עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by avi2014,

בכל מקום אני שומע על מעבדים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב. ומה יהיה המחיר שלהם?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  3. האם בלוחות אם המצב הוא כמו בכרטיסי מסך שמשנה רק הערכת השבבים ולוקחים מה שהכי זול או שיש שוני מהותי? אם יש שוני, asus דיי יקרנים. האם כדאי לשלם יותר כדי לקבל לוח של asus?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by ofir667,

איזה מעבד ולוח אם (שמתאים לו) הכי משתלמים?

• 11 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by yamamoto,

איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. מי שלא מכיר אותי עדיין שיבדוק את ההודעות שפרסמתי. העניין הוא, זה שבהתחלה התכנון היה להעביר את רוב הדברים מהמחשב הישן- מה שהתברר כמשימה לא פשוטה שהצריכה אותי לקנות למשל צורב חדש בגלל מחסור בחיבורים, ובלוח אם החדש- GIGABYTE GA-P35-DS2- אין חיבור AGP. לא שציפיתי שיהיה. העניין הוא שאין לי תקציב כרגע לכרטיס מסך, אמנם יש לי תכנון לאחד ספציפי, אבל כרגע אין. אני לא בטוח שיש כרטיס מובנה בלוח אם החזק שקניתי. נניח ואין, האם זה באמת מונע ממני לשחק בשום משחק? השאלה שלי, האם אני אוכל לשחק בAUDIOSURF? האם אני אוכל לצפות בסרטים? האם אני אוכל לשחק בסוליטייר?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. יש משהו שמאוד מענין אותי לדעת האם באמת אנחנו מחליפים סוקטים כול שנה בגלל הזכורונות היותר מהירים וחריצי המסך החדשים כמו ששדרדנו מ agp 4 ל agp8 ועכשיו רוצים שנשרגד ל pci רציתי לדעת אם נקח עכשיו מעבד atlon 64 +3200 1mb cach ונשים אחד של 939 פינים בלוח של 939 פינים ונבדוק בעזרת super pi או כול תוכנה אחרת אשר בודקת רק את ביצועי המעבד ללא שום קשר לכרטיס הגרפי שבו ונשווה את זה לאותו מעבד רק עם 754 פינים ללוח עם 754 האם התוצאות היו דומות ? כאילו האם יש הבדל גדול מבחינת ביצועים בלבד של כוח עיבוד בין 2 המעבדים הללו שחוץ מגודל פיסת הסיקלון 90 ננו מטר לעומת 120 או 130 אני לא רוצה לשמוע שטיות בנוגע לצריכת חשמל ופליטת חום או תמיכה בכרטיסים מהדור החדש וכ'ו אני רוצה לדעת רק על כוח הע…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Kukishin,

האם הוא תומך בזכרונות של 800MHZ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by ori24,

עם הצ'יפסט החדש של NVIDIA ה-650i לעומת הP5B עם הצ'יפסט של אינטל? בכל הביקורות שקראתי ראיתי שהP5NE-SLI לוקח אפילו את הP5B DELUXE ברוב הביצועים ובמיוחד במשחקים. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  10. לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

11. Started by tberger,

יש לי שאלה כללית ולאחר מכן יותר ספציפית. באופן כללי האם יש חשיבות להתאמה של המעבד לוח האם והזיכרון בעיקר מבחינת מהירויות וביצועים.? למה אני מתכוון האם ניקח מעבד עם FSB של 1333 ולוח אם עם 1066 וזיכרון עם 667 מה בעצם תהיה מהירות העבודה של המעבד מול הזיכרון? האם לא במהירות הכי נמוכה כלומר ה 667 של הזיכרון? ומצד שני האם אין כאן בזבוז ולקחנו מעבד יקר יותר כאשר הוא בעצם יעבוד רק ב 667 והיינו יכולים לקחת מעבד זול יותר ולוח אם זול יותר ולקבל אותם ביצועים? ועכשיו כמובן מזה לספציפי: אני רוצה להרכיב מחשב וכמובן הלב הוא המעבד, לוח האם וזיכרון. אני מחפש מעבד אינטל ב 800-1000 ש"ח, ולוח האם והזיכרון שיתאימו לכך ולקבל את הביצועים המיטביים האפשריים אבל במחיר סביר, לוח אם בערך ב 600 עם כרט…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי כרגע 256MB 2700 GENERIC זכרון ג'נרי. ואני מעוניין לקנות סטיק אחד חדש של 512... איזה הייתם ממליצים ? אם אני יקנה 3200 תהיה בעית תאימות? הלוח שלי תומך עד 3200 אז רציתי גם לשאול אם תהיה בעיה שיהיה לי אחד 2700 ואחד 3200?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. שלום לכולם! המחשב הולך לשמש לשימושים ביתיים רגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה) + הקלטת סאונד, + עריכת תמונות (פוטושופ), עריכת וידאו ( תוכנות שונות, כוללות פרימייר, סטודיו הן של COREL 12, וכו... הכוונה היא לניסוי תוכנות שונות) משחקים (כגון COD4 ו 5, ודומים) ההתלבטות היא מעבד דואל או מעבד קוואד. הדואלים מ E7500 וצפונה) וקוואד אני לא יודע איזה. כמובן שאני לא נעול על אינטל או AMD. כל שאר הרכיבים יותאמו לאחר בחירת המעבד. כרגע לא מתוכנן OC. אך קיים בידי קירור אשר יאפשר OC בינוני ומעלה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by The-StiG,

השאלה היא : האם הזכרונות של geil הם זכרונות טובים ? והאם כאדי להחליפם בזכרונות ocz ?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  15. ככה...יש לי E2160,7600GS ,GA-945GCM וזיכרון 1GB 533MHZ . אם אני קונה ב220 שקל זיכרונות 2GB 800MHZ ,עד כמה זה יעזור לי במשחקים? אני לא מתכנן OC . נגיד עכשיו הפתיחה של אנריל אצלי באיטיות מטורפת,אם אני אשנה ל2GB 800MHZ זה יעזור לי במשהו? ותגידו..אם אני לא מתכנן לקנות OC ,לא כדי להוסיף רק 1GB במקום לקנות 2 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by aquarius,

הידיעה היא מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3075828,00.html

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני בונה איזה מפרט למחשב לעבודה והשימוש שלו זה לסימולציות של MATLAB, כלומר אני צריך מעבד שיבצע פעולות flouting point מהירות וכאן ההתלבטות אינטל או AMD צריך מחשב מהיר מאוד ולכן ההתלבטות היא בין 3500+ 3400+ או P4 3.2Ghz אם אני לא טועה אינטל יותר מהירים בflouting point זה נכון?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by shayyzz,

אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by pooowa,

היי, הזכרון שלי הוא של יונדאי PC3200 אם זה עוזר אז 512 MB. התזמונים שלו הם 3:3:3:8 לפי מה שאני מבין הם די איטיים, אבל אני לא יודע מה ה- CAS שלהם, ואיזה תזמונים כדאי לי לשים במקומם אם בכלל, ולמה עוזרים בכלל התזמונים האלה תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. יש לי את הלוח הזה:Gigabyte GA P35 DS3L ואני רוצה לדעת אם יש מקום בלוח לשים את Geforce 9800GX2.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. רציתי לדעת האם המעבד 2140 עם Oc ודי מסיבי ו4 G ראמ יכול להוות כצוואר בקבוק לכרטיס מסך gtx או שאין קשר בין השניים?

24. Started by dddd1234,

אני מחזיק ברשותי מחשב אישי ישן(p4 2.0 ghz) בנוסף למחשב החדש. לוח האם שלו הוא מדגם ישן - MSI 645E-Max-U Chipset SiS 645DX..ותומך רק בזכרונות מהסוגים הבאים: PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM, DDR-333 SDRAM. לפני זמן מה הזכרון המקורי של המחשב הושבת ללא כדאיות כלכלית לתקנו וברצוני להחליפו...אולם פה נעוצה הבעיה: אינני מוצא זכרונות מתאימים הנתמכים ע"י הלוח אם. הזכרונות היחידים שאני מוצא שמהירות השעון שלהם נתמכת ע"י הלוח-אם הם זכרונות למחשבים ניידים(חיפוש באינטרנט)... שתי שאלות: 1. אם אני אשתמש בזכרונות שנועדו למחשבים ניידים, הם יוכלו להיקלט גם במחשב שלי? 2. מה הכוונה בעמוד הדגם באתר החברה במילים:"Supported memory types" - אם אני אקנה זכרונות שמהירות השעון …

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים