עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by IGk,

איזה מעבד יותר חזק פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ פרסקוט או AMD 3800 DUAL CORE

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  3. ערב טוב! יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 של אינטל הורדתי את התוכנה CORE TEMP התוכנה מראה לי ששני המעבדים כאשר הם במנוחה הטמפ' שלהם נעה בין 30 ל-32 מעלות האם זה תקין? אני רוצה לציין שקר בבית עכשיו בחורף האם זה גם משפיע על הטמפ'? אולי אם היה עכשיו קיץ הטמפ' היתה יותר גבוהה של המעבדים? תודה ליאור

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by davidreznic,

שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום אני חושב על שידרוג המחשב שלי אולם לא יכול לשדרג בבת אחת אז חשבתי לשדרג את הכל חוץ מהזכרון כרגע (כי יש לי 2 GB) השאלה אם אפשר בלוחות של C2D לשים DDR רגיל?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by superblader,

שלום (: לפני כמה ימים קניתי מחשב נוסף בעל המפרט: E6300 MSI 975X platinum PowerUp Edition 1GB ddr2 800mhz ocz gold הזיכרון ב2 מודולים של 512 X1800XT 512MB המערכת מונעת בעזרת ספק EZcool 400W כאשר אני מריץ SUPER PI אני מקבל במעבד תוצאה נורמלית בסביבות ה30 שניות כאשר אני מריץ 3DMARK06 אני מקבל במעבד תוצאה נמוכה מאוד כ1500 ולדעתי הוא זה שמוריד את התוצאה של המבחן כולה ולא הכרטיס מסך יש מישהו שיודע למה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by shloosh,

יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  8. אני חושב לקנות סמפרון 3100 או 2800 בשביל אוברקלוק לפחות לאיזור ה2500, מה שאומר שאני אצתרך באסים של 270-320, הקירור כנראה יהיה סטוק של A64, והזכרונות הם שני סטיקים 512 של ADATA CL3. הבנתי שיש לוחות מאוד לא מומלצים שלא מגיעים לבאסים גבוהים ועושים בעיות. המחיר חייב להיות כמה שיותר תקציבי , אפילו חשבתי על יד שנייה - אבל זה נדיר. כרגע יש לי 6800GT AGP , לכן אני מחפש לוח NFORCE3. יכול להיות שאני אנסה למכור את ה6800GT ולהחליף לכרטיס PCI-E אם אני כבר מחליף לוח ואז אחפש לוח NFORCE4-4X, אבל זה פחות ראלי כי זה תלוי במכירת הכרטיס הקודם ומציאת כרטיס חדש והכסף שאאלץ להשקיע בעקבות ההחלפה. כדאי לציין שחשוב שללוח תהיה יציאה דיגיטלית לכרטיס הקול (אפשרי גם חיבור על הלוח) ו6 יציאות אנלוגיות…

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. יש לי A-DATA VITESTA PC4000 DDR500 512X2. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להוריד את ה heat spreaders בשביל לבדוק איזה צ'יפים יש להם? אלו הזכרונות: http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by Asaf94,

שאלה איך הE5200 עם ה-4850 של ATI? יש צ.ב ? ואם זה יתאים לקרייסיס ווארהאיד ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by demultiplexer,

can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti

13. חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

איזה לוח רגיל לא לשרת תומך בזכרון דדר 2 registered

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. Started by Or ei,

OK אני ידוע שהיה כבר כמה ת'רדים קראתי ,ולא הכי עזרו לי להגיע להחלטה. אני עדיין לא בטוח מה לקחת. לאפוקס יש שם טוב אבל חסרון של SATA (לא מדבר על 8rda3 אין לו SS ככה שהוא לא בא בחשבון) לאביט יש גם שם טוב וגם יצא לי להרכיב אחד כזה (לחבר) ,למרות זאת גם שמעתי על כמה אנשים מאוכזבים ממנו יש לו SATA וגם את הsata 2 pata שמאוד קורץ לי וגם קרור אקטיבי לNB. עכשיו מכיוון שהרבה פרטים על לאיפה הגיעו איתם יותר רחוק עם OC לא מצאתי וזה גם אחד מהדברים שיקבעו מה עדיף בסופו של דבר אז כל מי שיש לו אחד מהלוחות הנ"ל אנא שתפו אותי ואת השאר הפורום לאן הגעתם עם הOC כמובן שתציינו עם איזה זכרונות\מעבד או שפשוט תגידו(או שתצביעו) מה אתם אומרים כדאי לקחת עם איזה נימוק קטן למה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by Singularity,

ראיתי באתר שזה קיים מה ההבדל בינהם לרגיל?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. Started by PsyMor,

חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by navk2,

תקשיבו יש שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... יש לי לוח אם : Intel Cherry Creek D915PCY , סוקט 775 . איזה מעבדים אני יכול להתקין בו ? כי אני יודע שהקנטספילד הוא 775 וניראה לי קצת מוזר לשים מעבד כזה חדש על לוח אם מלפני שנתיים וחצי... וגם יש סיכוי שבעתיד אני אחליף מעבד (כרגע יש לי 3 GHZ עם HT בתוצורת proscott ) למשהו עם 2 ליבות כי אני יודע שבעוד שנה משחקים יהיהיו חייבים את זה, אז אני אוכל להחליף מעבד בלי להחליף לוח אם ? כמה אתם אומרים שיעלה מעבד 2.6 DUEL CORE בעוד כשנה - חצי שנה ? ושווה לי בכלל להחליף כי כרגע אני כיתה ח' ואני יודע שביכתה י' כבר לא ייצא לי לשחק כזה הרבה...

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  20. b]מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1319 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪97

21. Started by most,

לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

אוקיי כאמור אני מתכוון לקנות את ה- DFI nF3 Lanparty ואת ה- AMD Sempron 2600+ כיוון שכך תמורת 1000 שקל אני יכול להשיג מהירות של 2.4GHz (ב-OC כמובן) דרך אגב, זה אולי המקום לציין שנראה שהרבה אנשים שכחו לאחרונה מה כל הפואנטה ב-OVERCLOCK כל הרעיון זה לא לזרוק 5000 שקל רק על מעבד, לוח אם וזיכרון הכי טוב -- כדי לעשות להם "אוברקלוק" ולהראות לאנשים שהצלחתם לעלות עוד 200MHZ כל הרעיון הוא הפוך!!! לבזבז כמה שפחות כסף ולהוציא כמה שיותר מתוך מה שאתם קונים!! http://www.xoxideforums.com/showpost.php?p=664720&postcount=1 הנה לדוגמא השקעה נכונה של הכסף - מוצר זול (OCZ VALUE) עם OC מטורף אני לדוגמא מוציא עכשיו 1000 שקל ואגיע למהירויות שחלקחכם משלמים כרגע 3000 שקל עליהם (ואז עוד מוסיפ…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. :s05: או שאני אשתמש בתוכנת בדיקה אחרת לקבלת תוצאות יותר טובות Amd2500+ , אני עכשיו לפני שיגרוד האם 1720 מספיק טוב בשביל Quake 4 ו Fear, אופציות שלי א. לקנות את ה 6800GT ב AGP ב. לקנות לוח אם מעבד ו Gto2 מעדיף את האופציה הראשונה כי אין לי כח להתקין וינדוס מחדש

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by koby058,

מנהלים לא מצאתי כותרת יותר עניינית מצטער nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX זה אומר שה-fsb הוא 1600mhz ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by 21gy,

קודם כל תודה למי שיעזור. הנה השאלה- אני חסכתי למחשב חדש, אני מוכן להשקיע בערך 6000 ש"ח, אולי גם יותר. אבל אני רוצה לחכות שיתחלפו הטכנולוגיות.. 4 ליבות כבר יש במחיר סביר, וגם DX10, השאלה היא מתי זכרונות DDR3 יכנסו, וימכרו במחירים סבירים? כן, אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק, אבל אני רוצה הערכה ממי שמבין בזה.. ואני מוכן לחכות עם קנית המחשב שנה, אם עד אז זה יקרה, (כי אם אני אקנה מחשב עכשיו, ואעשה שדרוג בעתיד לזכרונות DDR3 אני אצטרך להחליף גם את הלוח אם :-\)

• 6 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים