עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by idanm19,

שלום לכולם, יש ברשותי שני זוגות של 512 DDR, איך אוכל לדעת מי מביניהם טוב יותר, גם עם אוברקלוק וגם בלי? עידן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by dd7,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=310&model=1200&modelmenu=1

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  4. שידרגתי תמחשב שלי רק תכרטיס מסך והלוח אם יש לי כרגע לוח 915 JETWAY וכרטיס מסך ATI X700 SE קניתי לוח אם חדש של ASUS P5WDG2 WS Professional קישור לאתר יצרן : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=82&l3=249&model=1289&modelmenu=1 וקניתי כרטיס מסך של CLUB-3D ATI X1950 PRO 512MB 256Bit Memory 512MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 600 MHz Memory 1400 MHz DVI DUAL DVI TV-Out Yes Video-in Yes Ramdac 400MHz OpenGL 2.0 DirectX 9.0 אני אישית ממש ממש מתלהב מהלוח הזה P5WDG2 WS Professional אז בבקשה רק תגידו שהוא תותח ועדיף על ה NVIDIA צ'יפסט רק השאלה שלי היא : מה עדיף לוח אם צ'יפסט 975X או NVIDIA 680i כי הכרטיס שלי זה ATI אני לא י…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by Moshik144,

יש לי את המעבד AMD 3800X2 DUAL CORE ושלחצתי קליק ימני על המחשב שלי למטה היה רשום לי את השם של המעבד שלי ו 2.00GHZ עכשיו לחבר שלי יש מעבד פחות טוב של אינטל 2.8 דואל קור ורשום לו 2.75GHZ אז איך זה יכול להיות ?????

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by ofirtz,

שלום הציעו לי זכרון ocz 677 ddr2 אני לא מכיר את החברה מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by Miros,

בלוח הזה שאני מתקין וינדוז עליו... כלומר על הארד דיסק של WD 250G אני צריך את הדיסקט הזה שלוחצים F6? והאם אני מקבל אותו עם המחשב?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. 2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by dan1111,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by drbrain,

עקב ירידות המחירים של אינטל אתמול מי יותר טוב למשחקים ללא OC אינטל או AMD זיכרון אגב 2 GB כרטיס מסך BFG OC2 8800 320 MB

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  11. שלום, באיזה רמה שווה הכרטיס המובנה של הלוח של הפטאליטי, ה- X700 בהשוואה לכרטיס חיצוני? תודה רבה ושבת שלום...!

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Mor Abergel,

אל תתייחסו ב-כ-ל-ל למחיר !! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9387&catid=697

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…

• 13 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Epsilon,

מבקש המלצה לזכרונות : (DDR1 2GB (2x1GB הזכרונות לא מיועדים ל Overclocking, יציבות/אמינות בחשיבות עליונה (לפני ביצועים). אם זה משנה המפרט :מעבד Athlon 64 3000 Venice,לוח Gigabyte K8nsc-939. תקציב : עד 900 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by KKK,

שלום חברים. יש לי סטיק של 512MB זיכרון ואני רוצה להוסיף סטיק. הזיכרון הזה יתאים לי? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11514256871179834〈=heb (אל תציעו לי לקנות ממקום אחר,פשוט אני קונה מפלונטר עוד כמה דברים) הנה פרטים על הזיכרון שיש לי עכשיו http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151390381.JPG

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by SpEcToR,

מתי נראה אותו בחנויות? בארה"ב ובארץ

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by giloman,

ביום בהיר אחד יצא לו דום 3 וחסר לי ראם (512 ) ואני רוצה ג'יגה ראם אני שואל מה יותר טוב ADATA או TWINMOS ?

• 12 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by HellBoY,

מתי מגיעה הסוקט החדשה של AMD s939 לישראל?

20. Started by BedBoy,

נכון בדרישות של המשחקים הם כותבים למשל: מעבד Pentium 4 2.0GHZ או AMD 2000 ? אז יש כאלה דרישות שגם כותבים AMD 2GH לפחות!! אז נגיד עוד כמה שנים אני מריץ משחק שדורש יותר מ- 2GHZ ... והמעבד שלי הוא A64 3000 , אבל אין לו יותר מ - 2GHZ ! אז איך מחשבים את זה???

21. Started by The UnKnown,

אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by iyehuda,

1. כל זיכרונות ה DDR יכולים להתאים ללוח של דואל DDR ? 2. מה קורה אם בלוח של DUAL DDR אני אשים רק זיכרון אחד האם הוא יעבוד ? 3. למה דואל DDR זה יותר טוב ? 4. למה לוח שיש לו NFORCE הוא לוח יותר טוב מאשר לוח שאין לו NFORCE 5. מה זה הגשר הצפוני ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by GHOST,

טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.