עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  2. ... הרי בסופו של דבר מדובר במעבד יקר יותר מה3800X2 של האח הירוק. ההנחה שלי היא שהe6300 בלי לוח וזכרונות שהם אוברקלוקרים טובים מאבד את רוב הייתרון שלו - אופציה לאוברקלוק. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by זהבובה,

מעוניין בלוח עד 700 + - (אם יש לוח שממש שווה לחרוג, אין בעיה) למפרט: 3800X2 DUAL CORE AM2 KINGSTON 512 (667) X2 7900GT אין לי דרישות בכלל מהלוח.. דברים מינימלים. 5.1 יש כבר בכולם... SLI אין צורך. OC ב-100% לא יהיה! תודה,

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by adirnasri,

יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  5. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by commendor,

מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=605

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by swisaavi,

זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  9. שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by kimi,

שלום, מישהו מכיר את הלוחות Fatal1ty FP-IN9 SLI ו AB9 PRO ויכול לומר מה ההבדל בינהם חוץ מהעובדה של Fatal1ty FP-IN9 SLI יש כרטיס מסך מובנה? שניהם עולים 750ש"ח בנעה. המחשב שאני מתכנן לקנות (בתקווה שהמחירים ירדו בקרוב) הוא בעקרון לא למשחקים ולא ל OC (למרות שאופציה לOC בעתיד זה נחמד..) תודה!

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  11. למי יש את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe בפורום ?

• 10 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by meir61,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E6600 BoxוIntel . לבין מעבד Core 2 Duo E6600וIntel.למה המעבד בלי הbox יותר יקר ב300 שח?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by m.l,

בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  16. אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  17. היי אני מחפש זיכרונות למחשב נייד והייתי די נעול על זכרונות GSKILL במחיר של 140 שקל בנועה אבל אז ראיתי זכרונות של CEON אצל אייבורי ב115 שקל. מישהו מכיר את החברה? אפשר לקנות אותם בבטחה? לא רוצה לקנות ולהדפק ולשלוח לתיקון כל חודש... http://ivory.co.il/product.asp?productid=704&CatCode=335 תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. המחשב של...פתאום נכבה ומאז הוא עובד עם הזיכרון רק בסינגל.... היה לי מסך כחול.. עשיתי CLR COMS אבל לא עזר... החלפתי את הזיכרונות לDIMM אחרים.. את המפרט אפשר לראות במפרט ולא בחתימה...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Y.k,

היי - אני מתכוון לקנות מחשב, עם הלוח הבא: GA-EX38-DS4 של GIGABYTE האם פתרונות הקירור של ZALMAN (למשל הדגם 9500) יתאימו ללוח? האם יש המלצות לטובה/רעה למישהו על החברה? שאלה נוספת - ראיתי את המארז ANTEC P182 - האם מישהו מכיר מארז אחר שגם טוב כמוהו להשוואה? אם אני לוקח את המארז הזה הZALMAN ההוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. יש לי לוח אם חדש : gigabyte ds3p הלוח בא עם כריס קול של realtec acl 889a אחרי התקנה של xp אין זהוי של התקן הקול ניסיתי להוריד את ההתקן מדיסק ההתקנים שבא עם לוח האם הורדתי driver מהאתר של gigabyte אך ללא הועיל אין זהוי של כרטיס הקול אגב הכרטיס עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אבל אני מעונין להפעיל אותו עם ה- xp אשמח לפתרון

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by haim652,

אז ככה ראיתי במומלצים שיש את זה: Gigabyte GA-G33-DS3R ואני חושב על לקנות אותו, אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה תמליצו, עד 600 שקל ככה. חשוב לי שהיה Dual Channel כמובן, ולOC. העדפה לGigaByte ו Asus תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  23. שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו הגדול המקסימלי שהלוח שלי asus p4c800-e deluxe תומך בו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.