עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tulz,

האן הלוח אן הזה יכול להריץ SLI?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Swimmer,

1G DUAL CHANNEL עד 1000 שקל+ בבקשה

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by omer_ico,

שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by miki891,

שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by kobibo,

האם ההבדלים בין DDR ל DDR2 משמעותי ? איזה לוחות תומכים ב DDR2 ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by parker8,

התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by EliranB,

קיבלתי היום את הלוח אם הזה וראיתי שכתוב שם DUAL VGA ומצוייר שם 2 כרטיסי מסך האם יכול להיות שהוא תומך בSLI כי אני יודע שSLI יש רק עם צ'יפים של NFORCE אם אני לא טועה קיבלתי גם את הגשר הזה של הSLI

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by arnoNz,

תגידו כמה צינורות עיבוד יש במעבדים ?? לדוגמא ב 3000+ ...?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by SnoopyG,

אני חושב שזה די מובן מהכותרת... אבל אני אסביר בכל זאת.. קודם כל אני רוצה לקנות מארז... המארז שיש לי עכשיו גורם לחום בתוכו להגיע ל60 -70 מעלות... וזה לא טוב.. אז אני צריך איזה מארז מאוורר... לא אכפת איך הוא נראה.. גם אם יש לו אורות וגם אם אין לו.. אבל הוא צריך להיות בסביבות ה300-400 שקל ועם ספק של לפחות 400 ...ועוד משהו..חייב להיות לו צינור פליטה למאוורר צד.. שהמאוורר של המעבד יוציא את החום ישירות החוצה.. 2. זיכרון... כשחקן בטלפילד 2 אני צריך הרבה מחשב... ויש לי רק 512... אז אם מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה שאומרת איזה זיכרון יש לי במחשב.. אני אוכל להביא מידע לגביי הזיכרון שיש ליעכשיו.. ואז תוכלו לעזור לי בלקנות עוד 512 מ"ב.. 3. הכי פחות חשוב.. אבל בעיקרון המאוורר שיש לי…

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

יש לי מעבד את'לון XP 2500+ ויש לי הזדמנות (בתוספת תשלום ) לשדרג אותו ל 2800+ האם כדאי לי ? האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים? ואם כן כמה כדאי לי להוסיף על ה 2500 כדי לשדרג.

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים) האם זה נכון? ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא .... [move]תודה לעוזרים [/move]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kobibo,

מה נחשב ליותר טוב ולמה ? באו נוריד לרגע את ה OC ( לא מתכנן לבצע ) מי מהלוחות יותר אמין ? 1. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 2. DFI INFINITY NFORCE 4 ULTRA, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound שניהם תומכים ב-SATA II

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  17. במיקרה בדקתי באתר הידוע tomshardware.com את ה- Tom's Hardware Guide CPU Charts והיסתכלתי ב- Interactive CPU Charts , תיסתכלו ב-לינק המצורף http://www23.tomshardware.com/index.html?modelx=33&model1=75&model2=64&chart=25 שבוצעו תוך שימוש בכרטיס זהה לשלי מבוסס 6800gt ועם אותה כמות זיכרון (1024 ) על מנת לבדוק כיצד שידרוג של המעבד ל- 3000 64bit ישפיע בתכלס על הביצועים הגרפיים , והתרשמתי שנכון לעכשיו השיפור הוא לא משמעותי ברמה שמצדיקה שידרוג של הלוח אם והמעבד (סיפור של 1500 שח) מפני שבשורה התחתונה כול ההבדל הוא בסך הכול 26 fps לטובת המערכת המשודרגת ( 163 fps ). ב-לינק המצורף רואים הייטב ש-3200 xp בשילוב 6800gt משיג frame rate של 137 ואני לא מ…

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by yoav1000,

אני מעונין לקנות לוח אם אז בבקשה תצביעיו ותוסיפו תגובות

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  19. קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  20. עד לפני כמה ימים הזכרונות היו עובדים בדאוול מלא והייתי מקבל 55 בסופר פיי ומאתמול כשהתקנתי ווינדוס כבר אין יותר דאוול ואני מקבל 59 כשהמחשב מפורמט לגמרי! כמובן שאיפסתי ועשיתי כליר סימוס לראות מה הבעיה ועדיין עובד על סינגל בלבד! ניסיתי לשחק שם בהגדרות של הזכרונות ועדיין לא עובד,הפעלתי את הM.I.B של גיגה בייט בביוס ועדיין לא עובד ! מה עושים? יכול להיות שהזכרונות נפגמו? 2 הזכרונות הם של חברת PDP עם אותו הסריאל והם עבדו בדאוול לפני! הדגם הוא PDP LIBERTY 256 MB 400 DDR DAUL הם עובדים בתזמונים של2.5-3-3-6 מה עושים? הלוח הוא של חברת גיגהבייט דגם GA-8IPE1000-G והוא כאמור נקנה לפני כמה ימים ,ציפסט 865PE ,בבקשה אנשים שמבינים בלבד ,אני לא רוצה להרוס משהו ,ד"א אני רוצה לציין עוד…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. מעבד אתלון 939 64bit 3000 לוח אם GIGABYTE K8NSC939 מארז עם USB קדמי FLOPPY זיכרון 256MB DIGMA DDR 400MHZ כולל הרכבת מחשב + משלוח 1729 ש"ח . איך המפרט אנשים (בעיקר הזכרון כי אני לא מכיר....), תודה . סה"כ כולל מע"מ: 1729 ¤

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by poltergeits,

יש לי את הדכרונות האלו : דף מוצר >> http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php עכשיו אני לא מבין למה המתחים שרשומים שם כלכך גבוהים , מה זה אומר שאני צריך לתת להם 2.55 וולט כשבביוס כל מתח מעל 1.65 נחשב לחריגה .???? דבר נהוסף קצת קשה לי להבין ואני מקווה שאחד ולתמיד יתבהר הנושא , לפי מה שאני יודע שתיזמונים נמוכים יותר נותנים זמן תגובה טוב יותר אז למה כשהורדתי תיזמונים ל - 2.5-3-3-6 קיבלתי ביצועים גרועים בהרבה במבחני הבנצמקים (500 נקודות פחות ב3DMARK03) ,וכאשר החזרתי לתזמוני היצרן מספר הנקודות הועלה שוב . עכשיו במידה ואני רוצה להמהיר רק את הזכרונות (ואני יודע שזה לא קשור לפורום הזה) חוץ ממתחים מה עוד אני אמור להעלות/להוריד ?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  23. איך למעבד AMD XP 2500 יש יותר מגה הרץ מלAMD 64 3000????????????? יש לי מחשב AMD 64 3000 והמגה הרץ שלי 1.8 לחבר שלי יש AMDXP2500 והמגה הרץ שלו 1.83 והמחשב לא עבר שום אוברלוקינג ושום כלום אז איך יכול להיות דבר כזה ? ומה יוצא לי מזה יכולתי לקנות כמו שלו בחצי מחיר ממה שאני קניתי אז מה הקטע פה..

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by kobi_af,

יש לי שתי זכרונות(256*2) אחד סמסונג השני non name :-\ אלו התמזונים של הסמוסנג Field Value @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) אלו של הגנרי כנראה Field Value @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) לא הבנתי למה התזמון ה1 (3)הוא תמיד יותר נמוך מהאחרון כאילו על פי מה מודדים תתזמונים ומה זה אורמ לגבי המספר האחרון הראשון והאמצעים ?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by אופיר,

הרי כבר היום ה - chip של ה - 7800 מכיל יותר טרנזיסטורים ממעבד רגיל.

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים