עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חיפשתי באתרים שונים וגם באתר הבית של Chaintech ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by kknd,

שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by bennyma,

מה עדיף מבחינת יעילות ומהירות 4X512 DDR2 או 2X1024 DDR2

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  4. Started by Smgr,

אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע והתכוונתי לקנות את ה A64 S939 3500+ VENICE ואת עיני תפסה איזה הזדמנות שראיתי שתמורת תוספת של 500 שקל אני יכול לשים את ה DUAL CORE 3800+ וכמובן השאלה המתבקשת היא WHAT WOULD YOU RECOMMEND ???? דרך אגב המחשב מיועד למשחקים. דברים נוספים במפרט 2X512 - עוד לא הוחלט איזה זיכרון (אם יש לכם הצעות לזיכרון שהוא 2-2-2-5 אתם מוזמנים לייעץ) K9NF 6600GT ואני עדיין בהתלבטות לגבי ספק ומארז (לצערי המארזים הנורמלים הם דיי יקרים) תודה ויום מדהים, אופיר

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by JUNGLE,

which memory is better? in some reviews i c that the rev 2 is having a hard time getting to 250 and sometimes hes doing 275,as expected with 2.5,3,4 or something simillar. on the other hand the bh-5 is allways hitting the 250mgh with 2.2.2 now on the dfi ultra-d which is better?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by yan,

איזה מעבד הכי טוב ויעיל למחשב נייד? ומה ההבדלים בינהם.. אני יודע יש את הדותן יש את הפנטיום 4 ומה עוד יש

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by shlomik1,

שלום לכולם אמא שלי צריכה מחשב משרדי חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד AMD Sempron כי הם יחסית זולים הםן נחשבים בסדר למשהו משרדי של רק word ואיימיל? דבר שני אני צריך המלצה ללוח אם תואם - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו אז עדיף יחסוך את הקניה של הכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום יש לי 2 סטיקים של קינג סטון 256 עם תזמונים גרועים ורציתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 כי 512 זכרון היום זה כלום אז האם זה יכול לפגוע בביצועים? ואם כן מה אני עושה חשבתי לקנות את אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_gold_dual_channel מה אתם אומרים? יש משו יותר טוב במחיר בערך של 1000 שקל? או משו אותו דבר במחיר יותר זול? תודה :P

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אוריפ,

היי! אני תריך תשובה עד הערב: האם כדאי להשקיע עוד מאה דולר (מה שאני ממש לא רוצה) ולקחת 4400 במקום 4200? איך פוטנציאל הOC שלהם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by BlackDiablo,

קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by DeshDesh,

מפרט p4 2.4ghz גירסא B אני חושב לוח אם ASUS P4S8X אני רוצה להחליף לוח אם כי הוא יוצר צוואר בקבוק במפרט שלי (יש לי זיכרון מהיר וכרטיס מסך טוב) , דבר נוסף זה שהלוח אם מפריע מאוד באוברקלוקינג. התקציב שלי מאוד נמוך, 200 ש"ח ומטה. בפינת המציאון של KSP מצאתי כמה לוחות אם שמתאימים לי מבחינת תקציב: Abit SA7 Abit IS7-E2 Abit IS7-E EPoX 4BDA EPoX 4PDA MSI 655 MAX-LS למצוא ביקורות שלהם באינטרנט היה קשה ולכן אני שואל אותכם, מי לדעתם הלוח אם הכי משתלם מכל אלו, יש להזכיר כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שלי, הוא ישן יחסית, ולכן התקציב הנמוך, אני רק מעוניין בלוח שיהיה נחמד בביצועי OC, יציג לי ביצועים טובים,וכמובן יתמוך בכל הסטנדרטים שיש היום כמו AGP 8X, DDR 400 DUAL, וכו'.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by arkadur,

טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. -אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. אני קונה ב-ksp מעבד:?Athlon64 3200+ (S-939)? עם מה מגיע לי המעבד? תודה...

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by simla101,

אוקי לחבר שלי יש 2.4B ואבא שלו הציע לו לקחת את המחשב שלו שיש בו 2 מעבדי XEON (לא יודע איזה THOUGH זה נקנה בערך לפני שנה וחצי שנתיים ככה שזה הXEON הראשונים אבל גם לא החדשים) בכל אופן...הוא רוצה לדעת האם שווה לו להחליף את המחשב שלו במחשב הזה (זה ההבדל המהותי היחיד בין שני המחשבים)? האם הוא יקבל ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by bobby323,

אם לא מה הלוח הכי טוב שאני יכול למצא ל AGP חיבור 939 AMD והאם כדיי לוותר על SATA 2 כי לא מצאתי לוח תומך

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. שלום התייעצתי עם אנשים ורציתי לקנות לוח אם ומעבד חדשים עכשיו מה שהמליצו לי עליו זה - הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 ומעבד AMD Athlon 3000+ S939 ועכשיו רציתי לשאול בקשר ללוח אם הוא תומך ב AGP אז השאלה שלי אין הבדל כלשהו בביצועים בין AGP ל PCI-E כאילו אם אני אקנה את הלוח הזה אני לא ידפק ? .. כי פשוט קניתי כרטיס חזק עם יציאת AGP,שווה לקנות את הלוח אם הזה ? יתמוך לי במעבד בכרטיס מסך והכל? יש עליו כבר כרטיס קול מובנה וזה? יהיה שווה לקנות את הלוח הזה + המעבד ?.. ואני קונה גם את ההארד דיסק הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144153 מה אתם אומרים עליו ??? אגב המפרט הנוכחי שלי זה Inte…

• 11 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אני הזמנתי השבוע מחשב והזמנתי את הלוח אם של אסוס הa8v ובסוף אמרו לי שאין אותו בארץ זה יגיע רק שבוע הבא ואני צריך מחשב דחוף אז אני צריך הצעה ללוח אם טוב שמתאים לAMD64BIT939 ושלא יהיה PCI E כי יש לי את הגיפורס אפאקס5200 ובגלל הכרטיס מסך קשה לי למצוא לוח אם לא משנה כל כך המחיר העיקר שיהיה לוח אם טוב...... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by pincher77,

שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב לכולם, אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט: מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754 זיכרון : 256MB DDR 400MHZ כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו (האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו' אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון? (אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב) 2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX ושל MSI K8MM-V - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך ON BOARD. דבר שיפגע בב…

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by dids22,

הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים