מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז ככה איזה לוח יהיה יותר טוב למעבד AMD 939? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 או MSI K8N Neo4-F שניהם עולים אותו דבר בערך... וכמו כן איזה זכרון עדיף בתחום ה DDR 400 A-DATA או SAMSUNG - שניהם בערך עולים אותו דבר. הערות: אני לא אובקלוקר, לא גיימר כבד, בסה"כ מתעסק עם CUBASE ופלאגינים, גולש באינטרנט ורואה קצת סרטים. מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה זכרונות TCCD טובים לOC שלא צריכים הרבה זרם וכמה שיותר זולים יותר טוב בארץ? ד"א אני צריך גיגה בdual channel תודה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים ממש ממש כבדים כמו באטלפילד 2142 המשחק נתקע למשך כמה דקות ואז אני יכול לשחק בצורה נורמלית בלי תקיעות... ממה שהבנתי זאת בעיה של חוסר בזיכרון. השאלה שלי היא לעוד כמה להוסיף? יש לי כרגע שלושה סטיקים של 256 שכל אחד מהם מסוג (PC2700 (333MHZ להוסיף עוד 256MB וכבר לקבל תמיכה בדואל צ'אנל וזה יספיק לי? או שלמכור את הזכרונות ולקחת משהו גדול יותר?
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני הולך ומתגבש על המחשב החדש שלי שכנראה יוזמן השבוע. אני די סגור על מגוון החלקים חוץ מחלקי הליבה לכן אני פונה אליכם. אני זקוק להמלצה לגבי לוח אם שיתאים למארז הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00135 אני צריך המלצה למערכת חסכונית בחשמל ובמחיר. וכמו כן לתכונות הבאות: PCie 2.0 להתקנה של רדאון 4850 2 יציאות Sata להרדדיסק וצורב כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית -- ועוד מספר שאלות שאני אודה לכם שתענו לי. 1. האם ההבדל בביצועים של זכרונות בתיזמונים של 5-5-5-15 לבין 4-4-4-12 מצדיק את התוספת במחיר? 2. מה הצריכה הממוצעת בוואטים של לוח אם+מעבד+זכרונות מבוססים על C2D 65nm תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחיר אין הגבלה אבל אני רוצה משהו די זול שיש לו תמיכה לCore 2 Duo ושיהיה לו אפשרויות ופונטציאל טוב לOC להתחילמ500 עד 700 גג תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון 1GB 533Mhz cl5 האם אפשר להוסיף עוד זיכרון של 1GB 533Mhz אבל עם cl4 בלי שיהיו בעיות?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שידרגתי תמחשב שלי רק תכרטיס מסך והלוח אם יש לי כרגע לוח 915 JETWAY וכרטיס מסך ATI X700 SE קניתי לוח אם חדש של ASUS P5WDG2 WS Professional קישור לאתר יצרן : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=82&l3=249&model=1289&modelmenu=1 וקניתי כרטיס מסך של CLUB-3D ATI X1950 PRO 512MB 256Bit Memory 512MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 600 MHz Memory 1400 MHz DVI DUAL DVI TV-Out Yes Video-in Yes Ramdac 400MHz OpenGL 2.0 DirectX 9.0 אני אישית ממש ממש מתלהב מהלוח הזה P5WDG2 WS Professional אז בבקשה רק תגידו שהוא תותח ועדיף על ה NVIDIA צ'יפסט רק השאלה שלי היא : מה עדיף לוח אם צ'יפסט 975X או NVIDIA 680i כי הכרטיס שלי זה ATI אני לא י…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום אני רוכש מערכת קונרו E6400 עם לוח של GIGABYTE DS3 האם אני חייב לקנות זכרונות שיעבדו בדואל צ'אנל? עדיף לקנות סטיק אחד של 1GB או 2X 512GB ? האם זכרונות TWINMOS DDR3 667 עובדים בדואל צ'אנל והאם החברה הזאת טובה? תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אוקי....יש לי מחשב די חדש אבל כרטיס ממש אבל ממש ישן voodoo rush 4 mb הגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות. מצד אחד אני לא גיימר אבל אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים החדשים ראיתי במציאון של KSP את הרטיס של Abit 5700 128 mb במחיר 490 ש"ח אחריות שבוע !! היתקשרתי לשאול לגבי המעבד הגרפי אמרו לי שזה לא Ultra (כאילו ד.א. Ultra ב500שקל) אלא הרגיל אז גלשתי לאתר היצרן והינה הנתונים לפניכם The NVIDIA® GeForce FX5700 GPU brings a new level of graphics performance and display flexibility to the performance desktop PCs. By incorporating Cine FX 2.0 engine and Intellisample HCT, full DX9 support, 128 bit studio-precision color, AGP8X and nView technology. FX5700-E is most futures-rich, costeffec…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם P5B לבין P5B Deluxe?? יש הבדל גדול בינהם?
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP. זכרון של חברת STAREX (מבצע בסניף תל אביב) שווה ביותר, לא? אה, זאת ההודעה ה500 שלי, תנו לי בכבוד! [move]לא יאמן, כל כך הרבה כתבתי, על מה לעזאזל?[/move]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
?Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit? או ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ואם אפשר עד כמה ההבדלים בינהם גדולים ושאלה נוספת האם הSempron בתושבת החדשה תומך בDDR2 וDUAL CHANNEL? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי לארונה מעבד amd barton 2500+ ואני רוצה להיות בטוח שזה אכן המעבד הנל. הורדתי תוכנות ניטור חומרה ובשום מקום לא ראיתי את המילה "בארטון" אבל כן ראיתי שה L2 CACH הוא אכן 512k. מישהו שמע על דרך לוודא את הדגם המדויק של המעבד? תודה. ניסן.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לדעת איזה משני הדגמים הנ"ל יותר טוב. שניהם של קינגסטון 1G 800 הרץ הדגמים הם: הראשון KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM השני: KVR800D2N5/1G 1GB PC2-6400 CL5 240-PIN DIMM העניין הוא שנשרף לי זיכרון אחד, יש לי 2 זיכרונות של 1G*2, הלכתי לקייאספי והחליפו לי אותו אבל הביאו לי את הדגם הראשון שכתבתי (KVR800D2N6/1G-SP 1G PC2-6400 CL6 240-PIN DIMM) התקשרתי ואמרו לי שאני אבוא ואחליף אותו השאלה היא לאיזה מהם? מה מהם יותר טוב? את הדגם השני בכלל לא ניראה לי שנשאר להם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-