מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום אני מאוד מעוניין ללמוד את התחום שבו עוסק הפורום והאתר בכלל, אך אין לי עוד את הידע הדרוש להבנה בסיסית של המונחים הבסיסים האלו. אני מחפש מדריך שיסביר לי מה המונחים האלו בדיוק, הגדרתם, המאפיינים שלהם, וסוגיהם השונים, עדיף בצירוף איזו דוגמא או שתיים, ועוד יותר עדיף בעברית.. תודה ענקית מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל היא שכרגע יש לי זכרונות 2x1GB DDR2-800 CL5 והמעבד עובד כבר שנה וחצי בבאס 400 (אוברקלוק) ללא בעיות קניתי זכרונות קינגסטון CL6 ואיתם המחשב לא עושה BOOT. מדובר בלוח P5B-deluxe. עשיתי נסיון נוסף וכיוונתי את הזכרון הקיים שלי לCL6 וגם אז המחשב לא עלה. כפי שזה נראה יש ללוח שלי בעיה לעבוד בCL6 בבאס 400. בבאס הדיפולטי אין בעיה. האם עוד מישהו נתקל בתופעה זו ויכול להרחיב?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד אך איני יודע האם לחכות לקונרו של אינטל, מפני שאמרו לי ש-amd יותר טוב מהמעבד החדש שיושק בעוד כחודש וחצי אשר שייך לאינטל.. אז אני מפנה את השאלה הזו אליכם. תודה מראש נ.ב אני צריך את המעבד גם בשביל משחקים כבדים, אבל בכל זאת רוצה שיפעל טוב בשאר הישומים.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הP4 1.7 GHZ שלי ואת הGA8ST800 למשהו חדש חשבתי בכיוון של בארטון 2500 AQXDA ועל ABIT NF7 REV.2 יש הצעות אחרות? (דרך אגב- אני לא ממש בטוח אם כדאי לי יותר להחליף את המעבד והלוח או את הכרטיס מסך (GF4), מה אתם ממליצים?)
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
[glow=red,2,300]?[/glow]
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב למשחקים והמליצו לי בפורום על המעבד phenom ii 550 x2.לי לא יצא להתנסות עם amd ואני קצת חושש. המעבד הזה עדיף במחיר שלו על המעבדים של אינטל? הוא טוב לא רק במשחקים? האם היום מספיק 2 ליבות חזק או שכדאי לקנות 4? או אולי את ה- 3 ליבות של amd? כשהתייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שכבר לא קונים היום מעבדים כפולי ליבה ואני חושש שאני קונה מחשב לטווח ממש קצר. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני מרכיב לעצמי מחשב טוב, מה שכבר בנמצא זה: intel E6600 XFX 8800 GTS Corsair 2x1GB xms2 (800MHz) אני רק לא מצליח להחליט איזה לוח לקנות: אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד טוב גם עוד שנה ומשהו ככה שאני בונה על SLI ככה שאני חייב צ'יפסט של NVIDIA אבל אני גם רוצה לוח שייתן אפשרויות אוברקלוק טובות הבעיה היא שהלוחות עם ה 680I החדשים פשוט יקרים בטירוף! יש המלצות ללוח שייתן לי תמיכה בSLI אבל גם FSB של איזה 380 וגם מחיר שפוי ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תראו יש לי עכשיו מחשב pentium 4 3.0ghz ו 1 ג'יגה זכרון DDR2 533MHZ, ולפני כמה ימים רק קנו לי את הזכרון, והייתה לי בעיה כזאת תראו, יש לי לוח אם שיש בו 4 סלוטים לזכרון, 2 למהירות 533MHZ ועוד 2 למהירות 400MHZ, ולא ידעתי מה לעשות כי רציתי להוסיף עוד ג'יגה וחשבתי שאני יוכל לעשות שיהיה לי ג'יגה וחצי, אבל אחר כך זה לא התאפשר לי בגלל הלוח-אם, והחלפתי את ה 2 זכרונות שהיו לי 256מגה בייט 533MHZ ב2 של 512 533MHZ בסדר אז זה עלה לי 500 שקל, אבל הבעיה היא שאני ארצה בעתיד לשדרג את הזכרון ל 2 ג'יגה, ואיך אני אעשה את זה? האפשרות היחידה שנשארה היא להחליף את ה 2 של 512 ב 2 של ג'יגה. ואני לא ממש רוצה לעשות את זה, וכמו שידוע לי במחשב אחד לא יעבוד 2 זכרון במהירויות שונות, או שאני טועה…
-
- 10 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889 מעניין, אבל לא מרשים. משפר מאוד את ההספק, אבל כלום בביצועים (וכנראה גם לא משהו לOC)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איפה ניתצן להשיג? דרייברים ותוכנות שמגיעות איתו בדיסק המקורי הלוח ASUS P4B533-M חיפשתי ולא מצאתי כלום תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
במה ישפר הלוח החדש של אינטל הפנירין הזה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
האם הלוח ASUS P5Q תומך בזכרונות אם תדר 1066,1000 hz? תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך משנים תזמון של זיכרון בביוס של הלוח gigabyte 965 ds3? איך משנים מ2T ל1T תודה
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקציב הוא 1100 שקל חשבתי על אפשרות E5200 GA-EP43-DS3L G.Skill 2G DDR800 AC PRO 7 קירור הכל יצא 1100 שקל מסקיי פיסי איך המערכת?? אם למישהו יש הצעות או אפשרות אחרת מוזמן
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני לפחות חושב שיש לי rdram בסנדרה כתוב לי:RIMM1 RIMM RAMBUS 128/16 at 400mt/s ויש לי עוד 3 שורות כאלה ובכל מקרה גם הייתי רוצה לדעת את ההבדל תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם מתוכננים לצאת מוצרים חדשים (ברמה של משפחת מעבדים חדשה\ סוקט חדש\ טכנולוגיות תקשורת...) בחודשיים הקרובים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם האם לוח שהוא DDR3 מפעיל גם DDR2 או שיש שינוי גם במבנה של הזכרון? בכללי יש לי לוח P5Q של ASUS עם Q9550 הכל עובד ממש טוב אבל נראה לי שיש חוסר ניצול של כוח ? האם לוח ציפסט X48 או NFORCE790 SLI כמו הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1445&maincat_no=1 מהווים שינוי משמועתי אשמח לכמה שיותר תגובות תודה.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי AMD 2600 עם לוח של Abit NF7-S ו1GB זיכרונות של 400MHZ שביחד אמורים להפיק 800MHZ תמיד היה רשום לי בביוס DDR 400MHZ והכל היה תקין. איפסתי את הביוס לאחרונה וכשאני מפעיל את המחשב הוא רושם DDR 333MHZ איפה הבעיה? מה צריך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-