עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by ras81,

יש לי מחשב עם 1024 DDR של WINMOS עכשיו למחשב הישן שלי יש עוד 512 SDDR האם אפשר וכדאי להעביר את הSDDR ככה שיהיה לי 1.5GB או להניח לזה ככה ולוותר על הSDDR? דרך אגב הלוח שלי הוא + EPOX 8KDA3

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by NISAN,

קניתי לארונה מעבד amd barton 2500+ ואני רוצה להיות בטוח שזה אכן המעבד הנל. הורדתי תוכנות ניטור חומרה ובשום מקום לא ראיתי את המילה "בארטון" אבל כן ראיתי שה L2 CACH הוא אכן 512k. מישהו שמע על דרך לוודא את הדגם המדויק של המעבד? תודה. ניסן.

4. הזמנתי מערכת מחשב עם לוח האם הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ואני מנסה לברר אם הצ'יפ של כרטיס המסך המובנה שבו (GF6100) אכן ישתמש ב-256 מ"ב זכרון, כפי שראיתי כתוב במקום כלשהו. אני לא מצליח למצוא התייחסות לכמות הזכרון של הכרטיס באתר גיגהבייט. אם אכן מדובר ב-256 האם זה אומר שיישאר לי רק 256 מ"ב למשימות אחרות של המחשב? (הזמנתי 512 מ"ב זכרון). האם זה אפשרי לעבוד בצורה מספקת עם כמות כזו במערכת של XP PRO או שעלי להגדיל את כמות הזכרון שהזמנתי? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by koby100,

אני עומד להזמין מחשב חדש מזיגזג. יש לי נסיון בחיבור כוננים זיכרונות ושאר דברים שמתחברים ללוח אם, אבל מעולם לא הרכבתי לוח אם ומעבד. האם כדאי לנסות להרכיב את המערכת לבד, או שזה מסובך ואני עלול להרוס? הבעיה שלי היא עם החלקים: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Gigabyte GA-7VT600 אשמח לחוות דעתכם.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

8. יש לי את לוח האם הנ"ל ואיתו מעבד ATHLON XP 2000, ורציתי לדעת מה המעבד הכי חזק שאני יכול לשים על הלוח.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני צריך המלצה לזכרונות למערכת שלי הבנתי ש-bh-5 יהיה הכי טוב אז תתנו כמה הצעות תודה לכולם אלי . המערכת שלי:amd athlon 3000@2700 1.55v dfi lanparty sli-dr. מחיר לא מוגבל אבל שלא יהיה בשמיים.

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  10. יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by mafisto mafisto,

קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by eranmor,

אני רוצה להחליף את הP4 1.7 GHZ שלי ואת הGA8ST800 למשהו חדש חשבתי בכיוון של בארטון 2500 AQXDA ועל ABIT NF7 REV.2 יש הצעות אחרות? (דרך אגב- אני לא ממש בטוח אם כדאי לי יותר להחליף את המעבד והלוח או את הכרטיס מסך (GF4), מה אתם ממליצים?)

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by nitrox,

טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by skuki1,

אהלן! יש לי ויכוח עם חבר. אני רוצה לקנות לי זכרונות חדשים ויש לי אינטל. אני טוען שכאשר הזכרונות באינטל עובדים בDUAL הם נותנים שיפור ביצועים יותר גבוה לעומת AMD מי צודק? אפשר באחוזים?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by yoniY100,

יש לי את הלוח אם P4MAM-V של MSI [מחשב די ישן..] הצלחתי למצוא עליו קצת מידע פה: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=577&maincat_no=1 ורציתי לשאול אם אני יוכל לחבר אליו 1GB זכרון של KINGSTON במהירות 667 MHZ [של DDR2..]. לא אכפת לי שאולי הוא לא יריץ אותו על המהירות הזאת, אבל האם אני יוכל לחבר אותו והוא יפעל? [גם אם הוא יפעל על מהירות של 400MHZ זה בסדר..] בינתיים לפי מה שראיתי, יש לי מקום לעוד סטיק אחד של זכרון [יש לי 2 סטיקים ואחד מהם תפוס..]. אגב במידע שמצאתי עליו כתוב שהוא תומך במהירות של 400/533MHZ [הFSB שלו] אז האם זה אומר שאני לא יכול לחבר את ה667? או שזה אומר שאני יכול לחבר אותו והוא פשוט יפעל במהירות של 533/400? תודה אנשים :]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by moshe_91,

למה מופיע לי שה - CPU רץ על - 1.2 Ghz כשזה אמור להיות על 2.2 ?.. יש לי E4500 ... אהה וגם לפעמים זה קופץ ל - 2.2 אבל זה חוזר ל - 1.2 http://img478.imageshack.us/img478/5651/75861222aa2.jpg

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  20. ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?

21. היי, אני עומדת לקנות מחשב עם מעבד core2dou e6300 2GB זכרון ומתלבטת לגבי לוח אם - האם הלוח של Intel: ?DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? הוא לוח טוב? או שיש טובים ממנו בטווח המחירים הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by tamiravigan,

מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  23. אני רוצה לעשות כמה שיפורים במחשב אבל אין תקציב לעשות הכל ישר. האם יש אפשרות לשנות לוח-אם (שאותו אני רוצה לשנות כדי להרחיב את הזיכרון ולשים כרטיס מסך PCIE) חדש שתומך ב-COREDUO ולהשאיר את המעבד הישן לבינתיים. אם אני לא טועה זה אותו סוקט ל-2 המעבדים. ואפילו אם כן זה יעבוד בסדר או שזה יעשה לי בעיות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. האם יש לוח אם אם כרטיס מסך ONBOARD טוב?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים