עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tom3bar,

מעבד A64 למשל אני מתקין משחק אז המעבד עובד ב 100%.. זה נראה לי הגיוני אבל אולי לא ? זה בסדר ? תודה תום.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by rafi_d,

מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by snik,

שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by yeya,

שלום רב יש לי שרת ישן ואני רוצה לדעת מה הרמה שלו יחסית למחשב בסיסי חדש המצב שלו: 2 מעבדים "Xeon 2.4 Ghz 32bit "Prestonia 4 סלוטים של 1 GB DDR תקינים לוח אם Asus PC-DL Chipset i875P בקר RAID שכנראה התקלקל 2 Western Digital HDD בנפח 160GB שעבדו ב RAID 1 אך מכיון שהבקר כנראה נדפק, נתקתי אחד מהם. מה הן המעלות והחסרונות בהשוואה למחשב חדש שיעלה 1400 שח? למשל אם אני צריך מחשב לשימוש בסיסי באוטוקד, השרת יעבוד טוב יותר ממחשב חדש בסיסי? ואם לא, בתור שרת לרשת ביתית הוא יעבוד טוב יותר ממחשב חדש? על הצד שהוא כבר לא שווה כלום, אפשר לקחת את הזכרונות בתור חלקי חילוף למחשבים ישנים או שזה סוג זכרון אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by elad the master,

צריך כרטיס מסך מובנה..

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by Rocket_Pool,

מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  8. יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  9. ניסינו עזר אוברקלוק של דור ה-Core ה-12 של אינטל עם פלטפורמת Raptor Lake החדשה והתפלאנו לראות שהתוצאות הן...משעממות למדילכתבה

10. כי אני עוד מעט קונה זיכרון 1 gb ddr2 אז רק רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה בתחום

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. יש לי 2 סטיקים של 512. אם אוסיף עוד 2 סטיקים של 1G כל אחד, המערך יעבוד כ DC וינוצל היטב?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שני מעבדי ה-805 וה-820 של אינטל (על לוח של GA-81945P-G גיגה בייט) בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון יתאים יותר ל-OC (מתון - של העלאת תדר מ-133 ל-166) . א. 805 - קיבלתי הצעה לקינגסטון במהירות MHZ533 דואל צ'אנל -512X 2 (סה"כ 1 ג'יגה) ב. 820 - אותה הצעה רק במהירות 677 1. בהנחה שאני בכיוון ה-805 , האם המהירות זיכרון 533 תספיק ? ולהיפך , במידה ו-820 , 533 יספיק ? אני פשוט רוצה לדעת כדי שלא יהיה "צוואר בקבוק" כיום וגם לא לעתיד ...אם אני אחליף לספק חזק יותר 2. איך הזיכרון הזה ? עדיף על ה-OCZ (היקר..) או שהוא מספיק בשביל הבחירה המוגבלת שלי מהחנות (יש גם סמסונג במחיר של קינגסטון) 3. ספק 350 W של HEC יחיק את המערכת ? בהנחה שאין יותר מ-2 ד…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by ori14,

מנהלים בבקשה תמחקו.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by dragonXxX,

היי. יש לי לוח אם של אינטל 915 GEV וכשהכנסתי את דיסק ההתקנה הוא התקין לי את כל מה שצריך חוץ מה high definition audio bus driver וה graphics media acceleratior . זה רושם לי faild ליד הנושא להתקנה.. אז את ה audio מצאתי באתר והתקנתי אבל כשניסיתי להתקין את ה graphics אז הוא רשם לי בהתקנה שהמערכת לא עונה על הדרישות..יש לי מחשב חדש.. x600xt כרטיס מסך ואני לא מבין מה הבעיה, נתקע לי המחשב במשחקים בגלל זה.. זה דופק לי אותו בכל ריסט.. איך אני אתקין את זה? [move]תודה [/move]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by נעל בית,

Asus A7V333-R GOLD VIA KT333 Motherboard (5.1 Sound, RAID ATA133, IEE1394, LAN, USB 2.0) או Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, RAID ATA133, IEEE1394, USB 2) או ABIT NF7 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) האסוס יותר יקר בהרבה השאלה היא האם הוא שווה את המחיר.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by david86,

רצאתי לישאול אם יש משמעות DDR 400MHz CL2.5 לה DDR 400MHz CL3 הוא בהריך אותו דבר ? הוא cl2.5 יותר טוב מי cl3 ?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by D1WiNNeR,

צריך דעה על זיכרונות PQI קבלתי שלשום שניי זיכרונון 512X2 של PQI 400 3200 איך זה שזה עובדים בדואל שאנל. הזכרונות האלה טובים, ואיך הם ב OC? thanks in advice.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. http://sg.vr-zone.com/?i=3904&s=1 האם המוד הבא יפעל גם על מעבד של אינטל 3.06 גיגה דגם 524?

21. Started by Bartleby,

לכבות או להדליק את הפונקציה הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. הזמנתי מערכת מחשב עם לוח האם הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ואני מנסה לברר אם הצ'יפ של כרטיס המסך המובנה שבו (GF6100) אכן ישתמש ב-256 מ"ב זכרון, כפי שראיתי כתוב במקום כלשהו. אני לא מצליח למצוא התייחסות לכמות הזכרון של הכרטיס באתר גיגהבייט. אם אכן מדובר ב-256 האם זה אומר שיישאר לי רק 256 מ"ב למשימות אחרות של המחשב? (הזמנתי 512 מ"ב זכרון). האם זה אפשרי לעבוד בצורה מספקת עם כמות כזו במערכת של XP PRO או שעלי להגדיל את כמות הזכרון שהזמנתי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. אני עומד לרכוש שילוש חדש ואני מתלבט האם ללכת על המאבדים החדשים של אינטרל או לבחור באחד ממשפחת הD אני לא משחק משחקים רק עיבוד גרפי ווידאו . אם ללכת על הD על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים