עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NirL93i,

אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by ab14,

הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by roiy,

אני משדרג את המחשב והציעו לי 3 לוחות מי עדיף והאם שלושתם מתאימים למעבד P-4 3.0 ? asus p5p800 775lga asus p4p800 epox 4pda3i intel 865pe בנוסף הציעו לי שני סוגי מעבדים אחד p-4 3.0 S4781024 וp-4 3.0 775 מה ההבדל ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. Started by liram21,

איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. יש לי 1GB של DDR ואני רוצה לקנות עוד סטיק של ג'יגה. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716975 אבל המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי כבר לקנות זכרון עם CL2.5 במקום CL3, שהוא יותר יקר מן הסתם. האם יש לזה משמעות רצינית?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by Bug,

שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  9. ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by Psychedelic,

ביצעתי חיפוש ולא הגעתי לתוצאות חד משמעיות,אני כן מתכנן OC על הלוח יהיו זכרונות 800MHZ (עוד לא בחרתי דגם) אז מי יותר טוב אני מתכוון לנסות להגיע לתדר של 6600 וטיפה מעבר (המעבד הוא מעבד 6400) ובדרך אני צריך המלצה על זיכרונות 800 (עדיפות לסטיק של גיגה כי אני בעתיד הלא רחוק יביא לו עוד חבר) - תקציב של גג 750 שח לסטיק אחד ועוד שאלה קטנה... הכרטיס מסך שאני מתכוון להביא הוא 1950 PRO לא עדיף לי לקחת איזה7300GT DDR3 ולחכות לDX 10? כי חבל לי לקנות כזה כרטיס ולהחליף אותו כמה חודשים בודדים אחרי

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים

13. שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות של CORSAIR 2048*2 800MHZ 4-4-1-2 הבעיה שהם יד שניה וכנראה עברו OC :-[ משהו הכיר תוכנה שיודעת ליבדוק את הזיכרונות תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. שלום אנשים. עד לפני יום היה לי ויסטה עם דיסק קשיח במחשב יחסית חזק וכמובן שגם הווינדוס וגם הדיסק קשיח היו מפוצצים בזבל...החלפתי אחרי דילאי מטורף לווינדוס 7 (משחק פה ושם במשחקים אז מעדיף להישאר "בונקר" בינתיים עם 7 ). די מרוצה ממנו חוץ מהזיוני שכל שלהעדכונים שתוקעים לי את כל המחשב... עכשיו במקרה יצא לי לבדוק מהירות זיכרון בתוכנה CPU Z. יש לציין שבגלל שהחלפתי כל ה4 מנוצלים מכיוון שעברתי ל64 ביט מ32 ביט. היום גם קניתי זיכרון חדש, עכשיו יש לי 6 על ווינדוס 7 64 ביט. תכננתי לקנות עוד סטיק של 2 כדי שיהיה לי 8 בסך הכל אבל היה יקר מדי ולא היה במלאי. עכשיו לבעיה אחרי שהגברבר חפר לכם... כשאני נכנס לתוכנה של CPU Z אני רואה שהמהירות של זיכרון היא 667! מיותר לציין שיש לי DDR 3 עם מהירות…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by ivgeni6,

אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. ולא יודע איזה מעבד יותר כדאי Intel Core 2 Duo E4500 Box או AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box שאלה שנייה האם יש הבדל משמעותי בין E4500 ל E6550 ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. Started by eh50,

אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by udi,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש

21. Started by y_a_n_i_k,

שלי, אפשרי???

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Omri-z,

כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by barhanin,

היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by yotamavi,

אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?

• 11 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים