עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by n-0ne,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו בעיקר.. אמרו לי שINTEL עובד קצת יותר טוב בעריכה. אז רציתי לדעת מה הפורום ממליץ.. האם ללכת על מעבד 32ביט או על 64? אולי בכלל AMD יענה לדרישות שלי בכלל.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by ab14,

הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by eli_a2006,

שלום יש לי הצעה של זכרונות hynix במחיר טוב אבל שמעתי שיש אי תאימות עים nforce4 זה נכון תודה לעוזרים אלי. נ.ב איזה צ'יפים יכולים להגיע איתם?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by shainov,

קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC

• 11 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by zoyaniv,

שלום אחרי כמה לבטים מגבלות והגבלות נראה לי שזה השילוב הכי קרוב למה שאני צריך אני אשמח לדעה ולשיפורים זיכרון GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 מעבד אינטל 805D

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by MOFRA,

האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400

8. Started by yoni321,

אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. שלום! עלה לי ולחבר רעיון ליקנות מעבד בחו"ל כיוון שזה הפרשים מאוד גדולים בכסף. עכשיו החבר שלי אמר שאין אחריות ויכול להיותש יהרס ואני אמרתי לו שמעבדים זה חלק נדיר שיתקלקל במחשב !!! רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש הרבה מיקרים של תקלות עם מעבדים וכנראה מדובר על מעבד ATHLON X2 או OPTERON X2 תודה רבה... אגב יש מצב שיעשו לי בעיה כשאני יבוא איתו לארץ ?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by eizik26,

שלום אנשים קניתי לוח אם חדש של ABIT NF7-S2 והכל עובד בסדר רק שהמעבד שלי (AMD ATHLON XP 2000) מזוהה כעת ע"י המחשב כ 1.25 GHZ למרות שאני יודע שהוא עובד על 1.66 GHZ. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by moris1977,

שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by barhanin,

היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. ???

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by evman007,

כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by yaloner,

אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by Yellow,

שלום לכולם,יש לי כמה שאלות,במידה ויש לי כעת מעבד INTEL במארז אז אני אוכל לשים בו גם מעבד AMD,ואיזה מעבד? Tray או BOX? ומה ההבדל ביניהם?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by OgANDi_BoY,

בדקתי בתוכנה CPU-Z לגבי הזיכרונות שלי וכתוב לי שם שיש לי זיכרונות DDR-SDRAM מהירות 133MHZ מה זה אומר? יש לי זיכרון SDRAM או DDR לגבי פרטים על המחשב זה לוח אם של MSI דגם 6566E מעבד פנטיום 4 1.8 בתודה יתיר

• 12 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by deelad,

מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by roc,

אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה

20. Started by dddd1234,

אני מחזיק ברשותי מחשב אישי ישן(p4 2.0 ghz) בנוסף למחשב החדש. לוח האם שלו הוא מדגם ישן - MSI 645E-Max-U Chipset SiS 645DX..ותומך רק בזכרונות מהסוגים הבאים: PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM, DDR-333 SDRAM. לפני זמן מה הזכרון המקורי של המחשב הושבת ללא כדאיות כלכלית לתקנו וברצוני להחליפו...אולם פה נעוצה הבעיה: אינני מוצא זכרונות מתאימים הנתמכים ע"י הלוח אם. הזכרונות היחידים שאני מוצא שמהירות השעון שלהם נתמכת ע"י הלוח-אם הם זכרונות למחשבים ניידים(חיפוש באינטרנט)... שתי שאלות: 1. אם אני אשתמש בזכרונות שנועדו למחשבים ניידים, הם יוכלו להיקלט גם במחשב שלי? 2. מה הכוונה בעמוד הדגם באתר החברה במילים:"Supported memory types" - אם אני אקנה זכרונות שמהירות השעון …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by פילפלי,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד Intel® Core™ i5 760 2.80GHz זיכרון KHX KINGSTON 4X2GB (8GB) DDR3 1600MHZ כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS באתר החברה מצויין כי לוח האם תומך בATI CrossFireX. האם זה גם אומר שלוח האם תומך רק בATI ולא בNVIDIA, בהנחה שלא משתמשים באפשרות שילוב של שני כרטיסי מסך?

23. היי, יש לי זיכרון CEON 800Mhz 2Gib. אני משתמש במ"ה 64bit ונדמה לי שהכמות הזו של הזיכרון קצת מגבילה אותי. הבנתי גם שב-64bit כמות הזיכרון שהיישומים תופסים היא יותר גדולה. אז השאלה היא בעצם- האם כדי לנצל ממש את היכולת של ה-64bit, כדאי לי להגדיל את כמות הזיכרון (נגיד, להוסיף עוד 2G) ואם אני לא מוסיף, פשוט "לשנמך" ל -32? תודה!

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  24. היי, אני הולך לשדרג את המחשב שלי בזכרונות חדשים, G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B, ותהיתי: במידה ורק שני סלוטים מאוכלסים, הלוח יסתדר עם הזכרונות האלה? עדכון BIOS יעזור ללוח לתמוך? בדקתי את רשימת התמיכה באתר GB לזכרונות, ולא הופיעו שם בכלל מודולים של 2GB כל אחד, ולכן אני דואג. בקיצור, יש פה מישהו שיודע אם הלוח יתמוך או לא?

25. Started by arigo,

שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.