו יודע ממקור אמין אז שיעזור לי...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by gil678,

רכשתי מעבד AMD athlon 64 3000+ אבל יש בעיה, מהירות המעבד אמורה להיות 3.0GHz אך כשבדקתי במאפייני מערכת וב dxdiag היה רשום שמדובר ב 1.8Ghz התקשרתי אליהם והם אמרו שכל מהירות של הגרסת המעבד הזה יופיע כ1.8GHz שאלתי אותם איך לבדוק איזה מהירות מעבד הם הכניסו למחשב הם אמרו להוריד CPU-Z אך גם שם כתוב 1.8GHz האם זו רמאות? אם לא אז איך אני בודק מהי מהירות המעבד.. תודה

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by hal,

שלום, לשימוש רגיל ללא אוברקלוקינג, איזה מהם יותר מהיר בקידוד או במשחקים? 1. pqi 512mb pc3200 ddr400mhz x2 cl-2.5448 cl with overclocking-2.5333 2. kingston value ram 512mb pc3200 ddr 400mhz x2 cl-3 תודות.

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה אמור לעלות לי זיכרון rdram של 1g ? תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. לא זוכר איפה קראתי מישהו יכול לאמת?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  18. טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. שלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו - אני נדרש לקניית מחשב או להמלצה על אחד ( עבורי או מישהו אחר) ובכל פעם כשאני מתחיל לקרוא על זה אני מגלה socket חדש בשוק והאמת - אין לךי מושג מה כל אחד מציע. למשל כיום יש לי לוח אם מבוסס Springdale 865E ונתבקשתי להמליץ על לוח אם עדכני. מה הסטנדרד הנוכחי אצל אינטל (775 ?) והאם כדאי לעבור ל AMD ? ואילו זכרונות מתאימים ? השימוש העיקרי: משחקים קלים (מה-ג'ונג ואחיותיו) גלישה SKYPE בתודה ניר המפרט שלי: http://users.actcom.co.il/sysoft/myrig.html

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by GREATTHUNDER,

אם אני מחבר כרטיס מסך של AGP 4ל AGP 2 בכמה זה ישפיע עליו ? יש לי את שני הכרטיסים האלה: הראשון: Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 השני: Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) הראשון של AGP X 2 והשני של AGP X 4. לוח אם: Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 תומך ב X2 עדיף לי לחבר את הראשון או השני? או שזה בכלל לא משמעותי? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. כמה למעבד וכמה ללוח? תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.