מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי 1GB של DDR ואני רוצה לקנות עוד סטיק של ג'יגה. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716975 אבל המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי כבר לקנות זכרון עם CL2.5 במקום CL3, שהוא יותר יקר מן הסתם. האם יש לזה משמעות רצינית?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא הגעתי לתוצאות חד משמעיות,אני כן מתכנן OC על הלוח יהיו זכרונות 800MHZ (עוד לא בחרתי דגם) אז מי יותר טוב אני מתכוון לנסות להגיע לתדר של 6600 וטיפה מעבר (המעבד הוא מעבד 6400) ובדרך אני צריך המלצה על זיכרונות 800 (עדיפות לסטיק של גיגה כי אני בעתיד הלא רחוק יביא לו עוד חבר) - תקציב של גג 750 שח לסטיק אחד ועוד שאלה קטנה... הכרטיס מסך שאני מתכוון להביא הוא 1950 PRO לא עדיף לי לקחת איזה7300GT DDR3 ולחכות לDX 10? כי חבל לי לקנות כזה כרטיס ולהחליף אותו כמה חודשים בודדים אחרי
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב והציעו לי 2G (לצרכים שלי אני לא זקוק ל-4G היות ואני מתקין גם WINDOWS-XP). הבעייה היא שאמרו לי שאין לקינגסטון 1G 1333mhz אלא רק עם 1066mhz. האם נכון שעדיף 2 זכרונות של 1G מאשר זכרון אחד של 2G. להלן המפרט של המחשב החדש: מעבד: intel core i3 530 לוח-אם GA-H55M-USB3 זכרון: 2G 1333MHZ של קינגסטון או 1Gx2 1066 דיסק קשיח: SEAGATE 1T 32M ספק כח: EZCOOL 500W PS-1000 מארז: SILVER-STONE. נא עזרתכם הדחופה, אני צריך תשובה בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אנשים. עד לפני יום היה לי ויסטה עם דיסק קשיח במחשב יחסית חזק וכמובן שגם הווינדוס וגם הדיסק קשיח היו מפוצצים בזבל...החלפתי אחרי דילאי מטורף לווינדוס 7 (משחק פה ושם במשחקים אז מעדיף להישאר "בונקר" בינתיים עם 7 ). די מרוצה ממנו חוץ מהזיוני שכל שלהעדכונים שתוקעים לי את כל המחשב... עכשיו במקרה יצא לי לבדוק מהירות זיכרון בתוכנה CPU Z. יש לציין שבגלל שהחלפתי כל ה4 מנוצלים מכיוון שעברתי ל64 ביט מ32 ביט. היום גם קניתי זיכרון חדש, עכשיו יש לי 6 על ווינדוס 7 64 ביט. תכננתי לקנות עוד סטיק של 2 כדי שיהיה לי 8 בסך הכל אבל היה יקר מדי ולא היה במלאי. עכשיו לבעיה אחרי שהגברבר חפר לכם... כשאני נכנס לתוכנה של CPU Z אני רואה שהמהירות של זיכרון היא 667! מיותר לציין שיש לי DDR 3 עם מהירות…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. ולא יודע איזה מעבד יותר כדאי Intel Core 2 Duo E4500 Box או AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box שאלה שנייה האם יש הבדל משמעותי בין E4500 ל E6550 ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אני לפני קניה של המעבד הנל, ואני מעוניין לדעת איזה סטפינג הכי כדאי, ואם יש משהו ששווה להתעקש עליו
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קונרו 6300 איזה לוח הכי טוב יהיה בשבילו עד 800 ש"ח(לא לO.C)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות מה המתח כרגע בזכרונות שלי וכמה מתח אני יכול להגיע מקסימום ואם אני נותן מקסימום מתח לזכרונות אז מה קורה להם ?
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג את המחשב כרגע יש לי pentium d 805 אני חושב להחליף לamd 5600 האם אני ירגיש שיפור ניכר בביצועים
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-