עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mapisto,

היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:15:11 אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Clu…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by MindReflection,

הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by muli900,

E2160 או INTEL 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by adriel10,

איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by ofirr,

מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  9. אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  11. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Iron~Chef,

יש חיה זאת?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אני מתלבט בין 2 מארזים: Gigabyte p67x-ud3 או Gigabyte z68x-ud3 . יהיה לי כרטיס מסך חזק אז כנראה לא אשתמש ביכולות הגרפיות של ה Z . יש יתרונות נוספים? יש גם לוחות ASUS אבל הם נורא יקרים. חשוב לציין שאני רוצה כמה שיותר חיבורי SATA ויציאות USB3 (בקונקטור כדי לחבר למארז מקדימה)

14. Started by gal426,

שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by tal.t,

שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. קודם כל איך ה-E5200 במשחקים? הוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך כמו 9800GT/GTX? בכל מיני סקירות שאני קורא הכתב משתמש במעבד חזק כמו Q9450. תוצאות ה-FPS במעבד כזה ומעבד E5200 יהיו דומות? (בהנחה שאני משחק ברזולוצית 1280x1024) איך ה-E5200 מבחינת OC? זה משפיע באופן ניכר במשחקים? ושאלה אחרונה, יש כל מיני הגבלות לביצוע OC? (קראתי פעם שצריך זכרונות מתאימים או משהו כזה... אני לא מבין גדול בנושא) נגיד לוח P31/35 יביא ביצועי OC זהים ללוח P43?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  17. השאלה היא כמו בכותרת אתמול עדכנתי ביוס בלוח שלי(כן ישן אבל רק עכשיו עדכנתי) היה אצלי ביוס F2 רציתי את האפשרויות של F3 וF4 אבל בטעות הורדתי את ההכי חדש ושמתי F8 עכשיו האלה האם הF8 כולל את העידכונים של הביוסים הקודמים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. Started by yz101,

באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2 אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by roeezab,

שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by danikos,

שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.