עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by motir,

היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by hal,

מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by tick tak,

היי הלוח שלי : GA - K8NF -9 REV.1001 GIGABYTE המודל מהספר של הלוח הוא - 12ME-K8NF9-1001 NFORCE 4 המעבד - AMD ATHLON 3000+ 64 לוח תומך סוקט 939 רק אטלון רגיל לא DUAL CORE לא מצאתי מידע על הנפח המקסימלי. יש לי 320 ג'יגה של סיגייט , ו 120 ג'יגה של WD אני צריך להחליף את ה - WD כי הוא מתחיל לזייף יש לי אותו יותר משלוש וחצי שנים במקומו להביא 320 של סיגייט ולהוסיף עוד 750 ג'יגה של סיגייט זה יוצא : 320 חדש 320 ישן 750 חדש יוצא 1390 ג'יגה ניסיתי לחפש מידע כמה הקיבולת המקסימלית ולא מצאתי , אשמח אם תעזרו לי! תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

7. Started by omri4,

זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by m.l,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by bosmathaifa,

איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by R9547655G,

אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by subarel,

לינק: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm סתם בשביל ידע כללי... בראל.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by yz101,

באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by idanmal,

אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  14. http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by andav,

abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  16. ברצוני לרכוש תמעבד הנ"ל האם הוא יספק מערכת מחשב למשחקים כבדים כי בקרוב אקבל כרטיס מסך חדש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  17. בהתחלת המחשב כתוב cpu clock 200mhz כשאני נכנס לBIOS מהירות המעבד של על DEFUALT ולא 1800MHZ המכפלה היא 9 האם לשנות את המהירות ל1800mhz?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by no nick,

1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  19. קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אהלן ברשותי מחשב Dell Optiplex GX260 מעבד פנטיום 4, 2GHZ כמות RAM נמוכה שאני לא זוכר.. ברצוני לדעת מה השדרוג המקסימלי המתאפשר לי לעשות למחשב זה. כלומר, מהם הרכיבים הטובים ביותר (או מהן האופציות הכלליות) שאני יכול לשדרג. מחשב זה לוקח כרטיסי מסך בתצורת AGP, אילו כרטיסים סבירים ניתן למצוא? זיכרון DDR SDRAM, אני לא מצליח למצוא בדיוק איזה מהירות, האתר הרשמי אומר 266mhz, איזה PCXXXX זה? לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר\ אך יש מה שנקרא DDR266, שמהירותו היא 133MHZ\PC2100. כנראה שזו טעות? מה קורה אם אני מכניס זיכרון מהיר יותר? האם צריך להפיד על זוג זיכרונות במהירות\נפח דומים? אבל הכי חשוב, אני לא יודע איזה מעבד חדש אני יכול לשים במחשב. אני לא חושב שליבה כפולה יעבוד פה, ופנטיום 4 חזק…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Houdy,

היי. האם הכפלת מחיר לוח האם באמת שווה את זה? זאת אומרת, מה באמת ההבדלים בין שני הלוחות הנ"ל, ומה ההבדלים שאני אשים לב אליהם, בתור גיימר ומשתמש פשוט במחשב (שלא עושה OC)? העובדה שP5KPL-CM G31 כולל יציאת VGA בלבד אומר שאני לא אוכל לחבר אליו מסך שמתחבר כDVI? או שאני מתבלבל פה עם כרטיסי מסך? אם אפשר קצת סדר בבלאגן, יעזור לי. (אני לוקח לוח אם של אסוס בגלל שהמקום שאני קונה לא עובד עם GB ואין לי אפשרות לקנות ממקום אחר) שאר המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: Kingston 2GB DDR2-800 CL6 כרטיס מסך: GeCube Radeon HD 4850 512MB DDR3

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by arpa,

אהלן חברים, יש לי את לוח האם הנ"ל בשילוב של המעבד E5200. רציתי לעשות אוברקלוק, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בעיה קטנה. אין לי בתפריט של הביוס בכלל את האופציה! הסתכלתי באתר של MSI והורדתי את המדריך למשתמש של הלוח הזה. התפריט שהם מתארים הוא עשיר יותר ממה שאני מקבל כשאני נכנס לביוס. אמור להיות לי בתפריט קטגוריה שנקראת: Frequency/Voltage Control. הבעיה שחסר לי התפריט הזה ועוד תפריט נוסף שלא חשוב לי כרגע. חשבתי על עידכון הביוס אבל MSI נותנים כמו תוכנה כזאת שעושה את זה, ואני לא מצליח להשתמש בה כמו שצריך. בכל אופן, אני חושב שגם בגרסא הנוכחית חייבת להיות אופציה לעשות אוברקלוק, יש למישהו מושג איך אני מאפשר את התפריט החסר? תודה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by karpad,

תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by nir_o,

אני קונה ממש בקרוב מחשב עם מעבד E6600 זכרונות TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 רציתי לשאול אם אפשרי לעשות OC לזכרונות MH667 לא מתוכנן OC רציני ובכלל אשמח להסבר קצר על מה המגבלה של הזכרונות האילה לעומת 800MH תודה ניר

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים