עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן לקנות מעבד לוח וזכרון בתקציב של עד 1200 שח מבוסס AMD אני רוצה לקבל את הביצועים הגבוהים ביותר שניתן להפיק בתקציב הזה ללא OC יש לי עוד שאלה האם הלוח "ASUS A7V266-E" תומך במעבד ברטון ובזכרון ECC?תודה לכולם......

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  2. כמו בכותרת.. תודה.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by F-You,

אנשים איך המפרט הזה לOC בקטנה 30% ואיך הזכרונות טובים למפרט הזה? מעבד: E6600 ב1935 ש"ח לוח אם: DFI Infinity 975X ב1060 ש"ח זכרונות: Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 ב1090 ש"ח הכל ב4085 ש"ח תודה לעוזרים

4. שלום לכולם. זה המפרט הנוכחי שלי (המחשב כבר אצלי 3 שנים בערך): מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core לוח אם: ASUS P5LD2-VM כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E אני משתמש בוינדוס אקס פי 32 ביט ולא מתכוון לעבור לוויסטה אחרי השדרוג. בסך הכל אני עדיין מרוצה ממנו פרט כמובן למשחקים חדשים שכבר בקושי עולים. אין לי כרגע אפשרות לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לשדרג את הנוכחי כד שיהיה "סביר" אפילו להגדרות המינימום של משחקים עכשוויים. חשוב לי לציין שאני כבר ממזמן לא מתמצא בנושא ועקב היידע המוגבל שלי מבקש את עזרתכם. אז ככה: 1. אני רוצה להוסיף 2x1gb של זכרון, זה אפשרי? הבנתי שבלו…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  6. http://www.bit-tech.net/review/269 אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ולפי ההמלצות כאן והתקציב החלטתי לקנות את הלוח GIGABYTE 965-S3 אז הלכתי לאתר החברה וראיתי את המסמך הבא של התאימות של הזיכרון : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-s3.pdf אני לא כלכך מבין אותו :-) מבקש את העזרה של המומחים ..... המחשב הביתי מיועד להיות בעיקר לתחום ההמרת סרטים מהמצלמה הוידאו ועריכת סרטים הביתית , כמו כן לאופיס אינטרנט קצת תיכנות וגם משחקים מדי פעם לא כבדים ממש, המעבד הוא E6300 מה אתם חושבים על השילוב או הייתם משלבים הצעות אחרות ? וכמה זיכרון מספיק לי האם 1GB או יותר ובאיזה מהירות 800 או 667 התקציב הוא 3500 ש"ח כאשר העודף שישאר מהלוח +זכרון+מעבד, ילך לכרטיס מסך -זה כבר בפורום אחר (לו…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by deelad,

מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  9. {השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by kobiatti,

ברשותי הלוח האם הזה. שאר המפרט-מעבד e8400 וזכרון 2X2GB של OCZ (לא זוכר תדרים). בנוסף ברשותי ה-HD4870. הגעתי למסקנה שאני לא מתכנן CF (לא משתלם עבורי,מסך 22אינצ') אז מה בסופו של דבר היתרון של לוח זה על לוחות P35...? או לוחות פשוטים אחרים? האם לוח זה יהווה יתרון עבורי כאשר אני ארצה לקנות כ.מ חדש בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by pinkmasta,

שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  12. יש לי AMD 3200 והוא חלש יחסית!! אני לא מרוצה ממנו כ"כ ויש לי הרבה תקיעות למשל שאני צורב ב נרו 7 אני לא יכול לעשות כלום חוץ מהצריבה למשל הכל זז לאט לךמרות שאני צורב לאט!! אז אני רוצה לדעת אם כדאי לי להחליף את המעבד הזה לכפול ליבה(S939)?? ואם כן איזה כול ליבה אתם ממליצים לי? תודה!

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  13. היי. אני מעוניין לקנות את המעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB קודם כל לגבי הזכרונות, אני מבין שהלוח תומך בזיכרונות של עד 800 DDR 2, השאלה עם אני אקנה זכרונות של 667, חוץ מהעבודה המעבד יעבוד יותר לאט מול הזכרונות האם שאר הדברים כמו מהירות המעבד עצמו ומהירות הלוח ישארו אותו דבר או שגם ה FSB ירד? המעבד לא יעבוד על מקסימום מהירות? חוץ מזה איזה לוח כדאי: P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ASUS ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE? GIGABYTE ?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אני בעיקרון מעדיף את ASUS בגלל האמינות. תודה, להתראות.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by shikaka33,

שלום לכולם! הנני משתמש חדש פה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון אז תקנו אותי אם טעיתי בכל אופן אני מעוניין לרכוש בדחיפות זיכרון פלאש נייד USB2 בנפח של 8GB והייתי שמח לקבל המלצות מקצועיות לגבי פירמה או פירמות מסויימות מומלצות המליצו לי על חברה בשם - PATRIOT שהיא בעלת זכרונות ניידים איכותיים מאוד אם כי ראיתי אחד כזה וזה נראה די פשוט עם כיסוי פלסטיק לבן לעומת אחרים שנראית קצת יותר חזקים אבל כמו שאמרנו לי מאוד איכותי איכותי ואמין.האם ההמלצה הזו טובה או אולי PQI? אשמח לעזרתכם הדחופה בנידון תודה וסופ"ש שבוע שקט לכולם

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. האם הלוח החדש של - EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb Motherboard , תומך בסוקט החדש של AMD 939 ??

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by hag911,

http://img143.imageshack.us/img143/6554/79554686vk8.jpg המעבד ללא אובר קלוק תודהה.. אני חושב שהכרטיס מסך יותר מידי חם

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Lapland,

אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. שלום הלוח אם שלי הוא K8NF-9 של ג'יגהביט הורדתי בעבר עדכון של nvidia גירסא 6.70 עכשיו אני לא מוצא איפו אני בודק אצלהם אם יש להם עדכון חדש יותר.... הם שינו שם או משהו אז אתם יכולים להגיד לי לאיפו להיכנס אצלהם כדי לבדוק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והשילוב היחידי שבו אני מצליח לשלב במסגרת התקציב שלי את הכרטיס מסך GTS8800 320 זה עם המעבד AMD 4600. חלק ממי ששאלתי אומר לי שיהיה לי צאוור בקבוק גדול מאוד והכרטיס בכלל לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה דעתכם בשביל לאמת את זה. האם המעבד יעשה צאוור בקבוק לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  23. Started by pumbatal,

זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים