עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

למישהו יש את הלוח הזה?? ואם כן עם איזה ספק הוא הפעיל אותו??

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כשנתיים וחצי כשרק יצאו מעבדי ה CONROE. הוא מכיל את השילוש הבא (את הכרטיס מסך נעזוב כרגע): מעבד Core 2 duo E6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרון OCZ Platinum 2GB 800Mhz (לא זוכר את שאר פרטי הזיכרון). השימושים שלי הם 50% תיכנות (כולל לפעמים הרצת תוכנות שרת על המחשב שלי), 30% עבודה משרדית ואינטרנט, 20% משחקים. כמובן שבגלל שמיהרתי לשדרג לדור הראשון של מעבדי ה CONROE מיד כשהם יצאו, נשארתי עם מעבד קצת מיושן. בסך הכל המחשב עובד סבבה אבל שד השדרוג התחיל להרים את ראשו. עכשיו עומדות בפני שתי אופציות וקשה לי לבחור: 1. ע"י שידרוג ביוס פשוט אני יכול להוסיף ללוח שלי תמיכה במרובעי ליבות, כך שאני יכול לשמור את לוח האם הקיים, לחבר אליו מעבד Q9550 ולהוסי…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by overload,

לפי PCMARK 2004 המעבד שלי, P4 2GHZ 100FBS, תומך בHT אבל זה מבוטל. גם יפה מצידו לחשוב שהוא מגיע עד ל 4GHZ, כי במציאות הוא לא עובר את ה 3 ובמקרה שלי לא עובר את ה2.5 (על 1.8V!). יש דברים בגו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by dani44,

המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by Potter,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. במה טוב 3000 AMD 959 במקום 754 (אותה שאלה לגבי הלוח)? 2. 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty עולה 700 ש"ח ו Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory עולה 300 למה כזה הפרש במחירים ? 3. מה ההבדל בין AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 869.00 ל AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ ומה בעצם כדאי לקנות מהאפשרויות הנ"ל? 4. מה אומר BULT לעומת RETAIL? תודה.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by nahonh,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלו , האם התןספת של ה250 ש"ח שווה??? והאם אני ירגיש הבדל בביצועים בין שניהם?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. אני מתלבט בין GA X38 DQ6 ל ASUS MAXIMUS FORMULA X38 עשיתי חיפוש וקראתי השוואות אבל בכל מקום הם הולכים ראש בראש חשבתי אולי נשמע דעה פה מאנשים שיש להם ניסיון עם לוח כזה או אחר. מטרת המחשב תוכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים כבדים וגם OC בינוני פחות או יותר שאר המפרט: Q6600 G0 2X500AAKS RAID0 CORSAIR 2GB XMS2 800MHZ 4-4-4-12 MSI 8800ULTRA@660MHZ Zalman UQ600W ראיתי באחת הביקורות שה GA יותר טוב ב OC של מרובעי ליבה מאשר האסוס והוא מגיע עם יותר חיבורים. לעומת זאת האסוס מגיע עם כרטיס קול לא מובנה SuperFXme2 הזה הוא עד כדי כך טוב? על מה ללכת מבינהם? אולי X38 אחר? בכל מקרה המחירים פחות או יותר זהים 900-1000 שקל בערך (מחו"ל). תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by MooShoo,

מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בין הלוח הזה GIGABYTE EP43-UD3L לבין GIGABYTE EP45-UD3L למעט התשובה הברורה מאליה שמדובר ב-P43 לעומת P45. הסתכלתי באתר של אינטל ולמעט ה-Storage Technology לא ראיתי הבדל. מישהו יוכל להסביר מתי עדיף כל אחד מהלוחות? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  10. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

אחלה ביקורת ממצה ואיכותית. חבל שאין השוואה יחסית ללוחות אחרים. אגב, היכן ניתן למצוא אותו ב:"...לוח ה-EP45-DQ6 נמכר בארץ במחיר של כ-1,000 ש"ח." ??? ??? המון תודה לביקורת האיכותית ששפכה יותר אור על ערכת השבבים הנהדרת הזאת.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, ברצוני לדעת האם הכרטיס זיכרון F2-6400PHU2-2GBHZ של G.Skill (נתונים: 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12) שווה משהו? קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אני עומד לעשות OC ל-E6600 עד ל-4 ג'יגה הרץ - האם אני אצליח עם הזיכרונות הנ"ל? (הלוח אם P5W DH Deluxe) תודה מראש, אלי.

13. אז ככה, לוח אם ישן, פנטיום 3... אבל שוכב. קיצר, אני די סגור על זה שיש אפשרות אצלו לאפשר מתח ליציאות הUSB גם כשהמחשב מכובה... אבל אין לי מושג איזו מן האופציות היא המתאימה... תראו מה יש: standart CMOS SETUP BIOS Features Setup Chipset Features setup Power managment setup PNP/PCI configuration Integrated peripherals בתוך power management יש מלא דברים, יש מלא IRQ עם מספרים IRQ3, IRQ4... ועוד... ויש Ac back function. קיצר, יש כיוון? לכתוב לכם את כל מה שיש בpower management?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by 1nstall,

: חיפשתי מידע ולא מצאתי....הלוח המדובר הוא giga-byte GA-6VXE האא...וכדאי לשדרג כרטיס מסך לג'יפה 5200 הוא לשדרג את המעבד למטרת משחקים כמו cs-s??? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by rafiisak,

הלוח הוא : ASUS P5RD1-VM תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2878 לכל המתלבטים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by semca,

שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by shimonsky,

שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by EagleX2,

CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 PRO Memory Kit Professional Series NIS 2,346.78 בבקשה בלי להגיד: זה לא משתלם יקר לך מדי אתה לא צריך רק תענו לי איך הזכרונות האלה והאם הם יעבדו טוב עם AMD 64 3000+.?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by evman007,

זה רושם לי בבנצמרק של הזכרונות-pc1600! יש לי pc2700 בכלל. מה זה?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by eladkatriel1,

עברתי על השאלות והתשובות הנפוצות ועדיין לא הצלחתי להבין: מה צריך לבדוק בהתאמת לוח אם ומעבד? לצורך העניין יש לי מחשב Dell D600 מה אני צריך לבדוק (חומרה ותוכנה) בהתאמה של מעבד חדש עבורו?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by PCguy,

אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים