מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה באמת הולך להיות ב22 ליולי יהיה כל כך חיסכון משמעותי במחירים של המעבדים האם רק המחיר של המעבדים ירד בכמה המחיר בכלל ירד ? (הערכה גסה תיהיה נחמד) מאיפה השמועה הזאת שב22 ירדו המחירים ראיתי לא מזמן שירדו המחירים של AMD אבל בחנויות בארץ לא שמתי לב לשום שינוי אז מה זה יעזור לי אם המחירים ירדו בחול ב22 ליולי מה עם הארץ.. מתי ירד מי איך ולמה.. :-) יש מושג איזה מעבד יהיה הכי משתלם לקנות... שמעתי פה שאמרו E6750 היש חיה כזאת? אשמח לכל פרט שאפשר... תודה לכולם :bash: :jump: סתם עוד שאלה לא קשורה יש לי מעבד prescot אני לא זוכר איךזה אין לי זמן להתקין everest אני בדיוק הולך התווכחתי עם אח שלי אם prescot הם דיול קור או דיו קור או מה שזה לא יהיה קיצר הם כפ…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאינטל פנטיום 4 3.0 64 ביט יש תמיכה אחורנית מלאה ב 32 ביט?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך די דחוך המלצה של כרטיס זיכרון למחשב חייה אני צריך שנניים של 512 על מהירות 400 אבל אני לא יודע איזה חברה ודגם.. אמרו לי קינגסטון cl3 איך זה ? ואמרו לי beie משהו כזה שזה עם קירור.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לזכרונות למערכת שלי הבנתי ש-bh-5 יהיה הכי טוב אז תתנו כמה הצעות תודה לכולם אלי . המערכת שלי:amd athlon 3000@2700 1.55v dfi lanparty sli-dr. מחיר לא מוגבל אבל שלא יהיה בשמיים.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא שכרגע יש לי זכרונות 2x1GB DDR2-800 CL5 והמעבד עובד כבר שנה וחצי בבאס 400 (אוברקלוק) ללא בעיות קניתי זכרונות קינגסטון CL6 ואיתם המחשב לא עושה BOOT. מדובר בלוח P5B-deluxe. עשיתי נסיון נוסף וכיוונתי את הזכרון הקיים שלי לCL6 וגם אז המחשב לא עלה. כפי שזה נראה יש ללוח שלי בעיה לעבוד בCL6 בבאס 400. בבאס הדיפולטי אין בעיה. האם עוד מישהו נתקל בתופעה זו ויכול להרחיב?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי אני מחפש זיכרונות למחשב נייד והייתי די נעול על זכרונות GSKILL במחיר של 140 שקל בנועה אבל אז ראיתי זכרונות של CEON אצל אייבורי ב115 שקל. מישהו מכיר את החברה? אפשר לקנות אותם בבטחה? לא רוצה לקנות ולהדפק ולשלוח לתיקון כל חודש... http://ivory.co.il/product.asp?productid=704&CatCode=335 תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נשרף לי המעבד במחשב הישן והוא עוד באחריות אבל כבר הפסיקו להביא 478 אז אני מקבל זיכוי מהספק וחשבתי אולי כדאי להביא בכסף של הזיכוי מעבד של AMD ולקנות איזה לוח חמוד.. עכשיו לבעיות.. התקציב הוא לא בשמיים ואני צריך לוח שתומך בDDR בAGP ובSATA (לא 2) למעבד אני מקבל ככל הנראה זיכוי של כ400 שקל וללוח אם יש לי בערך 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פרטים דברו.. תודה מראש, עידן.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 3200 היה לו זיכרון 2*256 מ"ב הוספתי לו עו 2*256 מ"ב עכשיו יש לו 1 ג'גה והוא מזהה את זה אחרי התקנת הזיכרון אני לא רואה שינוי האם צריך להגדיר משהוא או לשנות את הזיכרון הוירטואלי תודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
טוב - נראה לי שברור ש 8rda+ אבל השאלה האם ההבדל כלכך רציני או שאפשר גם עם A7V8X של ASUS או GIGABYTE GA-7VAXP אולי ... ???? (פשוט אני יכול להשיג אחד הלוחות האילו במחיר לא רע ..)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי. האם הכפלת מחיר לוח האם באמת שווה את זה? זאת אומרת, מה באמת ההבדלים בין שני הלוחות הנ"ל, ומה ההבדלים שאני אשים לב אליהם, בתור גיימר ומשתמש פשוט במחשב (שלא עושה OC)? העובדה שP5KPL-CM G31 כולל יציאת VGA בלבד אומר שאני לא אוכל לחבר אליו מסך שמתחבר כDVI? או שאני מתבלבל פה עם כרטיסי מסך? אם אפשר קצת סדר בבלאגן, יעזור לי. (אני לוקח לוח אם של אסוס בגלל שהמקום שאני קונה לא עובד עם GB ואין לי אפשרות לקנות ממקום אחר) שאר המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: Kingston 2GB DDR2-800 CL6 כרטיס מסך: GeCube Radeon HD 4850 512MB DDR3
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עד כמה הבדלי ביצועים יש בין המעבדים במהירות 3 גיגה הרץ ? למי יש פוטנציאל OC גבוהה יותר (בלי ועם העלאת מתח) ? בהנחה (סבירה?) ששניהם מתפקדים ומגיעים בלי בעיה ל 3 גיגה הרץ יש סיבה להעדיף את ה E8400 בגלל ה *2 מטמון ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-