עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ras81,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PCI=RISER-FLEX&cart=11098074791471413〈=heb

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by Aviad6,

האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by smoke_man,

הדגמים הם ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET MSI P67A-C43 B3 P67 CHIPSET חשוב לי שתהיה תמיכה למעבדים החדשים אודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by Athlon-WINGS,

אהלן ח'ברה ממצב? אז זאת הבעייה שלי: יש לי שני DIMM בלוח אם. בכל אחד מהם יש כרטיס 128MB של חברה Viking 266MHz. קניתי השבוע זכרון 512MB Winbond PC2700, אז ככה שאם יש לי שני DIMM, אז אני אוכל להשים רק: 512 + 128. הבעייה שאם אני שם את זה ככה, זה מזהה לי שיש לי רק 512. אני הולך ל AIDA32, רשום לי שם גם 512, ובפירוט על הזכרונות רשום שב-DIMM הראשון יש 512MB, ובשני יש 128. אז זאת אומרת שהוא מזהה את ה128, אבל ממתי 512+128 = 512 ? בכל זאת, אם אני לוחץ קצת על הזכרון, כי כנראה החיבור לא ממש מוצלח בינו לבין הסלוט, ומדליק את המחשב - יש ציפצופים ושום דבר לא עולה. אם אני משאיר רק את ה128 - פועל אם אני משאיר רק את ה512 - פועל. יכול להיות שזה בגלל שהם שתי חברות שונות? וזה עושה קונפליקט? תוד…

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by sagi5,

יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  6. Started by Kenny,

יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by kedar38,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  8. Started by ozwrx,

רציתי לדעת האם הלוח MSI RC410M-L תומך במעבדי קונרו כדוגמאת E4300?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by Randy Orton,

זה נכון או שגיאה ? http://www.techpowerup.com/cpudb/details.php?id=278 110 W ?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by kobt,

אני רוצה לקנות 512 DDR אבל גיליתי שהלוח אם שלי תומך רק ב333 ורציתי 400 אז כולי התבאסתי ויש לי שאלה יש הבדל גדול בין 333 ל400???כי אני יודע שבמחירים אין ראיתי אותו דגם רק 333 לעומת 400 והיה הבדל של 10 שקל בינהם.. אז זה עידד אותי ;D אז רציתי לדעת אם זה ממש משפיעה אם אני יקנה 512 של 333 ??? או שאני יקנה 400 וזה יעבוד כ333...

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הייי כרגע מותקנים לי 2 זיכרונות של 2 גיגה במהירות 667 (4 גיגה ס"הכ) יש לי בצד 2 זיכרונות חד צדדים של 2 גיגה כל אחד במהירות 800 MZ, האם זה תקין , כך שיהיה לי 6 גיגה ראם בס"הכ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by The_overclocker,

אובכן זאת שאלתי ; הסתכלתי על זכרונות מסויימים וראיתי שלייד כל זכרון יש מספר : 2100, 2700, 3200, מהם המספרים הללו ומה הם אומרים ?? יש לי עוד שאלה אם אפשר, מה זה OEM מה ומה זה שונה מ OEM שנמצא בכרטיס מסך ? תודה על התגובות וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by highmiko,

שלום לכולם, ניסיתי לחפש פוסט קיים בקשר לשאלה שלי, אך לצערי לא מצאתי ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום המתאים לשאול. הרכבתי לי מערכת בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק. אך היא תשמש אותי גם לשימושים נוספים (רב תכליתיים) כרטיס המסך שבחרתי הוא Sapphire HD7850 OC מקריאה באתר היצרן הבנתי שהכרטיס תומך ב Pcie 3.0 החדש שמגיע עם הצ'יפסטים החדשים B75,H77,Z77 וכו'. השאלה היא כזאת. אני לקחתי לוח אינטל שמבוסס H67 שתומך ב PCIE 2.0 האם כדאי לי לקחת לוח שתומך גם כן ב PCIE 3.0? כמובן בהתחשב ביחס מול תועלת. במידה וכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח כזה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. ובכך יגרום ליישומים שמנצלים HT לנצל את ריבוי הליבות. מקור: http://www.x86-secret.com/?option=newsd&nid=870 הערה: נשמע נחמד אבל, כרגיל, מבחני הביצועים הם אלה שיישפטו האם יש בזה משהו.

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת. עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3, ואותה מערכת במארז אחר עובד. רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה? כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE). מה אתם אומרים??

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by SpidiMan,

במידה ואיני מבצע OC לזכרונות - האם התזמון שלהם משנה/חשוב או שההבדל הוא מינורי ולא מורגש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב ומה ההבדלים ביניהם לוח אםוGAP31DS3LוGigabyte והשני של אסוס p5k p35 איזה מהם כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by paratrooper,

תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by y_i_c,

שמעתי ש מעבד PENTUM4-M 1.4G מקביל ל 2.4G זה נכון? בתודה... עידו

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד זה 925 שרושמים שיש לו מטמון 4 MB או באחרים שרשום 2X2 MB מה עדיף בבחירה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by SEangel,

ראיתי שיש כמה אופציות לצ'יפסטים לI7. איזה מהם הכי יתאים לצרכים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540711.0

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by lee.,

יצא השבוע המעבד הנ"ל מסדרת איבי ברידג', סביב 630 שקל (TRAY) הפרש של כ-80,60 שקל מה-2100, 2120. השאלה אם המעבד משתלם? למיטב זכרוני גם ה-2120,2100 לא נחשבו למשתלמים לעומת ה-G620/30 אבל לפי אחת החנויות ששאלתי הם לא מצפים למעבדי G החדשים. ז"א שעדיין ה"שוק הנמוך" ישאר עם המלצה לG620?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DrStyle,

סתם שאלה שעלתה לי.. יש לי מחשב ישן עם D 920 וזה 2 ליבות על 2.8GHZ, שבעצם זה לא רע אז חוץ מתהליך יצור יותר שונה חם וישן, איזה עוד הבדלים וחסרונות יש ?

25. שלום. אם אני משלב לוח אנפורס 4 אולטרה, מעבד 4800+ דו-ליבתי ו4 מודולים של 512 מגה כל-אחד, האם הם ירוצו בבאס 200? או שבדומה לווניס ולווינצ'סטר, יוכלו לספק עבודה יציבה בבאס של 166 בלבד? תודהה

• 3 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.