עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yoni321,

המחשב של חבר שלי קרס נהיה לו מסך כחול שאומר שזה קשור לביוס שצריך לעדכן אותו העניין שהוא לא מצליח למצוא ניסיתי לחפש וגם לא מצאתי. chipest: intel : i865p/pe/g/i848p bios: phoenix Technologies ltd version: 1.9 העדכון האחרון נעשה ב 7/30/03 אשמח אם תעזרו

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום. ראיתי זיכרונות של DDR 256Mb 400MHz CL3 Kingston למכירה ורציתי לדעת מה זה LC3 ומה זה CL 2.5? מה ההבדלה בניהם וכדומה? אני לא מתכוון לקנות זיכרונות בזמן הקרוב, אני רק רוצה לדעת מה זה... (אני חושב שCL3 יותר טוב וחדש אבל אני לא בטוח ) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Apet,

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by sroolik,

יש לי מעבד אינטל 2.4 מגהרץ, ומהירות השעון של המעבד די קרובה למוצהרת (2389) ראיתי במעבד AMD 2.8 GHZ שמהירות השעון היא 2.16 האם זו תקלה ? או שככה נהוג שאינטל יותר מהירים ? אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט מאוד בין AMD לאינטל, אז בבקשה תעזרו לי תודה !

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sroolik,

שם הלוח אם שלי לא מופיע ב- cpu z וגם לא ב- everest איך אני יכול לדעת איזו חברה לוח האם שלי ? אני יודע שזה צ'יפסט v845de2 תודה !

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  7. רכשתי לפני כמה ימים 2XKingstone 512Mb 400Mhz ובהתחלה כשמפעילים את המחשב רשום 333Mhz הבנתי שזה איכשהו קשור לשינוי מהירות הבאס אם ככה איפה אני משנה את המהירות??

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Glow,

שלום! לאחרונה קניתי מחשב חדש בעל לוח אם MSI K8N NEO4 שעשה לי הרבה בעיות ובניהן לא לתת למחשב לעלות...לקחתי את המחשב לKSP, המקום שקניתי אותו והם אמרו שצריך להחליף אותו...עדיין יש לי ביטוח והם יכולים להזמין לי אותו לוח או לוח אחר שאני רוצה ואם הוא יקר יותר אז בתוספת תשלום...שמעתי שהלוח DVI LANPARTY הוא טוב אז שאלתי אותם עליו ואמרו לי שהוא לא שווה....מה יש לכם להגיד? הטכנאי שלהם אמר לי שגם הלוח ששמו לי הוא לא מי יודע מה וכדאי לי משהוא יותר טוב.... אפשר המלצות למה כדאי לי לקחת?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Apet,

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by shshmul,

Intel Pentium 4 *Dual Core* 830 3.0Ghz FSB800 מול Intel Pentium 4 *64bit* 640J 3.2Ghz 2MB cache FSB800 מבלי להתייחס להפרש המחיר ביניהם , מה היתרון שיש לאחד על השני מבחינת מהירות עבודה,במידה ואין לי צורך במשחקים כלל אלא רק קידודים עריכות וכיו"ב מה בכלל נותן לי ה- 2MB cache לעומת 2*1MB בכפול ליבה , האם חוץ מהמחיר יש הבדל ניכר במהירות העבודה והתגובה בין שני המעבדים הללו?? תודה מראש לעוזרים

11. Started by Yosi199,

שלום חברה אני חדש בקהילה המדהימה הזאת! אני עכשיו בונה לי מחשב המיועד ליצירת מוזיקה אשר הולך לעבור OC. אני מתכנן על ה- DFI Lanparty ut nf4 ultra-d מעבד - AMD 64 3200 Venice זכרונות אין לי מושג אבל צריך מהירים וכמה שיותר כל השאר לא ממש חשוב מאחר שהחלטתי כבר על המעבד אני עכשיו בחיפושים לקירור טוב לאוברקלוקינג ומה שראיתי פה נראה לי קטלני... בבקשה תנו לי חוות דעת על זה גוף קירור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 מאוורר 120 מ"מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1344&products_id=7899

12. Started by yotam.m,

רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050812_023337.html בכנס IDF הקרוב, שיערך בסוף החודש, CONROE, המחליף של ה PRESCOT (וה PENTIUM 4 בכלל) יחשף... הם מבטיחים שהוא יציב צריכת חשמל מופחתת לעומת הטכנלוגיה של היום. כמו כן, ה PENTIUM4 / CELERON יזכו לשדרוג של 65 ננומטר בתחילת 2006:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Rhx,

אם אני לא מעודכן וזה ישן אז תגידו לי.. מעבדי Intel ו AMD מורידים מחירים. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/ מה אתם אומרים על זה?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by LIOR42,

פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by liran_85,

שלום לכם.... אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת סוגי המעבדים האלה כי המחיר שלהם הוא +- אותו מחיר..... יותר נכון יש 4 אפשרויות חחחח Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 BOX CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 Tray CPU Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Socket 775 BOX CPU רציתי רק לדעת מה הבדל בין המעבדים ועל איזה מעבד כדי ללכת ואם הלוח שלי תומך בו בכלל שאר המפרט שלי הוא זה: 1120 INTELLLLLLLLLL Arctic Cooling Freezer 7 100 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG 700 512Mb 667MHz DDR II …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Cowerd,

אוקיי מה עדיף לי לקנות.. אני יביא לינקים ותעזרו לי.. כי זה ממש דחוף אני קונה תמחשב היום ואם כדאי לקנות אותו מפנדס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_679_1719&products_id=7009 שזה 2gb או שאולי יש משהו אחר לגיימר כבד... שיהיה יותר טוב בגבול מחיר הזה זה עדיף מאיזה OCZ 512x2 2-2-2-5? לגיימר?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  20. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שכנראה המעבד שלי נפגע (סיפור ארוך ועצוב) בהתחלה חשבתי לקנות את אותו מעבד או אחד קצת יותר טוב. ואז חשבתי שבסך הכול הלוח אם מיושן, ואז הגעתי למסקנה, שאתם הכי טובים בתחום :-) ולא משוחדים כמו הטכנאי שלי - חחח אז ככה: הלוח אם הוא: Intel D845PESV מעבד ישן: Inetl Pentium 4 2.4Ghz System bus 533Mhz L2 Cache 512K עוד מידע חיוני על הלוח אם: תמיכה במעבדים: פנטיום 4 533Mhz או 400Mhz mPGA478-pin וב-Celeron 400Mhz mPGA478-pin כמו כן, המחשב מיועד למשחקים - בעתיד פלייט סימולטר 2006 ויכול להיות שאני גם אבצע אוברקולקינג (אבל לא משהו רציני) ואחרן אחרון חביב, ענין הכסף כמה שיותר נמכוך :-) זה בכל זאת הוצאה לא מתכוננת, אבל אם כבר, אז אני אלך עד הסוף, שאני לא היה עוד שנה צריך להוציא …

21. אהלן יש לי עכשיו 512 RAM של שני סטיקים של 256 אני הולך להוסיף עוד סטיק של 256.... האם תהיה בעיה? אין לי דואל צ'אנל וכאלה

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  22. אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by oxygen25,

שלום לכולם יש לי זכרון של geil 256X2 ddr 400 mhz השני סטיקים בסטיק הראשון הוא פועל בתזמון של 2.5-4-4-8 ובסטיק השני הוא פועל 2.0-4-4-7 והשאלה היא למה הם לא זהים ואיך אני יכול לסדר את זה? ניסית דרך הביוס שם מראה הכל הבסדר שהוא פוכל בתזמון של 2.5-4-4-8 אבל ב everest זה מראה לי שונה בסטיקים והינה תמונה מ everest [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by Jack_g,

אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים