עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by doodi111,

אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by ZASUS,

אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by saarshai,

חשבתי שזהו בדיוק הזמן, עם השקת המעבדים החדשים של אינטל, להתחדש במערכת חדשה... אבל אז חשבתי עוד קצת. יש לי E6400 שקניתי לפני שנתיים. במקור הוא 2.1Ghz אם אני לא טועה, ואני מריץ אותי על 3-3.2 (3.2 לא יציב כל כך, ייתכן דווקא בגלל הזיכרון). זוהי מהירות מכובדת ולמרות שאין ספק שהמעבדים החדשים של אינטל מציעים שיפור משמעותי - הם גם יעלו (או כבר עולים) ככה. אז חשבתי לנצל את מה שיש לי ולהשתדרג מעט, בעיקר בזיכרון. יש לי 2GB 800 שרצים על ~940. לפעמים המערכת לא יציבה ויש לי תחושה שזה בגלל הזכרונות. אני מעוניין לקנות 2X2GB. שאלה - יש לי שני סלוטים ריקים. האם 2X2GB יכול לעבוד ביחד עם 1XGB ב-Dual speed? ועוד שאלה - אני רוצה לקנות 2X2GB עם ביצועים גבוהים, אבל הזכרונות הישנים כנראה לא יצליח…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by yamamoto,

איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by ilanb0,

ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by UnwiZ,

מה ההבדל בין ה - ADATA GAMING SERIES 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 לבין ה- ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ? אני מבין שהGAMING SERIES עדיפה איכשהו לגיימרים, אבל במה בדיוק בא ההבדל? (אגב לשניהם יש את אותו המחיר)

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by TAsraf,

אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. אני מתלבט בין GA X38 DQ6 ל ASUS MAXIMUS FORMULA X38 עשיתי חיפוש וקראתי השוואות אבל בכל מקום הם הולכים ראש בראש חשבתי אולי נשמע דעה פה מאנשים שיש להם ניסיון עם לוח כזה או אחר. מטרת המחשב תוכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים כבדים וגם OC בינוני פחות או יותר שאר המפרט: Q6600 G0 2X500AAKS RAID0 CORSAIR 2GB XMS2 800MHZ 4-4-4-12 MSI 8800ULTRA@660MHZ Zalman UQ600W ראיתי באחת הביקורות שה GA יותר טוב ב OC של מרובעי ליבה מאשר האסוס והוא מגיע עם יותר חיבורים. לעומת זאת האסוס מגיע עם כרטיס קול לא מובנה SuperFXme2 הזה הוא עד כדי כך טוב? על מה ללכת מבינהם? אולי X38 אחר? בכל מקרה המחירים פחות או יותר זהים 900-1000 שקל בערך (מחו"ל). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הלוחות האלו: ABIT IL9 Pro GIGABYTE GA-945P-S3 כאילו אני יודע שהם עובדים על אותו צ'יפ..אז מה ההבדל בינהם?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by davidcohen,

איזה מעבד יותר טוב e2200 ,e4500 ,e5200 ? אני צריך לפי סדר , כאילו 1 . x 2. y 3. z ד"א הם יתאימו ללוח האם שלי, המפרט בצד ימין תודה

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by yeya,

שלום רב יש לי שרת ישן ואני רוצה לדעת מה הרמה שלו יחסית למחשב בסיסי חדש המצב שלו: 2 מעבדים "Xeon 2.4 Ghz 32bit "Prestonia 4 סלוטים של 1 GB DDR תקינים לוח אם Asus PC-DL Chipset i875P בקר RAID שכנראה התקלקל 2 Western Digital HDD בנפח 160GB שעבדו ב RAID 1 אך מכיון שהבקר כנראה נדפק, נתקתי אחד מהם. מה הן המעלות והחסרונות בהשוואה למחשב חדש שיעלה 1400 שח? למשל אם אני צריך מחשב לשימוש בסיסי באוטוקד, השרת יעבוד טוב יותר ממחשב חדש בסיסי? ואם לא, בתור שרת לרשת ביתית הוא יעבוד טוב יותר ממחשב חדש? על הצד שהוא כבר לא שווה כלום, אפשר לקחת את הזכרונות בתור חלקי חילוף למחשבים ישנים או שזה סוג זכרון אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. איזה מן שני הלוחות הנ"ל (Abit IS7 or Asus p4p800) עדיף מבחינת ביצועים? שאר המפרט : Pentium 4 2.4Mhz "c" 800 512 DDR Geil 400 Mhz (dual, 2X256) Radeon 9600 Pro Creative augidy 1 3com 100/10 כרטיס רשת כל השאר אני לא ממש בטוח אם חשוב.. מה ייתן לי יוצר ביצועים טובים נטו? (כמובן שהonboard sound card יהיה מבוטל וכרטיס רשת לא ממש חשוב אם יהיה ONBOARD.. מה שחשוב זה שיהיה לפחות 6 USB overall ז"א גם במה שכבר יש בגב המארז וגם מבחינת אפשרות הרחבה שיש על הלוח) מישהו יודע משהו על לוחות אלו? (אגב OC אינו מתוכנן)

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

המחירים זהים...הפיצ'רים כמעט זהים חוץ מזה שלג'יגהבייט יש גם כרטיס רשת מובנה.. תיכננתי לקנות את הIC7 בסוף החודש..אבל שמתי לב שבמפרטים המומלצים ה-Gigabyte GA-8IK1100 מוצע לרוב בתור הכרטיס רשת במחשבים שתקציבם דיי גבוה...מכיוון שאני לא מבין בזה הרבה.. אני שואל אותכם..מה בעצם ההבדל?? אם זה עוזר..הרכיבים לעתיד הם: Intel p4 2.6 ghz Radeon 9800 np twinmos pc3200 512 mb X 2 WD 120gb 8mb buffer Serial ATA תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by rafiisak,

הלוח הוא : ASUS P5RD1-VM תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by popkorn,

אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by tascam,

אינטל שוב מורידה מחירים והפעם גם למרובעי ליבות. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 דן

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2

19. Started by Hitman_47,

לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  21. יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by loler,

אני לא כל כך מבין במודינג וכו, אבל קניתי את המארז של TT עם ה-7 מאווררים ויש קירור מצויין... עכשיו נכנסתי לשחק בקאונטר סטרייק ופתאום אחרי 3 דקות משחק אני רואה בתצוגת LCD את המעבד שלי יושב על 60.5 קבוע....והפנאל מצפצף...!!! מה לעשות? והאם זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. יש לי 2 סטיקים של 512. אם אוסיף עוד 2 סטיקים של 1G כל אחד, המערך יעבוד כ DC וינוצל היטב?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by lmlm,

המעבד החד ליבתי הטוב ביותר שהיה לפי שנה. במחיר שקשה להאמין 140$! http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103526 ;D

• 7 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים