מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ההפרש בין PK ל HK הוא כמעט פי שניים במחיר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=485282 בספציפיקציה לא מצאתי סיבה טובה - שניהם אותו תדר ואותו CL http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=114 http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=111 יש סיבה לשלם כפול עבור הPK?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היום קניתי מארז-V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
׳�׳�׳¨׳– ׳�׳�׳—׳©׳‘ Luhaixin ATX 326 - ׳‘׳�׳–׳–׳©׳•׳₪׳¡, ׳”׳‘׳�׳�׳– ׳”׳—׳–׳§ ׳‘׳¨׳©׳× www.buzzshops.co.il זה מארז ATX כולל ספק כח. רציתי לוודא שהוא יתאים ללוח אם asus p5q pro תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שווה לי לעשות oc למעבד הזה בזמן הקרוב?כי אני חושב שהמעבד הזה מספיק לכמה שנים בלי oc
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ gigabyte 945 GCM ואני רוצה לשדרג למעבד Pentium E5200 2.5mhz הז השאלה היא ככה הלוח אם מספיק חזק בישביל המעבד הזה או שצריך להחילף לוח אם.. ואם לא צריך להחליף אפשר את המחיר הכי זול של המעבד באיזור ראשון .. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לפי PCMARK 2004 המעבד שלי, P4 2GHZ 100FBS, תומך בHT אבל זה מבוטל. גם יפה מצידו לחשוב שהוא מגיע עד ל 4GHZ, כי במציאות הוא לא עובר את ה 3 ובמקרה שלי לא עובר את ה2.5 (על 1.8V!). יש דברים בגו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל? בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! עלה לי ולחבר רעיון ליקנות מעבד בחו"ל כיוון שזה הפרשים מאוד גדולים בכסף. עכשיו החבר שלי אמר שאין אחריות ויכול להיותש יהרס ואני אמרתי לו שמעבדים זה חלק נדיר שיתקלקל במחשב !!! רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש הרבה מיקרים של תקלות עם מעבדים וכנראה מדובר על מעבד ATHLON X2 או OPTERON X2 תודה רבה... אגב יש מצב שיעשו לי בעיה כשאני יבוא איתו לארץ ?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי כרגע ווינדוס ויסטה 32BIT עם 2048MB זיכרון.. [G.Skill 2048MB CL4 800MHz 4-4-4-12] ותמיד אומרים שאם יש 4 ג'יגה זיכרון אז אני אצטרך לפרמט את המחשב בשביל להתקין ויסטה 64BIT על מנת תעבורה טובה יותר ומהירה יותר.. קודם כל אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון? או אם אפשר להוסיף ג'יגה זיכרון?? [זה אפשרי 3072MB?] תודה ;]
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם ישן, פנטיום 3... אבל שוכב. קיצר, אני די סגור על זה שיש אפשרות אצלו לאפשר מתח ליציאות הUSB גם כשהמחשב מכובה... אבל אין לי מושג איזו מן האופציות היא המתאימה... תראו מה יש: standart CMOS SETUP BIOS Features Setup Chipset Features setup Power managment setup PNP/PCI configuration Integrated peripherals בתוך power management יש מלא דברים, יש מלא IRQ עם מספרים IRQ3, IRQ4... ועוד... ויש Ac back function. קיצר, יש כיוון? לכתוב לכם את כל מה שיש בpower management?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ולא 750i SLI ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בלוח אם אולטרה שתומך בסטה 2 כי אני לא בטוח שיש לי כסף לזה(לוח) ואם זה שווה הלוח שאני מתכונן לקנות הוא gigabye k8nf-9 , רציתי לדעת אם זכרונות ddr 2 יעבדו על הלוח הזה, גם הזכרונות שיהיו של 1000mgh??? המחשב למשחקים כבדים צריך תשובה מהר(החיפוש לא ממש עזר לי ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-