עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתלבט בין מעבד של שתי ליבות למעבד של 4 ליבות לצורך של מחשב למשחקים. מה יותר עדיף מבחינת משחקים (מחשב בתקציב של 4500) והאם ההבדל בין שני הדורות הוא גדול?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by omerha,

הם Micron D9GMH חפרתי באינטרנט ולא מצאתי צזערה בבקשה זה המידע אליהם OCZ2N800SR2GK 4-4-4-15

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by iakovl,

אני עומד לעשות טרייד לזכרונות SDR שלי איך אוכל לבדוק אם אלו שאני מקבל תקינים?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. שלום לכולם!! הורדתי את התוכנה בקובץ זיפ ,כאשר אני מחל אותו יש בתוכו קובץ iso ... איך אני יוצר מכל זה cd של הפעלה? אם אפשר איזה מדריך נחמד (עדיף בעיברית), או הסבר כאן ..... תודה מראש..

5. היי אני קונה מחשב השבוע,ורציתי לדעת ב100% האם המעבד AMD Athlon 64 X2 4200 תואם ללוח האם ASUS M3A78-EMH HDMI והאם גם כל שאר המרובעי ליבות של AMD תומכים בלוח האם. תודה

6. התלבטתי בין X700Pro 256MB X800GT 256MB של Sapphire

7. Started by mayanp,

אמממ רציתי לשאול מה ההבדל בין ה 945 ל 965 ל 975 כי אני מתכוון השבוע לקנות מחשב אז רציתי לדעת אם יש הבדל מיוחד בינהם.. כי הרי כולם תומכים ב E6300 שאני מתכוון לקנות אז מה אתם אומרים ??

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by ksn1981,

שלום לכולם, http://www.corsair.com/vengeance-8gb-dual-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m2a1600c8.html Performance Profile : XMP Speed Rating : PC3-12800 - 1600MHz SPD 1333Mhz / CL9 / 1.5V Tested 1600Mhz / CL8 / 1.5V - האם הפעלתו בנתונים שנבדק בהם נחשבת ל- OC או שפשוט מזינים אותם בביוס? - למה נתונים אלה אינם נחשבים לדיפולט (הפרופיל) אם הו נבדק בהם? - או שאולי לא הבנתי את זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by talevi,

שלום רציתי לדעת עד כמה זכרון SDRAאפשר לשים בלוח DG850 של סוקט 478? יש מצב זה תומך עד גיגה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by roeiw,

מזה הלוח הזה בדיוק לא הבנתי... http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=310

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by Dano,

תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?

13. Started by moshel7,

האים מעבד זה מספיק חזק למישחקים כגון: crysis + call of duty 4?

14. Started by yiftahorad,

שלום מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום במעבדים? 64 ביט או 128 או יותר..? מהו רוחב הפס הכי גדול שקיים היום בזכרונות?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. שלום אנשים יש ל התלבטות גדולה לגבי לוח אם בין intel lemont ltck 965 לבין gigabyte ga945p-s3 אני חייב לציין שבחנות ההפרש בינהם הוא רק 50 שקלים אז מה לדעתכם עדיף??? אני רואה שלאינטל יש ציפסט חדיש יותר אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by or_cool,

בלוחות של ג'גבייט?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  17. היי, רכשתי היום שני סטיקים זכרונות Twinmos DDR 1024MB 400MHz CL2.5. לא צריך להגדיר משהו מיוחד כדי שיעבדו בדואל, נכון? -אם כן, אז מה צריך להגדיר בביוס? -זה משנה לאילו חריצים אני מחבר אותם בלוח אם ?(ישנם שני צבעים שונים כמו שאתם יודעים,...) -בביוס אמור ליהות מוגדר T1 או T2? (זה קשור?) עוד שאלה היא זה איך מפחיתים מהעומס על הHD כדי שרוב התוכניות יעבדו על הזיכרון? (אם יש דבר כזה...)

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  18. לוח אם ASUS P5Q EM מעבד אינטל E8400 מהי כדאי מבניהם. http://www.gskill.com/products.php?index=48&c1=1&c2=2 http://www.gskill.com/products.php?index=50&c1=1&c2=2 ועוד שאלה האם כדאי זכרונות של 1066 DD2 ל למפרט.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by PCguy,

אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. צריך הסבר בנוגע ל BH-5 ,TCCD מה מיוחד בהם איך הם בידיוק משפיעים על הזיכרון מהירות , תיזמונים ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by icq27086783,

שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by allen,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  23. טוב קיצר אני מזמין שילוש ל-OC ואני לא רוצה שזה יצא ממש יקר קיצר אני קונה את החלקים הבאים - Barton 2500 EP-8RDA+ A-DATA PC 4000 512 X2 המחשב גם למשחקים וגלישה, איך? אני די סגור.. תודה.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  24. לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by dvirf1,

טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים