עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iib,

ההודעה נכתבה על ידי באתר אחר, קצת יותר מבוגר, באנגלית ומפה השפה הגבוהה (יחסית) חשבתי לשכפל אותה גם לפה, אולי יש אנשים שימצאו בה עניין. We've all known for years that the 1:4 CPU ratio between AMD and Intel is being maintained not so much by any significant quality differences between both company's products. But more by AMD's poor public recognition and valuation compared to Intel's. However evidence is mounting to a general feeling that the tide is turning: http://www.axcessnews.com/modules/wfsection/article.php?articleid=6095 And the most important part of it all that I've never seen AMD's CPU prices this high and very close to Intel's and yet obviously this doesn't d…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by *R.S,

*מתי סידרת ה E6X50 יוצאת?? (כמו ה E6850י) *דרך אגב לפי מה שהבנתי cupra כבר השיג אותו... שוב לפני כולם איך הוא באמת עושה את זה?? *איך למשל E6850 יתומחר ב-266$ כשהוא יותר טוב מה 6800 שעולה הרבה יותר ממנו...?? *יצא מרובעי ליזה ל E6X50 י? כמו למשל שיהיה איזה Q6750 י???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום הבנתי שבקונרו דו ליבתי עבודה בחלונות XP והרבה ישומים יש שיפור לעומת חד ליבתי כמובן מדובר באותה כמות זיכרון רציתי לשאול האם כדי להשיג ריבוי משימות ושיפור ביצועים חייבים להשתמש בחלונות 64 ביט או גם 32 ביט מספיק האם מדובר בשיפור בריבוי משימות בכול התוכנות של היום או שצריך לשנות אותם כדי שיכירו את הליבה השניה בתודה מראש שרון

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by mtao21,

אני חדש פה בקרוב יהיה לי לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI ובדקתי לעומק שקשור לזיכרונות וגליתי שזיכרונות ה 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 יתאמו ללוח אם אז אני רוצה לדעת אם זה נכון?אם אתם צריכים לראות שכן אז הנה קישור של חברה הזיכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=489 שרשום שלוח אם מופיע שמה.תודה לעוזרים זה מאד חשוב לי כי שאדע אם אני קונה את הזיכרונות מתאימות ללוח אם מדובר פה לוח אם הDX79SI.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. שלום, אני רוצה קצת לשדרג את המחשב שלי לפני שאני מחליף אותו בעוד זמן בלתי ידוע... יש לי מחשב ישן פנטיום 4 מלפני 4 שנים שמשתמש בזיכרון DDR 400 PC3200 כרגע יש לי 700+MB RAM אני רוצה להוסיף. השאלה היא: האם כדאי להוסיף 2 GB זיכרון בשני כרטיסים של גיגה כל אחד של חברת קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות הזולות שלהם- שזוג כרטיסים כזה עולה לערך 100 דולר , או לחילופין להוסיף כרטיס 1 של 1GB של זיכרון של קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות היקרות והטובות והמהירות כמו הסדרה של קינגסטון HYPER X שגם עולה בסביבות ה 90 דולר . הלוח אם שלי בעל 3 כניסות של זיכרון כך שלא צריך לשים אותם בזוגות... או אולי של חברה אחרת ? מה אתם ממליצים? מצרף כמה קישורים לאפשרויות שיש לי , כמובן שאתם מוזמנים להציע עוד אפשרויו…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. איזה דגם של לוח ב700 שקל הכי טוב לקנורו? תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  9. כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

אני הולך לשדרג רק את לוח האם והמעבד לוח אם - Asus Blitz Formula מעבד - Q6600 השאלה היא האם כדאי לחכות למעבדי ה 45nm הוא ללכת על זה עד הסוף?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by stearo,

הרכטיס מסך שלי (nvidia 6800 ultra) הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, ואני מחפש מחליף. כרגע זה 7900gtx2, אבל אני לא מצליח למצוא לוח אם שיתאים לו וגם יפעל עם מעבד core2 duo. חשבתי על הלוח אם הזה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 אבל בשום מקום לא מוכרים אותו. מישהו מכיר חנות או לוח אם דומה? אם אני לא אמצא משהו, אני פשוט אלך על 7900gtx או 1950xtx תודה!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by liordavid,

אני רוצה לקנות מעבד 3.4 GHZ המחיר של Northwood - הוא 700 שקל ושל Prescott הוא 1700 שקל. אני רוצה לעשות O.C למעבד עם קירור BigTyphoon... מה כדאי ?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. אפשר לחבר ללוח אם זה 2 כרטיסי מסך ?? GIGABYTE GA-MA790FX-DS5

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by eyalgross,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות של CORSAIR 2048*2 800MHZ 4-4-1-2 הבעיה שהם יד שניה וכנראה עברו OC :-[ משהו הכיר תוכנה שיודעת ליבדוק את הזיכרונות תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by dor_g,

שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. רגע לפני שאני זורק את המחשב שלי כמפגע לבנה בלחימה בעזה, החלטתי לעשות משהו מועיל ולשדרג את ה- 3200+ שלי בקיצור ההתלבטויות הין כפולי הליבה הנפוצים: X2 3800\X2 4200\X2 4400 או חד ליבתי מפלצתי מדגם ה- FX 60 , 55 , 57 מה דעתכם ידידיי ??

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  19. שלום! שאלה כללית שמאוד מציקה לי ואני אשמח לקבל עליה תשובה: כשמרכיבים מפרט מחשב באתרים, יש אפשרות לבחור זיכרון של 4 ג'יגה בייט (2X2048) במחיר מסוים, אבל הרבה יותר זול לקנות 2 יחידות של זיכרון אחד בגודל 2048 מגה בייט. אז למה שמישהו יקנה את ה"ערכה" של השניים כאלה ולא פשוט יקנה אחד ויסמן 2 יחידות? לדוגמה: SKYPC מציעים זיכרון MUSHKIN במחיר של 119 ש"ח יחידה אחת של 2048 מגה בייט. אבל אם אתה רוצה לקנות 2048X2 אז זה עולה 291 (הכי זול) עכשיו ברור שהרבה יותר משתלם לקנות 2 יחידות שכל אחת עולה 119 כי אז המחיר הוא 238 ש"ל ואתה מקבל את אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק בפחות 60 שקלים!!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

ASUS P5GV-MX האם הוא מתאים למעבד 915 של אינטל

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. אני קונה בקרוב מחשב למשחקים והמליצו לי בפורום על המעבד phenom ii 550 x2.לי לא יצא להתנסות עם amd ואני קצת חושש. המעבד הזה עדיף במחיר שלו על המעבדים של אינטל? הוא טוב לא רק במשחקים? האם היום מספיק 2 ליבות חזק או שכדאי לקנות 4? או אולי את ה- 3 ליבות של amd? כשהתייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שכבר לא קונים היום מעבדים כפולי ליבה ואני חושש שאני קונה מחשב לטווח ממש קצר. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Clint Eastwood,

שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by gigabot,

שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.

24. Started by Transfer,

שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by rubin180,

שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים