עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צ'יפים הזכרון הזה כולל הדגם הוא CMX512-3200C2PT והם 512X2 DUAL CHANEEL תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by TheSexy,

כרגע יש לי זכרון:OCZ DDR2 1024MB CL4 667MHZ אני רוצה לקנות תזכרון הזה הוא יעבוד טוב עם הזכרון הנוכחי שלי http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-4GBPQ~15~0.htm

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by מר מקלדת,

יש לי שני מחשבים עם שני לוחות שונים של MSI, ובשניהם זה פשוט סיוט להכניס זיכרון (DDR). בשניהם לקח לי יותר משעה (זמן אמיתי!! - אני לא מגזים) להוסיף זיכרון או להכניס זיכרון שהוצאתי. צריך להשתמש בכוח. למה זה ככה. זה אמור להיכנס בקלות, לא? יש איזושהיא שיטה? לוח אחד זה: MSI 645E Combo (MS-6737E) אם תרצו אני יכתוב לכם את הלוח השני (אני לא ליד המחשב ההוא כרגע).[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 20:07:26 :s05:

5. שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. יש מעבדים שלא יכולים לעבוד עם NTFS כמו סלרון למשל ועוד מחשבים עתיקים?

• 13 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2848

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. יש לי לוח של ג'יגבייט 945-S-3 ואני קונה עוד 1 ג'יגה איפה להשים אותו על אותו צבע? יש לי אדום צהוב אדום צהוב

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by yaloner,

אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by Screw_Master,

הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Shane McMahon,

^^הכותרת אומרת הכל.. תודה..

12. Started by RareAvi,

שלום רב ! הייתי מאוד רוצה לדעת איך לבדוק את טמפרטורת החום של המעבד שלי. יש לי +Winchester 3200. האם אפשר לראות את זה דרך הביוס ? או דרך תוכנה מסויימת. אגב יש לי CPUZ ו - SISOFT SANDRA אם כן איזה תוכנה צריך אלף תודות

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. שלום! יש לי מחשב מבוסס AMD בעל מעבד 1.1Ghz עם לוח אם של ECS ו-128 מ"ב זכרון DDR 266MHz (בכרטיס אחד) וכרטיס מסך on Board. אני רוצה לשדרג אותו מעט כי הוא ממש זוחל, להוסיף זכרון להחליף כרטיס מסך (כבר יש לי GeForce2, אני לא צריך יותר, אני רק רוצה שלא ישתמש ב-on Board, כי הוא משתמש בזכרון shared ואז אני נשאר עם 96 מ"ב). השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף כל גודל זכרון, בלי לפחד שלא יתאים וכו'. התקשרתי לחנות אחת ואמרו לי ש-256 מ"ב, 266MHz DDR עולה 300 ש"ח, ושאני לא אוכל להשתמש בזכרון שיש לי כרגע, כי זה הולך רק בזוגות, האמנם? ובכלל לאיזה גודל כדאי לשדרג, 256, או אולי 512? אם אני אוכל להשאר עם הזכרון הישן, אני אקנה רק 256... המוכר נשמע לי אינטרסנט... תודה רבה על תגובותיכם.

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by raz391,

אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by shlomo_l,

אני זוכר שהיה עידכון דרך הWIN יעני תוכנה... אפשר בבקשה אותה? יש לי את העידכון של מספר 18 כי אני לא רוצה לעדכן את הביוס דרך הדוס כי אני גם לא יודע וגם זה יותר מסוכן אז אם אפשר את הקובץ הזה? כי חפשתי ואני עדיין לא מצאתי תודה! מצאתי כבר!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by NOLOL,

ניתן לחבר רק כרטיס מסך אחד 1X16 או 2X8 זה נכון http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by doreiny,

בלוח ה dfi יש את ה sli ואת ה ultra ובשנייהם יש חריצים ל 2 כרטיסי מסך אז מה ההדבל בינייהם?! ומה יותר טוב מבינייהם?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by DOR_2911,

http://cgi.ebay.com/AMD-64-FX-53-Athlon-Processor-with-Asus-A8V-Board_W0QQitemZ6822897273QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. אני רוצה לקנות זיכרון למחשב אז מאצתי באייבי את הזיכרון של smilentango 2GB( 2x1GB) DDR2 800Mhz PC6400 240pin Low Density Desktop Memory זה המפרט הטכני של הזיכרון Product Details: • 240-pin unbuffered DIMM • Density: LOW • PC6400 800FSB • 1.8 Volts • 6 Layer unbuffered • CAS Latency 4,4.5,5 • 4 Bank • Off-chip driver (OCD) impedance adjustment, and on die termination (ODT) shippingTechnical Information: Memory Size: 1GB DDR2 800Pin Number: 2 x 1GB Memory Speed: 800Mhz More Information: 1024MB x 2 Non ECC Non Registered UnBuffered 6 Layer Non Parity Physical Characteristics: Form Factor: 240pin DDR2, Gold Pin, Green PCB Warranty: Life Time Manufacturer warranty וזה עולה 35$…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by yonatanph,

יש לי כרגע 6300 על לוח 965P-DS4 עם 2GB 400HZ כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 512 אני רוצה לשדרג את המחשב ביחס עלות/תמורה הכי טוב שאני יכול להשיג. חשבתי לשדרג את המעבד לE6300. האם אני ארגיש שיפור משמעותי ? האם כדאי לשדרג משהו נוסף מעבר לזה? (זיכרון לוח אם). המטרה פה זה מינימום עלות מקסימום שיפור. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. היי. אני מעוניין לקנות את המעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB קודם כל לגבי הזכרונות, אני מבין שהלוח תומך בזיכרונות של עד 800 DDR 2, השאלה עם אני אקנה זכרונות של 667, חוץ מהעבודה המעבד יעבוד יותר לאט מול הזכרונות האם שאר הדברים כמו מהירות המעבד עצמו ומהירות הלוח ישארו אותו דבר או שגם ה FSB ירד? המעבד לא יעבוד על מקסימום מהירות? חוץ מזה איזה לוח כדאי: P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ASUS ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE? GIGABYTE ?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אני בעיקרון מעדיף את ASUS בגלל האמינות. תודה, להתראות.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by slimshady21,

שלום. יש לי במחשב עכשיו כרטיס זכרון 256MB 400MHZ. ובמחשב החדש שאני הולך לקנות יהיה 2X 512MB 667MHZ. (שני כרטיסים). השאלה שלי אם כדאי לי להוסיף גם את הסטיק זכרון של המחשב הישן, שהמהירות שלו נמוכה יותר. לגבי התזמונים אני לא יודע, אבל הבנתי שבכרטיסים עם מהירויות יותר גבוהות אז בדרך כלל התזמונים גם גבוהים יותר. אז מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by נעם95,

שמעו מת לי המחשב הוא נתקע לי על ה"ברוך הבא" ואני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הזיכרון ולהתקין אותו על מחשב חדש וכל התמונות והמוזיקה שיש לי שם ישמרו.. אפשרי??

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by ariel7766,

איזה זכרונות הכי טובים לאוברקלוק חזק בתקציב של עד 900 שקל ?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים