מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא מעט נתוני לוח-אם /מעבד עם הנתון הזה. ממה שקראתי והבנתי מכמה אתרים אז למעשה זאת התוצאה המוכפלת של תדר(שמחושב גם בעלית הגל וגם בירידה). כלומר תדר של 1000MHZ/1GHZ יהיה עם נתון של 2000MT/S. למה לא אומרים 2GHZ? עריכה לדוגמא: *AMD Athlon 64 X2 CPU supported *FSB 2000MTps *AGP 8X/ DDR-400/ Gigabit LAN *NVIDIA NTune
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ל-E6300 בתקציב של כ-600 ש"ח (אפשר עם חריגה קלה כמובן, אבל לא לעבור את ה-700 ש"ח). רצוי מאוד שלא תציעו לי לוחות אם של ASRock, כבר קראתי מספיק ביקורות עליהם. שאלה נוספת - כיצד ניתן לבדוק אם המעבד שאני קונה הוא באמת E6300 ולא משהו אחר (אני קונה בלי קופסא), האם כתוב עליו משהו?
-
- 14 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן שאלה לגבי הלוח EP43 DS3L: איזה הרכב יש לכרטיס הקול המובנה שלו? 2.1? 5.1?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, מחר אני מבצע רכישה של מחשב נייד: http://ksp.co.il/?uin=17299 מעוניין להוסיף עוד 4gb ראם על הדרך, איזה דגם כדאי לקנות (מהאתר של ksp)? תודה רבה ערן
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
על המעבד I5 מורכב גוף קירור מוגן 2 שבשל גודלו יהיה ממש צמוד לכרטיס המסך אם הוא יחובר בסלוט העליון. בשל כך חשבתי לחבר את הכרטיס בסלוט הPCI-E התחתון, אמנם מעל הצ'יפסט, אך בטוח שיהיה קר יותר מצמוד למעבד. יש חשיבות לבחירת הסלוט בו ישב הכרטיס? הכרטיס הוא, HD5850. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
תענו אני מתחיל להתרגז על אינטל ועד היום AMD לא ממש עיניינו אותי כפי שאמרתי.... לא מעניין המחיר!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב והציעו לי 3 לוחות מי עדיף והאם שלושתם מתאימים למעבד P-4 3.0 ? asus p5p800 775lga asus p4p800 epox 4pda3i intel 865pe בנוסף הציעו לי שני סוגי מעבדים אחד p-4 3.0 S4781024 וp-4 3.0 775 מה ההבדל ? בתודה מראש
-
מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה פרסקוט
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם אפשר לשים זכרונות DDR2 3200 במקום זכרונות DDR 3200?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח אם מסוג ValueShuttle MV42(N) ולפניי איזה חצי שנה זה יצא לי (החיבורים של ה usb שמתחברים ללוח אם) אז בבקשה תחפשו באינטרנט תמונה של איך לחבר כל חוט וחוט נ.ב. עוד פרטים כתוב מעל הפינים בלוח אם usb 2 כל מיני כאלו
-
זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ממזמן כבר בחרתי בזכרון הזה: OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series אבל כשהסתכלתי בפורום מפרטים, ראיתי שהמון לוקחים את הזכרון של סמסונג. אם תוכנן OC קטן עד בינוני (אחרי שנה בערך) יש טעם לקחת את ה-OCZ או שאפשר לחסוך ולקחת את הסמסונג? אני ארגיש את ההבדלים ביניהם? (לא מצאתי את התזמונים של הסמסונג, אבל בטח של ה-OCZ טובים יותר).
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מבצע OC כרגע מחליף זיכרונות , לוח תומך לצערי עד 667 מתלבט בין שני הדגמים הללו אשר עולים סביב ה300 שקלים (אם יש המלצה למשהו אחר סביב המחיר לקיט של 2 GB יהיה נחמד) OCZ 2048MB DDR2 PC2-5400 CL4 Gold GX XTC Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel Corsair DDR2 2048MB 667MHZ CL4 XMS http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-