עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by GHOST,

טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  3. לא מתכנן OC , גם לא נראה לי CF. המחשב יכלול e8400 9800gtx/hd4850 יש צורך ב P5Q? יש לי בעיה קטנה עם MSI, יש לי ניסיון רע איתם. אבל אם אתם ממליצים, אז לא אתווכח. תודה רבה מראש על התשובות.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. שלום אני משדרג את הזכרונות שלי ובדקתי בזאפ וראיתי זכרונות במחיר ממש מגוחך רציתי לדעת אם מישהו קנה פעם באתר הזה ו\או אם מישהו יודע מה התזמונים המלאים של הזכרונות האלה PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Patriot CL2.5 Memory בדקתי באתר החברה אבל הם מפרסמים רק את ה CL 2.5 :bash כתובת האתר: http://www.kerenel.co.il/product.asp?pID=853 בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות המלצות הערה הזכרונות אינם מיועדים לOC תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by orkir,

אני רוצה לשדך לוח אם ל-E6600 ובשום פנים ואופן אני לא מוכן שהלוח אם יגביל את המעבד... על איזה מהם ללכת ולמה? אולי בכלל אני צריך ללכת על משהו אחר? תודה מראש, אור

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  7. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=44&category_id=002& מה דעתכם? כדאי או לא..? אם אפשר להציע לי מעבד E6300 מחנות עם שירות טוב! אני לאצ ריך את המאוורר סטוק של המעבד! שמעתי שלנועה מחשבים יש שירות בין הטובים אם לא הכי טוב! אבל המחיר שלהם קצת מוגזם..

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. אני כמעט בטוח במאה אחוז שאני צודק רק שאני צריך את אישורכם. האם ההבדל היחיד בין 2 הלוחות הללו: 1- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=1 2- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 הוא ,שבלוח האחרון יש חיבור לטלויזיה.האם זה ההבדל היחיד? כלומר אם אין לי צורך לחיבור לטלויזיה הלוח הראשון הוא בדיוק אותו דבר.אותו כרטיס קול אותו כרטיס רשת או כרטיס מסך מובנה..אמת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by SyMiC,

מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שידרגתי תמחשב שלי רק תכרטיס מסך והלוח אם יש לי כרגע לוח 915 JETWAY וכרטיס מסך ATI X700 SE קניתי לוח אם חדש של ASUS P5WDG2 WS Professional קישור לאתר יצרן : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=82&l3=249&model=1289&modelmenu=1 וקניתי כרטיס מסך של CLUB-3D ATI X1950 PRO 512MB 256Bit Memory 512MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 600 MHz Memory 1400 MHz DVI DUAL DVI TV-Out Yes Video-in Yes Ramdac 400MHz OpenGL 2.0 DirectX 9.0 אני אישית ממש ממש מתלהב מהלוח הזה P5WDG2 WS Professional אז בבקשה רק תגידו שהוא תותח ועדיף על ה NVIDIA צ'יפסט רק השאלה שלי היא : מה עדיף לוח אם צ'יפסט 975X או NVIDIA 680i כי הכרטיס שלי זה ATI אני לא י…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by rosesr,

ראיתי שיש AXP-M,DESKTOP-AXP-M,LV-AXP-M מה הבדל בין כל אחד? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by itail,

אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי

14. Started by KingYes,

שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by puza,

הולך לרכוש מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח-אם INTEL WHITESBURG : DP55WB זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI מארז ANTEC NINE HUNDRED II ספק כח CORSAIR VX 550W המחשב מיועד לפעילות שוטפת ועריכת וידאו בינונית. א) האם כדאי להחליף את ה- M.B ל- GIGABYTE GA-P…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by ofir_bl,

שלום, לצערי נשרף לי הלוח אם שבאחריות ומאחר והדגם כבר לא קיים הוצע לי להחליף ללוח אחר שאני רוצה, בהתחלה בחרתי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686000 המוכר אמר שהוא לא נמצא במלאי ואמר שיזמין לי את זה במקום: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714448 הסתכלתי על ההבדלים וראיתי שלשני יש כרטיס מסך מובנה - דבר שלא רלוונטי מבחינתי ושלשני יש קצת יותר כניסות USB2 גם לא מהותי, לפני שאני מאשר רציתי לשאול כאן לראות אולי יש דברים שלא שמתי לב שמהותיים לי לא להסכים לעיסקה? תודה אופיר

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by dor700,

יש לי זיכרון 512MB CL5 667MHZ ויש לי רק שני סולטים אם אני קונה עוד 1GB מאותו סוג CL5 667MHZ רק חברה אחרת ואני לא יודע את התיזמונים של שנהים (לא שאני מבין בזה משהוא) זה יעבוד ? אותה שאלה גם אל 512MB במקום ה 1 GB ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by ggeell,

ראיתי שישנם הרבה לוחות של סוקט AM2 שתומכים בהרבה פיצ'רים וביניהם SPDIF IN\OUT וב- FIREWIRE וב-HDTV . ע"פ רוב בלוחות 6150 . אפשר אולי הסבר על היציאות האלה מובנות בלוחות האלה \ או בראקט מצורף ?? מה בעצם הם משמשים ? אם אפשר אשמח לקישור כאן בנושא . תודה...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by yhhx,

AMD2500 תומך זכרון DDR400?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by hell,

חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by shaharo,

שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by eranmor,

אני רוצה להחליף את הP4 1.7 GHZ שלי ואת הGA8ST800 למשהו חדש חשבתי בכיוון של בארטון 2500 AQXDA ועל ABIT NF7 REV.2 יש הצעות אחרות? (דרך אגב- אני לא ממש בטוח אם כדאי לי יותר להחליף את המעבד והלוח או את הכרטיס מסך (GF4), מה אתם ממליצים?)

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים