עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tombraider,

שלום, תמליצו לי על זיכרונות DDR2 2X2G עבור לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

איזה לוח רגיל לא לשרת תומך בזכרון דדר 2 registered

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by MDK,

לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. לדוגמא על לוח האם : ASRock - Z68-Extreme4 כתוב : Max. shared memory 1759MB השאלה שלי על חשבון איזה זיכרון זה .

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום לכולם חבר שלי מתכוון לקנות מחשב והוא רוצה לברר לגבי הלוח אם הזה- ?AX8 (s939) Sata Raid,GBL ,Firewire,Pci-e הנה קישור מksp http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2346 זה לוח אם טוב? יש לוח יותר טוב במחיר הזה בערך? (אם כן צריך שהוא יהיה מ ksp כי הוא קונה שם) בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by koby058,

מנהלים לא מצאתי כותרת יותר עניינית מצטער nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX זה אומר שה-fsb הוא 1600mhz ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by SinfuL-,

יש כאלה שממליצים לי על ASUS P5B ויש כאלה שאומרים שה GIGABYTE 965P DS3 יותר טוב ממנו השאלה היא מה יותר טוב ל-OC ובכללי מה יותר טוב ולמה? ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~31070~10~0.htm GIGABYTE http://www.skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Interl-Conore,

http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829&p=3 זה נכון שיש לא חיבור HDMI? איך הוא בכלל בכללי?

11. ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by rafi_d,

מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by ZASUS,

אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. השאלה מאוד מעניינת אותי, כי לכאורה, המצב נראה כהפוך (בסדרת ה-900 של D בכל מקרה), וכיוון שאני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב אני לא יודע מה להחליט. אז קודם כל לפי מה שהבנתי 3800 במונחים של AMD זה 2200 Mhz, אומנם זה סמלי לפי הנכתב באינטרנט, אך עדיין אני לא תופש את עומק הסמליות וכמה זה צריך להיות על באמת. חוץ מזה בסדרת 900 הקאש הוא 2 MB על כל מעבד לעומת קאש של רק מגה 1 על כל מעבד בכפולי הליבה של AMD. אז מה הקאטצ' בזה?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by omerha,

הם Micron D9GMH חפרתי באינטרנט ולא מצאתי צזערה בבקשה זה המידע אליהם OCZ2N800SR2GK 4-4-4-15

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by okitai,

יש לי את שני המעבדים הבאים: 1: D915 2: E2140 שנייהם מיועדים לעמדות שרת. האחד לשרת הראשי (Windows SBS 2003) השני לשרת VMware מבוסס לינוקס (Ubuntu Server). שימו לב, אין חשיבות לכמות הזיכרון - אני מתקין את המקסימום האפשרי ע"י לוחות האם (2GB). דרך אגב, אין כל כוונה להמהיר מי מבנייהם (אחד הלוחות הוא של Intel ובמילא אי אפשר לבצע איתו המהרה והשני הוא לוח בסיסי מידיי ואני מעדיף לא לבצע איתו המהרות). מי, לדעתכם, עדיף לשרת הראשי? הראשון, המהיר יותר, או השני,עם ה-Coreים המסודרים וה"חדש" יותר? בתודה מראש, אורי...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. הטמ' במאמץ אצלי 39~42 במנוחה ובמאמץ 68~69 מעלות.... נשמע לי טיפה גבוהה ונורא קרוב למקס' שזה 73.3... מה אומרים? אם חסרים פרטים יש מפרט למטה... והמארז ז'נרי של אייבורי הזה...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב ישן יחסית וחלש(מן הסתם, 1.6G) וחשבתי לקנות מעבד טיפה יותר חזק, השאלה אם הוא יתאים ללוח אם יש לי לוח Asus P4B-M מידע למי שלא מכיר אם הייתי יכול הייתי עושה אובר קלוק למעבד אבל אמרו לי שהוא לא טוב לאובר קלוקים ושאני לא אגיע לתוצאות טובות... אז חשבתי לקנות אחד אחר, וראיתי מלא של 2.4, 2.6, עם חיבור 478. אבל הלוח בטוח לא יחזיק אותו אם מישהו יכול להיביא לי אתר עם מעבדים שיתאימו ללוח אם שלי אז בבקשה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני רוצה לקנות זיכרון עם cas 2.5 וראיתי זיכרון אחד כנ"ל וזיכרון שני עם cas 2.5-3-3-6 מי מהם יותר טוב ויכול להיות שלאחד יהיה קאס קבוע ולשני כמה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. מומלץ בחום..למי שלא וגם למי שכן מבין מה יש בביוס וכל הפונקציות שלו ואיך הוא עובד [http://img413.imageshack.us/img413/4361/20070511015149cv1.gif/img] Inside your computer are several smaller ones, which must work together for best performance Getting them to do this, rather than pulling against each other, can make quite a difference to how your machine behaves, but most come out of their boxes inadequately set up because there isn't enough time or incentive for the manufacturers to do it for you - they mostly choose standard CMOS settings to suit the widest circumstances (and keep BIOS problems to a minimum), which are often the slowest. The BIOS Companion explains th…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. איזה מן שני הלוחות הנ"ל (Abit IS7 or Asus p4p800) עדיף מבחינת ביצועים? שאר המפרט : Pentium 4 2.4Mhz "c" 800 512 DDR Geil 400 Mhz (dual, 2X256) Radeon 9600 Pro Creative augidy 1 3com 100/10 כרטיס רשת כל השאר אני לא ממש בטוח אם חשוב.. מה ייתן לי יוצר ביצועים טובים נטו? (כמובן שהonboard sound card יהיה מבוטל וכרטיס רשת לא ממש חשוב אם יהיה ONBOARD.. מה שחשוב זה שיהיה לפחות 6 USB overall ז"א גם במה שכבר יש בגב המארז וגם מבחינת אפשרות הרחבה שיש על הלוח) מישהו יודע משהו על לוחות אלו? (אגב OC אינו מתוכנן)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by MOFRA,

האם יצא כבר לוח אם שששוה קניה עם כ.מסך מובנה לקונרו

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by EgoManiac,

קיים לוח אם nForce4 אם חריץ AGP? אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים אבל לא מצאתי לוח Nforce4 אם AGP הכל רק PCI-E אז אני שואל אותכם האם קיים דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by roc,

אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה

דיונים חדשים בפורומים