מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את החלקים הבאים מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz 2M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail $191.00 כ.מסך - Open Box: SAPPHIRE 100154 Radeon X1800XT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 CrossFire Video Card - OEM $184.51 זכרונות - G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory - Retail $194.00 ס"כ לתשלום 569.51$ אני מתכוון לקנות את הלוח אם asus p5b האם אפשר להגיע לOC של 2500-3000 בסטוק? ולגבי הזכרון (התזמונים שלו 5-5-5-15) האם יהיו לי איתו בעיות בOC וצריך זכרונות יותר יקרים או שזה מספיק? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם בא יחד עם הלוח הזה גשר לSLI?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי Pentium D 930 רציתי לשדרג ל-C2D E6600 האם כדי לשדרג, מדובר על הוספה של 1000 ש"ח ככה, כי אני משחק במשחקים כבדים כמו: Battlefield 2, FEAR..... הוספה: המעבד מספק אותי, אבל כשאני נגד בוטים במשחקי אסטרטגיה עם 8 קבוצות זה מתחיל קצת לעצור.... מה נראה לכם הבעיה? ועוד שאלה: הלוח שלי הוא GA-G1975X עם צ'יפסט 975X, שהוא הצ'יפסט הכי טוב של אינטל, אז למה שהלוח שלי לא יתמוך ב-C2D? אני יכול להוכיח שזה תומך (כמובן לפי הצ'יפסט), תיכנסו לאתר ותבדקו שאני אומר כל אמת: http://www.intel.com/products/chipsets/975x/ וחוץ מזה הלוח אם שלי הוא היחידי הטוב ביותר שיש ל-Gigabyte להציע כרגע ל-975X
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מעבד חדש עקב צוואר בקבוק שהמעבד הנוכחי יוצר לי (מפרט נוכחי בפרופיל) עם הכרטיס מסך. המעבד הולך לעבור OC ללא העלת מתחים ועם קירור אוויר (הFreezer 64 Pro יכול להתאים לתושבת AM3 של ה710?) אני יודע שC2D הוא זן שהולך ונכחד וששדרוג עתידי יחייב אותי להחליף גם את הלוח אם, בזמן שבphenom רק מעבד.. מבחינת ביצועים איזה מהם עדיף לי? איזה לוח אם כדאי לי לקנות (תקציב משזולב של מעבד+לוח אם בסביבות ה1200-300) שיתן לי OC טוב ויציב? תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן אני יודע שT7200 הוא של נייד רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב (אם בכלל יש השוואות ביניהם) ובכמה הוא יותר טוב ואם בכלל יש השוואות בין מעבדים של ניידים לנייחים יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בווינדווס רגיל (לא 64 ביט) אם לא, אז אפשר להגיע עם ה3200 XP באוברקלוק למהירות של ה64 ביט? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.pctuning.cz/ilustrace3/fiala/LP_UT_ICFX3200-T2RG.PDF ציפיתי ליותר מהFSB, הראם, והCF חשבתי יהיה 2X16. כל השאר, כולל 8GB RAM נראה טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ למעבד 805 D בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תראו, יש לי מסך 19" ואני לא בטוח אם אני ישדרג, אבל אם אני אשדרג אז זה יהיה מקסימום ל22" (אני מאמין שזה מקסימום בשבילי)... לגיימינג!! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך של ATI... אז השאלה היא: האם לקנות לוח אם התומך בCF כמו צ'יפסט X38 ולקנות איתו RADEON HD4850 יחיד ובעתיד כאשר אני אשדרג את מסכי ל22" אני פשוט ישים עוד HD4850 כערכת CF או שיש גם את האפשרות השניה: לקנות לוח אם מעפן כמו P45 ואז פשוט לקנות HD4870 יחיד (הלוח אם לא תומך בCF) ובעתיד פשוט לשדרג כרטיס מסך? מה אתם אומרים?? ואיזה חברה מומלצת לי לאיזה צ'יפסט? ASUS וGIGABYTE לדעתי הכי טובים אבל מה זה הABIT האלה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בלפטופ שלי מ256 מגה בייט, ל1 גיגה בייט. העניין הוא כזה: הזיכרון הקיים הוא מסוג DDR, ואילו אני הייתי מעדיף לקנות DRR2 משני טעמים: איכות, וזמינות (קשה יותר למצוא מבחר זכרונות של גיגה מסוג DRR ללפטופ). השאלה היא כזו: אני יודע שלא ניתן לשלב שני כרטיסי זיכרון מסוגים שונים, אך האם ניתן להחליף את הכרטיס הקיים מסוג DDR לכרטיס אחר מסוג DDR2 וזה יפעל כראוי? נדמה לי שזה תלוי בלוח-האם, אבל אני לא מבין בזה יותר מדיי. אילו הגבלות יכולות להיות ואיך אני יכול לברר את זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אין יותר מה להוסיף... http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-450&depa=0
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ממזמן קניתי כרטיס מסך חדש (HD 4890 VAPOR-X 1GB SAPPHIRE) ויש לי מעבד E6750 2.66GHZ ואמרו לי שיש לי צוואר בקבוק קטן אבל בכול זאת ברצוני למנוע את הזצוואר בקבוק ולשדרג למעבד טוב יותר בטווח מחירים של 800-1000ש"ח. אולי תמליצו לי על מעבד בטווח מחירים אלו או שיש פתרון אחר כמו OC והעם הוא כדאי לי יותר... והעם ספק של 550W יספיק לי לכול המחשב או לא או שעדיף משהוא יותר טוב??... מפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: INTEL E6750 2.66GHZ כרטיס מסך: HD 4890 VAPOR-X 1GB SAPPHIRE לוח אם: ASUS P5KR RAM: KINGSTON 2X1GB 800MHZ (מעוניין לשדרג ל 1066MHZ 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel) אז מה אתם אומרים מה כדאי לי לעשות ומה שווה יותר?... תודה רבה לעוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2X2 של GSKILL 1600HZ DDR3 על לוח אסוס P6T מעבד I7 920 שימוש עיקרי במחשב זה לגיימינג אני מעוניין להגיד את הזכרון ל6GB השאלות שעלו לי הן: 1. ראיתי שזכרון של 4 GB עולה בערך אותו דבר אז האם כדאי כבר 8? 2.האם צריך שזה יהיה אותו חברה שאין לזה השפעה? 3. לגבי HZ צריך שזה יהיה תואם למה שיש לי כרגע או שאני יכול לשים גבוה יותר? 4. אני מרכיב לבד , מעבר לזה שאני מכניס אותו לסלוט יש איזה משהו שאני צריך לעשות?(בביוס או משהו כזה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
OK אז ככה אני מחשב זיכרונות שיהיו טובים ל OC אני רוצה להגיע עם E6300 לפחות ל 3.5 גיגה (ראיתי במאגר ההמהרה מישהו שהגיע לזה עם לוח gigabyte S3 וזיכרונות ADATA ) אני הולך לרכוש את הלוח S3 וגם את המעבד e6300 עכשיו נותר לי לבחור זכרונות אני כמובן רוצה Dual channel של 2 גיגה ( 1024x2 ) והנה הזיכרון שאני חושב עליו כרגע. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT מה דעתכם והאם יש משהו יותר טוב או כדאי מזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי יום שישי שאני כבר מזמין את החלקים או שכדאי להשקיע עוד קצת וללכת על אלו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2672&Pname=SUPERTALENT או שוב אולי משהו אחר שאכן שווה את ההשקעה! אבל שוב לא להגזים! הנה למה א…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את משפחת ה-Gram המרשימה של היצרנית הקוריאנית? כעת תוכלו להשיג אותה גם עם דגמי ה-Kaby Lake-R לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתר הונגרי אחד עשה ביקורת עם 15 לוחות לקונרו, ובדק אותם ואת יכולות שלהם בOC ביקורת מקיפה מאוד עם 34 עמודים, הבעיה היא שאתר בהונגרית אבל יש מלא תמונות ,אז לא תצטרכו לקרוא לביקורת: http://www.hwt.hu/cikkek/cikk/core_2_duo_motherboards_ab9_pro_aw9d_p5b_deluxe_p5nsli_p5wdh_p5w64_infinity_p9657aa_ds3_dq6_s3_p965_neo_975x_platinum.html קרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121421 תהנו
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש באופן כללי המחשב מיועד לשימושים פשוטים , אינטרנט , גוגל ארת' וכו' אם זאת אני רוצה שתהיה לי אפשרות אם ארצה בעתיד להריץ סרטי HD בלי בעיה מיוחדת רציתי לדעתי איך שני לוחות האם האלו (שעליהם צ'יפים להוסיף למחשב כרטיס מסך) Gigabyte GA-73PVM-S2 והמעט חזק יותר EG41MF Gigabyte מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם ומעבד שניהם בסביבות ה- 2000 ש"ח בייחד (תנסו לא לעלות המון בתקציב כי אני גם קונה מארז חדש ועוד מלא מאווררים וקולרים לכרטיס מסך) כמו שכתבתי אין לי צורך ב-OC אבל אני מעוניין שהשילוב שתציינו יחזיק הרבה זמן . אה כן...המפרט שלי היום הוא: ASUS A7V8X AMD ATHLON XP 2400+ 1024 MB TWINMOS CL2 WESTERN DIGITAL 80GB R9800PRO SB LIVE DIGITAL 5.1 וכו' כמו כן אם אתם מציינים את ה- A64 נמקו למה בבקשה תודה מראש נועם! :-*
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3077&p=1
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-