מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מצאתי אותו בתור יד שניה... מה אתם אומרים על הסטפינג הזה? מיועד לקירור אוויר
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבינהם ? הראשון הוא של G.SKILL השני OCZ ואם יש משהו יותר טוב עד 250 שקל DDR2 533MHZ Capacity / 2GB 1GB x 2 Speed 533MHz DDR2 PC2-4200 CAS Latency CL 4-4-4-12 Test Voltage 1.8 Volts PCB 6 Layers PCB Registered/Unbuffered Unbuffered Error Checking Non-ECC Type 240-pin DIMM Warranty Lifetime \ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_4200_system_elite_dual_channel
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד ואני מתלבט בין athlon 64 X2 4400 לבין opetron 170 מה יותר טוב ?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם geil 1gb 3700 וקראתי שהם לא כל כך טובים ואני רוצה לעשות אוברלקוק חזק אז חשבתי להוסיף קצת ולשנות תהזמנה איזה כדאי לדעתכם במחיר 2000-2200 שקל ושיהיה 1gb תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לחבר שלי מחשב עם 4GB זכרון (2x2GB). השאלה שלי, אם אני יתקין לו XP על המחשב, ה-XP ידע לנצל את כל הזיכרון? אני יודע שגריסת ה-64BIT של XP ממש לא יציבה, ככה שאני רוצה להישאר עם 32BIT. יש אולי איזה פתרון לנושא?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי הלוח שלי : GA - K8NF -9 REV.1001 GIGABYTE המודל מהספר של הלוח הוא - 12ME-K8NF9-1001 NFORCE 4 המעבד - AMD ATHLON 3000+ 64 לוח תומך סוקט 939 רק אטלון רגיל לא DUAL CORE לא מצאתי מידע על הנפח המקסימלי. יש לי 320 ג'יגה של סיגייט , ו 120 ג'יגה של WD אני צריך להחליף את ה - WD כי הוא מתחיל לזייף יש לי אותו יותר משלוש וחצי שנים במקומו להביא 320 של סיגייט ולהוסיף עוד 750 ג'יגה של סיגייט זה יוצא : 320 חדש 320 ישן 750 חדש יוצא 1390 ג'יגה ניסיתי לחפש מידע כמה הקיבולת המקסימלית ולא מצאתי , אשמח אם תעזרו לי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון עוד קצת.....הלוח שלי לא תומך DUAL ויש לי סטיק של ג'יגה....אני רוצה להוסיף את זה כדי שיהיה ג'יגה וחצי....הזיכרון הוא מסוג DDR 512Mb 400MHz CL2.5 Super Talent האם זו חברה טובה לזכרונות והאם כדאי לקנות את הזיכרון הזה במחיר של 360 שקל?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני לא יודע איזה מעבד לקחת. התקציב המקסימלי שלי למחשב כולו הוא 3800-4000 ש"ח, ויש לי מסך 19 רחב משמע רזולוציה 1440X900. אני לא איזה גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק, במיוחד משחקים כמו COD4 או NFS.. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע הרבה במעבד וללכת על Core I5 750/Q9550 או ללכת על משהו צנוע יותר כמו 720BE.. אם להגדיר שימושים אז זה משחקים בינוניים-כבדים, פעולה של כמה תוכנות במקביל שיעבוד וחלק ולא יעשה בעיות אם אני למשל יפעיל מסן, אייסי, כמה לשוניות בדפדפן, איזה פוטושופ, ונטרילו ועוד איזה תוכנה קלה או משהו.. מה אתם אומרים?ה720BE יתן ביצועים לי לשחק בהגדרות HIGH על הרזולוציה שלי עם כרטיס מתאים במשחקים כמו COD4,5 או אפילו GTA IV? אני מאמין שבכרטיס מס…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לינק: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm סתם בשביל ידע כללי... בראל.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
באתר של אינטל: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27254 מופיע שהמעבד נתמך בשני סוקטים:PBGA479, PPGA478 הם זה אומר שיש שתי גרסאות שלו, אחת ל479 ואחת ל478 או שאותו מעבד מתאים לשני הסוקטים?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://forum.lowyat.net/topic/698180/+0#entry17408738 האנגלית פה ממש פשוטה, והכל נוח ונעים לקריאה. אני ממליץ בחום. די מסכם את מה שנאמר פה בשבועות וחודשים אחרונים. בסופו של דבר, פרט להיתרונות ביישומים מאוד מסויימים כמו נניח עריכת וידיאו וכו', אין שום היתרון במעבדים מרובעי ליבות, ולעיתים אף יש בכך רק חסרונות (יותר חום, שימוש בחשמל וכו') ממליץ לקרוא, יש פה גם את המעבדים הכי אחרונים בטבלאות.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אני מחפש זיכרונות למחשב נייד והייתי די נעול על זכרונות GSKILL במחיר של 140 שקל בנועה אבל אז ראיתי זכרונות של CEON אצל אייבורי ב115 שקל. מישהו מכיר את החברה? אפשר לקנות אותם בבטחה? לא רוצה לקנות ולהדפק ולשלוח לתיקון כל חודש... http://ivory.co.il/product.asp?productid=704&CatCode=335 תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-