מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי, אחי היום במקרה מצא מין ברזל קטן בתוך חתיכת פלסטיק שקוף. למיטב ידיעתי זה לא יכול להיות מעבד חתיכה כזאת קטנה, ניסתי לחפש את הרישומים עליו בגוגל אבל לא מצאתי תוצאה מדויקת אלו הרישומים שרשומים עליו לפי הסדר: intel (ואז בתוך עיגול יש M ועוד עיגול ובתוכוC) ואז '01 פשוט לא מצאתי את הצורות האלו ואז רשום פנטיום 4 (לפני הארבע עיגול ובתוכו R) 2.40Ghz /512/533/1.525V SL6EF MALAY ומין קוד סידורי כזה שלא נארלי צריך אותו אם אי אפשר לזהות ממש מהזה אני ינסה להתאמץ ולעלות תמונה נקח פלאפון של חבר עם מצלמה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש כפי שהבנתם את הלוח של ABIT AT7 MAX 2 ואני רוצה עכשיו לשים לו דיסק קשיח שתומך בS-ATA עכשיו השאלה היא האם הS-ATA בלוח הזה הוא רייד או כמו IDE רגיל רק S-ATA אני חייב לדעת כי לא כתוב בספר ולא באתר כלום רק שזה S-ATA 150 לפני שאני מזמין כי אם זה רייד אני אקח שניים קטנים יותר מאחד גדול ואחבר אותם . בבקשה תשובות רציניות ולא למה אתה צריך את זה או דברים שלא קשורים לשאלה בבקשה דחוף CUPRA
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אהלן! יש לי ויכוח עם חבר. אני רוצה לקנות לי זכרונות חדשים ויש לי אינטל. אני טוען שכאשר הזכרונות באינטל עובדים בDUAL הם נותנים שיפור ביצועים יותר גבוה לעומת AMD מי צודק? אפשר באחוזים?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בתקציב של עד 700 שיכלול כרטיס רשת וכרטיס קול המ הכי מתאים ומה הכי כדאי. שיהיה גם דואל, טוב לאובר קלוק וכדומה תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אם יש בו שני חיבורי SATA בקיצור האם ללוח הזה יש RAID http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5p800/overview.htm
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפרטים כנסו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8670 עכשיו האם כדאי לקנות את זה, או שעדיף לקנות לוח אם אחר + כרטיס מסך בן זונה כמו X850 מה דעתכם... שווה? לא שווה? מה עדיך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה הראשון AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 869 זה השני AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 879 זה השלישי AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU שעולה 899 עכשיו בעיקרון אני יודע שהשלישי עם מעבד עם קירור ביחד אבל מה עם השאר לא ממש ברור לי מה התוספת שרשום שמה ועם שתי המעבדים חוץ מהראשון שרשום שהוא סוקט 939 מה עם השאר הם גם סוקט 939??
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם לA64 ורציתי חוות דעת על הAlbatron K8X800 ProII . האם יש לוחות יותר טובים ממנו במחיר הזה (כ 800-900) ? (אני לא מתכוון לעשות OC.. אולי.. אבל לא משמעותי..) תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם מעבד הזה: (3.2 64bit) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1650&products_id=9444 נאמר לי שהמעבד הזה כמו שאר המעבדים של ליין ה-64 של אינטל אינו תומך במשחקים/תוכנות/יישומים מהדור העכשווי (זאת אומרת כל מה שמבוסס כיום על 32ביט). וגם אם כן ניתן להריץ עם מעבד כזה משהו, זה רק באמצעות אימולטור. למרות כל הנ"ל הרצתי בהצלחה (ללא אימולטור) משחקים כמו דום 3 כשכל המאפיינים הגרפיים על Ultra-High והמשחק רץ בצורה מעוררת קנאה. ראוי לציין שאני משתמש ב-XP PRO ולא בווינדוס XP בגרסת ה-64ביט. האם יש אמת בדבר? או שמא המעבד שלי פשוט תומך באפליקציות של 64ביט בנוסף לאלו של ה-32 שמקובלים כיום? תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הלוח המזדקן שלי, ללוח חדש יותר. קראתי ביקורות פה בפורום וכמעט כולם ממליצים על האביט. כאשר נכנסתי לחנויות באינטרנט ראיתי שיש שתי גרסאות S ו SL. מה בדיוק ההבדל בין שני הלוחות ואיזה לוח יותר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
צהריים טוביים, יש לי שאלה. איזה לוח אם של חברת Msi, כיום תומך במעבד החדש של אינטל: QX9775 ?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב! האם יש התאמה בין בלוח והמעבד הבאים והאם יהיה ניתן לבצע OC והאם זה כדאי AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1162 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוח אם איכותי שיתמוך בזוג 8800GTS של 640MB : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 וכן אם יש לכם המלצות נוספות בעיניין כמו ספק/קרור לכזה לוח זה יתקבל בברכה. אני מעוניין בלוח שאוכל לבצע בו OC ל Q9300 או ל Q6700 (ד"א מי מהשניים יותר מומלץ??) תודה לכולכם
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-