עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by overload,

יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by mazinya,

מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

אהלן שאלה לגבי הלוח EP43 DS3L: איזה הרכב יש לכרטיס הקול המובנה שלו? 2.1? 5.1?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בימים הקרובים. ראשית, שאלתי היא האם מוטב להשקיע 200 שקלים בלוח אם על מנת להשתמש בזכרונות 800MHZ במקום 667MHZ? במידה וכן, איזה לוח עדיף? Abit ab9 או הGigabyte S3 965P. הערה: אני לא מתכנן אוברקלוקינג.

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by icq27086783,

שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by zomo,

אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by m.l,

בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  10. הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  11. אני מעונין לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט עם לקנות בשאלה עם ההבדל הוא משמעותי בין ckl4 ל cl5 דגמי הזכרונות הם : 1. ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ TWIN2X4096-6400C5DHX 2. ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ TWIN2X4096-6400C4DHX כל דעה,הצעה או המלצה יתקבלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by yossik17,

אחים שלי יש לי לוח אם מסוג ValueShuttle MV42(N) ולפניי איזה חצי שנה זה יצא לי (החיבורים של ה usb שמתחברים ללוח אם) אז בבקשה תחפשו באינטרנט תמונה של איך לחבר כל חוט וחוט נ.ב. עוד פרטים כתוב מעל הפינים בלוח אם usb 2 כל מיני כאלו

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by comablack,

האם לוח של ddr2 תומך אחורה בddr רגיל? תעשו לי טובה רק מבינים שיענו

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Alex Kidd,

שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by sh2006,

מה המעבד הכי טוב שאפשר להרכיב למערכת AM2 (לא +AM) ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by mk26,

שלום לכולם האם ניתן לשלב כרטיס זיכרון DDR2 400Mhz 512 עם כרטיס זיכרון DDR3 1066Mhz 1G? למחשב שלי? המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR2 אה ועוד משהו האם כדי גם לצרף למחשב שלי או אם אפשר בכלל דיסק קשיח 320GB (כרגע אצלי במחשב רק 80GB) [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 20:02:06 שאלה נוספת, מה ההבדל בין כרטיס ז. DDR2 ל-DD3?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  17. יש ל זוג של זכרונות CL2.5 של GEIL הדגם הזול וולי וראיתי שיש כיום מחירים טובים לזכרון של KINGSTON CL3 אם אני אקנה זוג אם 2 הזכרונות יכולים לפעול ביחד? (אני יודע שאם זה יפעל זה יפעל במהירות הכי איטית )

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. אפשר לחבר ללוח אם זה 2 כרטיסי מסך ?? GIGABYTE GA-MA790FX-DS5

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. שלום אנשים. עד לפני יום היה לי ויסטה עם דיסק קשיח במחשב יחסית חזק וכמובן שגם הווינדוס וגם הדיסק קשיח היו מפוצצים בזבל...החלפתי אחרי דילאי מטורף לווינדוס 7 (משחק פה ושם במשחקים אז מעדיף להישאר "בונקר" בינתיים עם 7 ). די מרוצה ממנו חוץ מהזיוני שכל שלהעדכונים שתוקעים לי את כל המחשב... עכשיו במקרה יצא לי לבדוק מהירות זיכרון בתוכנה CPU Z. יש לציין שבגלל שהחלפתי כל ה4 מנוצלים מכיוון שעברתי ל64 ביט מ32 ביט. היום גם קניתי זיכרון חדש, עכשיו יש לי 6 על ווינדוס 7 64 ביט. תכננתי לקנות עוד סטיק של 2 כדי שיהיה לי 8 בסך הכל אבל היה יקר מדי ולא היה במלאי. עכשיו לבעיה אחרי שהגברבר חפר לכם... כשאני נכנס לתוכנה של CPU Z אני רואה שהמהירות של זיכרון היא 667! מיותר לציין שיש לי DDR 3 עם מהירות…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by TrancEnergY,

שלום לכול התותחים של הפורום ...... רציתי לדעת אם תהיה תאימות בין שתי הרכיבים האלו: - ASUS - P5B Deluxe - Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 השאלה נובעת מכך שהזיכרון 1066MHZ והלוח תומך עד 800 ולא מתוכנן OC מה שהתקיל אותי הוא שמפורסמת המלצה של חברת אסוס על שילוב של שניהם : Memory Features Dual-Channel DDR2 800 DDR2 is the next generation memory technology to replace the current DDR. With the highest speed up to 800MHz, DDR2 memory provides great performance for 3D graphics and other memory demanding applications. Kingston® HyperX® PC2-8500 Ready (default overclock at 1066 MHz) The Kingston HyperX PC2-8500 is high-frequency memory that delivers outstanding per…

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by udi,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by purple-hey,

אני קצת מאבד את הידיים והרגליים פה,בבקשה תקנו אותי אם אני טועה:אם אני מבין נכון, אין שינוי משמעותי בין 1333MHz לבין 1600 MHz. הנתונים החשובים הם CAS Latency וה Voltage. ואם אני מבין נכון, ככול ששניהם נמוכים יותר כך הכרטיס אפקטיבי ומקורר יותר. מזה אני מניח לאולי עדיף 1333 ב CL 8 על 1600 CL9. נכון? ומה לגבי מתחים, כמה משמעתי ההבל בין 1.6 ל1.5? בנוסף שאלת המליון: הנה שתי דוגמאות: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12272 כמובן שאין מה להשוות בין G.Skill לבין Elixir, והנתונים של הG יותר טובים, אבל יש פה כפול(!) זכרון בפחות מחיר.. אם אני לא מתכנןן OC כבד מה יתן תוצאות טובות יותר? האם נכון שה ELixir לא טובים ל OC? …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by mistaarvim,

אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שבת שלום לכולם , אני רוצה להתקין vista ואני רוצה להוסיף למחשב 2GB זכרון (כרגע יש לי 512MB). יש לי את הלוח אם הזה: http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm עכשיו אצלי יש 2 מקומות להכניס את הזכרונות הנה דוגמא: איפה שמסומן איקס אין לי את בלוח שלי .. אתה יכולים להמליץ לי על זכרונות טובים ומתאימים? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים