מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 מה דעתכם על הלוח הזה של חברת אסוס? וכמה יעלה בארץ אם בכלל אפשר להשיג אותו איפה שהוא?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
מעוניין בלוח אם ASUS M2N-E ULTRA 570 מעבד 4200 M2 DUAL CORE זכרון PQI CL4 DDRII 800MHZ האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? יעבדו טוב ויאפשרו OC בעתיד?
-
- 12 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי.. אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים.. דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם? דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL? דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה.. או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI... עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 8…
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט מומלץ לבחירה עבור מעבד core 2 duo מבין :945,946,965,975 ומה ההבדל ביניהם מבחינת יתרונות/חסרונות?
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני לא הייתי פה כמה חודשים (ממתי שקניתי את המחשב) ואני רואה שאני לא מעודכן אני צריך בבקשה שמישהו יעדכן אותי כשקניתי את המחשב AMD ATHLON 64 3000+ היה הבחירה הראשית ובאותו זמן אינטל הוציאה מעבד 64 ביט משם אני לא יודע מה קורה אני אפרט קצת על הדברים שאני צריך הסבר: intel core duo intel core duo2 conroe pentium d socket am2 אוקיי זה בערך מה שניתקלתי אני צריך לדעת את השוני, זיכרון מטמון, תושבות, כפול לא כפול וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה AMD חברה המתחרה של INTEL אוקי אז למה רק כרטיסי מסך של ATI שהיא שייכת לAMD עובדים על ציפסטים של INTEL בSLI אז בעצם INTEL מגדילה את המכירות לחברה המתחרה שלה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקי המערכת שלי היא : CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: 2XWestern Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional . Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Dell 2007WFP Monitor, Microsoft Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard , Logitech G5. אני מעוניין לשדרג את המחשב עם לוח מעבד וזיכרון חדשים, התקציב הוא 1500 אבל עם חריגה קטנה לא יזיק. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, הקלטה וקידוד וודיאו וצפיה בHD. הבקשות שלי זה, אם אפשר 2 גיגה זיכרון, כמו כן DDR2. …
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראו כאן: http://tw.giga-byte.com/FileList/WebPage/mb_080104_des/data/tech_080104_des-overview.htm http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748 נשמע מעניין וחסכוני בחשמל/כסף (ביחוד לשרתים). קיבלתי היום לוח DS3L גרסה 2.0 . האם ניתן לשדרג ברמת BIOS את הלוחות ל2.1 לצורך שימוש בתוכנה ? או שחייבים להחליף לוח ? (כמובן שלא ציינתי את הגרסה בהזמנה... )
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-N650SLI-DS4 יש לו את ה SLI שאני ירצה לעתיד .. זה מחשבה יפה לעתיד עקרונית אני כבר הזמנתי מחשב שאמור להגיע השבוע עם ה DS3 שהוא בן זונה לOC קיצוני .. אז מה שאני מחפש עכשיו זה לוח אם עד 800 שקל +- טיפה גמיש .. שייתמוך SLI (במחשבה לעתיד שהGTS8800 יעלו 800 שקל אני יקנה עוד אחד וישפר את הביצועים ב כ - (!) 70% ) וחשוב מאוד שיהייה חזק מאוד (!) ל OC קיצוני (E6420) ל 3.5GHZ MIN תודה ועזרה בבקשה OCELOT
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Q6600 / QX6700 וגם שיתאים לאוברקלוק בעתיד.. תקציב עד 1200 + - תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז ככה: יש לי מעבד p-4 1.3GHZ זקן... עם 256 RDRAM PC800 עם כרטיס מסך geforce 4 ti 4200 128mb הכרטיס מסך קניתי לפני חודשיים והוא שיפר לי משמעותית את ביצועי המשחקים אבל עדיין ביצועים די חלשים... אני לא פריק של ביצועים וגרפיקה אבל בעקרון משחקים פועלים לי די לאט גם על גרפיקה חלשה יחסית אין לי בעיה לשים את הגרפיקה על medium או low העיקר שה-fps יהיה גבוה זה לדעתי הכי חשוב במשחקים לפי מה שאני יודע למעבד יש השפעה רבה על ה-fps ואני חושב ששיפור המעבד יעלה לי את הביצועים בהרבה קראתי גם שהחל מכרטיס מסך כמו שלי ומעלה שיפור משמעותי יותר בביצועים יושג ע"י מעבד חזק יותר בקיצור הבעיה היא שיש לי לוח intel 850GB שאינו תומך ביותר מ-2GHZ האם זה כדאי והאם זה אפשרי ל…
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין לוחות ה 865pe ללוחות ה 875p (אני יודע ה875 הם הסדרה העליונה אבל במה זה מתבטא)? 2) מה זה ה G-LAN בהשוואה ל LAN הרגיל 3) איך הלוח AI7 של ABIT יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר (ASUS P4P???) תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
-
1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הלוח המזדקן שלי, ללוח חדש יותר. קראתי ביקורות פה בפורום וכמעט כולם ממליצים על האביט. כאשר נכנסתי לחנויות באינטרנט ראיתי שיש שתי גרסאות S ו SL. מה בדיוק ההבדל בין שני הלוחות ואיזה לוח יותר טוב ???
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-