עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. אני צריך המלצה ללוח אם + מעבד. בלוח אם צריך להיות DDR3.. וPCI-E 2.0 המעבד - לא יודע.. העיקר שיהיה טוב (שיריץ משחקים.. כמו CRYSIS 2 ) אני יכול לקנות מחנויות בחו"ל.. אם זה EBAY ואם זאת חנות אחרת.. העיקר שיהיה הזול ביותר, מחיר מקסימלי: 700 ש"ח / 210$ כולל משלוח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by DarkAngely,

שלום לכולם , האם יש בלוח האם ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm כרטיס רשת מובנה? ואם לא, האם כרטיס שיושב על לוח אם מסוג : Mainboard Model P4S533 (0x172 - 0x5A7C60) LPCIO ----------------------------------------------------- Vendor AsusTek Model ASB100 יוכל להשתלב על הלוח אם החדש? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  3. היי שאלת זכרונות: לפני כמעט שנה קניתי בחו"ל את הזכרון של המחשב שלי (corsair xms 512mb pc3200 pt אם אני זוכר נכון). עכשיו קצת מדגדג לי להשלים ל 1GB. הבעיה שאין לי כבר אפשרות לקנות בחו"ל ובארץ הזכרון הזה יקר. האם יש בעיה לצרף לסטיק שכבר יש לי עוד אחד אבל של חברה אחרת (כמובן שמבחינת המהירות ושאר המאפיינים אני אשתדל שהוא יהיה הכי דומה לזכרון שכבר יש לי. וגם אני מדבר על חברה נורמאלית כמו OCZ או GEIL) ? טכנית אני מניח שזה יעבוד, אבל האם יש סיכונים ? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by eli_790,

המחירים בארה"ב על הריצפה ב600 דולר אוכל להביא זיכרון 2 גיגה 800 מעבד e6400 לוח abit975 הארד דיסק 250 גיגה השאלה שלי האם אצטרך לשלם מכס ומיסים לשיחרור החבילה הוא שרק על המשלוח כי פעם קראתי שאין מיסי יבוא על חלקי מחשב אשמח לקבלת עזרה כלשהי

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by AntiVir Guard,

היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by YanivHZ,

רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..

7. Started by sherlock1212,

אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני מחפש לוח אם P35 , עד 850-900 ש"ח שיהיו בו 3 PCI רגילים , DDR2 , IDE , וחשוב גם FireWire לא מצאתי אף לוח כזה , עם 3 PCI רגילים ו-FireWire. יש בתכנון גם OC. אני מעדיף ג'יגהבייט , אבל לא מצאתי לוח כזה... מישהו מכיר ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. המוכר בחנות אמר לי שזיכרון SDRAM 256MB עבור P3/CELERON חייב להיות בעל 16 צ'יפים, ואי אפשר שיהיה אם 8 צ'יפים כי הלוח לא מבין את זה... עכשיו שיהיה מובן, ה 16 צ'יפים עולה פי 2 מה-8 צ'יפים ! מה אתם חושבים ? עבד עליי ? הוא טען שה-8 מתאים רק ל-P4.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  10. מה המהירות שעות של המעבד שלי??? AMD ATHLON 64 3200+

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by adirze,

שלום, יש לי כרגע 2GB זיכרון ורציתי להוסיף יש מקום הבעיה היא שהזיכרון הוא DDR2 667mhz ואני לא יודע אם לקנות עוד 2GB במהירות הזאת או ללכת על מהירות יותר גבוהה? אם אני אקנה עוד שני סטיקים של 1GB עדיין יפעל ה-dual channel? המפרט: INTEL E6600 DFI 975X/G 2GB זיכרון כמו שכבר אמרתי. תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by kazabubu,

איך הלוח הבא ל-OC? ABIT IT7 MAX2 Intel 845E האם הוא תומך ב-800MHZ ואם לא אז האם זה משנה משהו,אני מתכוון לעשות OC כבד עם P4 2.4C זכרונות יש לי של קרוסייר 512MB C2 3500 בסטיק אחד. או שעדיף את ה- ABIT IC7-G Intel 875P או ABIT IC7 Intel 875P ואולי עדיף בכלל אסוס? [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by RayZ,

לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  18. איזה לוח עדיף לקחת למעבד AMD 64 3500+box 939pin EPoX "EP-9NDA3+" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-123-222&depa=0 או את ה GIGABYTE "GA-K8NS Ultra-939" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-263&depa=1 או את MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 שהMSI הוא היקר טיפה יותר. אבל אפשרי אני לא רוצה לעשות אוברקלוק, אני צריך את המחשב רק למשחקים, אגב יש לי את ה ATI 9800XT אז אם יש לוח שעובד יותר טוב עם הכרטיס הזה אז זה גם מדד. אז לפי זה מה הכי כדאי בשבילי?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. אוקי, אני יודע שזה שאלה די מעצבנת.. אבל יש פה אנשים עם קשרים (או איך שלא תקראו לזה).. החלטתי לחכות עם השדרוג (אפשר לקרוא לזה החלפה, המחשב מת) של המחשב שלי עד שיגיעו לוחות אם מבוססים NForse 3 250 (או אפילו הצ'יפסט החדש של VIA) לארץ. בנתים אני מסתדר עם מחשב (ישן, מאוד) אחר, אבל אין לי כוח לחכות עוד הרבה זמן.. אז מישהו יודע מה נסגר עם החברות מחשבים בארץ? בחול כבר יש כמה חברות שמוכרות לוחות אם כאלה (Gygabyte, ABIT) כבר כמה שבועות, ועדין פה אין כלום. למישהו פה יש הערכה על עוד כמה זמן צריך לחכות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by dani44,

המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני צריך להחליט על אחד בין שני הלוחות האלה. השיקול הכספי לא משחק (אני יכול להשיג אותם במחיר כמעט זהה), מה שחשוב הוא הביצועים, איכות ,אמינות ופיצ'רים... (מעבד 3000+ 939, כ. מסך Leadtek 6200, זכרון 1G) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה! DOM

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  22. אם לא האם מתוכננים מעבדים כפולי ליבה של 64BIT?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by boludo,

יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by Trin1ty,

יש לי את המערכת הבאה : Q6600 GeForce 8600GTS לוח אם של אינטל P35 SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ SamSunG 1024 MB DDR2 800 MHZ ספק 300W HEC מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט - עכשיו השאלה שלי קשורה לויסטה:1) כמה זיכרון ויסטה 32 ביט יכול לקלוט? 2) אני רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון(בכללי יהיה לי 4 ג'יגה זיכרון).. הביצועים ישתפר+ אני ירגיש הבדל?

25. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בלוח אם אולטרה שתומך בסטה 2 כי אני לא בטוח שיש לי כסף לזה(לוח) ואם זה שווה הלוח שאני מתכונן לקנות הוא gigabye k8nf-9 , רציתי לדעת אם זכרונות ddr 2 יעבדו על הלוח הזה, גם הזכרונות שיהיו של 1000mgh??? המחשב למשחקים כבדים צריך תשובה מהר(החיפוש לא ממש עזר לי ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים