עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי לא מזמן זכרונותDDR II 800MHZ ושבדקתי אותם עכשיו עם תוכנה נפלאה בשם HWINFO כדי לקבל פרטים ונתונים עליהם הופתעתי לגלות שה CLOCKTIME שלהם מופיע כ 400MHZ.... מדובר על זכרונות OCZ GOLD 800 PC6400 מישהו יכול לעעזור לי בבקשה בדחיפות?! איךזה?! דפקו אותי?! נתנו לי זבל? מה אני עושה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAM זה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתי למה לא מכניסים את יותר לשוק!! יש לזה בעיות? מחיר?

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by AmosC,

איזה מעבד נותן את התמורה הטובה ביתר למחירו - ה-805 או 930? ההפרש במחיר ביניהם כ-500 ש"ח (60% ממחיר ה-805!) - האם ההבדלים בביצועים מצדיקים כזה הפרש?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by eliko9,

אני מתכנן לקנות מחדש חדש בקרוב בסכום של בערך 8000 ש"ח כולל מסך LCD 17 אני עכשיו מתלבט ויש לי כמה שאלות בהתחלה החומרה המרכזית שרציתי היא AMD DUAL CORE 3800 + nvida 7600gt עכשיו אמורים לצאת גם AM2 וגם קונרו אז יש לי כמה שאלות: מה יהיה ההבדל בביצועים/מחיר בין ה dual core 3800 של עכשיו לזה עם הסוקט והאם זה שווה את ההשקעה במחיר והאם כדאי לחכות לקונרו ומה יהיה המחיר של מעבד קונרו שנותנן ביצועים בסגנון של dual core 3800 פחות או יותר והאם קונרו הוא dual core תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה יש לאחי במחשב השני לוח אם מסכן ממש ממש לא טוב עושה הרבה בעיות הוא רוצה לשדרג ללוח אם יותר טוב ב-200-300 שקל שיתמוך ב ddr 2 בכל הטנולוגיות בסכום עם יציאת מידי או יציאת ג'ויסטיק חייב את עזרתכם בתודה lidor_abo

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by see4,

מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by סער_שי,

ביקשתי מהמוכר לברר אם המעבד שהוא שם לי הוא סטפינג B2. המשלוח של ה-E6400 נוחת ב-15. הוא אמר שמה שיגיע אני אקבל. אני יכול להחליף עד 14 יום. האם ייתכן משלוח נוסף שבו יהיו מעבדי B2, במקרה (הלא סביר) שאני אקבל B1? (אני לא שואל אם יש לכם מידע פנימי אלא האם זה סביר)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by avidan28,

שלום אני שוקל לרכוש זיכרנות בסט של 2 גיגה יש את G-SKIL ויש את PQI אני לא רודף מותגים אבל אמינות כן. הנה האופציות שלי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6551 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3265 יש לי מעבד אופטרון 175 במהירות 2.2 ולוח אם אסוס A8N דלוקס SLI. לא עושה אוברקלוק המחשב עובד כתחנת עבודה בלבד.לפעמים עורך קצת סרטים ומוזיקה. אשמח לקבל המלצות מה יותר אמין. תודה רבה לכולם.

13. Started by ~The_Sultan~,

לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by alergic,

כתוב לי גם במידע מערכת וגם ב CPU Z intel celeron CPU 1.80 GHZ איך אני יודע אם זה PENTIUM 3 /4 וכו'? northwood socket 478 mPGA bus 101.0 FSB 404.0

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by doodi111,

אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by ofir38,

יש לי כרגע במחשב שתי סטיקים של 512MB של חברת patriot האם אני יכול להוסיף בלוח M עוד סטיק אחד שלם של ג'יגה מחברה אחרת? זה יעשה בעיות או משהו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by דוקטור קוף,

AMD ATHLON DUAL CORE 4600 או E6300 ?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  18. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום לכולם! המחשב הולך לשמש לשימושים ביתיים רגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה) + הקלטת סאונד, + עריכת תמונות (פוטושופ), עריכת וידאו ( תוכנות שונות, כוללות פרימייר, סטודיו הן של COREL 12, וכו... הכוונה היא לניסוי תוכנות שונות) משחקים (כגון COD4 ו 5, ודומים) ההתלבטות היא מעבד דואל או מעבד קוואד. הדואלים מ E7500 וצפונה) וקוואד אני לא יודע איזה. כמובן שאני לא נעול על אינטל או AMD. כל שאר הרכיבים יותאמו לאחר בחירת המעבד. כרגע לא מתוכנן OC. אך קיים בידי קירור אשר יאפשר OC בינוני ומעלה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. ההתלבטות היא במחיר, ובהפרש בניהם שהוא 100 ש"ח, האם הלוחות דומים בניהם, ואם יש צורך לשדרג ל- P5QL-E? המפרט הוא כזה, למקרה שצריך לראות אם צריך לוח אם חזק יותר: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5QL-E Intel® P43 Chipset LGA 775 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU PC Power ULTRA-QUIET PSU: SILENCER® 500Watt ATX Arctic Cooling Freezer 7 Pro Samsung LCD 22 2243BW 5Ms 1:8000

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  21. הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by Jenia24,

שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by Santa ^^,

אהלן, אני מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ואת המעבד שלי... עכשיו לגבי כ"מ אין בעיה, חוץ מהעובדה שהכרטיס שאני רוצה HD5750 יעשה לי צוואר בקבוק מפחיד עם המעבד שיש לי (AMD 64 X2 4800) אז גם החלטתי להחליף מעבד וגיליתי שהלוח אם שלי (ASUS M2A-VM HDMI) לא תומך במעבדים החדשים של AMD אני תקוע פה בלי יכולת לשדרג, זה די מציק... יש למישהו מהגאונים פה רעיון? (מצטער שחפרתי)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.