עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barhanin,

כרגע יש ברשותי בתוך המחשב רק RDRAM 128 800MH 45 עכשיו חשבתי לי להוסיף עוד 256 כדי שמחשב יראה כמו מחשב ולא כמו מחשבון.. חפשתי זיכרון יד שניה ומצאתי זיכרון RDRAM 128 800MH 40 האם זה תואם כאילו הם יעבדו על הלוח שניהם בייחד כאשר אחד 40 ואחד 45 ?!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by MisterL,

שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by nivster,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, והתקציב שלי לשילוש הקדוש (בלבד) הוא 2500 שקל, עם ההגבלות הבאות - המעבד צריך להיות CONROE של אינטל עם 2 ליבות (6320/6420), ואני רוצה שיהיה 2 ג'יגה זיכרון. אגב, האם ההבדל בין ה-6320 וה-6420 מצדיק את הפרשי המחיר (200 שקל)? תודה!!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by swisaman,

היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. Started by חתוליס,

היי ברשותי מחשב ישן קצת, פנטיום 3 סלרון 500 שהחלטתי להפוך אותו לפעיל. כל שחסר לו בשביל לעבוד זה זכרון SDRAM, אז החלטתי לקנות כזה. אבל מה? גיליתי שיש כמה סוגים, ואין לי מושג מה יתאים לי. ה-16? ה-8? או ה-4? אני אשמח גם לקבל לינקים לאתר שמוכר את המוצר בזול (אני רוצה 128, שלא יעקוף את ה170 שקלים) תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by ashkenazone,

אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  9. ב"ה שלום חברים נתקלתי בסוג זכרונות שאני אישית לא מכיר כל כך EUDAR Princeton USA על הזכרונות של Princeton USA מקבלים 15 שנות אחריות ועל של EUDAR לכל החיים מה שנשמע קצת תמוהה הם משווקים בארץ על ידי היבואן הזה אסקלר אז מישהו מכיר ? שמע ? יודע ? ממליץ ? לא ממליץ ? :s05:

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. לפי חישובים שלי אני יכול להרשות לעצמי לרכוש את השילובים הבאים : E7300 + 4 GB DDR2 1066 MHZ E8400 + 4 GB DDR2 800 MHZ איזה מבין השילובים עדיף?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by Lama,

אני מחפש שילוש חזק וטוב ואופטימלי בשביל כרטיס radeon pro 128 mb. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אני גם רוצה זכרון דיי טוב (512?) אם תוכלו לתת לי פה הצעות אני אשמח מאוד לא משנה לי אם AMD או INTEL למרות שיש טיפה עדיפות ל AMD (אינטל היו נפילה ענקית פעם אחרונה). נ.ב. אם נשאר כסף תמיד כדאי להשקיע במארז חדש לא?

13. הת'רד היה על נושא שונה לגמרי בהתחלה, אך לאחר שמצאתי את מה שחיפשתי בחיפוש שיניתי אותו, מכאן התגובה הראשונה לגבי הזכרונות. 1. קודם כל, רציתי לדעת מה אומר כל סנסור ב-MBM5 יש לי את הסנסורים הבאים לבחירה ביניהם: ITE8712F-1 ITE8712F-1 Diode כנ"ל לגבי 2 ו-3 (רגיל ודיודה) LM84-9 (local) Lm84-remote 2. הבעיה היא, שלפי ITE8712F-1 הטמפ' עומדת על 26 מעלות, מה שדי מתאים ל-27 מעלות שהביוס אומר שיש ב-CPU. לעומת זאת, הדיודה שלו מצביעה על כ-70 מעלות (!!) מספר 2 מצביע על 27 מעלות, והדיודה שלו מצביע על מעל 90 מעלות אני חושב (!!!). ברגע שאני מעביר שהתוכנה תנטר את הדיודה של 2, המחשב מתחיל לצפצף לי (לא האלרם של התוכנה אותו ביטלתי) עד שאני עושה ריסטרט. מספר 3 מצביע על 70 מעלות, שוב מטורף לגמרי.…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by nivrob123,

יש הבדל בין G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לOCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum 5-4-4-15 OCZ2P8004GK?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by nimda,

שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  16. כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?

17. Started by bennash,

כמה התקני מיקרו מתקדמים היום לאומת אינטל אם בכלל התקני מיקרו מתקדמים היום? לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים לאט ואפילו נעצרו מאז 2012 שאז יצא Opteron 6386 SE שהוא יחידת עיבוד מרכזית הכי מתקדמת עד היום של התקני מיקרו מתקדמים. לפי דעתי התקני מיקרו מתקדמים עשו את העסקה הכי טובה בעולם כאשר אינטל רצתה לחסוך בזיכרון מטמון יקר ועבדה רק לפי חוקים פיזיקליים שהיא יצרה (חוק מור). בסוף המחרה הצליחה לעקוף אותה עד שאינטל עלתה על הטעות היא (התקני מיקרו מתקדמים) קנתה בהזדמנות חסרת תקדים את מערך הטכנולוגיה המאוגד שמיצרים יחידות עבוד גרפיות. בגלל זה אני מסרב לקרוא ליחידות עיבוד גרפיות של מערך הטכנולוגיה המאוגד - יחידות עיבוד גרפיות של התקני מיקרו מתקדמים, וגם בגלל שמערך הטכנולוגיה ה…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שמועות על רכישה צפויה של nVidia ע"י Intel גרמו לעליות תלולות במחיר המניה של nVidia אמש. מאינטל סירבו להגיב על הענין. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4440

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  25. שלום רב! איזה לוח מומלץ ל INTEL Pentium 4 3 Ghz Socket 775? אני לא רוצה שיהיה כרטיס מסך מובנה. אם זה אפשרי עד 600 שקל. ועוד שאלה: מה ההבדל בין Socket 478 ל 775 ומהמומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים