מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם קהילת HWzone אני מחפש לוח אם לAGP 939 64 bit ATA/ide האם יש דבר כזה בכלל ? ואם כן איפה אני קונה אותו או כמה הוא עולה כי אני רוצה לקנות מעבד של Amd 3200 64 939 ואני צריך מעבד ד"א יש מישהו שמוכר בזול 3200 + לוח? שישלח לי הודעה
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה ציפ יש לזיכרון הזה?: OCZ EL Platinum Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הזמנתי כבר את המעבד כרטיס מסך וזכרונות מחול evga8800gtx 2gb g.skill 1000mhz e6600 איך הלוח הזה : ?nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? 1450 ¤ ? עדיף על P5B DELUXE ? והאם אפשר לשים בעתיד גם 8900 ? או שאני חייב שתי כרטיסים אותו דבר כדי להריץ ב SLI ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
טוב אז אני לא ממש בטוח אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לא אבל אני אנסה..: הולכים לקנות לי לוח אם Intel 865PE שלא תומך ב LAN וב Firewire. מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים מחיר האתלון 64 3500+ בחנות הנ"ל ירד מ 420$ (אולי יותר) ל 389$ כעת, מחיר המעבד ב 1000 יחידות באתר של AMD הוא 346$, יש להניח שהמחיר ימשיך לרדת בזמן הקרוב ויגיע בסוםו של דבר ל 350$. מחיר האתלון 64 3500+ בחנות NEWEEG: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=19-103-463&DEPA=1 רשימת מחירי מעבדי AMD: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני חדש פה בקרוב יהיה לי לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI ובדקתי לעומק שקשור לזיכרונות וגליתי שזיכרונות ה 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 יתאמו ללוח אם אז אני רוצה לדעת אם זה נכון?אם אתם צריכים לראות שכן אז הנה קישור של חברה הזיכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=489 שרשום שלוח אם מופיע שמה.תודה לעוזרים זה מאד חשוב לי כי שאדע אם אני קונה את הזיכרונות מתאימות ללוח אם מדובר פה לוח אם הDX79SI.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קראתי בדביק שיש תיזמונים בזכרונות לפי בדיקה של הזכרונות שלי הם T2 ובביוס יש לי אפשרות שניקראת כמו הכותרת שלי.ששמתי את זה על T1 המחשב השתגע. רק אחרי שהורדתי את הזכרונות ווהרכבתי במקום 1 גיגה (2 X512) יכולתי להחזיר את המצב ל T2 ולהרכיב אותם מחדש. אשמח אם מישהו יסביר לי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יקרה משהו עם אני לא יחליף מייד את המאורר של הצ'יפסט עם הוא לא עובד ?????? המאוורר הפסיק לעבוד ונישאר רק הצלעות קרור מותר לי להפעיל את המחשב ומה יקרה איתו מקסימום ??? [עוד לא קראת את חוקי הפורום ? אתה באמת חושב שכל סימני השאלה האלו באמת מועילים ?]
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
באתר AMD פורסמה היום ההודעה על המיזוג הרשמי של AMD ו ATI - להלן Processing Powerhouse AMD מודיעה כי היעד הוא הצגת ליבות שישלבו CPU+GPU על אותה פיסת סיליקון בסוף 2008 ותחילת 2009. בנוסף במהלך 2007 יוצגו פלטפורמות משולבות המבוססות על הצ'יפסטים של ATI. יוזמת הפלטפורמה הפתוחה תימשך והלקוחות יוכלו להמשיך וליהנות ממבחר מוצרים למעבדי AMD כולל צ'יפסטים של nVidia.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
זהו לוח nForce3 150 למעבדי את'לון 64 (לא FX) סוקט 754: לינק למידע באתר ג'יגהבייט: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm ביקורות אמורות לצוץ בקרוב...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אוקי אז הלכו לי הזיכרונות\עושים בעיות אז החלטתח לקנות חדשים. המערכת: Q6600 Gigabyte EP45-UD3LR COrsair VX550W 9800GT 1GB XSPC Rasa kit RS360 watercooling Samsung spinpoint F3 1TB אני רוצה לעשות OC ל 4GHZ תקציה עד 360 שקל. 4GB. כמובן שיוכלו לעמוד במתחים טובים מספיק ובתדר בערך 100-200 גבוהה מהרגיל. אגב אם ה NB כשאני נודע בגוף קירור רותח. כדאי לי לעלות לOC מ.3.7 ל 4? זה רותח אבל אני לא בטוח כי בHW MONITOR זה מראה עד 50 במקסימום. אבל זה מממממשמששש רותח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
דגם:GA-M55SLI-S4 איזה מעבד של AMD שאין לו בעיה עם משחקים כן תומך בו? ואם יש איזשהו מעבד INTEL שכן תומך תגידו נהרס לי המעבד הישן שלי וגם ככה הוא עשה לי מלא מלא מלא בעיות עם משחקים איזה מעבד שכן תומך אתם יכולים להמליץ במחיר נורמאלי
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני עובד עם XP וכאמור הוא לא מזהה יותר מ-2 גיגה ראם אבל יש טריק שאפשר להוסיף BOOT.INI בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי 2 גיגה מהירות 800 וברשותי עוד גיגה מהירות 533 אם אני יוסיף אותו כמובן הזכרונות יעבדו במהירות הנמוכה,עכשיו מה עדיף...2 גיגה 800 או 3 גיגה 533 ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם להתקין זיכרון חדש מספיק להכניס אותו בחרצים בלוח אם ונגמר הסיפור או שיש עוד משהו לעשות בהגדרות ביוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-