מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , צריך עזרה דחופה בבחירה בין 2 לוחות: ASUS P5K-E/WIFI AP - 1000 NIS Gigabyte GA-P35C-DS3R - 760 NIS מה יותר טוב ל-OC ? יש לי כבר הכל חוץ מהלוח Q6600 Stepping B3 Tuniq Tower 120 OCZ 800MHz 4-4-4-15 OCZ2P800R22GK השאלה גם אם ה-Tuniq 120 ישב על הלוח בגלל הקירור של הצ'יפסטים? מישהו מנוסה בזה? ב-ASUS יש הרבה יותר פיצ'רים , כמו Firewire ו-6 כניסות USB וגם RAID , ויש לו גם AP ... בבקשה עזרה דחוף..תודה!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2284&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& מה יש לכם להגיד? מחליף לP35-DS3? למה הוא עולה יקר כול כך בגלל הכרטיס קול שיש עליו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
צהרים טובים, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, שכמובן יכלול מעבד מרובה ליבות. במסגרת השוואת מחירים, אחד הטכנאים אליו פניתי הסביר שאין מה לטרוח לקנות מעבד מרובה ליבות, בגלל שWINDOWS לא יודעת לנצל את היכולות האלה והמעבד פשוט ישב על סרק. הסיפור הזה לא כלכך הגיוני לי, כי הייתי מצפה לראות משהו על זה באחד המאמרים שקראתי... השאלה היא קודם כל אם בכלל כדאי לקנות מעבד מרובה ליבות, ובנוסף האם יעילות של מעבד דו ליבתי אשר מהירות השעון שלו היא X כפולה ממעבד חד ליבתי אשר מהירותו היא X. תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בשבועיים הקרובים וצריך ייעוץ לגבי בחירת הלוח אם המחשב יהיה - CORE 2 DUO E6420 2GB G. skill GEFORCE 8800 640 MB LEADTEK (כנראה). עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת...יש לי אסוס בP4 כבר שלוש וחצי שנים - סוס עבודה, ולעומת זאת אני רואה הרבה הרבה מלצות על לוח של ג'יגהבייט שאני יודע שבזמנו לא היו כל כך פופולריים בלוחות אם...אתם יכולים להמליץ לי על לוח טוב של אסוס? והאם כדאי לי יותר אסוס או גי'גהבייט? ואם כן איזה לוח של GB? אני לא מתכנן OVERCLOCK בזמן בקרוב אולי אני ארצה מתישהוא בעתיד...ואין לי צורך בSLI. תודה.
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר את ה OPTERON 165 939 שלי CCBWE 0551WPMW רציתי לשמוע דעות על השילוב בינו לבין הDFI RS482 שלי וADATA 500 יורכב כנראה בסופ"ש כי הוא מצריך פירוק של הלוח שלי (אי אפשר לפרק את הניגנה בלוח בלי הצורך לפרק אותה)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי על רכישת מחשבי Intel 2 quad core שישמשו לחישובים ולא למשחקים וסרטים. 1. האם כדאי לקנות 4 יחידות זכרון בגלל ארבעת המעבדים או שאין שום קשר ו-2 יחידות זכרון יספיקו? 2. איזה לוח אם מומלץ התומך בארבעה ליבות ומחזיק גם יציאת DVI onboard? תודה.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1G TWINMOS VALUE. אני רוצה לקנות עוד 1G שיעבדו בדואל צ'אנל. החנות היחידה שמצאתי שיש לה במלאי כרגע מוכרת רק את הTWISTER באותו מחיר. לא יהיה בעיה בדואל צ'אנל?
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך מעבד חזק שיחזיק לי את הX1950XT על מה מומלץ וחייבים לחבר אותו לחשמל או שלא חובה?
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6550 במערכת. הגיע לידי E7200, ואני יכול להחליף את המעבד שלי בו בחינם. כדאי? אפילו אם יש שיפור בביצועים של רבע אחוז- תגידו. הוא נחשב טוב ב OC, נכון? אני יכול להגיע איתו לסביבות ה 3.7-4.0 בלי יותר מדי בעיות? עם קירור סטנדרטי כמו AC FREEZER 7. בבקשה לענות די מהר, ההחלפה חייבת להתבצע היום(אם תתבצע)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.. אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח) קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני. תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתכוון ליקנות לוח אם: MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte וזיכרון: Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. האם הלוח אם מתאים גם לזיכרון שבחרתי? שאלה נוספת:אולי כדאי לקחת זיכרון של 667 -CL-4-4-4-12 במקום 800 , CL-5-5-5-15. XMS2 לעומת ValueSelect? אני לא כ"כ מבין בזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
1)מתי המחיר של ה-9300 יהיה בסביבות ה- 1100-1300 ?? 2) מתי ה-9450 יוצא וכמה הוא יעלה בארץ ותוך כמה זמן ירד המחיר שלו באיזה 300 שקל לפחות ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לוח אם שיחליף את ה- P4S800-MX חובה כ.מ מובנה וכל מה שיש ב- P4S800 הוא כנראה נשרף לדודה שלי. ואין כבר אחריות. תודה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מתי ייצאו לוחות של אסוס שתומכים בזכרונות ||| DDR החדשים?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב עם הלוח GigaByte S3Rev3.3 בדיסק המצורף בנוסף לדרייברים יש אוסף של תוכנות עדכון BIOS, מוניטורים למינהם ואחרים... האם מישהו מכיר את התוכנות? האם מומלץ להתקין אותם?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ASUS M2NPV-VM http://au.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 או Albatron KM51PV-AM2 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=218# או DFI INFINITY C51PV-M2/G http://eu.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4718&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=UK תוך שימוש באחד המעבדים: 2?AMD Sempron 3000+ AM AMD Athlon 64 3500+ AM2 מניסיוני עם AMD Athlon 64 3500+ AM2 הטמפרטורה שלו גבוהה ב-5 מעלות מטמפרטורת הסביבה . אינני בטוח לגבי ה-Sempron ועד כמה הפער בביצועים מהותי בין המעבדים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire אני חייב הוכחות - מאמרים, דיונים בפורומים, באנצ'ים, ביקורות מאתרים רישמיים, ביקורות מאנשים בפורום שיש להם את הלוח אם הזה, ללוח אם שכתבתי לעיל. כי הזמנתי אותו כבר ופתאום יש הרבה אנשים שאומרים שזה לוח אם זבל.. שביר, לא אמין, אין תמיכה במרובעי ליבה, אפשרויות ביוס מוגבלות, עושה בעיות עם ה HD, וכו' וכו'.. תודה! זה מאוד דחוף.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-