עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crssa,

שלום הזמנתי מחשב מורכב עם זכרון : (נעזרתי בהמלצתו של Toxin II ) Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-5-4-11 HP http://skypc.co.il/product.asp?pid=996533 הדגם הספציפי לא במלאי כעת והציעו לי במקום את הדגם הבא: http://skypc.co.il/pl_product~996576~15~0.htm האם יש הבדל ממשי בין השניים? תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש (E6000, לוח אם ציפסט 965) אני מתלבט לגבי זכרונות - האם יהיו הבדלים בין 667 ל 800? השאלה נוגעת בעיקר למשחקים אבל גם באופן כללי לגבי ביצועי המחשב. לא מתוכנן OC. תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז מה האפשרויות שעומדות בפניי?? אני מעוניין שהלוח יהיה טוב... רצוי שיהיה יציאה אופטית של אודיו... רצוי כרטיס קול איכותי רצוי 2 כניסות PCI.. חובה 4 חריצי זיכרון..! (רצוי תמיכה ב800MHZ).. 4 חיבורי SATA2 לפחות... אז תודה רבה על העזרה שלכם... התקציב אגב פחות משנה...אני רוצה לדעת מה האופציות קודם... בנתיים חשבתי על הזה של פאטלטי...אבל שמעתי שהוא לא משהו יוצא דופן...חוץ מהHDMI..

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by avidan28,

קראתי בדביק שיש תיזמונים בזכרונות לפי בדיקה של הזכרונות שלי הם T2 ובביוס יש לי אפשרות שניקראת כמו הכותרת שלי.ששמתי את זה על T1 המחשב השתגע. רק אחרי שהורדתי את הזכרונות ווהרכבתי במקום 1 גיגה (2 X512) יכולתי להחזיר את המצב ל T2 ולהרכיב אותם מחדש. אשמח אם מישהו יסביר לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by ofer40,

היי לצערי הלוח אם שרציתי עלה משמעותית ועכשיו אני צריך המלצה ללוח אם טוב עד 500 שקל. אני לא צריך SLI אבל אני רוצה צ'יפסט איכותי ושיהיו יציאות סאונד דיגיטליות ו HD AUDIO. מה דעתכם למשל על הלוח הזה? http://skypc.co.il/pl_product~38415~10~0.htm אני יודע שהוא קצת ישן אבל יש בו מה שאני צריך.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  7. המטרה שדרוג בעוד חצי שנה של ה C2D 4300 שלי. אני מתכוון למעבדים החדשים שרק יוצאים עכשיו - לכתבה: http://www.vr-zone.com/articles/Intel_Core_2_Extreme_QX9650_Review_-_45nm_Era_Begins/5368.html#Scene_1 קישור ללוח האם הנשאל עליו -- http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  8. שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש

9. שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים

10. Started by yarin153,

שאלתי פה כבר בעבר אבל לא קבלתי תשובה אני רוצה לקנות את הלוח הזה ( אני עקשן קצת על ASUS ואני מודע לזה שאני מוסיף סתם בשביל השם לעומת GIGABYTE) Asus P8H77-V LE עכשיו .. במידע על הזכרון כתוב לי ככה: 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 MHz Non-ECC בדגש על זכרון 1600 ... שעליו רשום (OC) מה זה בדיוק אומר OC ? אני חייב OC כדי להשתמש במהירות הזאת?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. דגם בכיר חדש במשפחת ה-U הניידת העכשווית יגיע לתדר פעולה של 5GHz וינסה להמחיש לכולם את הבשלות המשופרת בתהליך הייצור הנודע של חברת הענק ב-10 ננומטרלכתבה

12. Started by Wizard Of Oz,

מה המהירות של: AMD Athlon XP 1700+ 1800+ 1900+ 2000+ 2100+

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  13. כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אני מתכוון למאמר מקצועי-מדעי , לא מאמר שיסביר לי מינוחים כלליים כמו מה זה sdram או ddr אלא משהו יותר מקיף , ברמת האלקטרוניקה והפיסיקה של העניין.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by bluemail,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by shloosh,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by kurush,

שלומות, אתמול הרכבתי את החומרה החדשה שלי, לוח Abit IS7-E עם מעבד פרסקוט 3.0 וזכרונות 2xADATA PC4000 512Meg. המחשב עובד מצוין, מהיר בטירוף (קצת חם אמנם ) אבל מעבר לזה מצוין. הבעיה היא, כשאני מעמיס עליו (למשל MemTest או Prime95 במשך יותר מרבע שעה), הוא מתחיל לצפצף בטירוף, בשני גבהים שונים, ללא כל תבנית קצב מסוימת. ביטלתי את כל ההתראות על חום / מהירות מאורר בביוס (כלומר, הגדרתי את הטמפרטורה לאזהרה על 120 מעלות), אני לא מריץ את ה-AbitEQ. בדקתי באמצעות MBM5 לראות מתי הוא מתחיל לצעוק, זה קורה כשהמעבד מתקרב ל-70 מעלות. לפי אינטל ו-Abit זו טמפרטורה סבירה לחלוטין בשביל המעבד הזה. מישהו נתקל בבעיה הזו? יודע איך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by shloosh,

יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by INON,

אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Or ei,

OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by hike101,

שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .

23. חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by Electric Boom,

חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר

25. Started by Access Denied,

איפה אפשר להשיג אחד כזה בארץ??

• 6 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.