עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נראה איזה הבדל ביצועים?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by Prophecy,

שלום. יש לי P4 2.0GHz, באס 400, סוקט 478, ליבת Northwood. אני רוצה לשדרג לוח אם וזכרונות. כרגע לוח אם של אינטל כלשהו וזכרונות Samsung PC2100 DDR266 256MB. ייתכן שאני ארצה לעשות OC, אבל לא חייב משהו במיוחד לOC. חשבתי לקחת Abit IC7, לגבי הזכרונות אני לא יודע. אשמח להמלצות! תודה

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by lipa,

להורדה http://www.softpedia.com/progDownload/SiSoftware-Sandra-Lite-Download-5280.html

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by moshel7,

האים גוף קרור המקורי של המעבד הנ"ל יתאים למעבד amd athlon 4800+x2 כי של ה-4800+x2 נישבר לי היתעקם נפל מיגובה חחח

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by ben007,

יש לי P.4 2000 A עם ליבת Willamette השאלה : האם צ'יפסטים של היום intel 865/intel 875/sis 655tx תומכים ב-Willamette ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Sepsis,

אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by ztahie,

שלום, קניתי מחשב חדש. הלוח הוא של ABIT דגם AN8 ULTRA . יכול להיות שהוא מגיע מאחורה בלי יציאה של מדפסת? (גדולה כזאת) בכל מקרה ,האם יש אפשרות אחרת לחיבור המדפסת למחשב - משהו כמו כבל שמתחבר למדפסת אבל במקום יציאה רגילה (מה שחסר לי) ל- USB? יש דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. רציתי לשאול האם יש מעבד כפול ליבה שעובד על סוקט 939? נגיד כמו ה4200+ לAM2 אותו מעבד רק ל939? תקציב לא משהו כ"כ יקר משהו ברמה של ה4200+ ואפשר יותר המפרט מופיע בצד תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  11. כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?

12. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by Royz,

מה ההבדלים בין שני אלה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7285 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7629

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by PuMbA,

קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  16. כותרת^^^ האם זה אפשרי לשים תמעבד E6300? אני רוצה לשדרג תמעבד.. זה הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/jp/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IL8&fMTYPE=LGA775

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by SpriteSoda,

1) מהו בכלל Chipset ועל מה הוא משפיע? 2) מה עדיף, הצ'יפסט של AV8 (s939) sata,GBL או nForce? 3) האם יש בכלל nForce שתומך ב AGP?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  18. ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by FTWR,

יש פה שאני לא מבין אני בא לעשות OC למעבד, חשבתי שיהיה לי 1.8 אבל זה יוצא 1.4 או 1.6 הנה תמונה : http://i37.tinypic.com/15wnms0.jpg או שהמעבד דפוק (או שאני) או שפשוט זה לא יציב וככה בעצם אמור להיות ? העליתי איזה 40MHZ ואני רוצה להמשיך עם הOC, איך אני יודע את הMHZ הסופי ? למשל ראיתי שאנשים העלו מ1.8 ל2.8... אני חדש בתחום הזה ואני לא מבין גדול בחומרה, אשמח לעזרה :-[ תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  20. Started by dddd211,

לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  22. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  23. שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  24. למה למעבדי AMD יש רק 1MB CACHE ולאינטל יש 2/4MB CACHE? מה הזיכרון הזה עושה? והאם זה משפיע על הביצועים? תודה.

25. Started by pazer005,

אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים