עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 מה דעתכם על הלוח הזה של חברת אסוס? וכמה יעלה בארץ אם בכלל אפשר להשיג אותו איפה שהוא?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by dlet,

היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  3. במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by super-MC,

מה האבדל בין הpsb דלוקס לרגיל האם האפרש מחרים שווה תכסף ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by gal426,

שלום לכולם יש אצלי מעבד E6660 2.4GHZ והוא לא עבר OC. עכשיו העניין הוא שיש לי את התוכנה CPUID HW MONITOR והיא מראה לי שיש לי 60 טמפרטורות במחשב הכל טוב ויפה. הורדתי את התוכנה SPEEDFAN וראיתי ששם זה 40 מעלות ככה ואני לא יודע באמת מהיא הטמפרטורה ומה שאבסורד זה שבטמפרטורות של המארז כרטיס מסך וכ'ו... זה אותו דבר. אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי איפה אדע בוודאות מה הטמפרטורה הנכונה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by eyal00,

יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by ShLoMi.R,

256 מגה 133 מגהרץ מה טווח המחיר של זה??

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by koby058,

מנהלים לא מצאתי כותרת יותר עניינית מצטער nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX זה אומר שה-fsb הוא 1600mhz ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום לכולם, היתה לי בעייה והמחשב שלי נכבה מספר פעמים כמה דקות אחרי הפעלה ראיתי ב bios בתפריט pc health shutdown temperature = 95 c האם טמפרטורה כזו היא רגילה ? או שהיא מעידה על בעייה מסויימת ? בברכה דן שמשוני

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829&p=3 זה נכון שיש לא חיבור HDMI? איך הוא בכלל בכללי?

12. Started by yiftahorad,

מה ההבדל בין REGISTERED SDRAM ל VCM SDRAM? ולמה בחוברת של הלוח אם ( ASUS CUV4X) כתוב לא לשים אותם ביחד? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות 512*2 מ-KSP אזה זיכרון כדי לי לקנות עד 500 לשני הזכונות?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  14. יש לי לוח של ג'יגבייט 945-S-3 ואני קונה עוד 1 ג'יגה איפה להשים אותו על אותו צבע? יש לי אדום צהוב אדום צהוב

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתלבט בין מעבד של שתי ליבות למעבד של 4 ליבות לצורך של מחשב למשחקים. מה יותר עדיף מבחינת משחקים (מחשב בתקציב של 4500) והאם ההבדל בין שני הדורות הוא גדול?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Dready,

ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. איזה סוג זיכרון יותר טוב סמסונג או יונדאי? מה כדאי לקנות? יונדאי 256 עולה 280 וסמסנוג 256 עולה 389..... מה יותר שווה????

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by haim652,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC MX/1333 ויש לי עוד אחד ASUS P5LD2-VM מה מבינהם יותר טוב? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by RareAvi,

שלום רב ! הייתי מאוד רוצה לדעת איך לבדוק את טמפרטורת החום של המעבד שלי. יש לי +Winchester 3200. האם אפשר לראות את זה דרך הביוס ? או דרך תוכנה מסויימת. אגב יש לי CPUZ ו - SISOFT SANDRA אם כן איזה תוכנה צריך אלף תודות

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  20. לאיזו מהירות בתזמונים 3-4-4-8 משתווה זכרון במהירות 550 ובתזמונים 2-2-2-5? (כן אני יודע שזה כמעט בלתי-אפשרי, אבל בתיאוריה)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  22. בעיקרון מדובר ברמה הבסיסית...וCL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ג'י סקיל זה שם ששמעתי רק לאחרונה >>> האם נכון שהם נחשבים הרבה יותר טובים מסמסונג / טווינמוס ואפילו קינגסטון? THX

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים