מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אני יודע שזה שאלה די מעצבנת.. אבל יש פה אנשים עם קשרים (או איך שלא תקראו לזה).. החלטתי לחכות עם השדרוג (אפשר לקרוא לזה החלפה, המחשב מת) של המחשב שלי עד שיגיעו לוחות אם מבוססים NForse 3 250 (או אפילו הצ'יפסט החדש של VIA) לארץ. בנתים אני מסתדר עם מחשב (ישן, מאוד) אחר, אבל אין לי כוח לחכות עוד הרבה זמן.. אז מישהו יודע מה נסגר עם החברות מחשבים בארץ? בחול כבר יש כמה חברות שמוכרות לוחות אם כאלה (Gygabyte, ABIT) כבר כמה שבועות, ועדין פה אין כלום. למישהו פה יש הערכה על עוד כמה זמן צריך לחכות?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב ! הייתי מאוד רוצה לדעת איך לבדוק את טמפרטורת החום של המעבד שלי. יש לי +Winchester 3200. האם אפשר לראות את זה דרך הביוס ? או דרך תוכנה מסויימת. אגב יש לי CPUZ ו - SISOFT SANDRA אם כן איזה תוכנה צריך אלף תודות
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דגמי ה-MacBook Pro הקומפקטיים ביותר מתקדמים אל דור ה-Ice Lake של אינטל וזוכים למקלדות משודרגות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הולך לעשות הזמנה ביום ראשון זה המיפרט מעבד - Intel Core i5-750 box כרטיס מסך - Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאוורר למארז- Arctic Cooling F12 2 האם הזיכרונות מספיק טובים או שעליי לקחת 1600mhz
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בראיון זה עם אריק גיחון מאינטל, אנו מקבלים הסבר על הכלי שהופך את מעבדי Alder Lake לכאלה המתאימים לשלל מערכות הפעלה ומתארי שימוש - ועל האופטימיזציות שנעשו בכדי לדאוג שהם נוחתים אצלנו בכושר שיאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון שעובד על 2.2V בנוסף לזיכרון הקיים שעובד על 1.8V... עכשיו אני צריך לעדכן ידנית בביוס לזיכרון החדש את המתחים אבל הבעיה שאני לא מוצא איפה זה... מישהו מכיר את הביוס הנ"ל (American Megatrends)? מדובר בלוח ASUS P5K SE.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
Mushkin 800Mhz 5-5-5-12 = 1350 G. Skill 800Mhz 4-4-4-12 = 1390 G. Skill 800Mhz 5-5-5-15 = 1260 בשקלים חדשים נו, על מה אני הולך? (יש לי קונרו... אז האם ההבדלים בתיזמונים של הג'י-סקיל שווים את ה-130 ש"ח הפרש?)
-
- 13 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי ABIT IC-7 ומושקין בלאק LEVEL 1... הזכרונות מתחילים במתחים של 2.40 ומשהו ואז יורדים עד למתחת 2.00 מגיעים ל1.95,1.92. יכול להיות שזה קשור איכשהו לבעיית תאימות או שזה לא הכיוון?? תודה רבה לכל מי שעוזר! יום טוב! 8)
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד core 2 duo E4300 1.8 GHz 2mb, ו -1 giga זכרון אני מעוניין להתקין vista : 1. מה ההבדל בין גרסת ה - 32 bit לבין 64 bit? 2. אני לא יודע יודע על כמה bit עובד המעבד שלי 64 או 32 ? חיפשתי ולא מצאתי? 3. איזה גרסא עדיף להתקין על המחשב שלי? 64 או 32? תודה רבה... מראש.. :]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, צהריים טובים לכולם. לפני כמה חודשים, קראתי באיזה מקום שאו G.skill או A-DATA (לא זוכר בדיוק מי) הוציאה מקלות זיכרון, לא בטוח אם DDR3 או DDR2 (יותר הגיוני הראשון), שמכילים 4 ג'יגה למקל. זה היה לפני השקת ה-Nehalem, ולכן אז זה היה זוג מקלות למערך של 8GB Dual Channel. מישהו יודע אם הם הגיעו כבר לארץ או לא?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים: AMD 2600+ Athlon XP AMD 2600+ Athlon XP Mobile תודה!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם geil 1gb 3700 וקראתי שהם לא כל כך טובים ואני רוצה לעשות אוברלקוק חזק אז חשבתי להוסיף קצת ולשנות תהזמנה איזה כדאי לדעתכם במחיר 2000-2200 שקל ושיהיה 1gb תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה באמת הולך להיות ב22 ליולי יהיה כל כך חיסכון משמעותי במחירים של המעבדים האם רק המחיר של המעבדים ירד בכמה המחיר בכלל ירד ? (הערכה גסה תיהיה נחמד) מאיפה השמועה הזאת שב22 ירדו המחירים ראיתי לא מזמן שירדו המחירים של AMD אבל בחנויות בארץ לא שמתי לב לשום שינוי אז מה זה יעזור לי אם המחירים ירדו בחול ב22 ליולי מה עם הארץ.. מתי ירד מי איך ולמה.. :-) יש מושג איזה מעבד יהיה הכי משתלם לקנות... שמעתי פה שאמרו E6750 היש חיה כזאת? אשמח לכל פרט שאפשר... תודה לכולם :bash: :jump: סתם עוד שאלה לא קשורה יש לי מעבד prescot אני לא זוכר איךזה אין לי זמן להתקין everest אני בדיוק הולך התווכחתי עם אח שלי אם prescot הם דיול קור או דיו קור או מה שזה לא יהיה קיצר הם כפ…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
נכון שהמעבד מספיק טוב ל-HTPC? להריץ תכנים של HD XVID וכו...
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-