עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dragonXxX,

היי. יש לי לוח אם של אינטל 915 GEV וכשהכנסתי את דיסק ההתקנה הוא התקין לי את כל מה שצריך חוץ מה high definition audio bus driver וה graphics media acceleratior . זה רושם לי faild ליד הנושא להתקנה.. אז את ה audio מצאתי באתר והתקנתי אבל כשניסיתי להתקין את ה graphics אז הוא רשם לי בהתקנה שהמערכת לא עונה על הדרישות..יש לי מחשב חדש.. x600xt כרטיס מסך ואני לא מבין מה הבעיה, נתקע לי המחשב במשחקים בגלל זה.. זה דופק לי אותו בכל ריסט.. איך אני אתקין את זה? [move]תודה [/move]

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by GTxZ,

תודה.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by ETB,

יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום יש ברשותי זיכרון מסוג DDR2 533MH ואני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בזיכרון בתדר של 677 ומעלה אז השאלה שלי אם הם יעבדו ביחד או שעליי לקנות זיכרון בנוסף תודה רבה מראש מקווה שאת השאלה הזות ניסחתי לפי דרישות המנהל וסליחה אם גרמתי בעיה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. אני מתכנן לבנות מערכת עם שימוש עיקרי של עיבוד וידאו ותמונה. כיום יש לי 4 כוננים ואני מתכוון להשתמש בהם גם במערכת החדשה ואצטרך בעתיד הקרוב עוד. לא מתכוון להשקיע ב-NAS חיצוני לעבודה יומיומית. מבדיקה של הלוחות היום נראה שיש התקמצנות במספר חיבורי ה-SATA: 4 עבור לוחות B660, ו-6 עבור לוחות Z690. יש לי כיום לוח ישן נושן (Asus P8H67-M LE) שתומך ב-6 חיבורים... המעבד יהיה כנראה רגיל (לא K, לא F) ובכל מקרה אין לי שום עניין לבצע OC ידני. אין לי בעיה עקרונית לשים מעבד K על לוח 660B אם זה עדין נותן לי שיפור ביצועים בערכית וידאו (פרמייר פרו) אבל אני מניח שזה לא קורה (אם מישהו מכיר בדיקה כזו אשמח לקישור). ז"א שאין לי סיבה מיוחדת להעדיף לוחות Z690 מלבד ע…

6. Started by ras81,

יש לי מחשב עם 1024 DDR של WINMOS עכשיו למחשב הישן שלי יש עוד 512 SDDR האם אפשר וכדאי להעביר את הSDDR ככה שיהיה לי 1.5GB או להניח לזה ככה ולוותר על הSDDR? דרך אגב הלוח שלי הוא + EPOX 8KDA3

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. קניתי זכרון ג'יגה ב450 שח עבר חודש והמוכר אמר לי שהמחיר של עוד ג'יגה עלה.הגיוני? הזיכרון הוא PQI TORBO

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by PsyMor,

מה המצב אנשים חכמים? אז ככה,אני צריך לוחות של 940. וגם אני צריך מידע על ה - AMD Opteron Model 242 2-Way (940-pin) Box. תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by mafisto mafisto,

קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by roes,

איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by OVErDOS,

לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by Pro_2004,

זה בגלל שאני על יחס 5:4 ? אני חושב שבגלל זה הזכרונות עושים פוסט... בעיקרון הם אמורים לעבוד על CAS 3

13. טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by ronbs100,

יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2.8G של דל לוח אם 875I יש שם 2 סטיקים של 512M 333MHZ - כנראה DDR האם אוכל להוסיף סטיק אחד של 1 GB אבל של DDR2- יש שם 4 סלוטים- של משהו חדש יותר שנקנה עכשיו כדי להרחיב ל 2 G ? תודה

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  15. היי, אני עומדת לקנות מחשב עם מעבד core2dou e6300 2GB זכרון ומתלבטת לגבי לוח אם - האם הלוח של Intel: ?DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? הוא לוח טוב? או שיש טובים ממנו בטווח המחירים הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by lmlm,

לפירוש באנגלית: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=103636 מי שמבין רוסית: http://www.overclockers.ru/hardnews/22558.shtml הולך להיות מעניין 8)

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by Garbil,

שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  18. אני פשוט מחפש לוח שתומך בQUAD CORE, אינטל כמובן, זכרון DDR2 וכמה שיותר זול. אוןפציית הSLI כרגע לא חיונית כי אני לא מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך אבל שתהיה את האופציה. ראיתי את הלוח הזה בזאפ בחנות אחת ורציתי לדעת מה אתם אומרים.... תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by ccc,

? בשביל אוברקלוק

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Electric Boom,

חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר

21. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. בארץ וכמה זה בערך עולה - תודה

23. Started by ilanb0,

איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by PCguy,

מה יש לכם לומר על מעבדי LGA 775.? מה אתם אומרים על לוחות של MSI.? ומה לגבי מעבר ל DDR 2

דיונים חדשים בפורומים