מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
בעצם מה שאני שואל זה אם ללוח יש גם IDE וגם SATA האם זה אפשרי לחבר מספר סוגים של HD על הלוח?? לא כל כך הבנתי למה ללוחות יש 4 חיבורי SATA ומעלה ? היום ההרדיסקים 160 GB בסטנדרט אז מי ירצה לחבר 4 כאלה למחשב?? יש לוחות עם 9 ממש לא מובן לי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי לפורום הזה בהמלצת חבר. החלטתי לקנות מחשב המבוסס על AMD Atholn 939. התחלתי להשוות מחירים ואני רואה שיש כל מיני סוגי מעבדים (venice' vinchester) וגם 3000 או +3000. מישהו יודע להסביר את ההבדלים ביניהם וכן להמליץ על מקום זול ואמין בו ניתן לקנות את המחשב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
במידה ואיני מבצע OC לזכרונות - האם התזמון שלהם משנה/חשוב או שההבדל הוא מינורי ולא מורגש ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
MSI P6NGM וכתוב לי צ'יפטס של NVIDIA GeForce MCP73 SERIES CHIPSET איך הלוח הזה טוב? מה הדרגה שלו ככה בין 1-10? איך הלוח הזה אחים שלי תודה..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Striker II Extreme אבל רצוי קצת יותר פרטים מסתם כותרת. משום מה לא רואים את ההודעה המקורית, מוזר?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאינטל פנטיום 4 3.0 64 ביט יש תמיכה אחורנית מלאה ב 32 ביט?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1206&products_id=11146
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 8307 ibm netvista עם מעבד 1.7 , המעבד נשרף לי וקניתי חדש 2.8 הבעיה שהמחשב לא עןלה ומופיעה הודעת שגיאה " no processor bois update found " , הורדתי עדכון לביוס אבל זה לא עזר תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב ומארז יפה בגודל Mid Tower אבל קטנים מהרגיל (עם גובה של פחות מ-40 ס"מ ועומק של לא יותר מ-40-45ס"מ). יש אפשרות למצוא דבר כזה בכלל ? די נמאס לי מהמחשב של Shuttle אבל אין לי מקום למחשב גדול ואין לי צורך ביותר מ-4-5 חריצי הרחבה (2-3 PCI-E ו-1 PCI). אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כולם C2.5 256M ובאותו סדר גודל של מחיר GEIL WINBOND HYNX
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן! הרגע בדקתי את הביצועים של המחשב דרך התוכנה EVEREST וגיליתי קצת פרטים על המחשב, ומשהו שראיתי לגבי הזכרונות הפתיע אותי. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל אשמח אם תענו לי: DIMM1: Qimonda 64T256020EU2.5C2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ככה מצויינים הזכרונות שלי (X2). אני קניתי למיטב ידיעתי kingstone value 800MHZ, האם הם מספיק טובים בשבילי, והאם מה שהתוכנה רשמה זה מה שאמור להיות?!! תודה רבה עוד משהו: האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית?: ליבה 1: 30 ליבה 2: 32 ליבה 3: 38 ליבה 4: 39 זה בזמן מנוחה... למה יש כזה הבדל בין 12-34
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות זיכרון חדש למחשב המתישן שלי ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה ישנה אם אני אקח סטיק אחד של 1 GIGA או 2 של 512 ? (גם ככה זה ג'נרי :-\) 2. במידה ואני אכן יקנה 2X512 האם יש חשיבות לסדר? אם כן, פרטו נמקו והסבירו באיזה סדר כדאי לי. (אני גם מעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו למחשב השני [256 ביחד יצא 512]) 3. אחרי שאני אחליף זיכרון המחשב ינעל ? (כמו שקורה שמחליפים הארד דיסק) 4. האם במשחקים או בתוכנות אני אקבל שיפור מסוים? (כמו זמני טעינה מהירים יותר וכל מני שטויות) 5. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנת בדיקה של הזיכרון? כמעט שחכתי, מפרט p4 1.8 GHZ 256 RAm (עכשיו מחליפים ) ספק ג'נרי אם חסר משהו, תגידו אני אשלים תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-