עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד intel pentium 4 1.5 ולוח אם D850GB המחשב בערך בן 6 שנים יש לי רק 256 זכרון, ואני חייב להוסיף. האם עוד ניתן למצוא זכרונות מתאימים בשביל הלוח אם הזה?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. קניתי זיכרון PMI 2.5-3-3-7 האוורסט רושם Field Value @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  3. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4gd1/overview.htm ביוס 05 1. Fix Some FSB400 NMD CPU can not boot. 2. Support Mobile CPU CT-479. 3. Remove N.O.S Item while using Mobile CPU .

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by avigtr,

שלום, יש לי לוח אם ישן של asus p5gd1 עם sucket 775 ומעבד pentium 4 540 3200 prescut המעבד עשה את שלו ורציתי לדעת אם יש מעבד לא יקר מדי שאני יכול לקנות ולשים במקומו(החזיק 5 שנים) ואם כן מאיפה.... תודה רבה אבי

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by dark crystal,

האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by Dano,

עריכה: איזה זיכרון כדאי לקנות (ו ג'יגה) מהחנויות:למיר ולוג'יק? כל חברה רק שיהיה מהיר!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

8. אוקי המערכת שלי היא : CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: 2XWestern Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional . Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Dell 2007WFP Monitor, Microsoft Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard , Logitech G5. אני מעוניין לשדרג את המחשב עם לוח מעבד וזיכרון חדשים, התקציב הוא 1500 אבל עם חריגה קטנה לא יזיק. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, הקלטה וקידוד וודיאו וצפיה בHD. הבקשות שלי זה, אם אפשר 2 גיגה זיכרון, כמו כן DDR2. …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid םא חול :ינכט טרפמ Intel :ןרצי BLKD955XBKLKR :םגד BLKD955XBKLKR :ט"קמ 10009 :קפס 'סמ OEM :הזירא גוס םינש 3 :תוירחא Intel Pentium D & Pentium 4 with 800MHz in an LGA 775 )also for Extreme Edition( :דבעמ גוס FSB Speed: 1066/800Mhz Chipset: Intel® 955X Chipset N/A :יפרג ךסמ סיטרכ Graphics Connector: PCI Express x 16 Dual-Channel DDR2 667/533 :ימינפ ןורכיז PCI: 1 PCI- E x1 ; 1 PCI-E x16/x4 ; 3 PCI Audio: Intel® High Definition Audio supporting 8-channel surround sound USB: 4 back/4 front - USB 2.0+ Firewire 2 HDD: 4 x S.ATA 3.0Gb/s + ATA100 Raid 0/1/10/5 LAN: Intel Pro/1000 Supports Hyper - ןכ :Threading …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by erap129,

אני קונה מחשב בקרוב ואני קונה אותו עם 1GB RAM 667 ואני מתכנן לשדרג אותו ל2 GB כשאני אראה צורך. אז מה עדיף, לקנות עכשיו 2 של 512 ואז (אחרי שנה~) לקנות עוד שני 512 ככה שיהיה לי 4 סטיקים של 512? או לקנות עכשיו סטיק 1 של GB ואחרי שנה להוסיף לו עוד 1GB. בעיקרון הייתי קונה סטיק אחד של 1GB ואז משדרג אבל אז הוא לא יעבוד לי על DUAL CHANNEL ויהיה לי זיכרון די חלש למשך שנה שלמה לא?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Iftah,

ההפרש בין PK ל HK הוא כמעט פי שניים במחיר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=485282 בספציפיקציה לא מצאתי סיבה טובה - שניהם אותו תדר ואותו CL http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=114 http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=111 יש סיבה לשלם כפול עבור הPK?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Holography,

היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה

16. דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!

17. שלום לכולם... יש לי AMD DURON 1200 על לוח של Gigabyte GA 7dxr או GA 7dx יש למישהו מושג לאיזה מעבד אני יכול לשדרג בלי להחליף לוח אם?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. ... הרי בסופו של דבר מדובר במעבד יקר יותר מה3800X2 של האח הירוק. ההנחה שלי היא שהe6300 בלי לוח וזכרונות שהם אוברקלוקרים טובים מאבד את רוב הייתרון שלו - אופציה לאוברקלוק. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by demonshlomo,

אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  22. אני ערכתי חיפושים בפורום ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלתי, לכן אני פותח נושא חדש. יש לי מחשב כבר 3 שנים אצלי, מעבד AMD Athlon xp +2500 והוא עובד על מהירות של 1.83 ג'יגה הרץ. לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב (רק על כונן C) והתקנתי ווינדוס וכו' וכאשר אני לוחץ מאפיינים על המחשב שלי הוא רושם לי שהוא עובד על 1.09 ג'יגה הרץ. ואני לא נגעתי בביוס או עידכנתי ביוס, אני לא מבין שום דבר בזה. למישהו יש רעיון למה זה קרה ואיך מתקנים הבעיה? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. רציתי לשאול האם יש אפשרות להוסיף למחשב בעל זכרון DDR 400MHZ עוד זכרון של DDR233 ושזה ירוץ אחד על 400 והשני יישאר עם ה233.... כי לפי מה שהבנתי ברגע שאתה מכניס זכרון חזק יותר מהזכרון הקיים.. הזכרון החדש ייפעל במהירות של ה233 אוטמטית כדי למנוע שגיאות וכו'.... אז זה מה שאני מתכנן לעשות תגידו לי אם כדאי ומשנה כל כך... : לקחת זיכרון של 233 ולהוסיף למחשב אחר שיש לו 333 או 400 MHZ... וביחד הם יהיו 512 זכרון, רציתי לשאול אם עדיף ה512 זכרון שאחד מורכב מ400MHZ או 333MHZ והשני 233MHZ... כלומר אם אני יוסיף עוד 256 על 256DDR400\333 קיים אז המהירות של ה256DDR233 ייגרום לאיטיות או שזה עדיין בכל זאת 512 זכרון והם ייגרמו לשיפור ניכר בביצועים? חחח חפרתי וסיבכתי אחושרמוטה... בפשטות : מחשב ב…

24. Started by zach,

איפה או איך אני יכול לבדוק טמפרטורה של מעבד או של כל החלקים במחשב אם צריך תוכנה או לא בבקשה לעזור

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Dano,

אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים