עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elad-k1,

שלום הדלקתי ת'מחשב והוא רושם לי לפני שהמחשב עולה בטרייה low זה סימן שהבטרייה ניגמרה?! אם כן מאיפה קונים בטרייה?!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by 1,

קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by Palsar,

בכתבה : http://hwzone.co.il/news/1184836183/37588/ כתוב שהQX6850 יתומחר במחיר של 999$ בחו"ל ובכל מקום כמעט שמצאתי הוא עולה 1300$+ האם מישהו מכיר מקום שהוא נמכר ב999$?

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום לכולם... יש לי AMD DURON 1200 על לוח של Gigabyte GA 7dxr או GA 7dx יש למישהו מושג לאיזה מעבד אני יכול לשדרג בלי להחליף לוח אם?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by DL,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש, לצרכים של אינטרנט וסרטים (בלי משחקים ובלי OC) ונסגרתי על הכל חוץ מלוח אם... מעבד E7400, זיכרון 2X1GB קינגסטון, וכרטיס מסך GIGABYTE GV-N95TOC-1GI בהצעה בפורום מפרטים, הציעו לי את GA-G31M-S2C של Gigabyte. אבל הבנתי שזה צ'יפסט ישן ולוח פשוט וזול (הם גם הציעו לי מעבד Dual Core, ולמרות שאני יודע שזה כנראה overkill לצרכים שלי, אני עדיין רוצה C2D ולוח אם טוב יותר שיחזיקו הרבה שנים). המוכר שאני קונה ממנו הציע לי את DG41TY של אינטל, הוא אמר שהוא ממליץ רק על אינטל כי האמינות שלהם היא הכי גבוהה ויש אצלם 0 תקלות. מצד שני זה נראה לי לוח יותר מדי יקר לצרכים שלי, עם כרטיס מסך טוב שאני בכלל לא אשתמש בו (אני לוקח חיצוני כי חשוב לי תמיכה ב-HD ויציאת TV OUT שא…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by MDK,

לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  9. יש את אלה -MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 ויש את אלה - SUPERTALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 כמובן שתי סטיקים שתיהם לא במלאי והבנתי מSKY שקשה להם להביא תSUPERTALENT הם אמרו שאפילו היבואן לא יודע מתי הוא ישיג אבל הם אמרו "אנחנו מקווים לאמצע-סוף השבוע" -שיהיה עוד דבר מוזר כשנכנסתי ללמיר וחיפשתי תזכרון הזה(לא דרך חיפוש) הוא לא היה שם.. מוזר

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

זה הלוח אם: לוח אם Asus P4P800 למעבדי Intel שבב Intel 865PE יצרן- Asus דגם- P4P800 Intel Usb- 8 , Pci- 5 , Agp- 1 , 4 DDR , כ.קול- 6 Channel Audio כ.רשת - 3COM 10/100 O/B Fsb- 400/533/800 זה המעבד: INTEL PENTIUM 4 Prescot 2.4Ghz 533FSB 1M מה אתם אומרים כדי לקנות בשביל עבודה וקצת משחקים?

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  13. נמאס מהמחשב הנכחי,אז אני משדרג למשהו בינוני שייעבוד כמו שצריך.. מה דעתכם על זה ? AMD Sempron 64 (2800+) - [AM2]- RETAIL ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E ‏DDR II 667‎ - ‏1GB TwinMOS

14. יש 512MB (ב2 סטיקים של 256) ואני רוצה להוסיף עוד סטיק 512... האם זה יבטל את הדיואל?? (אני לא מתכוון לקנות סטיק של קינגסטון)

15. יש לי מעבד intel pentium 4 2000 MHz האם הוא מעבד 32 ביט או 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by rafi_d,

מה דעתכם, האם אפשר לראות את הCPU מהסדרה החדשה של הE2XXX כחלופה טובה ל4300 ? בכולם המכפילים גבוהים בדומה ל4300, לא כן ? אז למה לא לחסוך כמה שקלים ? ...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של GIGA-BYTE דגם 7NNXP והזיכרון שהיה לי עד עכשיו היה GEIL 433 והוספתי 300 שקל ולקחתי GEIL 550 בתיקווה להגיע למקסימום FSB של הלוח בתיזמונים נמוכים ( משהו כמו 240 ב 11-2-2-2 ) כי עדיין יש לי 70MHZ בזיכררונות... אבל אני לא יכול לעבור את ה 480 וגם כאן יש RESTARTים והזכרונות לא מסוגלים לעבוד ב 11-2-2-2 אפילו ב 300MHZ התיזמונים המקוריים של הזכרונות הם 3-4-4-8 ב 550 MHZ מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות אך אני יכול לגרום להם לעבוד בתיזמונים נמוכים במהירות סבירה של 480 למשל... זה ממש דחוף לי כי אני עכשיו בחנות ( של חבר ) ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקחת את הזכרונות שלי בחזרה... שעבדו לי ב 440MHZ ב 11-2-2-2 עריכה: ועוד משהו גם עם אני שם את FSB על X מהירות ו…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. האם קיים לוח כזה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

הבנתי שהאסוס יותר טוב...אבל בשביל מישהו שצריך את המחשב לצרכים בתיים זה שווה את המאה שקל? ועוד שאלה שדי חשובה לי, הכרטיס קול בלוח תוצרת GB תומך ב5.1?

21. Started by Jules Winnfield,

הנה תמונה: http://img329.imageshack.us/img329/6625/untitledqw5.jpg אם זה משנה משהו אז המחשב פועל על ויסטה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by assaf990,

מחפש אחר ההגדרות הכי יעילות בביוס עבור השדות הבאים: CPU Clock Ratio FSB Frequency Memory Frequency T_RAS T_RCD R_RP CAS Latency על פי דו"ח CPUZ המצורף תודה פרטים נוספים: לוח אם: http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by Laser-Trooper,

אין הבדל גדול בין המוצרים פשוט רציתי לדעת איזו חברה יותר טובה לזכרונות ואם אפשר אתרים עם בנצ'מארקים שלהם... אני פשוט עושה קנייה גדולה ואני לא רוצה סתם להידפק עם זכרונות לא טובים... וב PCH.co.il לא כתוב אם זה 400MHZ, או 333MHZ, איך אני יכול לדעת ? בתודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by moshiko211,

קיצר שכנעתם אותי לעבור לamd ולבסוף דיברתי עם הטכנאי והוא הסכים להחליף לי את המעבד לamd athlon64 3200 מהפנטיום4 שהיה לי עכשיו השאלה שלי היא איזה לוח הכי יתאים לי לתקציב של 600-700 שקל הוא שאני יכול להשאר עם שלי???(לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz)

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD2800 ישן על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 400mhz 512 של ADATA (או משהו בסגנון). רציתי להוסיף עוד זכרון, השאלה כמה עדיף. האם עדיף להוסיף עוד 512 כדי ששני הזכרונות יעבדו בדואל צא'נל או עדיף פשוט להוסיף עוד סטיק של 1GB ולשכוח מהדואל צ'אנל?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים