עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ^Z^,

שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by roes,

אני כנראה יקנה מחשב עם E6600 ואני מתלבט בין אסוס P5LD2 (הגרסה החדשה, שתומכת בקונרו) http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 לבין GIGABYTE GA-945GM-S2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 1. רק כדי לוודא לשניהם יש: SATA 2 USB 2 PCI E x 16 כרטיס קול? (למרות שאני יקנה X-Fi Xtreme Music י) ?? 2. איזה לוח יותר טוב ולמה? 3. בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה GIGABYTE או ASUS ?? (אם יש כזה דבר) 4. כשאני יקבל את אחד מהלוחות אז איך אני ידע איזה יציאה היא SATA 2 ואיזה SATA 1 ?? (כי אני ארצה לחבר את הכונן הקשיח לSATA 2 (כי הכונן …

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by ^Z^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by GZA3,

LANPARTY UT nF4 Ultra-D ו LANPARTY UT nF4 SLI-D אני רוצה לקנות אחד מהם ולא יודע מה לקחת. SLI אומנם אני יודע מזה, אבל מזה האולטרה? אגב אני לא יכול להשתמש ב SLI כי יש לי כרטיס רדאון.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by dddani123,

אני רוצה שתמליצו לי על מה ללכת. לא מתכונן או.סי הפרש של 100 שקל לטובת ה4800. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by bneli,

הזמנתי מאייבי ביוס ללוח שלי (asrock fatal1ty p67 professional ) מתוך מחשבה שאם איי פעם התקלקל לי הביוס אז לא ימות לי הלוח (עכשיו קל למצוא אותם אחרי כמה שנים זה בטח יהיה בלתי אפשר) מישהו יודע איך אני מחליף? יש כיוון לרגליים(כי זה ביוס נישלף לא מולחם) כשיגיע הביוס אני פשוט רוצה לשים אותו כדי לבדוק שהוא תקין ומתאים. יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? כללי זהירות? (פעם הלך לי לוח בגלל ביוס שנידפק בעדכון אז בגלל שזה לוח כזה יקר אז אני מנסה לנקוט באמצעי מנע) תודה לכולם =]

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by iyehuda,

יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. אני צריך לקנות רק מעבד ולוח-אם עם כרטיס גרפי מובנה (לא למשחקים!) אני קונה מ-KSP ויש לי בדיוק 1000 ש"ח. (שקל לא יותר) אני לא בטוח במה כדאי לי יותר להשקיע? במעבד או בלוח? חשבתי על מעבד ‏Phenom Tripple-Core 8450 ולוח ‏M3A78-EM (הרכבתי את זה רק בגלל שהמחיר יוצא כמעט 1000 ש"ח ולא מתוך הבנה, לכן אני שואל אתכם על מה ללכת) שכחתי לציין שאני צריך את המחשב ללימוד רשתות, משמע התקנת כמה מערכות הפעלה (וירטואליזציה) והבנתי שחשוב מרובי ליבות. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by eyal00,

יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

מה ההבדל בין AT ל ATX ? ומה הם בכלל וכיצד מבדילים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by Hitchhiker,

שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by ma4351,

מה ההבדל בין המעבד הזה : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. חבר שלי מנסה להוריד CAS LATENCY בלוח אם של ג'יגה בייט שלו והוא לא יודע איפה האפשרות בביוס. הוא אומר שאמרו לו שבלוחות האם של ג'יגה בייט מסתירים את האופציה הזאת כדי שמשתמשים ממוצעים לא יתעסקו עם זה. משהו יודע איך להגיע למקום המסתורי שבו זה מוחבה? ;D :-* תודה מראש! :-X

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by Hatori_Hanzo,

זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. http://www.maxitmag.com/maxit-reviews/motherboards/asus-p5b-deluxe-wifi-motherboard-review/

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. אני יודע שהם לא תומכים ב Dual Core האם ניתן לשים מעבד "רגיל" ( לא Dual ) בלוח עם צ'יפסט 945P ולשדרג בעתיד ל Dual ??? תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by Elevation,

אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. שלום, ברשותי לוח P965-DS3P של ג'יגה בייט (REV 2.0 אם זה משנה) עם קיט זיכרונות קיים של GEIL - 800MHZ CL4-4-4-12. השבוע רכשתי קיט נוסף של GSKILL עם CL4-4-3-5. לאחר התקנת הזכרונות החדשים, המחשב עולה, מיד מרסט את עצמו ועולה מחדש ללא תמונה או עליה "אמיתית". הבנתי שככל הנראה אני אמור לכוון ידנית את מהירות התזמון לגבוהה יותר מבין שני הקיטים (4-4-4-12 זו הגבוהה יותר, לא?). איך אני לעזאזל עושה זאת? אני לא מוצא בביוס את האופציה לכיוון ידני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או ליעץ. תודה מראש לכל העונים

22. Athlon 64Bit 3000+ Venice E6 Athlon 64Bit 3200+ Venice E3

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by moskitos,

יש לי מחשב עם מעבד AMD 2000 וזיכרון 256M-3200 של ווידבונד,אני רוצה לקחת עוד סטיק של 512M האם זה אפשרי? או רק 256? ומה זה ייתן לי, מהירות?(יש לי מערכת הפעלה XP PRO)

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by Ronll,

מה זה OEM RETAIL TRAY אני חושב אני יודע מה הם אומרים פשוט לא קיבלתי פירוש ברור אתם מבינים...

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אהלן... ברשותי מחשב עם לוח ga-k8nf-9 בעל מעבד AMD Athlon 64 3000+ אני מעוניין לשדרג למעבד AMD Athlon 64 4400+ x2 על פי חיפוש קצר באינטרנט, הלוח תומך... אבל כשאר ניסיתי להרכיב את המעבד החדש ראיתי שצורת הפינים שונה (הפינים החסומים בלוח לא תואמים לשטחים הריקים על המעבד) אז... תומך? לא תומך? המעבד הספיציפי לא תואם? או שכל מעבד בעל שני מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים