עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by erap129,

אני קונה מחשב בקרוב ואני קונה אותו עם 1GB RAM 667 ואני מתכנן לשדרג אותו ל2 GB כשאני אראה צורך. אז מה עדיף, לקנות עכשיו 2 של 512 ואז (אחרי שנה~) לקנות עוד שני 512 ככה שיהיה לי 4 סטיקים של 512? או לקנות עכשיו סטיק 1 של GB ואחרי שנה להוסיף לו עוד 1GB. בעיקרון הייתי קונה סטיק אחד של 1GB ואז משדרג אבל אז הוא לא יעבוד לי על DUAL CHANNEL ויהיה לי זיכרון די חלש למשך שנה שלמה לא?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by ed1,

הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. שלום חבר'ה רציתי לשאול את דעתכם על הלוח הבא: Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P האם הלוח הוא טוב לקונרו? {תומך בו ללא בעיות?} ומה הם החסרונות שלו לקונרו...? אם בכלל

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by bz_amir,

טוב אז נתחיל במעבדים שמעתי עוד חודשיים-שלוש ככה יוצא המעבד החדש של אינטל הקונרו וגם הבנתי שamd גם מוציאים מעבד חדש עוד חודשים ככה אז קיצור יהיה עדיף לחכות שהם יציאו ולקנות מעבד בערך ב2000 שקל או לקנות עכשיו עוד איזה 3 שבועות אחד מהם בתקציב של 2000 הamd 3800 כפול ליבה או אינטל כפול ליבה?? ובזכרונות שמעתי שבוינדוס החדש ויסטה יהיו צריכים 2 ג'יגה זיכרון ראם אז איך כדי 4 סטיקיים של 512 או 2 1024? ואם אפשר לשים באינטל ובאיאמדי 4 סטייקים ? כי אמרו לי שרק באינטל אפשר לשים 4 סטיקיים ובamd אפשר רק 2 סטיקיים תודה למי שעוזר לי

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. ... הרי בסופו של דבר מדובר במעבד יקר יותר מה3800X2 של האח הירוק. ההנחה שלי היא שהe6300 בלי לוח וזכרונות שהם אוברקלוקרים טובים מאבד את רוב הייתרון שלו - אופציה לאוברקלוק. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by nimrodim,

http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by dan1111,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין לוחות אם מבוססים 945G לבין מבוססים 945P? ומה יותר טוב: LGA775 Intel945P ABIT IL9 PRO או LGA775 Intel945G - ASRock ConRoe945G (שניהם אותו מחיר - בערך 400) תודה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by mistaarvim,

צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by HellBoY,

מתי מגיעה הסוקט החדשה של AMD s939 לישראל?

15. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  16. מעבד ה-Alder Lake החזק ביותר של אינטל מתחיל להופיע אצל משתמשים ברחבי הרשת, והם משתפים אותנו בכמה פרטים מענייניםלכתבה

17. אהלן, אני מנסה להשמיש מחשב ישן עם מעבד pentium D כ HTPC אז יש לי כמובן את המעבד ויש לי לוח אם G945 אין לי בו כרטיס מסך ואני בעצם מתלבט אם לקנות לו כץ מסך עם יציאת HDMI או לוח אם שכבר יהיה לו HDMI וגם יציאה אופטית לסאונד (אבל זה לא קריטי, כי אין עדיין מערכת סאונד) השיקול המרכזי יהיה כלכלי, כי אני צריך גם להוסיך לו יכולת WIFI (אולי יש לוח אם שתומך גם בזה?! לא יודע עדיין). אז האם יהיה משתלם יותר להשקיע בלוח אם שיגיע עם כל הפיצ'רים הדרושים וגם יתמוך במעבד? או שאולי לקנות כל דבר בנפרד (כ. מסך, יכולות WIFI ובהמשך גם כ. קול עם יציאה דיגיטלית) תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Enthalpy,

המחיר די דומה הכרטיס מסך המתוכנן הוא R600 או מקביל חדש מNVIDIA עוד מספר חודשים (ללא CF או SLI) מעבד 6600 ולOC מוגבל וחוץ מהCF לעומת SLI הם נראים די דומים. הBUS של הEVGA מהיר יותר 1000/1300 לעומת 800/1000 או שבכלל כדאי לרדת לP5d למרות שהמחיר לא בעיה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by WarNet,

ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by tulz,

אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  24. יש לי כרגע מערכת מחשב מבוססת א.מ.ד phenomx3 8650 gigabyte 790gp ds4h עכשיו יש לי אפשרות להחליף למערכת מבוססת אינטל ע"י קנייה של asus rampage formula בשבע מאות ש"ח (יד שנייה) ומעבד e7300בשש מאות ש"ח (אני רוצה אותו כי לפי מה שהבנתי יש לו פוטנציאל או.סי מצויין) ואז להעביר את הלוח + מעבד של א.מ.ד לאחים שלי כדי שיהיה להם מחשב טוב יותר ממה שעכשיו עלות הקנייה היא 1300 ש"ח השאלה שלי אם שווה לי לקנות את הלוח והמעבד הנ"ל של אינטל או שפשוט לשדרג את המעבד הקיים שלי למעבד phenom 2 940 בערך באותו עלות

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים