עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2

2. Started by Hitman_47,

לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  3. יש לי תקציב של כמעט 1000 שח, ואני ממש רוצה לשדרג קצת, אבל אני לא יודע מה כדאי יש לי AMD 1200, שיושב על לוח Asus A7A266 ויש לי 256 זיכרון sdram וכרטיס מסך של leateck gforce4 460mx 64mb, הרדיסק 80 גיגה (+ 8mb זיכרון), וכרטיס קול של הרקולס 7.1 אני יודע שזה טעון שיפוץ כללי, אבל השאלה מה הכי כדאי כרגע? בהתחשב בתקציב של 1000???

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  5. יש לי ABIT IC-7 ומושקין בלאק LEVEL 1... הזכרונות מתחילים במתחים של 2.40 ומשהו ואז יורדים עד למתחת 2.00 מגיעים ל1.95,1.92. יכול להיות שזה קשור איכשהו לבעיית תאימות או שזה לא הכיוון?? תודה רבה לכל מי שעוזר! יום טוב! 8)

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by דרומי,

היי... היום הייתי בחנות בה אני הולך לקנות תמחשב, והמוכר אמר לי שהזכרון הוא CL3,מקורי של SAMSUNG,לכן אמר שעדיף GEIL שהוא 2.5... 1GB)512*2) אני קונה ב980ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  7. האם הלוח החדש של - EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb Motherboard , תומך בסוקט החדש של AMD 939 ??

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by cold-fire,

אני יכול לחבר את הלוח הזה אם ספק 20 פינים? או שאני חייב 24? ורציתי לדעת אם זה sata 2 ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U הלוח של abit קישור ללוח http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=KN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  9. היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by PCguy,

אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by SyMiC,

מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by sabach,

יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by lmlm,

האם אני אצליח לעבור איתו את ה FSB 400? האם זה תלוי בזיכרונות? כי יש לי 667MHZ עם CL5 או CL4 (לא זוכר) תודה.

• 12 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by dorliv,

אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by ETB,

יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by KingYes,

שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אהלן! שידרגתי היום את הלוח והמעבד ל GIGABYTE 965P-DS3 ולE6420... משום מה בCPU-Z הוא מזהה את המעבד אבל הוא רושם במהירות עבודה שלו 1600MHZ... ממש מוזר... יש למשהו השגות...? משהו לא בסדר אצלי? צירפתי את התמונה... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)

• 4 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים