עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avigtr,

שלום, יש לי לוח אם ישן של asus p5gd1 עם sucket 775 ומעבד pentium 4 540 3200 prescut המעבד עשה את שלו ורציתי לדעת אם יש מעבד לא יקר מדי שאני יכול לקנות ולשים במקומו(החזיק 5 שנים) ואם כן מאיפה.... תודה רבה אבי

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by mangob,

לחבר שלי יש לוח אם אם סוקט 939 ולי יש מעבד 4400X2, השאלה שלי האם אני יכול לחבר בין השניים? או ש 4400X2 מתאים רק ל AM2? הבנתי שיש לו את אותו רצף פינים כמו 939 לכן הוא מתאים.. זה נכון?

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שלום לכולם מה המעבד הזה בדיוק?ואיך הוא ממוקם במשפחת מעבדי AMD.? תודה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  4. בשביל אוברקלוק מקסימלי ל E2140 (קירור מים) על לוח אם ASUS Commando איזה זכרונות מומלצים?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום. ראיתי את המעבדים החדשים של אינטל ולשם השוואה אבקש שתענו לי על תשובה אם אפשר...אני יודע שפנטיום D זה זבל וC2D עוקף אותם בסיבוב אבל אני רוצה לדעת משהו... ‏Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB נגד E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB מי מבינהם יותר חזק...לא משנה פליטת חום וכאלה רק הכוח עיבוד...פשוט יש לנו בבית מחשב קיים עם לוח טוב אבל עם המעבד D925 והשאלה שלי אם הE2140 יותר חזק ממנו ואם כן בכמה אחוזים? פשוט הסידרה E2XXX ניראת לי מאוד חלשה

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  6. INTEL 6420 או AMD 5600

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום רב! זהו המחשב שקניתי: לוח אם v2MSI intel 945gcm5 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz איזה לוח אם מומלץ למחשב הנ"ל בהנחה ואני גיימר? שלא יהיה יקר מדיי, רק שיהיה משתלם וכדאי לרמת מחשב הזאת. מוכן להשקיע עד 700 ש"ח ועדיף הרבה פחות אם ההבדל לא מהותי... בנוסף, אני מבין שאני צריך להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... איזו חברה כי משתלם? איכות אל מול המחיר... בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Iron~Chef,

יש חיה זאת?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by ofirr,

מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by Yaniv_sosner,

אני חושב ליקנות עוד 2GB זיכרון של kingston 667Mhz CL5 ויש לי זיכרונות OCZ 2GB 667Mhz CL4 לא תהיה שום בעייה אם אני יחבר אותך בייחד..? אגב יש לי את הלוח אם Epox 5P945I PRO 1066Mhz הוא יתמוך בזיכרונות עד 4GB יעני הוא יאפשר לי לחבר 4GB זיכרונות למחשב..? ??? ________________________ * למנהלים אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל זה ניראה לי הפורום הכי מתאים. מקס' תעבירו לאן שצריך.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  12. שאלה נוספת רציתי לשאול 3) לגבי לוחות אם... הייתי רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב היום מבין השניים א. GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 ב. ASUS P5N-D - nForce® 750i --LGA775 / Core2 / Cel--4xDDR2 800/Dual והייתי רוצה מה יותר טוב לי לקחת וגם עם אפשר להסביר אשמח

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by mapisto,

היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:15:11 אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Clu…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by adriel10,

איזה מהלוחות אם יותר טוב לדעתכם ! ה-P5K-E של ASUS או ה- GA-X38-DS4 של GIGABYTE אשמח לדעה בונה כאן בבקשה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם,אני לפני קנייה של הרכיבים הנ"ל ורוצה המלצות: 1.צריך שיתמוך בDDR2 800MHZ כי יש לי סטיקים די חדשים וחבל לי עליהם. 2.שיתמוך במעבדי 45NM 3.ציפסט X38 החדש. ראיתי את הלוח של אסוס וכיוון שאני די מכור לאסוס אז הוא ASUS P5E-X38 איך הלוח?בעיקר אני די מתלהב מהפיצרים של הצלעות קירור מנחושת (לטובת אוברקלוק מסיבי שאני מתכנן לו ומהכרטיס קול שמגיע עם החבילה),אם יש לוחות יותר טובים לאוברקלוק די רציני עם הציפסט החדש ובפחות מחיר אשמח לשמוע. דבר נוסף שאני רוצה המלצה הוא על המעבד החדש של INTEL ה8400 איך הוא ברמה הכוללת והאם הוא שווה את מחירו או שיש מעבדים טובים יותר בפחות מחיר?? אודה ללינקים והמלצות. וד"א התקציב הוא לערך 2000 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2

19. Started by MindReflection,

הבעיה המדוברת היא בנייד מסוג MSI m662 עם Chpset 945GM אני מודע לעניין שזה הוא לא פורום לניידים. אבל הבעיה היא לא בנייד אלא בחומרה שהיא לצורך העניין הזכרון. במחשב יש 2 סטיקים של 1024 כל אחד שאמורים לעבוד ב DUAL MODE לא מצאתי עדיין איפה אפשר לעשות וידוא לעניין . הרצתי BENCH של Sandra sisoft לבדיקת רוחב פס זכרון והתוצאה שקיבלתי ב Int buffed היא 3252 Mb/s בתוכנה המהירות הזאת שוות ערך ל זכרוון PC3200 . אני לא מצליח להבין מה הבעיה . כמובן ב בנצ'ים של המעבד ושאר הרכיבים הכל פיקס הוא אפילו קצת מעל הדגם .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. Started by muli900,

E2160 או INTEL 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.