עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by eliXir,

מה ההבדלים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by IGk,

איזה מעבד יותר חזק פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ פרסקוט או AMD 3800 DUAL CORE

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by ^Z^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by WillieT,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 550MHZ ו256MB SDRAM. התגלגל לידי סטיק של 256MB DDR של סמסונג, האם ניתן לשים אותו ביחד עם הזכרונות האלה או לחילופין להוציא את הסטיקים של ה128 ולשים רק את הסטיק של ה256.. אני יודע שזאת שאלה שנראית מפגרת אבל אני באמת לא יודע :-\

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  7. בימים הקרובים אניר אמור לקבל מעבד I5-2500 או I7-2600, לא בטוח עדיין איזה מהשתיים. בכל מקרה אני צריך לרכוש עבורו לוח אם וזיכרון ואני מתלבט בין P67 או Z68 ולגביי זיכרון האם יש טעם לקחת 1600 (אני לא עושה אוברקלוק) או פשוט לקחת 1333? המפרט הקיים שהכל יושתל אליו הוא כזה: GIGABYTE 560GTX Ti ספק ENERMAX PRO82 625W מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by gal426,

שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by eyal00,

יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by PsyMor,

חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. אני צריך מעבד חזק שיחזיק לי את הX1950XT על מה מומלץ וחייבים לחבר אותו לחשמל או שלא חובה?

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  13. מחפש לוח אם שיענה על הדרישות הבאות.... זיכרון - DDR2 533Mhz כוננים - SATA II מעבד - P4 64BIT עכשיו שהלוח אם - לא יהיה מסורבל מבחינת ההתקנה שלו. וההבנה שלו. שלא יווצר מצב שהכרטיס מסך חוסם זלוטים של זכרונות (כבר נתקלתי במקרים כאלה - בגלל אורך הכ.מסך) שתהייה אוצפציה להוספת קירורים למעבד / זכרונות. ושיהיה טוב! מכירים?!

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by Esparco,

למישהו יש את הלוח הזה?? ואם כן עם איזה ספק הוא הפעיל אותו??

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Elevation,

אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by haim652,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC MX/1333 ויש לי עוד אחד ASUS P5LD2-VM מה מבינהם יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום, ברשותי לוח P965-DS3P של ג'יגה בייט (REV 2.0 אם זה משנה) עם קיט זיכרונות קיים של GEIL - 800MHZ CL4-4-4-12. השבוע רכשתי קיט נוסף של GSKILL עם CL4-4-3-5. לאחר התקנת הזכרונות החדשים, המחשב עולה, מיד מרסט את עצמו ועולה מחדש ללא תמונה או עליה "אמיתית". הבנתי שככל הנראה אני אמור לכוון ידנית את מהירות התזמון לגבוהה יותר מבין שני הקיטים (4-4-4-12 זו הגבוהה יותר, לא?). איך אני לעזאזל עושה זאת? אני לא מוצא בביוס את האופציה לכיוון ידני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור או ליעץ. תודה מראש לכל העונים

19. Started by icebreak,

בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by sahargt,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

אחלה ביקורת ממצה ואיכותית. חבל שאין השוואה יחסית ללוחות אחרים. אגב, היכן ניתן למצוא אותו ב:"...לוח ה-EP45-DQ6 נמכר בארץ במחיר של כ-1,000 ש"ח." ??? ??? המון תודה לביקורת האיכותית ששפכה יותר אור על ערכת השבבים הנהדרת הזאת.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by Dano,

תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?

25. אני מחפש מדריך איך לפתוח את כל סוגי המאוררים של כל התושבות של המעבדים.יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים