מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G. אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL. איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר. תודה
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה זכרון 512 בשני סלוטים של חברת סמסונג. ורציתי לדעת עם זה טוב כאילו חברה בלי בעיות תודה,
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך להחליף לוח אם אבל בשיל זה אני חייב לדעת מה הסוקט של המעבד שלי איך ני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אמרו לי שהווניס הוא עם תיקונים ושיפורים לעומת הווינצ'סטר... העם זה נכון או ששניהם אותו דבר רק שהווינצ'סטר יותר זול?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום ,קניתי לוח msi k8n neo2 platinum amd 64 3000+ VENIC 1G זכרון, מופיע לי שהמעבד שלי הוא 1.8 , זה תקין ? איך יש מעבדים אותו דגם עם 2GH . והאם אני יכול לשנות את המהירות של המעבד ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא מבין מה קורה, אבל שתי תמונות שוות 200 מילים. http://img321.imageshack.us/my.php?image=17kd.jpg http://img321.imageshack.us/my.php?image=28ek.jpg תסתכלו על הFSB ועל הMEM FREQ במקום יחס שאמור להיות 1:1 יש שם FSB+33 WTF? btw- if anyone helped in the previous thread, i eventually ditched the 256 generic and now im with 512 mb 400 mhz micron
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*הרצתי לפני זה חיפוש, ומצאתי בעיקר יותר שאלות מתשובות הזכרונות ייקנו למערכת הבאה amd 3000+ venice Dfi lanparty קירור מים של דנג'ן דאן כאשר השימושים העיקרים של המערכת זה אוברקלוקינג ומשחקים מתלבט בעיקר בין 2 אלו: mushkin redline xp4000 BH5 OCZ EL DDR 1024MB PC3200 Platinum Rev 2 TCCD (אולי אני אוסיף עוד כסף לG.SKILL אבל נתעלם מהם כרגע) עכשיו אני יודע שהBH5 דורשים מתחים גבוהים יותר מגיעים לMHZ יותר נמוכים, אבל עובדים בתזמונים יותר טובים מה בעצם עדיף- לעבוד עם 2,2,2,5 על 260MHZ או 2.5,4,4,8 על 300MHZ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להחליט בין asus p5gd1 לבין asus p5gd1-vm המחיר די דומה ואני לא ממש מצליח להבין את ההבדל ביניהם. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1)מה הוא ההבדל בין ATA ל SATA חוץ מקבל החיבור 2)מה ההבדלים בין סוקטים שונים 478,775,939 3)מה ההבדלים בין מעבד 32 BIT ל 64 BIT תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, איך הזיכרון הזה: Standard 64M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM-DDR, 2.6V, CL2, Gold) http://www.valueram.com/config/partsinfo.asp?ktcpartno=KHX3200A/512 נמכר ב300 ש"ח האםשווה את ההפרש לעומת A-DATA תודה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, האם זה נכון שאם אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING זה לא משנה עם איזה זכרונות אני עובד (מבחינת תזמון), כלומר לא יהיה הדל בין 2.5 ל 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני בדקתי בתוכנה EVERSEST והיה רשום לי ש 54 % מהזיכרון נמצא בשימוש ולא הפעלתי כלום חוץ מאיי סי קיו ומסנג'ר.. השאלה אם זה באמת צריך להיות ככה? לפעמים אני מרגיש איטיות במשחקים בגלל זה.. יש דרך לתקן את זה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום והיתי רוצה לקבל עצה לפני רכישת מחשב חדש. היתי רוצה לקבל חוות דעת על מעבדי אינטל החדשים ה 64-bit. וכמו כן היתי רוצה לדעת עד כמה חשוב גודל ה Cash memory. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם הבדל הביצועים בין מחשב עם 512 מגהבייטים ומחשב עם 1024 מגהבייטים באמת גבוה?(והאם באמת יהיה הבדל גדול בביצועים 3DMARK?).
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי בחנות מחשבים שכן אבל לא ראיתי בשום מקום שרשום את זה אם למישהו יש הסבר על הדואל קור בבקשה שיסביר או שיתן לינק תודה
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-