מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איזה זכרונות הכי טובים לאוברקלוק חזק בתקציב של עד 900 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם מערכת של ווינדוס xp 32 ביט יכולה לנצל 4 ג'יגה זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חוץ מהתוכנות cpu-z ואוורסט שלא מראות לי תזמונים מסויימים, איזה עוד תוכנות מראות את התזמונים המלאים של הזכרונות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
gigabyte ga-81pe 1000 pro 2w איך הוא בכללי ומה המחיר שלו בערך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מחשב Q9400 + 4GB זיכרון DDR2 800MHZ. קיבלתי לאחרונה 2 סטיקים של 1GB בתדר 667MHZ. למיטב הבנתי, אם אחבר אותם אקבל 6GB זיכרון ב667MHZ, נכון? מה עדיף לדעתכם? אופציה נוספת היא לחבר את הזיכרונות ולעשות OC, האם זה אפשרי? תודה! איתי
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם אפשר לשים זכרונות DDR2 3200 במקום זכרונות DDR 3200?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך דעה על זיכרונות PQI קבלתי שלשום שניי זיכרונון 512X2 של PQI 400 3200 איך זה שזה עובדים בדואל שאנל. הזכרונות האלה טובים, ואיך הם ב OC? thanks in advice.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג רק את לוח האם והמעבד לוח אם - Asus Blitz Formula מעבד - Q6600 השאלה היא האם כדאי לחכות למעבדי ה 45nm הוא ללכת על זה עד הסוף?
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Intel® Pentium® 4 Processor 650 w/ HT Technology 3.4GHz 2MB Cache ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-