מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 550MHZ ו256MB SDRAM. התגלגל לידי סטיק של 256MB DDR של סמסונג, האם ניתן לשים אותו ביחד עם הזכרונות האלה או לחילופין להוציא את הסטיקים של ה128 ולשים רק את הסטיק של ה256.. אני יודע שזאת שאלה שנראית מפגרת אבל אני באמת לא יודע :-\
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה חודש קניתי 512Mb 400MHz AData /VT? והוספתי לאותו זיכרון ואותו חברה שהיה לי (512MB) ועכשיו הנה הבעיה: למה הMHZ של הזיכרון 167.5? ולא 200 כמו שצריך להיות ?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מבחינת הביצועים, זכרון DDRII במהירות 1066MHz עם CL5 או זכרון DDRII במהירות 800MHz עם CL4? קראתי את הדיון הזה באתר Tom's Hardware, וגם שם הדעות חלוקות... http://www.tomshardware.com/forum/255174-30-ddr2-1066 יש למישהו תובנות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום.קיבלתי היום סופסוף את המחשב עם הלוח M2n-e של אסוס,ויש לי כמה שאלות: א.במה עדכון הביוס עוזר? ב.האם עדכון הביוס יכול לגרום נזק? ג.איך אני נכנס לsetup של הביוס? ד.האקרים יכולים להיכנס להגדרות של הביוס ולשנות אותו? מצטער אם השאלות נשאלו,לא מצאתי אותן בFAQ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי היום שני סטיקים של supertalent כ"א 512 מהירות 667 והם עובדים נהדר ב dual channel אני רוצה להרחיב את הזיכרון - ויש לי הזדמנות טובה לקנות שני סטיקים כ"א של ג'יגה מחברת kingston במהירות 800 האם כדאי לשים את כל הסטיקים ביחד וכך אני מאבד שני יתרונות - גם המהירות תישאר על 667 וגם איבדתי את הdual channel- או שיתרון הגדלת הנפח מכריע?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי שאלה יש לי 2 סטיקים של 512MB של קינגסטון 400Mhz אז ככה, הבעיה היא כזאת לאחר בדיקות מרובות בMEMTEST גיליתי ש... אם אני בודק את שניהם על 400 אז יש לי 4 ERRORS במבחן אחד אם אני בודק אותם על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים אם אני בודק אחד מהם על 400MHZ אז יש לי 2 ERRORS למבחן אם אני בודק את אותו אחד על 333 אז יש לי ERROR אחד לכל 4 מבחנים (הסטיק השני מתברר שתקין) אז איפה הבעיה? בלוח אם? בזכרון עצמו? ועד כמה ERROR אחד משפיע על הביצועים? כמו כן, מה הבדל הביצועים בין 400 ל333 (והאם יש הגבלה למהירות הזיכרון לפי BUS המעבד?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה זה הקירור הזה..? שמעתי שהוא משפיע על המעבד.. שמתעי שהוא מחליש אותו טיפה והוא משקיט אותו גם(אני לא בטוח שזה נכון סתם מישהו אמר לי את זה..?)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד athlon 1200mhz אבל אני לא יודע מה הדגם שלו? הכוונה היא שבמעבדי AMD הדגם שונה/גבוה ממהירות ה-MHZ, כמו לדוגמא מעבד AMD SEMPRON 2400, מהירות המעבד היא לא באמת 2400 אלא 1667MHZ, אז השאלה היא אם יש לי את ה-ATHLON במהירות 1200MHZ אז מה הדגם שלו? מקווה שלא סיבכתי יותר מדיי, תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 512*2 מ-KSP אזה זיכרון כדי לי לקנות עד 500 לשני הזכונות?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-