עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by Doron.C,

אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by iyehuda,

יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by israelnba,

kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  7. יש לי לוח אם abit KN9S יש לי את המעבד הזה +DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800 אני צריך אחד יותר חזק מזה... אבל שלא יהיה יקר, 600 ומטה... על מה אתם ממליצים? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. יש לי את הלוח הנ"ל - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302&dl=1#sp לפי ההגדרות זו תמיכתו בזכרונות ( שימו לב לNOTES) [/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Delapro,

מה ההבדל בביצועי משחקים עם זכרון C2 לעומת בC3 ? והנה בין מה שאני מתלבט: Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3, 834 shekel Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX, 1,580 shekel האם אני אוכל לעשות אוברקלוק מ 3.0 עד 3.4 והאם יש הבדל בביצועים במשחקים אם כרטיס מסך gigabyte gefirce 6600gt תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by pazer005,

אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. מלפני כ 8 חודש קניתי לוח אם מדגם Gigabyte - RZ והוא התקלקל מכיוון שהוא תקול השתמשתי באחריות החברה שלחוהאותו לספק ומכיוון שאין להם את הדגם הנ"ל הם החליטו לתת לי לוח אם מסוג fic-kt400. שאלתי היא כזאת: אני איני מצליח למצוא את מפרט הלוח של ה FIC וכן, איני יודע מי מבין הלוחות יותר טוב. יש לציין ששתי הלוחות הם מדגם SOCKET A. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  12. ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by omerha,

הם Micron D9GMH חפרתי באינטרנט ולא מצאתי צזערה בבקשה זה המידע אליהם OCZ2N800SR2GK 4-4-4-15

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  15. לאיזו מהירות בתזמונים 3-4-4-8 משתווה זכרון במהירות 550 ובתזמונים 2-2-2-5? (כן אני יודע שזה כמעט בלתי-אפשרי, אבל בתיאוריה)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by 69,

אני רואה על הלוח נורות שמציגות FF באדום - מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by sahargt,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by ThaOG,

עכשיו רק שמתי לב שיש כבר ביקורת ראשונית עליו, אומנם זה זה עדיין הגירסת בטא אבל יש לו פוטנציאל OC עצבני ונראה לי שאני הולך להביא אחד כזה http://www.vr-zone.com/?i=4401 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 נקווה שהם ישחררו אותו כבר כל כך הרבה עיכובים יש עם הלוח הזה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  22. תראו יש לי כרגעField Value Memory Module Properties Module Name Kingston K Serial Number 912C6266h (1717709969) Manufacture Date Week 47 / 2004 Module Size 512 MB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh ואני רוצה לשדרג לג'יגה זיכרון אז אתם יכולים לתת לי עוד כרטיס כזה שיתאים לי גם של 512 מגה?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by yarin153,

אני מתכנן בקרוב לקנות שילוש חדש למחשב .. על המעבד כבר החלטתי I3 3220 זכרונות 1600 corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue ואני מתלבט על הלוח עצמו : Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77 או Asus P8Z77-V LX2 LGA1155 ההבדלים המשמעותיים שאני הבנתי הם בעצם שהשני הוא Z77 כמובן שאני לא מבין גדול ויכול להיות שיש עוד משהו חוץ מזה ואני לא יודע אז השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 90 שקל בשביל הZ77 ?? או שלא? ד"א ראיתי בהרבה נושאים שאנשים פתחו שהם הודיעו על OC אז במידה וזה קשור אני לא מתכנן OC בנוסף אני רוצה דווקא ASUS ובגודל של ATX רגיל במידה ומישהו תהה למה זה דווקא הדגמים הללו ... תודה רבה לעוזרים :-) אהה... ולגבי העובדה שעוד חצי שנה תצא תושבת חדשה זה : לא אכפת לי כי…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231006 או http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227215 הלוח הוא DFI NF4 רציתי לדעת איזה זכרונות עדיף לOC ומבחינת ביצועים בכלליות תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by schwartsa,

שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים