מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
זו המערכת AMD 2500XP לוח כלשהו של Gigabyte Nforce 2 יושב על מערכת Windows XP SP3 ההתקנה של הדרייברים לערכת השבבים מתבצעת בהצלחה. אבל הווינדוס מסרב לעלות לאחר מכן. (מסך שחור) אני צריך להעיף את הדרייברים בשביל שהמחשב יוכל לעלות שוב. בינתיים הם לא מותקנים. האם יש הבדל רציני בביצועים או שזה זניח? בסה"כ המחשב עובד טוב.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ל3000+64bit a-data 512 400 והארד דיסק FUJITSU MPF3153AT P: איך התוצאה.?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין REGISTERED SDRAM ל VCM SDRAM? ולמה בחוברת של הלוח אם ( ASUS CUV4X) כתוב לא לשים אותם ביחד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש ברשותי זיכרון של יונדאי 2*256 PC 3200 400 ואני רוצה להחליף אותם.... הטכנאי שלי אמר לי שהוא מוכן להחליף לי אותם בתמורה ל 600 שקל לסמסונג 512*2 PC 3200 400 האם כדאי לקחת של ADATA כי היא חברה יותר טובה ? אשמח לתגובות!
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רוצה לקנות amd64 אך איני יודע איזה(אני רוצה מעבד שלא מתחמם הרבה) בנוסף צריך המלצה ללוח(לא יודע אפילו על איזה צ'יפסט ללכת)ולזכרונות טובים המטרה היא oc,משחקים כבדים וכו' אין לי בעיית תקציב אני מבקש המלצות על חברות אמינות שכבר הוכיחו את עצמם בשוק כמו כן אני מתכוון לקנות 6800gt איזה שהוא וחשבתי שכדאי שתדעו
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה A נותן ביצועים יותר טובים...... למה? מה אחר בו? לשניהם יש את אותו רוחב פס (FSB)? תודה לכל העוזרים........
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני עובד על מחשב אטלון 1700+ על לוח K7N420DA של LeadTek... הוא מתחיל להיתקע מדי פעם והחלטתי שהגיע הזמן לעקוב קצת אחרי הטמפ' שלו... הורדתי את MBM אבל הוא התחיל לקלוט לי טמפ' של 127 מע' מה שאני יודע לא נכון... בדקתי באתר ומסתבר שMBM בכלל לא תומכת בלוח הזה... אני לא יכול לבדוק מה הטמפ' בזמן עבודה דרך ה-BIOS כמובן, אז אני צריך תוכנה כלשהי שיכולה לקרוא את הטמפ' מהלוח המעצבן הזה... (אני שונא את אנווידיה!!! מוצר ראשון שאני קונה שלהם והוא דפוק...) מישהו מכיר תוכנה שכזו אולי???
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אודה על המלצתכם ללוח אם למעבד פנטיום 4 שעובד עם זיכרון DDR 333/400 בנוסף איזה ערכת שבבים (ציפסט) נחשבת למובילה בתקציב סביר?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כידוע DELL היא אחת מהיצרניות המחשבים הגדולה בעולם, ובעיקר בארצות הברית. היא מוכרת בעיקר בזכות מחשבי ה High-End היוקרתיים שלה שמתוכם יש תחנות עבודה, מחשבים לגיימרים שרתים ואפילו מחשבים ניידים. בזמן האחרון הופיעו שמועות ברשת על סיכוי לחתימת הסכם בין DELL ל AMD בקשר לאספקת המעבדים של AMD לצורך הרכבת המחשבים של DELL. היום אלה כבר לא שמועות, אלא עובדות לכל דבר. לא מזמן האתר Digitimes הודיע כי DELL מתכוונת לרכוש 20 מיליון מעבדים של AMD שמתוכם, 4 מיליון מעבדים ימצאו את עצמם במחשבים הניידים של DELL, ו 16 המיליון הנותרים ישומשו במחשבים השולחניים. לפי זאת ניתן לראות כי DELL נותנת אמון חזק ב-AMD, ובמקום לחתום על עסקה עם אינטל, שמאוד הצליחה בזמן האחרון עם מעבדי ה Core 2 Duo שלה, הם …
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לשדך לוח אם ל-E6600 ובשום פנים ואופן אני לא מוכן שהלוח אם יגביל את המעבד... על איזה מהם ללכת ולמה? אולי בכלל אני צריך ללכת על משהו אחר? תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5CD או AMD Athlon 64 4000+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4000DKA5CF השימוש למשחקים, וכמו שהבנתי רוב המשחקים עד היום לא יודעים לנצל מעבד כפול ליבה (כי הם נכתבו עבור ליבה אחת), אז איזה מעבד עדיף למחשב עם לוח אם MSI K8N NEO2, שני ג'יגה זיכרון DDR400, וכרטיס מסך X1950PRO 512MB? תודה.
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לאחר שלמדתי (פחות או יותר) את רכיבי המחשב המומלצים לצרכים שלנו, אני בהרגשה שאין לי כל קנה מידה לבחינת לוח אם. איך בוחרים לוח אם? מהם הקריטריטנים לכך? האם גם לוח האם מושפע מהצרכים שבשימוש? אם כן להלן השימושים המיועדים למחשב: המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, אקרובט אדובי, שיתופי קבצים, מעט משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטונים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו אקרובט אדובי ,ICQ , מסנג'ר, פאוור פוינט פתוחות יותר מפעם אחת]. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. לא מתוכנן OC . האמת שעוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ב…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי שאלה 1.האם אפשר נגיד לשים מרום ללוח אם של מחשב רגיל 2.ואם אפשר לקנות רק מעבד כמו מרום או שצריך אם מחשב :-[ 3.ואם אפשר רק תנו לינק תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם הלוח האם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6829 יעבוד על מעבד כמו p4 3.2ghz prescott ,PGA 478 ? ואם לא אז למה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המעבד שלי יושב על סוקט 478 והלוח אם הוא FSB533 אם נניח אני לוקח מעבד 2.4 אבל FSB800... הוא יעבוד על לוח כזה? זאת אומרת, ישנה תאימות לאחור? ודבר נוסף, כשרשום נניח Pentium 4 2.4C, מה הC הזאת מסמלת??
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני קונה ממש בקרוב מחשב עם מעבד E6600 זכרונות TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 רציתי לשאול אם אפשרי לעשות OC לזכרונות MH667 לא מתוכנן OC רציני ובכלל אשמח להסבר קצר על מה המגבלה של הזכרונות האילה לעומת 800MH תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, אני עומדת לקנות מחשב עם מעבד core2dou e6300 2GB זכרון ומתלבטת לגבי לוח אם - האם הלוח של Intel: ?DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? הוא לוח טוב? או שיש טובים ממנו בטווח המחירים הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שבבדיקה באמצעות תוכנה התוצאה היא שהזיכרון המורכב עליו כעת הוא מסוג pc2100. בספר של לוח האם כתוב שהוא תומך "100/133 mhz memory bus". הנפח העכשווי הוא 256 מגה, ויש סלוט אחד פנוי. 1. איזה מהירות זיכרון ddr תתאים לי ותעבוד גם עם הזיכרון הקיים ? 2. האם זיכרון מסוג KINGSTON DDR 1024MB 333MHZ CL2.5 יעבוד עם לוח האם הזה ? http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=45 או זכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6549 3. האם זכרון ddr שהוא דואל שאנל יתאים ? 4. ובכלל אם אני מוצא עסקה יותר טובה לזיכרון מהיר יותר לעומת זיכרון מהסוג המותקן (ז"א מחיר יותר זול) והמדובר ב-ddr בלבד, האם הזכרון המהי…
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-