מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מעט (חצי שעה שעה) הולך לקנות זכרונות DDR למחשב הישן שלי כדי שהוא יזוז טיפה (ראו מפרט בעל ה256 זכרון...) ואני רוצה שתעזרו לי לבחור זכרון DDR400 בעל 512MB שיש לו תזמון CL 2.5 ומטה... בתקציב הנקוב... כנראה שאני קונה מאייבורי ב210 שח כי זה זול וקרוב לבית. רציתי לשאול עוד שאלה לגבי המעבד... האם הוא תומך בDDR2? אם כן אז כדאי לקנות 533MHZ או שאין ממש הבדל שמצדיק 50 -100 שח... תעזרו אנשים!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש למשהו את מפת הדרכים של כל מעבדי אינטל כלומר מתי יצא למשל P-500 או מתי יצא הפנטיום הראשון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם טוב שיהיה מעבד e6600 אני מחפש המלצות עד 500 ש"ח תודה רבה המפרט המלא נמצא בדיון הזה המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני יודע שמעבדי AMD לא נמדדים ב-MHZ וכל-זה, אבל בכל-זאת, רציתי לדעת לאיזו מהירות פחות-או-יותר משתווה ה- Mobile AMD Athlon XP 2600, ב-Mhz. תודה רבה, דן.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה:Gigabyte GA P35 DS3L ואני רוצה לדעת אם יש מקום בלוח לשים את Geforce 9800GX2.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו מביטים בביצועי המעבד החדש Ryzen 7 7800X3D - האם ההמתנה הארוכה הייתה שווה את זה? בדקנו את ההבטחה הגדולה של AMD עבור היורש ל-5800X3D המוצלחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://img143.imageshack.us/img143/6554/79554686vk8.jpg המעבד ללא אובר קלוק תודהה.. אני חושב שהכרטיס מסך יותר מידי חם
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
תוכלו גם לצרף מקור שאומר זאת? אני רוצה להראות למוכר בחנות כמה שנים צריך להיות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה בייט זכרון של חברת גי'יל. אני מעונין לרכוש זכרון נוסף, שני מודלים של 512 . ואני מתלבט בין שתי חברות שאני חושב שהם יכולות להיות טובות. אני מעונין להוסיף זיכרון בעיר עו גיגה , בעיקר למשחקים, עם יכולות אוברקלוקינג.. האם הדגם הזה יכול להתאים למערכת שלי הוא שהוא מומלץ רק למערכות 64 ביט? OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX להלן שני החברות: 1. חברת PDP - PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK 2.חברתOCZ - OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 המפרט של המחשב שלי: מעבד - 2.6~3.1 זכרון - 256*2 של חברת GEIL לוח אם -ASUS P4P800 האם תוספת של זכרון תאפשר לי עלייה במהירות של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והשילוב היחידי שבו אני מצליח לשלב במסגרת התקציב שלי את הכרטיס מסך GTS8800 320 זה עם המעבד AMD 4600. חלק ממי ששאלתי אומר לי שיהיה לי צאוור בקבוק גדול מאוד והכרטיס בכלל לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה דעתכם בשביל לאמת את זה. האם המעבד יעשה צאוור בקבוק לכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-