מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מעבד AMD AXP 2500, לוח אם NF7, זיכרון KINGSTONE 256MB. אני רוצה להוסיף זיכרון Elixir DDR 256MB PC3200 400Mhz. לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב במחשב. אז הזיכרון שציינתי יתאים? כי שמעתי שהוא זיכרון ג'נרי ולא מתאים ל-OC, אבל מכיוון שאני לא עושה OC חשבתי שלא תהיה לי בעיה איתו!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים... בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD 940BE. אני לא מבין גדול באוברקלוקינג... אבל בהחלט מוכן ללמוד. בהתחלה הסתכלתי על לוח האם הבא: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 אבל אז הבנתי שהוא לא תומך בתכונה שנקראת AAC (או משהו בסגנון) כדאי להשקיע יותר בלוח האם למעבד הזה או שאין הבדלים גם ככה? שווה להשקיע בלוח אם תומך AM3 בשביל תמיכה עתידית? אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם ללוח אם... (אגב אין לי צורך ממשי בתמיכה בקרוספייר) תודה אנשים...
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה המפרט: amd 64 3200+ venice gigabyte k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb cl2.5 אני רוצה להשלים לדואל צ'אנל אבל אני לא מוצא את כרטיס כמו שיש לי למכירה בשום מקום וחשבתי אולי לקנות שתי כרטיסים חדשים שניים של 512 שיצרו בעצמם דואל צ'אנל ואז יהיה לי 1.5 זיכרון אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ואם זה בכלל כדאי... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפני שאתם צועקים עלי: כן, הסתכלתי בלינק עם הבנצ'מרקים ולא קיבלתי תשובה מספקת ולכן אני בא לשאול את המומחים כאן. אז ככה, פנטיום 4 2.66 גה"צ מול כל סלרון D יותר מהיר ממנו (335 ומעלה), מי לוקח? שניהם סוקט 478 וFSB 533 מה"צ כמובן. באתר של הבנצ'מרקים הצלחתי להגיע להשוואה רק מול 2.8 גה"צ והתוצאות היו פחות או יותר אותו דבר לשניהם. אם אני אקח סלרון D בהפרש יותר גבוה אתם חושבים שהוא יעבוד יותר טוב? הרי יש גם סלרונים שיצאו עם 512 ק"ב קאש ואז בעצם הם פחות או יותר אותו דבר כמו הפנטיום 4 שלי אבל רק מכפלה גבוהה יותר, אז אני די בטוח שהם יהיו מהירים יותר... ובהתחשב במחיר המצחיק של הסלרונים בימנו זה יכול להיות שדרוג לא רע בכלל לבינתיים. אז מה אומרים? שווה ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שבבדיקה באמצעות תוכנה התוצאה היא שהזיכרון המורכב עליו כעת הוא מסוג pc2100. בספר של לוח האם כתוב שהוא תומך "100/133 mhz memory bus". הנפח העכשווי הוא 256 מגה, ויש סלוט אחד פנוי. 1. איזה מהירות זיכרון ddr תתאים לי ותעבוד גם עם הזיכרון הקיים ? 2. האם זיכרון מסוג KINGSTON DDR 1024MB 333MHZ CL2.5 יעבוד עם לוח האם הזה ? http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=45 או זכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6549 3. האם זכרון ddr שהוא דואל שאנל יתאים ? 4. ובכלל אם אני מוצא עסקה יותר טובה לזיכרון מהיר יותר לעומת זיכרון מהסוג המותקן (ז"א מחיר יותר זול) והמדובר ב-ddr בלבד, האם הזכרון המהי…
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הפאנל שיש מאחורי המארז בא עם הלוח או עם המארז( המתכת הזאת שמותאמת ליציאות של הלוח אם) ועוד שאלה בקשר לפיצרים: באיזה לוח יש פיצרים יותר טובים- epox 8rga או abit nf7-m ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דרך התוכנה AI Suite הורדתי את פרופיל המאווררים במארז (ושל המעבד) לנמוך ושקט. זה עבד מעולה. אבל זה גורם לי לשאול - האם התוכנה הזאת "מדברת" עם הביוס בעצם? כי מהירות הסיבוב השקטה נשמרת גם כאשר ווינדוס עוד לא עלה, וגם בזמן שאני בביוס. דבר שגורם לי לשער שהתוכנה יודעת איכשהו לדבר עם הביוס. תודה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זו המערכת AMD 2500XP לוח כלשהו של Gigabyte Nforce 2 יושב על מערכת Windows XP SP3 ההתקנה של הדרייברים לערכת השבבים מתבצעת בהצלחה. אבל הווינדוס מסרב לעלות לאחר מכן. (מסך שחור) אני צריך להעיף את הדרייברים בשביל שהמחשב יוכל לעלות שוב. בינתיים הם לא מותקנים. האם יש הבדל רציני בביצועים או שזה זניח? בסה"כ המחשב עובד טוב.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן
-
- 11 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בכל מקום אני שומע על מעבדים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב. ומה יהיה המחיר שלהם?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה זיכרונות עדיף לי??????? 667 2G או 800 1G אני אשמח גם לדעת מה ההבדל במחירים
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-