עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by no nick,

1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין השניים. המחירים דומים מאד. הצלחתי להבין שאחד הוא משולש ליבה והשני מרובע. מה ההבדלים מעבר לכך? מי ייתן ביצועים עדיפים? כיום? ובעתיד? למשחקים? לתוכנות? מי יותר מומלץ בכללי? תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום לכולם סוף סוף הצלחתי לקנות מחשב חלומי לוח ASUS P5K-VM שתומך בקוואד ו4 סלוטים של זכרון מעבד INTEL CORE 2 DOU E4500 2MB כי לא בא לי על קוואד.....(נשדרג עוד שנתיים רק אחרי שהוא יתחיל לתמוך בהכל וישרדו המחירים טטאלית) ואחלה מארז עם המון איוורור אני סומך על החנות מה שנשאר זה הזכרונות.............. כפי שכולם יודעים יש המון זיופים( www.taga-magam.co.il סתם תיכנסו) ואני רוצה 2 זגרונות שכל אחד 2048MB [br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 13:00:37 שיט בטעות לחצתי על כפתור השליחה (מקלדות סיליקון חחחחחח)בכל מקרה........אני רוצה 2 חלקים שיעבדו ביחד 4 גיגה בדואל צ'אנל וכאן הקטע הרע....... מסתבר שקינגסטון אמיתי עולה 450 שקל לחלק אחד זתומרת יותר מ800 ל4 גיגה מלא כסף......מה לעשות? CROSS…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by izhark,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889 מעניין, אבל לא מרשים. משפר מאוד את ההספק, אבל כלום בביצועים (וכנראה גם לא משהו לOC)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by Big_White,

איפה ניתצן להשיג? דרייברים ותוכנות שמגיעות איתו בדיסק המקורי הלוח ASUS P4B533-M חיפשתי ולא מצאתי כלום תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. אני בחרתי במעבד AMD SEMPRON (2800+) - 256K Cache - אבל לא ראיתי שכתוב שהוא במהירות 533 FSB איפה אני יכול למצוא מעבד זה במהירות הזאת ועוד שאלה על לוח אם מתאים...שיכלול כרטיס מסך מובנה... תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום כל שנה הסיפור חוזר על עצמו - אני נדרש לקניית מחשב או להמלצה על אחד ( עבורי או מישהו אחר) ובכל פעם כשאני מתחיל לקרוא על זה אני מגלה socket חדש בשוק והאמת - אין לךי מושג מה כל אחד מציע. למשל כיום יש לי לוח אם מבוסס Springdale 865E ונתבקשתי להמליץ על לוח אם עדכני. מה הסטנדרד הנוכחי אצל אינטל (775 ?) והאם כדאי לעבור ל AMD ? ואילו זכרונות מתאימים ? השימוש העיקרי: משחקים קלים (מה-ג'ונג ואחיותיו) גלישה SKYPE בתודה ניר המפרט שלי: http://users.actcom.co.il/sysoft/myrig.html

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by LinkTree,

טוב - נראה לי שברור ש 8rda+ אבל השאלה האם ההבדל כלכך רציני או שאפשר גם עם A7V8X של ASUS או GIGABYTE GA-7VAXP אולי ... ???? (פשוט אני יכול להשיג אחד הלוחות האילו במחיר לא רע ..)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by Houdy,

היי. האם הכפלת מחיר לוח האם באמת שווה את זה? זאת אומרת, מה באמת ההבדלים בין שני הלוחות הנ"ל, ומה ההבדלים שאני אשים לב אליהם, בתור גיימר ומשתמש פשוט במחשב (שלא עושה OC)? העובדה שP5KPL-CM G31 כולל יציאת VGA בלבד אומר שאני לא אוכל לחבר אליו מסך שמתחבר כDVI? או שאני מתבלבל פה עם כרטיסי מסך? אם אפשר קצת סדר בבלאגן, יעזור לי. (אני לוקח לוח אם של אסוס בגלל שהמקום שאני קונה לא עובד עם GB ואין לי אפשרות לקנות ממקום אחר) שאר המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: Kingston 2GB DDR2-800 CL6 כרטיס מסך: GeCube Radeon HD 4850 512MB DDR3

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?

13. Started by nir_o,

אני קונה ממש בקרוב מחשב עם מעבד E6600 זכרונות TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 רציתי לשאול אם אפשרי לעשות OC לזכרונות MH667 לא מתוכנן OC רציני ובכלל אשמח להסבר קצר על מה המגבלה של הזכרונות האילה לעומת 800MH תודה ניר

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by Garbil,

שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  15. יש לחבר שלי מעבד אינטל סלרון 1700 הוא רוצה להביא ממישהו מעבד אינטל פנטיום 2400......הוא יכול לשים בלוח את המעבד פנטיום? בינתיים אני לא יודע איזה לוח יש לו...אבל אם זה נחוץ אני יברר...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by yousux,

עד כמה הבדלי ביצועים יש בין המעבדים במהירות 3 גיגה הרץ ? למי יש פוטנציאל OC גבוהה יותר (בלי ועם העלאת מתח) ? בהנחה (סבירה?) ששניהם מתפקדים ומגיעים בלי בעיה ל 3 גיגה הרץ יש סיבה להעדיף את ה E8400 בגלל ה *2 מטמון ?

17. Started by locke,

אוקיי, זה בעיה קצת מסובכת בשבילי לכתוב, אבל אני אנסה. קודם כל זה הכל התחיל כששידרגתי את המחשב. המפרט שלי כרגע הוא: Abit NF7-SL 2.0 Barton 2600 2x256 corsair צורב TEAC ודיוידי של טושיבה ועוד 2 דיסקים שלא נראה לי ממש קשורים לבעיה. עכשיו אם אני מפעיל את המחשב ממצב כבוי הוא מזהה לי את הצורב והדיוידי והכל בסדר, רק שבווינדוס הצורב לא צורב למרות שהוא מזהה אותו. ואם אני עושה היתחול למחשב אז הביוס כבר לא מזהה את הדיוידי ובווינדוס הצורב כן צורב. ניסיתי ג'ימפורים שונים וכבלים שונים אבל הם פשוט לא רוצים להסתדר ביחד. עוד פרט קטן שיכול להיות חשוב הוא שמשום מה, במנהל התקנים בווינדוס, כל התקני ה-IDE מופיעים עם הסיומת SCSI device ומופיע לי גם התקן נוסף שהוא בקר SCSI למרות שאין לי שום בקר …

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  19. לפי חישובים שלי אני יכול להרשות לעצמי לרכוש את השילובים הבאים : E7300 + 4 GB DDR2 1066 MHZ E8400 + 4 GB DDR2 800 MHZ איזה מבין השילובים עדיף?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by shainov,

שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by AmosC,

איזה מעבד נותן את התמורה הטובה ביתר למחירו - ה-805 או 930? ההפרש במחיר ביניהם כ-500 ש"ח (60% ממחיר ה-805!) - האם ההבדלים בביצועים מצדיקים כזה הפרש?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by Markis,

ברשותי מחשב ישן שבבדיקה באמצעות תוכנה התוצאה היא שהזיכרון המורכב עליו כעת הוא מסוג pc2100. בספר של לוח האם כתוב שהוא תומך "100/133 mhz memory bus". הנפח העכשווי הוא 256 מגה, ויש סלוט אחד פנוי. 1. איזה מהירות זיכרון ddr תתאים לי ותעבוד גם עם הזיכרון הקיים ? 2. האם זיכרון מסוג KINGSTON DDR 1024MB 333MHZ CL2.5 יעבוד עם לוח האם הזה ? http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=45 או זכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6549 3. האם זכרון ddr שהוא דואל שאנל יתאים ? 4. ובכלל אם אני מוצא עסקה יותר טובה לזיכרון מהיר יותר לעומת זיכרון מהסוג המותקן (ז"א מחיר יותר זול) והמדובר ב-ddr בלבד, האם הזכרון המהי…

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by zombics,

חייב לתמוך בSDRAM. תקציב של בערך 400 שקל.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  25. ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים